• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه خسرو تون هم بره خیلی وضع تیمتون بهم میریزه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
متاسفانه میداوودی و مبعلی که هنوز خیلی فاصله دارن با استقلال

حالا بر فرض هم که جذب بشن، مهم ترین سوال اینجاست که تو این اوضاع جانواریو رو با کی میشه جایگزین کرد ؟!!
sigh.gif

اگر مبعلي بياد كنار جباري شك نكن 10 تاي جانواريو ارزش داره !
مبعلي ستاره اي كه دوميش خودشه ...

اگر خسرو بره فكر كنم تيم به راحتي بره دست 2 !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اگر مبعلي بياد كنار جباري شك نكن 10 تاي جانواريو ارزش داره !
مبعلي ستاره اي كه دوميش خودشه ...

اگر خسرو بره فكر كنم تيم به راحتي بره دست 2 !

جباری بازیکن ارزشمندی نیست بعد از این همه مصدومیت یک بازیکن متوسطی بیش نخواهد بود با جانواریو که اصلا نمیشه مقایسه اش کرد

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
محمد نوری هافبک خوب وکار درستیه - سال گذشته هم به خاطر اینکه قرارداد داشت نتونست بیاد اس اس

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
جانواريو گفته اصلا پيشنهاد 1200 ميليون تومني نداده.
جالبه كه سپاهان به جانواريو 510 ميليون داده.واعظ دروغگو

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
جانواريو گفته اصلا پيشنهاد 1200 ميليون تومني نداده.
جالبه كه سپاهان به جانواريو 510 ميليون داده.واعظ دروغگو

حالا من کاری به قیمت اصلیش ندارم بر اساس قیمتی که سایت باشگاه زده خب اگه قرا بود 600 تا بدن میدادن جانواریو بمونه

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حالا من کاری به قیمت اصلیش ندارم بر اساس قیمتی که سایت باشگاه زده خب اگه قرا بود 600 تا بدن میدادن جانواریو بمونه

آره واقعا! اصلا بجای دو تا بازیکن در پیت خریدن یک دونه جانواریو رو نگه میداشت
البته اون موقع دیگه واعظ نبود, آدم بود:eek:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اگه خسرو رفت بدونین که دارن استقلال رو از هم میپاشونن ..
استقلال داشت خیلی قدرتمند میشد .. هر سال بیشتر از سال قبل .. !!
دیگه نمیشد جلوشو گرفت .. من میگم دستای پشت پرده این شکلی داره میکنش و دست اصلی هم همین واعظه ..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
صالحي‌نژاد به استقلال پيوست

خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال ذوب‌آهن با قراردادي 2 ساله به استقلال پيوست.

به گزارش خبرگزاري فارس، مصطفي صالحي نژاد صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال پس از توافق نهايي با اين تيم قرارداد داخلي 2 ساله اي امضا كرد.
صالحي نژاد سومين خريد استقلال براي فصل جديد است. اين بازيكن در گفت و گو با فارس اين خبر را تاييد كرد.
پيش از اين دسوزا و شيرزاد با استقلال قرارداد بسته اند.
انتهاي پيام/

يك خبر عالي !!!

بیک زاده: از سپاهان پیشنهاد دارم

خبرگزاری فوتبال ایران- هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: از 2 تیم لیگ برتری که یکی از آنها سپاهان است، پیشنهاد‌های چشمگیری دارم اما ترجیح می‌دهم در شرایط فعلی صبر کنم.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، هاشم بیک زاده افزود: من از چند تیم خوب لیگ برتر مانند سپاهان پیشنهاد دارم اما به استقلال نیز تعصب دارم و منتظر روشن شدن وضعیت کادر فنی هستم.برای تمدید قرار داد خود با استقلال مشکل خاصی ندارم و به دلایل شخصی در شرایط فعلی صبر کرده‌ام.

بیک زاده افزود: من دوست دارم امسال هم در کنار هواداران استقلال باشم اما به هر حال باید شرایط مهیا باشد.اگر با استقلال به توافق نهایی نرسیدم روی گزینه‌های دیگر فکر می‌کنم تا در نهایت بهترین تصمیم را بگیرم.

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خب اگه اینم بره دیگه هافبک چپ نداریم مثلا امیر آبادی میمونه که سوتیه !؟!

به نظر منم که بیک زاده منتظره واعظ بره..
که عمرا بره .. آخرشم سرمربی میشه نامجو ..
میگم ..
این هیئت مدیره تغییری کرده ؟؟؟
توی یکی از همین صفحه های اینجا خوندم بچه ها یه خبر گذاشته بودن که فتح الله زاده و قریب اومدن !!!!!!!!!!!!!!؟

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مثل اینکه کریمیان قضیه اش جدی هست.من به شخصه امیدوارم همینطور باشه چون در حال حاظر یکی از بهترین هافبک های ایران هستش. اگه جباری بمونه و به روزای اوجش برگرده ( البته اون اگه رو دقت کنید ! ) قطعا زوج خیلی خوبی میشن.

كريميان براي استقلال جانواريو مي‌شود ؟
جذب جانواريو توسط باشگاه سپاهان سبب شده خيلي‌ها منتقد باشگاه استقلال بشوند. حتي بسياري از بازيکنان هم جدايي جانواريو را به ضرر تيم‌شان دانستند و در مصاحبه‌هاي خود به جدايي فابيو اشاره کرده‌اند.
البته واعظ آشتياني دليل قانع‌کننده‌اي براي اين انتقادها دارد و با بيان اينکه باشگاه نمي‌تواند مثل سپاهاني‌ها براي جذب جانواريو مبلغي بالغ بر يک ميليارد و دويست ميليون تومان هزينه کند به نوعي خود را از هجمه انتقادها دور مي‌کند. با اين حال باشگاه استقلال هم چندان بيکار ننشسته است و قصد دارد در فصل نقل و انتقالات حضور پر رنگي داشته باشد. جذب فيليپ آلوز دسوزا و جواد شيرزاد طي روزهاي اخير باعث شد تا حدودي از اين انتقادها کاسته شود اما باشگاه فعاليت خود در فصل نقل و انتقالات را با جذب اين دو بازيکن به همين جا ختم نخواهد کرد.

استقلالي‌ها خيلي دوست دارند حالا که ستاره برزيلي‌شان را از دست دادند با يکي از ستاره‌هاي سپاهان به توافق نهايي دست يابند. اين اتفاق هم چندان دور از ذهن نيست چرا که آبي‌ها با مهدي کريميان، هافبک مياني تيم سپاهان به توافق اوليه دست يافته‌اند و به زودي اين بازيکن را جذب خواهند کرد. کريميان فصل قبل يکي از ارکان اصلي سپاهان بود و تنها در يک بازي به ميدان نرفت. اين بازيکن با تاييد مذاکره استقلالي‌ها مي‌گويد: «من اهل بازارگرمي نيستم اما چند روز پيش يعني پنج‌شنبه هفته قبل باشگاه استقلال با من مذاکره کرد و خودم هم خيلي دوست دارم اين انتقال صورت بگيرد. پيشنهاد مالي باشگاه استقلال خيلي خوب بوده و به شخصه علاقه‌مندم در اين تيم بازي کنم. به هرحال همه بازيکنان دوست دارند در تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس بازي کنند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم.»

کريميان درباره اينکه چه زمان با آبي‌ها به توافق نهايي مي‌رسد هم توضيحاتي مي‌دهد: «قرار است امروز به باشگاه سپاهان بروم و درباره ماندن يا نماندن در اين تيم گفت‌وگو کنم. با اين‌حال خودم فکر مي‌کنم احتمال استقلالي شدنم بيشتر است. به احتمال فراوان يک روز پس از مذاکره با باشگاه سپاهان به تهران مي‌آيم تا با مسوولان باشگاه استقلال مذاکرات نهايي‌ام را انجام بدهم.»
مهدي کريميان با 28 سال سن و توانايي بازي در پست‌هاي مختلف مي‌تواند گزينه خوبي براي خط مياني آبي‌ها باشد. به خصوص اينکه او فصل قبل هم در تيم سپاهان بازي کرده و با توجه به اينکه زردپوشان نصف جهان توانستند جانواريو را با پيشنهادي اغواکننده از چنگ استقلال دربياورند، جذب مهدي کريميان مي‌تواند اندکي ميان استقلال و سپاهان تعادل برقرار کند هرچند که همه مي‌دانند مهدي کريميان با وجود همه شايستگي‌هايش اما براي استقلال جانواريو نمي‌شود. البته تضميني هم وجود ندارد که جانواريو همان بازي‌هايي که در استقلال انجام داد را بتواند در تيم سپاهان هم تکرار کند.

منبع

البته این رو میشه کاملا فهمید که واعظ داره این کار رو از رو لج با قلعه نوعی میکنه و میخواد هر جوری شده کریمیان رو بیاره استقلال. و گرنه این اقا از رو دلسوزی برای تیم کاری نمیکنه ! امروز هم دو مرتبه سایت باشگاه رو کرد دفتر یادداشت خودش و با فدراسیون فوتبال در افتاده و شروع کرده به بیانیه دادن طبق این لینک !

پ.ن: اون مصاحبه قبلی رو که در مورد کریمیان گذاشته بودم رو پاک کردم چون این کاملتر بود.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
كريميان فصل قبل 250 گرفته اين فصل 500 ميخواسته كه ندادن اميدوارم بياد استقلال.
جالبه مرفاوي طالب لو رو ميخواد به واعظ هم گفته بازيكناي مازاد بفرست مس.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
حالا کی تو استقلال موند ؟ عجب فصل عجیبی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
كريميان فصل قبل 250 گرفته اين فصل 500 ميخواسته كه ندادن اميدوارم بياد استقلال.
جالبه مرفاوي طالب لو رو ميخواد به واعظ هم گفته بازيكناي مازاد بفرست مس.

امیدوارم طالب لو نره و یه مربی دروازه بان درست درمون بیاد که بتونه بیارتش روی فرم همیشگی.

راستی صالحی نژاد هافبک دفاعیه یا مدافع؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
صالحي‌نژاد به استقلال پيوست

مدافع فصل گذشته تيم فوتبال ذوب‌آهن با قراردادي 2 ساله به استقلال پيوست.

به خدا داره تیم نابود می کنه این کیه دیگه اصلا بازیکن نیمکت نشین ذوب آهن..... ! اعصابم خورده، الان پیروز قربانی چرا نمیارن؟ اینا کین؟ کدموشون در حد و اندازه های بازیکن هایی که از دست دادیمه؟؟ مگه کوشکی نمیرسه برای فصل بعد، چنتا مدافع اصلا می خوایم؟؟؟؟ بابا تو تهران کسی نیست بره جلوی باشگاه ؟:hmm:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
787.jpg

یکی از بازیکنان سرشناس استقلال به شرط فاش نشدن نامش به روزنامه اینترنتی «جهان ورزش» گفت:«امیررضا واعظی آشتیانی خودش می داند که رفتنی است و از روی حب و بغض قصد دارد تیشه به ریشه استقلال بزند و این باشگاه را به مزرعه ای سوخته تبدیل کند تا نفرات بعدی هم نتوانند از ثمره آن استفاده کنند. حرف هایی که واعظ در برنامه دیشب جهانگیر کوثری زد چیزی جز تحقیر هوادارام و بازیکنان استقلال نبود.»

شاید برای همین هم بازیکنان استقلال روانه تیم های دیگر شدند تا مدیرعامل بعدی با مشکلاتی فراوان و حل نشدنی کارش را آغاز کنند.

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ای خدا.....
سه صفحه تمام رو خوندم و دریغ از یه خبر که آدم دلخوش بشه که یه نفر دلسوز تو این باشگاه باشه..
خوب معلومه دیگه وقتی مدیر عامل شدن استقلال و پرسپولیس فقط راهیه واسه مطرح شدن و کسب عنوان واسه پست های سیاسی بعدی چیزی بهتر از این از توش در نمی آد..
خیلی حالم گرفتس

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دقیقا موضوع همونیه که دارن میگن !!
همین کارو میخواد بکنه!
کاملا مشخصه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا