سلام
خب برم سر اصل مطلب
من یه کلمه سرچ شده دارم میخوام بر اساس اون تبلیغات نشون بدم خواستم بدونم اونایی که با ادوردز کار کردن بگن چجوریه
مثلا شما که آگهی میدین ازتون چیا میخواد احتمالا چند تا کیورد که اگه اونا جستجو شد تبلیغات شما بیاد درسته؟
خب اول اینکه چند تا میتونین کیورد بدین
اولویت بندی میشه؟
مثلا یکی بگه آموزش شنا
آموزش کیورده
یکی دیگه میگه آموزش تنیس
خب کاربر هم آموزش آشپزی رو سرچ کرده
چجوری میشه؟ آیا اگه تمام کلمات مچ باشه میاره یا نه .
کلا راهنمایی کنین ممنون میشم
پ.ن
اگه کسی میخواد تبلیغش توی سرچ بدون اسپم بیاد البته تبلیغ به همین شیوه و هدفدار تو پخ اعلام کنه
الان سایت بازدید نداره
واسه بدن میگم یا مثلا تبلیغ سایت ما در فروم یا سایت شما و تبلیغ شما در نتایج جستجوگر و ...
پ.ن 2
نیازمند یک راه ارزان برای تبلیغ این سایت (بدون استفاده از سیستم های اسپمینگ) کسی روشی داره توی پخ تا تاپیک منحرف نشه با تشکر.
یادم رفت سربازی نزدیکه
99% نمیرسم درستش کنم
پ.ن شماره 100000000:دی چقدر پ.ن شدا
در روزهای آخر عمرم و اعزام به سربازی جای بسی بدبختی و شرمساری است که 1000 پست در این انجمن دادم
خب برم سر اصل مطلب
من یه کلمه سرچ شده دارم میخوام بر اساس اون تبلیغات نشون بدم خواستم بدونم اونایی که با ادوردز کار کردن بگن چجوریه
مثلا شما که آگهی میدین ازتون چیا میخواد احتمالا چند تا کیورد که اگه اونا جستجو شد تبلیغات شما بیاد درسته؟
خب اول اینکه چند تا میتونین کیورد بدین
اولویت بندی میشه؟
مثلا یکی بگه آموزش شنا
آموزش کیورده
یکی دیگه میگه آموزش تنیس
خب کاربر هم آموزش آشپزی رو سرچ کرده
چجوری میشه؟ آیا اگه تمام کلمات مچ باشه میاره یا نه .
کلا راهنمایی کنین ممنون میشم
پ.ن
اگه کسی میخواد تبلیغش توی سرچ بدون اسپم بیاد البته تبلیغ به همین شیوه و هدفدار تو پخ اعلام کنه
الان سایت بازدید نداره
واسه بدن میگم یا مثلا تبلیغ سایت ما در فروم یا سایت شما و تبلیغ شما در نتایج جستجوگر و ...
پ.ن 2
نیازمند یک راه ارزان برای تبلیغ این سایت (بدون استفاده از سیستم های اسپمینگ) کسی روشی داره توی پخ تا تاپیک منحرف نشه با تشکر.
یادم رفت سربازی نزدیکه
پ.ن شماره 100000000:دی چقدر پ.ن شدا
در روزهای آخر عمرم و اعزام به سربازی جای بسی بدبختی و شرمساری است که 1000 پست در این انجمن دادم
Last edited: