• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز کار ادوردز؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
خب برم سر اصل مطلب

من یه کلمه سرچ شده دارم میخوام بر اساس اون تبلیغات نشون بدم خواستم بدونم اونایی که با ادوردز کار کردن بگن چجوریه
مثلا شما که آگهی میدین ازتون چیا میخواد احتمالا چند تا کیورد که اگه اونا جستجو شد تبلیغات شما بیاد درسته؟

خب اول اینکه چند تا میتونین کیورد بدین
اولویت بندی میشه؟

مثلا یکی بگه آموزش شنا
آموزش کیورده
یکی دیگه میگه آموزش تنیس
خب کاربر هم آموزش آشپزی رو سرچ کرده
چجوری میشه؟ آیا اگه تمام کلمات مچ باشه میاره یا نه .
کلا راهنمایی کنین ممنون میشم

پ.ن
اگه کسی میخواد تبلیغش توی سرچ بدون اسپم بیاد البته تبلیغ به همین شیوه و هدفدار تو پخ اعلام کنه
الان سایت بازدید نداره
واسه بدن میگم یا مثلا تبلیغ سایت ما در فروم یا سایت شما و تبلیغ شما در نتایج جستجوگر و ...
پ.ن 2
نیازمند یک راه ارزان برای تبلیغ این سایت (بدون استفاده از سیستم های اسپمینگ) کسی روشی داره توی پخ تا تاپیک منحرف نشه با تشکر.
یادم رفت سربازی نزدیکه:( 99% نمیرسم درستش کنم

پ.ن شماره 100000000:دی چقدر پ.ن شدا

در روزهای آخر عمرم و اعزام به سربازی جای بسی بدبختی و شرمساری است که 1000 پست در این انجمن دادم

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
طرز کار ساده ای داره ، لاگین کنی متوجه میشی .
وقتی میزنی "آموزش شنا" به عنوان یه کیورد و نرخ رو بالاتر از حداقل تایین میکنی و ...
وقتی شخصی سرچ میکنه آموزش شنا ، تبلیغت میاد ولی" آموزش آشپزی" یه چیز دیگست! "آموزش کرال" هم یه چیز دیگست ، شما زدی "آموزش شنا"
ولی اگه کسی بزنه "آموزش شنا کرال و قوباغه" تبلیغ شما هم دیده میشه معمولاً :)
چون کیورد شما اینجا آموزش شنا هست و آموزش آَشپزی یه کلمه دیگه هست.
موفق باشید

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
معمولا هم برای شروع بستگی به مقدار هزینه مورد نظرت داره . میتونی از ۱ کیورد شروع کنی . میتونی از ۵۰۰ تا کیورد شروع کنی . نرم افزار و بانک اطلاعات کیورد هم که خدا رو شکر زیاده .
بعد از وارد کردن کیورد خودش یه سری اطلاعات مبنی بر مقدار محبوبیت کیورد و اطلاعات آماری و آخرین نرخ کلیک رو نشونت میده که بتونی قیمت بزاری .
در مورد نحوه نمایش در جستجو هم که امیر گفت برات . البته میتونی تبلیغات نمایش در محتوا رو هم اضافه کنی . impr خیلی زیاد میشه ولی کلیک ها در محتوا معمولا گرونتر هستند .

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام ،
فقط همون کلیک توی سرچ خوبه :دی بزن بره پی کارش :)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
معمولا هم برای شروع بستگی به مقدار هزینه مورد نظرت داره . میتونی از ۱ کیورد شروع کنی . میتونی از ۵۰۰ تا کیورد شروع کنی . نرم افزار و بانک اطلاعات کیورد هم که خدا رو شکر زیاده .
بعد از وارد کردن کیورد خودش یه سری اطلاعات مبنی بر مقدار محبوبیت کیورد و اطلاعات آماری و آخرین نرخ کلیک رو نشونت میده که بتونی قیمت بزاری .
در مورد نحوه نمایش در جستجو هم که امیر گفت برات . البته میتونی تبلیغات نمایش در محتوا رو هم اضافه کنی . impr خیلی زیاد میشه ولی کلیک ها در محتوا معمولا گرونتر هستند .

سلام ،
فقط همون کلیک توی سرچ خوبه :دی بزن بره پی کارش :)

ممنون از دوستان
چون وقتشو ندارم یه سیستم کوچیکشو شاید برسم درست کنم.مرسی

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ممنون از دوستان
چون وقتشو ندارم یه سیستم کوچیکشو شاید برسم درست کنم.مرسی

سلام
به نظر من کیورد هایی که سرچ میشه رو لیست کن ، مثلاً ده هزار مورده ، و تعداد سرچ رو هم جلوشون بنویس بعد به یوزر بگو از بینشون انتخواب کنه چون مثل گوگل نیست که روزی چند میلیون سرچ بشه توش :)
موفق باشی

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
به نظر من کیورد هایی که سرچ میشه رو لیست کن ، مثلاً ده هزار مورده ، و تعداد سرچ رو هم جلوشون بنویس بعد به یوزر بگو از بینشون انتخواب کنه چون مثل گوگل نیست که روزی چند میلیون سرچ بشه توش :)
موفق باشی

تو این زمونه که دارن از رباتا استفاده میکنن نمیخوام کلمات سرچ شده رو کسی فعلا ببینه

این چطوره؟
لینک رفرال خودمه

البته کد بسیار ساده ای براش نوشتم و رو ی لوکال فعلا

کد:
$r=strpos($W,"هاست");
if ($r != false)
echo $W;

echo "<div align='center'><a  href='http://www.hostservice.us/users/register/bW9qdGFiYWRhbmVzaGlAR21haWwuY29t'><b>بهترین هاستینگ ایران</b></a></div>";
}

78bf64f31a0d4f718f10.JPG

mosajjal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما سود دهی ادوردز بیشتره یا بقیه سیستمهای ایرانی ؟ یعنی ارزششو داره به فامیلای خارجی بگم واسه آدرس و این حرفاش؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
به نظر شما سود دهی ادوردز بیشتره یا بقیه سیستمهای ایرانی ؟ یعنی ارزششو داره به فامیلای خارجی بگم واسه آدرس و این حرفاش؟

سلام
اگه سایتی داری که با قواعد کار جوره و پتانسیل درامد خوب رو داره ، به نظر من از ادوردز استفاده کن :) البته اگه سایتت انگلیسی زبانم هست علاوه بر مواردی که گفتم :)
موفق باشی

تو این زمونه که دارن از رباتا استفاده میکنن نمیخوام کلمات سرچ شده رو کسی فعلا ببینه

این چطوره؟
لینک رفرال خودمه

البته کد بسیار ساده ای براش نوشتم و رو ی لوکال فعلا

کد:
$r=strpos($W,"هاست");
if ($r != false)
echo $W;

echo "<div align='center'><a  href='http://www.hostservice.us/users/register/bW9qdGFiYWRhbmVzaGlAR21haWwuY29t'><b>بهترین هاستینگ ایران</b></a></div>";
}

78bf64f31a0d4f718f10.JPG

سلام برادر
کار قشنگیه :) تبلیغ این مدلی بزاری خیلی قشنگ تره :دی
موفق باشی
و دست آخر یه سری کلمات رو برای تبلیغ جدا میکنی و تبلیغ خاص براشون نشون میدی و برای همه کلمات دیگه هم میتونی یه تبلیغ دیگه نشون بدی :) یعنی یه تبلیغ هم بزاری مختص کی ورد هایی که به تبلیغ خاصی اختصاص ندارن.
موفق باشی انشالا

بالا