Blocker
Registered User
آقا من هر کاری می کنم نمی تونم battle field رو آن لاین بازی کنم. کمکم کنید.
BAD COmpany 2 ? لطفا" اطلاعات کامل بدید نسخه های زیادی داره : )
آقا من هر کاری می کنم نمی تونم battle field رو آن لاین بازی کنم. کمکم کنید.
سلام دوستان
باز یه سوال داشتم![]()
دوستان بازی dirt2 رو من الان دارم میرم ولی نمی دونم چرا بازی رو سیو نمی کنه دوستان می دونن این بازی چه طوری سیو می شه؟
راستی چرا این بازی رو با دسته کامپیوتر نمی شه بازی کرد؟بازم اگه راهی داره ممنون می شم بهم بگید.
تمام بازی ها میشه و توی Control شون دارند ... اما بعضی از بازی ها مثله سری Dirt پیشنهاد نمیشه من 1شـو دیدم قابل بازی نبود با دسته منظورم خراب بود :دیراستی چرا این بازی رو با دسته کامپیوتر نمی شه بازی کرد؟
سلام.
برای سیو شما باید نرم افزار Games For Windows Live رو داشته باشید .
اگه دارید اول بازی ازتون میخواید یه اکانت بسازید.
بعد از ساختن اکانت آفلاین دیگه سیو میشه.
با دسته هم در جریان نیستم.
تمام بازی ها میشه و توی Control شون دارند ... اما بعضی از بازی ها مثله سری Dirt پیشنهاد نمیشه من 1شـو دیدم قابل بازی نبود با دسته منظورم خراب بود :دی
امید وارم قانع شده باشید![]()
نه اینم نداره , پس یعنی اگه هم داشت با کیبورد بهتر بازی می شه
مطمئنید مراحل نصب رو درست انجام دادید؟آقا من بازی The Misadventures of Mr PB Winterbottom رو دانلود کردم . ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم , از بازی می پره بیرون . سیستمم مشکل نداره . بالاست . رو دو تا سیستم چکش کردم . یکی رو XP یکی رو seven . رو جفتشم همین مشکلو داره . می خواستم ببینم کار خاصی باید قبل از اجرا بکنم ؟
اینم عکس فایلهایی که دانلود شدن .
مطمئنید مراحل نصب رو درست انجام دادید؟
اون فایل read me رو خوندید؟
اینجا چیز خاصی نمیگه.نصبش معمولیه فقط باید فایل setup رو اجرا کنید و بازی نصب میشه.چون این فایل readme مال خود بازیه و نه upload کننده.
بهتره ادرش اونجایی که بازی رو ازش دانلود کردید بدین.اونجا احتمالا توضیح داده باشه.
سلام بر شما!با سلام..چند روز پیش بازی سایلنت هیل رو خریدمو نصب کردم..اما یه چن تا مشکل هستش..اول اینکه تو همون اول بازی موندم..یعنی فقط اول بازی صدا میاد بعد همه چیز سایلنت میشه..دوم اینکه هیچ راهی باز نیست واسه ادامه دادن بازی...باید بگم این اتفاقا تو2دقیقه اول بازی می افتن..فقط اون پسره پیه..جاش..اون رو تو زندان می بینم و هیچ کاری نمی تونم بکنم..صدا هم ندارم ممنون میشم کمکم کنین
![]()
سلام بر شما!
یک قرن گذشته ولی شاید به کار کسی امد.
مشکل یاد شده برای تداخل صدا با بخش کوچک اسپیکر مودم هست.
از DEVICE MANAGER اون رو غیر فعال کنید.
آخرین درایور هم فراموش نشه !
یا حق یا علی![]()
از اینجا می تونید دریافت کنید.ترینر پوپ 3 رو کسی نداره ؟!