MehdiOmnia
Registered User
واقعا درست ميگي
فكر از اون موقع كه سر بانك پارسيان بامبول در آوردن بايد مديرش عوض بشه اينطور شد
فكر از اون موقع كه سر بانك پارسيان بامبول در آوردن بايد مديرش عوض بشه اينطور شد
تائيد ميشه...... هزينه دستگاه رمزياب هم حداقل 20 به بالا برايتان تمام خواهد شد.برای استفاده از سبا که باید رمز یاب بگیرید. اگر هم میخواید از بخش خدمات اینترنتی استفاده کنید و بتونید موجودی رو ببینید باید یه اکانت درست کنید و حساب رو اضافه کنید و یه کد برای فعالسازی از شعبه بگیرید.
از چه نظر؟ استدلال!بانک ملی جدا مضخرف هست ! بپرهیزید
نه هنوز سیستم سحاب شون راه نیوفتاده. مثلا میخواستن سال پیش راه بندازن!! منتها اگر حساب سیبای متصل به کارت ملی طرف رو داشته باشید میتونید به حسابش از طریق سبا بفرستید.سلام
میشه از کارت بانک ملی بصورت اینترنتی پول به کارت بانک ملی یا کارت بانک های دیگه انتقال داد؟
ممنون
نه هنوز سیستم سحاب شون راه نیوفتاده. مثلا میخواستن سال پیش راه بندازن!! منتها اگر حساب سیبای متصل به کارت ملی طرف رو داشته باشید میتونید به حسابش از طریق سبا بفرستید.
سلام دوستان
توي خريد اينترنتي يه رمز ميخواد به نام CCV 2 اين چي هست ؟ از كجا بايد گرفت اين رمزو ؟
يه توضيحي بديد ممنون ميشم
بابا یکی جواب بده دیگه
من که هرچی سوال تو این PT میپرسم هیچکس جواب نمیده.
با توجه به توصیه ها دیدم بانک ملت برای خدمات اینترنت بانک مناسبتره.
من یک حساب قدیمی اونجا داشتم. خب چون کارتش قدیمیه و تاریخ انقضا نداره باید عوض شه.هزینه تعویض کارت چقدره و چقدر طول میکشه؟
مدارکشو نگاه کردم نوع حساب "قرض الحسنه متمرکز" هست. این با جام چه فرقی داره؟
اگه این حساب رو واسه شاپ اینترنتیم استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ در این زمینه نسبت به جام محدودیت داره؟
میتونم با این کارت پول به اینو و اون واریز کنم؟ یا دیگران به من؟
TNX
حساب جام حساب جاری هست و حتما باید شرایط این حساب را داشته باشید تا براتون باز کنند ...