• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

امروز موفق شدم این دستگاه رو بگیرم. یه برگه توضیحات برای نحوه استفاده از دستگاه رو دادن ولی درست متوجه نشدم و چون نوشته بود اگه سه بار اشتباه بشه دستگاه دیگه جواب نمیده... می خواستم از دوستانی که تجربه دارن برام قدم به قدم توضیح بدن. بانک گفت 48 ساعت دیگه فعال میشه... یعنی منکه امروز ظهر ساعت 3 از بانک گرفتم برای گرفتن پسورد جدید از ساعت 3 پنجشنبه به بعد اقدام کنم؟

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
این دستگاه به چه درد میخوره؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
برادر من مال صادرات رو دارم ولی یکی هستن.
میری تو سایت بانک
و تو قسمت ورود به بانکداری ایکترونیک
شماره شناسه رو میزنی
و به جای پسورد - اول دکمه فلش(>) رو دستگاه رو میزنی
یعد رمز رو میزنی.(رمزی که برای دستگاه قبلا تعین کردی)
و بعد گزینه یک رو میزنی.
عددی که میاد رو دستگاه رو تو قسمت پسورد اینترنت بانک مینویسی و وارد میشی.
برای انتقال وجه و اینا هم رو اون برگه که بهت دادن نوشته.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دستگاه رمزیاب برای چک کردن حساب و انتقال وجه به صورت آنلاینه ...

https://saba.bankmelli-iran.com/login/htm/Login.jsp

تو این صفحه نام کاربری و رمز تولید شده توسط دستگاه رو بزن. اگه فعال شده باشه وارد سیستم میشه، اگه نه باید صبر کنی تا فعال بشه.

رمز هم به این صورت تولید میشه. دستگاه رو روشن میکنی، پین کد رو وارد میکنی (پیش فرض 1234 ـه، میشه هم تغییرش داد) تو صفحه بعد نوشته APPLI، دکمه ی 1 رو برای تولید رمز تصادفی میزنی، این رمزو تو قسمت "رمز عبور" وارد کن.

راهنمای کامل استفادش باید باهاش باشه. / اگه بازم مشکلی داشتی بگو.

پ.ن: بانک ملی 5-6 ماهی بود که تحریم بود و دستگاه رمز یاب ارائه نمیداد. الان هم کلاً داریم به سمت الکترونیکی شدن زندگی میریم. بهتره تا دوباره تحریم نشدیم اقدام به سفارش کنید: https://saba.bankmelli-iran.com/PublicNewPassword.jsp

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
وقتی امکان پرداخت اینترنتی رو بدون این دردسر ها بانک های سامان و ... میدن چه کاریه از این روش استفاده کنیم؟
مزیت خاصی داره این سیستمشون؟ جز دردسر البته

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
وقتی امکان پرداخت اینترنتی رو بدون این دردسر ها بانک های سامان و ... میدن چه کاریه از این روش استفاده کنیم؟
مزیت خاصی داره این سیستمشون؟ جز دردسر البته
امنیت اطلاعات خیلی خیلی مهمه.

شما اگه یه Key Logger رو سیستمت نصب باشه، بازم میگی بانک سامان ؟

پ.ن: من الان حساب اینترنتی از "ملی - سامان - صادرات - ملت" دارم. بیشترین تراکنشی که انجام میدم از ملیه بعدش سامان. ممکنه به دلیل فراگیر بودن بانک ملی باشه. یا ...

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
امنیت اطلاعات خیلی خیلی مهمه.

شما اگه یه Key Logger رو سیستمت نصب باشه، بازم میگی بانک سامان ؟

پ.ن: من الان حساب اینترنتی از "ملی - سامان - صادرات - ملت" دارم. بیشترین تراکنشی که انجام میدم از ملیه بعدش سامان. ممکنه به دلیل فراگیر بودن بانک ملی باشه. یا ...
من حدود ده ساله از اینترنت استفاده میکنم.تا حالا نه یک بار ایمیلم هک شده نه حساب بانکیم نه هیچ مشکل امنیتی از این دست داشتم از این رو نه اینکه امنیت برام اهمیت نداشته باشه اما اون قضیه برام مساله ای نبوده و نیست.
ضمنا تمام سیستم های آنلاین در سطح جهان هم از همون روش مرسوم استفاده میکنن که مشکلی خاصی پیش نمیاره. بیشتر این کار بانک ملی به نظرم بزرگ کردن قضیه است.

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
این دستگاه هر دفعه که بخوایم بریم تو سایت یه پسورد میده؟
بانک پارسیان نداره؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من حدود ده ساله از اینترنت استفاده میکنم.تا حالا نه یک بار ایمیلم هک شده نه حساب بانکیم نه هیچ مشکل امنیتی از این دست داشتم از این رو نه اینکه امنیت برام اهمیت نداشته باشه اما اون قضیه برام مساله ای نبوده و نیست.
ضمنا تمام سیستم های آنلاین در سطح جهان هم از همون روش مرسوم استفاده میکنن که مشکلی خاصی پیش نمیاره. بیشتر این کار بانک ملی به نظرم بزرگ کردن قضیه است.
همه مثه شما حرفه ای نیستن که :rolleyes:
پی پال و ... به آی پی هم حساسن ...

این دستگاه هر دفعه که بخوایم بریم تو سایت یه پسورد میده؟
بانک پارسیان نداره؟
هر چند ثانیه (تست نکردم. الانم حالش نیست تست کنم) یه پسورد رندوم میده.
پارسیان رو خبر ندارم.

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2

فکر کنم با توجه به نام کاربریتون تعجبی نداره که هک نشدید . :blush: اگر از ویندوز استفاده میکردید مثل ما دم به ساعت : فرمت ، ری اینستالِ ویندوز ! :rolleyes:

مهمترین مزیت استفاده از این دستگاه اینه که شما از هر رایانه ای حتی کافی نت با خیال راحت و بدون ترس میتونی لاگین کنی و کارتو انجام بدی . نگران هک شدن هم نباشی . بیشتر بدرد تجّار میخوره .

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
برادر من مال صادرات رو دارم ولی یکی هستن.
میری تو سایت بانک
و تو قسمت ورود به بانکداری ایکترونیک
شماره شناسه رو میزنی
و به جای پسورد - اول دکمه فلش(>) رو دستگاه رو میزنی
یعد رمز رو میزنی.(رمزی که برای دستگاه قبلا تعین کردی)
و بعد گزینه یک رو میزنی.
عددی که میاد رو دستگاه رو تو قسمت پسورد اینترنت بانک مینویسی و وارد میشی.
برای انتقال وجه و اینا هم رو اون برگه که بهت دادن نوشته.

من بیشتر دنبال این روش رفتم برای اینکه بعضی از کارهای بانکی که اغلب توی خونه انجام میشه به طریق اینترنتی انجام بدم..

این روش اونقدر جدیده که کارمندای بانک هم وارد نبودن تازه از هم داشتن یاد میگرفتن...

وقتی این دستگاهو تحویل داد گفت بعد از 48 ساعت فعال میشه یعنی منکه ساعت 3 بعد از ظهر سه شنبه دستگاه رو گرفتم همه این کار هائی که گفتیو از ساعت 3 پنجشنبه به بعد انجام بدم ؟

اون وقت اصلا من نفهمیدم هدف از اینکار چیه ؟ برای هر بار وارد شدن پسورد جدید میده ؟

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
فکر کنم با توجه به نام کاربریتون تعجبی نداره که هک نشدید . :blush: اگر از ویندوز استفاده میکردید مثل ما دم به ساعت : فرمت ، ری اینستالِ ویندوز ! :rolleyes:

مهمترین مزیت استفاده از این دستگاه اینه که شما از هر رایانه ای حتی کافی نت با خیال راحت و بدون ترس میتونی لاگین کنی و کارتو انجام بدی . نگران هک شدن هم نباشی . بیشتر بدرد تجّار میخوره .
نه من از مک استفاده نمیکنم. همیشه از ویندوز استفاده کردم ...
پس در نتیجه کاربردش همون قضیه امنیت بیشتر هست ... که البته نتیجه ی دیگرش هم پیچیده و گنگ شدن سیستمش هست همونطور که توی پست بالایی میبیبینم این دوستمون هم confused شده

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
وقتی این دستگاهو تحویل داد گفت بعد از 48 ساعت فعال میشه یعنی منکه ساعت 3 بعد از ظهر سه شنبه دستگاه رو گرفتم همه این کار هائی که گفتیو از ساعت 3 پنجشنبه به بعد انجام بدم ؟
چون 99% کارای این مملکت به صورت آفلاین انجام میشه، باید منتظر باشی به صورت دستی برات فعال کنن. معمولاً بیشتر از 48 ساعت کاری طول نمیکشه.

اون وقت اصلا من نفهمیدم هدف از اینکار چیه ؟ برای هر بار وارد شدن پسورد جدید میده ؟
هر سری که میخوای وارد شی یه عدد رندوم تولید میکنه. / با الگوریتمی که به برنامه ی بانک داری و دستگاه رمزیاب دادن، این رمزو تو یه بازه ی زمانی مشخص با هم دیگه چک میکنه اگه مساوی بود وارد میشه، اگه نه ...!
+ حواست باشه نام کاربریتو به کسی ندی، فقط کافیه طرف 3 بار اشتباه وارد کنه (واسه کرم ریزی) اکانتت بلاک میشه!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من بیشتر دنبال این روش رفتم برای اینکه بعضی از کارهای بانکی که اغلب توی خونه انجام میشه به طریق اینترنتی انجام بدم..

این روش اونقدر جدیده که کارمندای بانک هم وارد نبودن تازه از هم داشتن یاد میگرفتن...

آره کارمندای بانک خودشون هم نمیدونن چیه.:D
48 ساعت ربطی به دستگاه نداره در اصل وقتی دستگاه رو تحویل میگیری از بانک یه نامه میزنن به مرکزیشون و میگن که حساب کاربریت رو فعال کنن واسه همین میگن 48 ساعت طول میکشه.
هدف از این کار اینه که شما همیشه با یه پسورد وارد سایت نشی که راحت یکی ببینه و پسوردتو به دست بیاره
این دستگاه برای هر بار ورودت به سایت بانک یه پسورد جدید بهت میده.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
چون 99% کارای این مملکت به صورت آفلاین انجام میشه، باید منتظر باشی به صورت دستی برات فعال کنن. معمولاً بیشتر از 48 ساعت کاری طول نمیکشه.

هر سری که میخوای وارد شی یه عدد رندوم تولید میکنه. / با الگوریتمی که به برنامه ی بانک داری و دستگاه رمزیاب دادن، این رمزو تو یه بازه ی زمانی مشخص با هم دیگه چک میکنه اگه مساوی بود وارد میشه، اگه نه ...!
+ حواست باشه نام کاربریتو به کسی ندی، فقط کافیه طرف 3 بار اشتباه وارد کنه (واسه کرم ریزی) اکانتت بلاک میشه!

اینکه نوشته اگه pin code رو اشتباه بزنین بعد از 3 بار دستگاه قفل میشه... سه بار پشت سرهم منظورشه یا اگه دستگاه خاموش بشه... دوباره روشن بشه اگه اشتباه بشه با اشتباه قبلی اضافه می کنه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اینکه نوشته اگه pin code رو اشتباه بزنین بعد از 3 بار دستگاه قفل میشه... سه بار پشت سرهم منظورشه یا اگه دستگاه خاموش بشه... دوباره روشن بشه اگه اشتباه بشه با اشتباه قبلی اضافه می کنه؟
پین کد رو اشتباه بزنی، چه دستگاه رو خاموش کنی چه نکنی 1 بار محسوب میشه. تا پین درست رو وارد نکنی این کانتر از کار نمیوفته.

الان پین رو اشتباه بزن. خاموش کن تا 1 سال دیگه. تا روشن کنی نوشته FAIL 1 ...

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
این موسسه اعتباری جریانش چیه؟میشه بشون اعتماد کرد؟من یه اشنا دارم اونجا کار میکنه میخوام یه مقدار ارز دارم اونجا حساب باز کنم نخورن پولمو؟!!

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
این موسسه اعتباری جریانش چیه؟میشه بشون اعتماد کرد؟من یه اشنا دارم اونجا کار میکنه میخوام یه مقدار ارز دارم اونجا حساب باز کنم نخورن پولمو؟!!

توی اونایی بزار که از بانک مرکزی مجوز دارن
مثل قوامین /انصار/.........

بالا