- نوشتهها
- 2,662
- لایکها
- 1,244
امنیت اطلاعات خیلی خیلی مهمه.وقتی امکان پرداخت اینترنتی رو بدون این دردسر ها بانک های سامان و ... میدن چه کاریه از این روش استفاده کنیم؟
مزیت خاصی داره این سیستمشون؟ جز دردسر البته
من حدود ده ساله از اینترنت استفاده میکنم.تا حالا نه یک بار ایمیلم هک شده نه حساب بانکیم نه هیچ مشکل امنیتی از این دست داشتم از این رو نه اینکه امنیت برام اهمیت نداشته باشه اما اون قضیه برام مساله ای نبوده و نیست.امنیت اطلاعات خیلی خیلی مهمه.
شما اگه یه Key Logger رو سیستمت نصب باشه، بازم میگی بانک سامان ؟
پ.ن: من الان حساب اینترنتی از "ملی - سامان - صادرات - ملت" دارم. بیشترین تراکنشی که انجام میدم از ملیه بعدش سامان. ممکنه به دلیل فراگیر بودن بانک ملی باشه. یا ...
همه مثه شما حرفه ای نیستن کهمن حدود ده ساله از اینترنت استفاده میکنم.تا حالا نه یک بار ایمیلم هک شده نه حساب بانکیم نه هیچ مشکل امنیتی از این دست داشتم از این رو نه اینکه امنیت برام اهمیت نداشته باشه اما اون قضیه برام مساله ای نبوده و نیست.
ضمنا تمام سیستم های آنلاین در سطح جهان هم از همون روش مرسوم استفاده میکنن که مشکلی خاصی پیش نمیاره. بیشتر این کار بانک ملی به نظرم بزرگ کردن قضیه است.
هر چند ثانیه (تست نکردم. الانم حالش نیست تست کنم) یه پسورد رندوم میده.این دستگاه هر دفعه که بخوایم بریم تو سایت یه پسورد میده؟
بانک پارسیان نداره؟
من حدود ده ساله از اینترنت استفاده میکنم.تا حالا نه یک بار ایمیلم هک شده نه حساب بانکیم نه هیچ مشکل امنیتی از این دست داشتم از این رو نه اینکه امنیت برام اهمیت نداشته باشه اما اون قضیه برام مساله ای نبوده و نیست.
ضمنا تمام سیستم های آنلاین در سطح جهان هم از همون روش مرسوم استفاده میکنن که مشکلی خاصی پیش نمیاره. بیشتر این کار بانک ملی به نظرم بزرگ کردن قضیه است.
برادر من مال صادرات رو دارم ولی یکی هستن.
میری تو سایت بانک
و تو قسمت ورود به بانکداری ایکترونیک
شماره شناسه رو میزنی
و به جای پسورد - اول دکمه فلش(>) رو دستگاه رو میزنی
یعد رمز رو میزنی.(رمزی که برای دستگاه قبلا تعین کردی)
و بعد گزینه یک رو میزنی.
عددی که میاد رو دستگاه رو تو قسمت پسورد اینترنت بانک مینویسی و وارد میشی.
برای انتقال وجه و اینا هم رو اون برگه که بهت دادن نوشته.
نه من از مک استفاده نمیکنم. همیشه از ویندوز استفاده کردم ...فکر کنم با توجه به نام کاربریتون تعجبی نداره که هک نشدید . :blush: اگر از ویندوز استفاده میکردید مثل ما دم به ساعت : فرمت ، ری اینستالِ ویندوز !
مهمترین مزیت استفاده از این دستگاه اینه که شما از هر رایانه ای حتی کافی نت با خیال راحت و بدون ترس میتونی لاگین کنی و کارتو انجام بدی . نگران هک شدن هم نباشی . بیشتر بدرد تجّار میخوره .
چون 99% کارای این مملکت به صورت آفلاین انجام میشه، باید منتظر باشی به صورت دستی برات فعال کنن. معمولاً بیشتر از 48 ساعت کاری طول نمیکشه.وقتی این دستگاهو تحویل داد گفت بعد از 48 ساعت فعال میشه یعنی منکه ساعت 3 بعد از ظهر سه شنبه دستگاه رو گرفتم همه این کار هائی که گفتیو از ساعت 3 پنجشنبه به بعد انجام بدم ؟
هر سری که میخوای وارد شی یه عدد رندوم تولید میکنه. / با الگوریتمی که به برنامه ی بانک داری و دستگاه رمزیاب دادن، این رمزو تو یه بازه ی زمانی مشخص با هم دیگه چک میکنه اگه مساوی بود وارد میشه، اگه نه ...!اون وقت اصلا من نفهمیدم هدف از اینکار چیه ؟ برای هر بار وارد شدن پسورد جدید میده ؟
من بیشتر دنبال این روش رفتم برای اینکه بعضی از کارهای بانکی که اغلب توی خونه انجام میشه به طریق اینترنتی انجام بدم..
این روش اونقدر جدیده که کارمندای بانک هم وارد نبودن تازه از هم داشتن یاد میگرفتن...
وقتی این دستگاهو تحویل داد گفت بعد از 48 ساعت فعال میشه یعنی منکه ساعت 3 بعد از ظهر سه شنبه دستگاه رو گرفتم همه این کار هائی که گفتیو از ساعت 3 پنجشنبه به بعد انجام بدم ؟
اون وقت اصلا من نفهمیدم هدف از اینکار چیه ؟ برای هر بار وارد شدن پسورد جدید میده ؟
چون 99% کارای این مملکت به صورت آفلاین انجام میشه، باید منتظر باشی به صورت دستی برات فعال کنن. معمولاً بیشتر از 48 ساعت کاری طول نمیکشه.
هر سری که میخوای وارد شی یه عدد رندوم تولید میکنه. / با الگوریتمی که به برنامه ی بانک داری و دستگاه رمزیاب دادن، این رمزو تو یه بازه ی زمانی مشخص با هم دیگه چک میکنه اگه مساوی بود وارد میشه، اگه نه ...!
+ حواست باشه نام کاربریتو به کسی ندی، فقط کافیه طرف 3 بار اشتباه وارد کنه (واسه کرم ریزی) اکانتت بلاک میشه!
پین کد رو اشتباه بزنی، چه دستگاه رو خاموش کنی چه نکنی 1 بار محسوب میشه. تا پین درست رو وارد نکنی این کانتر از کار نمیوفته.اینکه نوشته اگه pin code رو اشتباه بزنین بعد از 3 بار دستگاه قفل میشه... سه بار پشت سرهم منظورشه یا اگه دستگاه خاموش بشه... دوباره روشن بشه اگه اشتباه بشه با اشتباه قبلی اضافه می کنه؟
این موسسه اعتباری جریانش چیه؟میشه بشون اعتماد کرد؟من یه اشنا دارم اونجا کار میکنه میخوام یه مقدار ارز دارم اونجا حساب باز کنم نخورن پولمو؟!!