• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوست عزیز سود اصولا روی پولی میاد که حداقل 3 ماه در بانک مونده باشه پس فکر سود ماهیانه رو از سرتون بیرون کنید.
و کل بانکها طبق صلاحدید بانک مرکزی نرخ سودهاشون رو با هم یکی کردند و دیگه هیچ رقابتی در کار نیست.
بهترین کار برای سود روی پول بطور کوتاه مدت خرید و فروش ملک هست چرا که اگرچه بازار مسکن بنظر راکد میاد ولی باز هم از خوابیدن پول و یا گذاشتن در بانکها هنوز فعالتره.
با تشکر فریبا​

من بانک **** ( انصار ) می زاشتم خوب سود می داد ماهیانه هم واریز می کرد

توی ایران همه فقط می خوان مصرف کننده رو بخشمانن متاسفانه !

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام من یک بانکی میخوام که بتونم آنلاین به حساب های شتاب بتونم پول واریز کنم خودم ملی دارم ولی خیلی دنگو فنگ داره و مثل اینکه نمیشه ممنون میشم را هنمایییم کنید مرسی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام من یک بانکی میخوام که بتونم آنلاین به حساب های شتاب بتونم پول واریز کنم خودم ملی دارم ولی خیلی دنگو فنگ داره و مثل اینکه نمیشه ممنون میشم را هنمایییم کنید مرسی

سلام
در حال حاضر اکثر بانکهای دولتی و خصوصی این امکان رو دارند،(فکر کنم ملی داشته باشه؛سپه و ملت و صادرات که دارند)،اما در خصوص انتخاب بهترین، پیشنهاد بنده سامان هست،

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
من ملت رو پیشنهاد میکنم (اگه حوصله رمز زدن نداری)
خودم صادرات دارم و خیلی راضی هستم بین بانکی هم زیاد انتقال دادم فقط باید توی ساعات اداری باشه
سامان هم خوبه به شرطی که برای انتقال بین بانکی گیر نداه من توی کارت به کارت کردن سامان به یه کارت دیگه زیاد مشکل داشتم حالا حساب کن اینترنتیش چقدر مشکل پیدا میکنه البته در مورد سامان اونهایی که انتقال بین بانکی زیاد انجام دادند باید نظر بدند

من صادرات رو خیلی وقته باهاش کار میکنم دقیقا مثل ملی هستش

شما همون ملی رو که داری خیلی عالیه چرا استفاده نمیکنی؟ چون امنیت بالایی داره و حوصله رمز زدن نداری یا به خاطر یه دلیل منطقی؟
من رمز سامان دوستم رو برای شوخی فهمیدم حسابش رو خالی کردم ولی ملی و صادرات بدون دستگاه خودت هم نمیتونی کاری بکنی که کسی توش بره
در مورد انتقال پول بین بانکی با ملی اگه سوال داری بگو تا راهنماییت کنم
موفق باشید

Last edited:

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
پیشنهاد من بانک ملت هست ... خدمات اینترنتی بانک ملت فعلا بین همه بانک ها از لحاظ امکانات اول هست ...

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
منم ازز همه سامان رو شنیدم ..:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پیشنهاد من بانک ملت هست ... خدمات اینترنتی بانک ملت فعلا بین همه بانک ها از لحاظ امکانات اول هست ...

این اول بودن بانک ملت رو کی تعیین کرده؟ملاکها چی بوده؟آیا موسسه معتبری این کارو انجام داده؟لطفا" بیشتر توضیح بدید.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من سیبا دارم نمیشه!

میگن باید از این دستگاه های کارت خوان 15 هزار تومن بدی بخری بزاری کنار دستت

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
این اول بودن بانک ملت رو کی تعیین کرده؟ملاکها چی بوده؟آیا موسسه معتبری این کارو انجام داده؟لطفا" بیشتر توضیح بدید.

سامان از طریق اینترنت نمیشه ساتنا واریز کرد یا ملی و صادرات از طریق اینترنت نمیشه کارت به کارت کرد ولی ملت هم ساتنا داره و هم کارت به کارت از طریق اینترنت ... مثل ملی و صادرات هم نیازی به رمز یاب نداره ... یه سری امکانات دیگه مثل تنظیم sms داره که به محض اینکه وارد حسابت میشی sms میاد که وارد حسابت شدی که از نظر امنیت خیلی خوب هست . تا به حال هم تو این 3 سالی که استفاده می کنم هیچگاه سایتش مشکل نداشته در ضمن تو همه شهرهای ایران هم ملت شعبه داره در حالی که سامان تو مراکز استان ها و یکسری شهرها فقط شعبه داره ...

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
من پارسیان دارم . در کل راضی هستم و دردسری نداشته.فکر کنم تنها ایرادش اینه که از طریق اینترنت بانکش نمیشه به حساب کارت بانک دیگه پول واریز کرد. شاید هم من بلد نیستم . اگه کسی این کارو کرده منو هم راهنمایی کنه.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
از طریق بانک ملت چطور میشه پول انتقال داد؟امضا دیجیتالی میخواد و دستگاه و اینا درسته؟بدون اون که نمیشه.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من کارتمو تازه گرفتم بعد از مدتها که فکر می کردم پسورد کارتم سوخته تازه متوجه شدم کارتم هنوز فعال نشده بود.یکی به من گفت بهتره پسورد کارتتو عوض کنی... سوال من اینه که بالفرض هم که کسی متوجه پسورد کارت من شده باشه...تا موقعی که خود کارت دست من هست مگه مشکلی پیش میاد ؟ کلا چه موقعی لازمه پسورد کارت عوض بشه ؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من کارتمو تازه گرفتم بعد از مدتها که فکر می کردم پسورد کارتم سوخته تازه متوجه شدم کارتم هنوز فعال نشده بود.یکی به من گفت بهتره پسورد کارتتو عوض کنی... سوال من اینه که بالفرض هم که کسی متوجه پسورد کارت من شده باشه...تا موقعی که خود کارت دست من هست مگه مشکلی پیش میاد ؟ کلا چه موقعی لازمه پسورد کارت عوض بشه ؟
مبارکه.....
اگه طرف رمز دوم اینترنتی شما (PIN2) + شماره کارت (PAN) و تاریخ انتقضا و کد اعتبارسنجی دوم (CVV2) که در بالای پشت کارت شما نوشته شده را بداند بله.... مشکل داره! حتی اگه کارت دست شما باشه :)
هر چند ماه یکبار بستگی به شرایط ...محدودیتی نیست...

yekarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
آیا حساب سپرده پنج ساله در بانک صادرات برای دریافت در سر رسید با دریافت ماهیانه فرق میکنه؟
اگر فرق میکنه، و مثلا دفترچه ای داشته باشیم که برای حساب سپرده 5 ساله هست و الان مثلا 3 سال گذشته باشه و بخوایم پول رو بگیریم چجوری باهامون حساب میکنن؟ ( دفترچه برای دریافت در سر رسید )
فرض کنید ده تا دفترچه داریم، همشون در بانک صادرات و در حساب های سپرده برای دریافت در سررسید و همشون مال یه نفر هستن، بعضی هاشون دو ساله بعضی هاشون 5 شاله و... بعضی هاشون 1 سال از افتتاح حسابش گذشته بعضی 4 سال بعضی 2 سال و...
حالا میخوایم این ده تا دفترچه رو بین چند نفر تقسیم کنیم، طوری که حقی از کسی ضایع نشه، چطور روی این دفترچه حساب ها ارزش گذاری کنیم و چطور تقسیمشون کنیم؟

Last edited:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام چند تا سوال داشتم ؟
من یک حساب سرمایه گذاری میخوام باز کنم . کدوم بانک بهتره ؟ (از لحاظ نرخ سودی که میده ؟) بانک پارسیان ؟ موسسه های مالی و اعتباری ؟ آیا این موسسه های مالی و اعتباری قابل اعتمادند؟:blink:
به نظرتون اوراق مشارکت وزارت نیرو که الان میفروشن و 17.5 درصد سود میده خوبه یا همون حساب سرمایه گذاری بانکی؟
یه سوال دیگه هم داشتم. یه چک بانک پارسیان از یه بابایی گرفتم . آیا میشه در تمام شعب بانک پارسیان وصول کرد؟:blink:

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من می خواهم ارز بخرم به نظر شما از بانک بخرم یا صرافی

و کدام بانک بیشترین سود ارزی را می دهد.
برای خرید ارز باید به چه چیزهای توجه کنم .

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
بنده هم حساب پاسارگاد دارم و از لحاظ اینترنتی محشره هیچ وقت هم قطعی نداره. انتقال حساب اینترنتیش هم خوبه و تا حالا مشکل نبوده. شارژ های ایرانسلش هم مثلا 5 تومنی 4950 جای 4850 توش هست!! :دی
تنها بدیش اینه که موقع انتقال وجه 500 تومان کارمزد میگیره. چون انتقال هام زیاد هست. یه بانک دیگه که کارمزد نداشته باشه میخوام حساب باز کنم.
رسیدم به ملت یا سامان .کسی اطلاعی داره از این؟

Last edited:
بالا