سلام به همه.
آقا من یه سند خونه دارم که 130 میلیون میرزه. میخوام 100 میلیون رووش وام بگیرم.
1- آیا با این سند که 130 میلیونه 100 میلیون وام میدن ؟
2- کدوم بانک برم درخواست وام 100 میلیونی بدم که کمتر سود بگیرن ؟
3- اصلا سوده بانک ها چند درصده ؟ و با این مبلغ وام چند درصد میشه ؟ یعنی اگه 100 میلیون بگیرم 5 ساله چقدر باید پس بدم و 10 ساله چقدر ؟ قسط هاش رو از کی باید شروع کنم به دادن ؟ آیا تا 1 ساله اول رو بهم آوانس میدن ؟
4- چقدر پول باید بانک بذارم که بهم وام بدن ؟
5- هیچ راهی نداره که اصلا پول نذارم و فقط روی همین سند وام بگیرم ؟
6- چند وقت طول میکشه که بهم وام رو بدن ؟
7- از 100 میلیون چقدرشو بهم میدن ؟ مابقیش رو کی میدن ؟
8- آیا ناظر هم میفرستن ؟ یا نه فقط موقع گذاشتن سند ناظر میاد ملک رو بررسی کنه ؟ در کل چند بار ناظر میفرستن ؟
9- اسم این وام رو چی میشه گذاشت ؟ آخه بری بانک ازت سوال میکنن میگن چه نوع وامی میخوای؟
10- آیا زمانی که به فرض 100 میلیون رو گرفتی و یه سنده با ارزشتر گیرت اومد و بخوای با سندی که بابت همین 100 میلیون گذاشتی بانک جابجا کنی قبول میکنن ؟ و اونوقت مثلا سند دوم 250 میلیون بیرزه آیا میشه 100 میلیون دیگه درخواست داد که مجموعش با قبلی بشه 200 میلیون ؟
11- بانک کشاورزی رفتم گفتن فقط به کشاورزا وا میدیم !!!!!!!!!! مخم هنگ کرد ! یعنی چی.
12- اینکه میگن مضاربه ای روو سند وام میدیم یعنی چی ؟؟؟
13- آیا این تبلیغات روزنامه همشهری واسه دادن وام مطمئن هستن ؟ شخصیه یا دولتی ؟ وام از خودشون میدن یا از بانک میگیرن به ما میدن و چقدر خودشون بر میدارن ؟
راستی اینم بگم که یه کارگاه کوچیک نجاری هم داریم, آیا میشه رووش واسه وام اقدام کرد ؟ یعنی بری بهشون بگی که میخوام این کارگاه رو گسترش بدم ؟ چند بار ناظر میفرستن واسش ؟
هرچی اطلاعات درست دارید لطفا راهنماییم کنید. چون هرچه سریعتر به این وام نیاز دارم. ساکن تهران هم هستم.
با تشکر فراوون از همتون.