طبعا مشکل باید از طرف مخابرات باشه دوستان....مال من هم توی اون جریانات هفته گذشته چند روز اصلا لاگین نمیشد و میرفت روی شناسایی IP ..پرس و جو کردم گفتن مشکل از مخابراته...
خووووب! :دی / حال ِخانومه کم پیدا چطوره؟:happy:چطوووووووووووری؟:دی
من فکر کردم فقط برای من اینجوری شده..اخه ارشیوش مورد نیازه..برای یه مکلامه ی فلسفی در راه..
من که امتحان نکردم اما امروز چندم ِ خرداده؟؟؟؟؟؟دوستان مسنجر من هر 1 دیقه یه بار log out میشه دوباره آن میشه اعصاب واسه من نذاشته مشکل از چیه ؟
از کجا پاک می کنی ؟ از تو میل یا مسنجر ؟عرض شود که یه سری Contact دارم که پاک مینشوند! عجبیه... از اون طرف یه 200 نفری هم توی Address Book هستن که باز من هرچقدر زور میزنم همه رو با هم پاک کنم نمیشه، یه تعداد خاصی هستن توشون که ظاهرا پاک مینشوند! عجبیه... چرا؟
مسنجر... بعد از چندین سال میخواستم مثلا یه خورده تر تمیزش کنم!از کجا پاک می کنی ؟ از تو میل یا مسنجر ؟
مسنجر مشکل داره اگه از مسنجر خود یاهو استفاده کنی...مسنجر... بعد از چندین سال میخواستم مثلا یه خورده تر تمیزش کنم!![]()
این مورد دومی که گفتی رو تاحالا باهاش مواجه نشدماساتید :
یکی از آیدی های من گویا هک شده ... دیروزم یکی پسوردشو گیر آورده بود و باهاش آنلاین بود ...
حالا الان که می خوام واردش بشم میگه : Your account has been locked. (81003003)
منه بیچاره رو راهنمایی کنید ... چی کار کنم اینو ؟ اصلاا چی شده این جوری شده ؟
![]()
این مورد دومی که گفتی رو تاحالا باهاش مواجه نشدم
حدس میزنم اون هکر تعداد زیادی پسورد رو وارد کرده تا بالاخره تونسته پسورد درست رو وارد کنه و یاهو این قضیه رو مشکوک دیده و موقتا آی دی رو قفل کرده!
یه تماسی با پشتیبانی یاهو بگیر و این مسئله رو براشون بگو
بعد منتظر باش ببین جواب چی میدن
اگر پشتیبانی گوگل رو میخواستی برات پیدا میکردم آدرسشو . اما با یاهو خیلی وقته کاری نداشتم. نمیدونموالاه با طرف حرف زدم ...
پشتیبانی یاهو /.؟؟؟
کجا ؟ چی ؟ چجوری ؟؟
اگر پشتیبانی گوگل رو میخواستی برات پیدا میکردم آدرسشو . اما با یاهو خیلی وقته کاری نداشتم. نمیدونم
باید بقیه دوستان بگن
هکر چی زرزر میکرد؟
عجبمرسی منثور..
می گفت من فضولم و مریض ...فقط واسه کنجکاوی این کارو کردم...:hmm:
ولی من باهاش نرم حرف زدم .. گفت تا شنبه آی دی رو پس میدم..:wacko::blink:
اين IMviromentها براي من كار نميكنه. از شما كار ميكنه؟؟
ئه... پس بگو. من تا حالا فكر ميكردم عيب از منه كه رو كامپيوترام باز نميشه!اين قابليت روي IP هاي ايران كار نميكنه
شما اول بايد يه بار با يكي از برنامه هاي چيزشكن و چيز ان پي و غيره وصل بشي به اينترنت و IMviroment هايي را كه ميخوايي را توي برنامه ات لود كني ! وقتي كه لود شد دفعه هاي بعد كه با IP ايران هم بري باز هم داريشون و ميتوني ازشون استفاده كني
اين نكته را بگم كه در صورتي اينها كار ميكنن كه شخص مقابل هم اينا را داشته باشه يعني اگه طرف توي ايران باشه و اينا براش load نشده باشه نميتونه چيزي ببينه![]()
عمو 2-3سالی میشه که کار نمی کنه !!اين IMviromentها براي من كار نميكنه. از شما كار ميكنه؟؟