• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
به برزیلیا به خاطر کسب نتیجه تبریک میگم....
من یه سه چهار سالی بود اصلا حوصله دنبال کردن هیچ نوع فوتبالی (اعم از داخلی یا خارجی!) رو نداشتم بخاطر همین خیلی از بازیکن ها تازه دارن برام رونمایی میشن! کلا هیجان جام واسه من بالاتر از بقیه س ... :دی
یکی از بازیکنایی که نمیشناختم و خیلی باهاش حال کردم فابیانو بود ... درسته که گل دومش خطا بود بود ولی نشون داد کارش درسته:D ... اخلاقش هم باحاله ...(به علیرضا فیرلس هم بخاطر حسن سلیقه در انتخاب امضا تبریک میگم!:))

کلا تلاش برزیل شایان تقدیره! :دی

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7
اولا تبريك براي پيروزي سرزمين فوتبال!
دوما حق مسلم، برد برزيل بود. حال چه داور مشكل داشته باشد يا نه.
اون گل هم كه خطاي هند بود، يك گل بود. حال 10 بار هم خطاي هند شده باشه قبل اون گل، باز يك خطا حساب ميشد.
اون گل هم ناديده گرفته بشه، باز هم برد با برزيل بايد در نظر گرفته بشه (با احتساب كليه شرايط ديگر)

اون دوستاني هم كه ميگن، خطاي هند و فلان بوده، اخراج بي مورد كاكا و خطاهاي زياد در اواخر نيمه دوم هم در نظر بگيرند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تبریک میگم به طرفداران برزیل
ساحل عاج هم بازی رو باخت هم اخلاق رو

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
كلا اين اريكسون گند زده به ساحل عاج همون طور كه به انگليس و سوئد گند زد.مرتيكه جروينيو كه تو بازي قبليشون عالي بود و تقريبا تنها بازيكن تكنيكيشون بود گذاشته بود نيمكت.معتقدم پتانسيل ساحل عاج بيشتر از اينه.
مرتيكه سوني اريكسون...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ساحل عاج هم بازی رو باخت هم اخلاق رو
اتفاقا حرفه اي گريشون رو نشون دادند كه وقتي فهميدن كه بازي رو باختن اومدن بازيكناي برزيل رو عصبي كردن تا با اخراج يه بازيكن در مسابقه بعد كمي به مشكل بربخورن با پرتغال تا بتونن با برد مقابل كره شمالي به عنوان تيم دوم بيان بالا.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از طرف خودم ویرایش شد

عزیز من طرفدار هر تیمی هستی مودب باش

اگه میخوای کل کل کنی برو توی تاپیک کل کل.

بله طلبکار هستیم. چون باید بازیکنان اونها رو اخراج میکرد.

Last edited:

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605

داور واسه هر 2 تیم یک جور قضاوت کرد , منتها چون برزیل با اشتباه داور به گل دوم رسید بیشتر از این اشتباهات سود کرد .
اینطوری هم که شما اومدی جبهه گرفتی که داور به نفع اونها سوت زده درست نیست , اونطوری هم که اون دوست دیگه صحبت کرده برخورد جالبی نیست ! ;)

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7
اتفاقا حرفه اي گريشون رو نشون دادند كه وقتي فهميدن كه بازي رو باختن اومدن بازيكناي برزيل رو عصبي كردن تا با اخراج يه بازيكن در مسابقه بعد كمي به مشكل بربخورن با پرتغال تا بتونن با برد مقابل كره شمالي به عنوان تيم دوم بيان بالا.

اگر مسئله حرفه گري و ازين حرفها باشه، بايد اول سخن از حرفه گري فابيانو رو برد. اونم در صورتي ميشه حرفه گري حساب كرد كه اون اخراج واقعا درست مي بود. بنظر من اون اخراج كلا بي حساب بود.

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7
داور واسه هر 2 تیم یک جور قضاوت کرد , منتها چون برزیل با اشتباه داور به گل دوم رسید بیشتر از این اشتباهات سود کرد .
اینطوری هم که شما اومدی جبهه گرفتی که داور به نفع اونها سوت زده درست نیست , اونطوری هم که اون دوست دیگه صحبت کرده برخورد جالبی نیست ! ;)

بنظر من چه اين داور باشه (كه بوده) و چه هر داور ديگه اي، با شرايط فعليشان برد حق تيم برزيل است.
اون گل ساحل عاج رو هم در همان بهبوهه خطاهاي بيشمار (!) ساحل عاجيها صورت گرفت. يعني اون گل برزيل هم كه در نظر گرفته نشود، حداقل با اختلاف يك گل برزيل برتري خواهد داشت. آمار برخي كاربران هم حاكي از اين مطلب است

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

عذر مي خوام قصدم توهين نبود.
كل كل؟هرگز...
ببخشيد كدوم بازيكن؟
هر چند ادامه ي بحث به ناكجا مي رسه ولي فعلا كش مي ديدم شايد به نتيجه برسيم:دي
اگر مسئله حرفه گري و ازين حرفها باشه، بايد اول سخن از حرفه گري فابيانو رو برد. اونم در صورتي ميشه حرفه گري حساب كرد كه اون اخراج واقعا درست مي بود. بنظر من اون اخراج كلا بي حساب بود.
خب يه فرق اساسي اينجا هست.اينكه كار ساحل عاج يك نوع تاكتيك به حساب مياد ولي كاري كه فابيانو به همراه سرداور انجام شد يك حركت كاملا كثيف و ناجوانمدانه بود.كه به شدت منو عصبي كرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منهم قبول دارم گل دوم برزیل در عین زیبایی اشتباه داوری بود. اما خب فرض کن اگه داور اون تیه نه رو اخراج میکرد سر خطاش روی الانو شاید نتیجه بازی باز هم تغییر میکرد.

به هر حال برزیل برتر بود و بازی رو برد. بازی خوبی هم انجام داد.

=--------------------
پ.ن
RuDiger مساله ای نیست. من هم پست خودم رو ادیت کردم.
امیدوارم طرفدار هر تیمی هستی موفق باشه و از بازیهاش لذت ببری.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه میکنه این پرتغال
1-0
پر گل ترین بازی جام
یوهووو

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تيم ملي فوتبال كره شمالي با قبول شكست سنگين ‪ ۷‬بر صفر برابر پرتغال از گردونه رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي كنار رفت. به گزارش روز دوشنبه خبرنگار كار گروه جام جهاني ايرنا، ديدار تيم‌هاي كره شمالي و پرتغال از گروه هفتم رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬در ورزشگاه گرين پوين شهر كيپ تاوون و به قضاوت پابلو پوزو از شيلي برگزار شد.
پرتغالي‌ها كه در ديدار نخست خود برابر ساحل عاج به تساوي بدون گل رسيده بودند از ابتداي كار حملات گسترده‌اي را بر روي دروزاه كره شمالي طراحي كردند تا به يك پيروزي پرگل دست يابند.
اين بهترين پيروزي كسب شده براي يك تيم در رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬تا به امروز است كه به نام پرتغال ثبت شد.
رامون ميرلس در دقيقه ‪ ۲۹‬نيمه نخست، گل اول بازي را براي پرتغالي‌ها به ارمغان آورد.
در نيمه دوم نيز سيمائو سابروسا، هوگو آلميدا، تياگو (‪ ۲‬گل) ، ليدسون و كريستيانو رونالدو شش گل ديگر براي پرتغال به ثمر رساندند تا اين تيم در پايان به پيروزي قاطع ‪ ۷‬بر صفر دست يابد.
كره شمالي نماينده قاره آسيا كه در ديدار نخست خود با نتيجه نزديك ‪ ۲‬بر يك، مغلوب برزيل شده بود با قبول دومين شكست پياپي خود از گردونه مسابقات كنار رفت.
در پايان دور دوم از مرحله مقدماتي تيم ملي برزيل با ‪ ۶‬امتياز در صدر جدول گروه هفتم قرار گرفت، و تيم‌هاي پرتغال و ساحل عاج هم با ‪ ۴‬و يك امتياز دوم و سوم هستند و كره شمالي بدون كسب امتياز در رتبه چهارم قرار دارد.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها اون بازیکن های کره شمالی که گم شده بودند پیدا شدند؟ :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون کره ایها هر چی زور داشتن جلو برزیل گذاشتن

باور کن اگه اول با پرتغال بازی میکردن بعد اینطوری با برزیل نتیجه 2 رقمی میشد

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
عجب گل بارونی کردن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بچه ها اون بازیکن های کره شمالی که گم شده بودند پیدا شدند؟ :lol:

نه ديگه:D
علت اصلي باخت مقابل برزيل و پرتغال هم همين بود.اونا با 23 نفر بازي مي كردن و اينا با 19 نفر:lol:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یکی نیست به پرتغالی ها بگه زورتون به بچه رسیده ؟ کره شمالی هم ابکش کردن داره ؟
این بدبخت ها از این که مجبورن برگردن کشورن حالشون گرفته اس! :(

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فقط شیلی . فقط بیلسا .کی بود هی می گفت هیتسفیلد، هیتسفیلد .
واقعا دیدن بازیهای شیلی لذت بخشه .

بالا