• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
مگه فردا مارو میبرن؟ مگه فردا تقسیم نمیشیم؟ از کرج کسی اعزام نمیشه؟ ورزشگاه انقلاب؟
من هنوز ساکمو آماده نکردم:blink::blink::blink::blink:

کچل که پیش کش:f34r:

sosk666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
6 ساعت ديگه فقط مونده :f34r:

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمتر از 6 ساعت نبودددددددددددددددد

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یک نکته

آیا میدانید ؟ الان 1 ساعت و ده دقیقه هست که خدمت کردیما :D:D:D
نبود 16*365 روز و
+
364
22 ساعت و 50 دقیقه؟

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سربازی عزیز

آقا خیلی خنده دار و سوژه بود:lol: منزل ما همین خیابون کناری میدون **** هست 10 دقیقه به 6 بیدار شدم رفتم عجب وضعیتی بود اسفندی دود کرده بودن برامون :lol: یه تعدادی از این مادر و پدر های سربازی عزیز اومده بودن چه گریه ای میکردن گریه نداره که بابا مگه بچه میخواد بره خط مقدم;):lol: تازه سریع اومدیم بیرون نمیدونم برو بچز ما رو کسی دید یا نه من کد 36 بودم 02 این سروانه که کد ها رو میخوند کد ما رو نخوند آخر به بچه های مازاد رسید من گفتم 36 ام با یکی دیگه از بچه ها آقا فقط 2 نفر برای 02 بودیم:wacko::blink: حالا نمیدونم ما بقی حتما از شهرستان میان ؟؟!!! به هر حال 1 روز از خدمت داره سپری میشه اونم به این صورت که رفتیم و برگه سقید ها رو دادیم برگشتیم و تا این لحظه از خدمت که به من خیلی خوش گذشت :lol: ;) اما مطمئنا در کل بعدا انقدر بهمون حال بدن تو آموزشی که این 1 روز از دماغمون در آد :blink::eek:;):wacko::hmm:
بدرود

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
یادش بخیر پارسال همچین روزی بود که اعزام شدمممممممممممممممممممممم

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام سربازی عزیز

آقا خیلی خنده دار و سوژه بود:lol: منزل ما همین خیابون کناری میدون **** هست 10 دقیقه به 6 بیدار شدم رفتم عجب وضعیتی بود اسفندی دود کرده بودن برامون :lol: یه تعدادی از این مادر و پدر های سربازی عزیز اومده بودن چه گریه ای میکردن گریه نداره که بابا مگه بچه میخواد بره خط مقدم;):lol: تازه سریع اومدیم بیرون نمیدونم برو بچز ما رو کسی دید یا نه من کد 36 بودم 02 این سروانه که کد ها رو میخوند کد ما رو نخوند آخر به بچه های مازاد رسید من گفتم 36 ام با یکی دیگه از بچه ها آقا فقط 2 نفر برای 02 بودیم:wacko::blink: حالا نمیدونم ما بقی حتما از شهرستان میان ؟؟!!! به هر حال 1 روز از خدمت داره سپری میشه اونم به این صورت که رفتیم و برگه سقید ها رو دادیم برگشتیم و تا این لحظه از خدمت که به من خیلی خوش گذشت :lol: ;) اما مطمئنا در کل بعدا انقدر بهمون حال بدن تو آموزشی که این 1 روز از دماغمون در آد :blink::eek:;):wacko::hmm:
بدرود

سلام
دوست عزیز من اونجا بودم .
فقط با اون اسفند دود کردنشون حال کردم .
در کل هم 30 دقیقه کار نداشتن .
رفتیم و زود اومدیم .
بد نبود واسه روز اول :p .
با تشکر

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
خب منم تعریف کنم مازاد بودم

موقع داخل رفتن دیر تر رفتم تا برم آخرا بلکه جا پر شه:دی

به هدفم رسیدم

با جابجاییهایی که این کادریا کردن جزو آخرینهاشدم

دوست دوران هنرستانم رو دیدم:دی اومد پیش من چند تا صف جلوتر بود

کنارهم بودیم
اون پارتیش قرار بود براش ردیف کنه و مهم نبود کجا بندازن براش

تعداد مازادها خیلی بود

خب چند بار دسته بندی کردن و ما همچنان آخرا بودیم (موقع تقسیم بازم میرفتیم آخر:دی)

3 تا دسته بزرگ شدیم

دسته ما جدا شد اون دو تا کنار هم بودن

مختصر میگم:
دسته اول -صدای خوشحالی زیاد=> ارتش تهران
دسته دوم هم خوشحال => باز هم ارتش تهران یکیشون افسریه بودن به گمونم

دسته ما بازم تقسیم شد

یه دسته نیروی هوایی ارتش به گمونم شدن
یه دسته نیروی انتظامی اراک که بلیط هم بهشون دادن
یه دسته دیگه هم ارتش شدن به گمونم

دسته ما تعدادش فقط 11 نفر بود از اون همه سرباز فقط 11 تا موندیم و آخرین دسته:دی
اومد گفت بیسرو صدا برون بیرون(اول فکر کردن واقعا جا پر شده و حالی به حولی) و منظورش این بود که خوشحال نشیم شاید
وزارت دفاع جوادنیا قزوین=> دوستم گفت دیگه به پارتیم نمیگم آموزشی رو عوض کنه بعد آموزشی پارتی بازی و....
4 سال قزوین واسه درس و حالا باز هم قزوین:دی

جوادنیا چطوره؟ بعضی وبلاگها رو دیدم ترسیدم. فردا 7:30 باید اونجا باشیم

Last edited:

am2o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امروز ساعت 6:45 حوزه **** وظیفه کرمان بودم.
رو برگه نوشته بود ساعت 7 اونجا باشین ولی خودشون تازه بعد 7 یکی یکی پیداشون شد تا ساعت 8 که در رو باز کردن!
بعد از به صف کردن اونم آخر نظم و ترتیب !
یه سرهنگ اومد شروع کرد به خوندن کدها و ساعتی که باید ترمینال باشن تا اعزام شن.
فکر کنم از ساعت 10 صبح بود تا 8 شب.
هر کدی یه مسئول حضور غیاب داشت که یه گوشه از محوطه جمع شدن و برگه اعلام وضعیت هر کس رو بهش دادن و یه برگه که باید موقع سوار شدن به اتوبوس ارائه بدیم.
از من ساعت 5:30 حرکته به سوی پدافند هوایی مشهد.
از کرمان 10-12 نفر بیشتر واسه مشهد نیستیم.
با آرزوی موفقیت واسه خودم و مابقی!!!!

HSvazife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم مازاد بودم.
افتادم تهران پاسداران.فردا 9 صبح باید اونجا باشم.آقا اینجا چطوریه؟شنیدم لویزانه؟

پسر عمم هم فوق دیپلم بود افتاد 05 کرمان.

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم مازاد بودم.
افتادم تهران پاسداران.فردا 9 صبح باید اونجا باشم.آقا اینجا چطوریه؟شنیدم لویزانه؟

پسر عمم هم فوق دیپلم بود افتاد 05 کرمان.

سلام داداش خوبی؟

آقا من دیروز آموزشیم اونجا تموم شد اگه سوالی داشتی در خدمتم

در ضمن لویزان نیست پاسدارانهههههه !

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ما امروز از شهرستان رفتیم 01 تهران تقریبا ساعت 6 بعد از ظهر انجا رسیدیم بعد از کلی مسخره بازی و فرم پر کردن ما افتادیم یگان 532 البته از شانسمون هیچ هم شهر که هیچی هم استانیمونم تو این یگان نیفتاد ولی بچه های خوبی بودن به ما لباس دادن گفتن برو یکشنبه بیا یعنی 5 روز پرید فرمانده یگانمون هم پسره خیلی باهالیه ازش خوشم امد

hamid_alirezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه همه جا از استان اصفهان بهتر بوده نحوه تقسیم کردنشون ...:(
به ما گفته بودن 7 بیاین ... من 7:15 رسیدم تا ساعت 9 که چشت در منتظر بودیم (بچه ها می گفتنیه 100 نفری رفتن تو ولی مگه چیکارشون میخواستن بکنن !!!) :p
خلاصه یه در 1متر عرض و باز کردن و چیزی حدود 500 تایی میخواستیم که به طور همزمان ازش رد شدیم یکی امودهبود رو زانو من وایساده بود حالا ببینید اوضاع چه جوری بود ...:blink:
رفتیم تو و یه نیم ساعتی دوباره اونجا علاف نشوندنمون تا اینکه بالاخره گفتن اینا اونجا برن اونا اینجا و ما یه 70-80 تایی بودیم که از کل استان اصفهان 01 افتاده بودیم ، نصفمون رو گفتن 12 برید ترمینال بلیط دارید ... نصف دیگمون که منم توش بودم رو گفتن 12:30 بیاین .. من 12:30 که رفتم سری قبلی سوار شدن رفتن ولی ما تا 2:30 باز هم علاف بودیم !!!!
کلا تو اصفهان فقط علافی کشیدیم !!:mad:
ولی دم بچه های 01 گرم ، که 8:40رسیدیم اونجا سریع کارمون رو راه انداختن و 6 نفر از مارو انداختن یگان 533 ... و بعدش هم فرستادنمون که شام بخوریم و الانم که تو خونه ایم ... تا الان 1روز و خورده ای خدمت :thumbsup:
از بچه ها اگه کسی 533 هست یگه تا با هم بیشتر آشنا بشیم;)

h055ein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت تمام بچه هایی که افتادن 01 بگم من تازه از اونجا خلاص شدم فقط بهتون میگم اونجا هتله شک نکنین از مرخصی روزانه 100 استفاده رو بکنین خاموشی ساعت 10 ولی شما ساعت 12 تا 1 بیان پادگان هیچی نمیگن خیالتون راحت تا جایی هم که میتونین بپیچونین فقط تابلو نکنین:D

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دلاوران
ما ساعت 9:30 یکم تیرماه از **** وظیفه راهی شهید بیگلری مشکین شهر شدیم
حدود ساعت4:30 رسیدیم با کلی دنگ و فنگ و بشین و به صف شو و ... استحقاقیمون رو دادن گفتن برید ساعت 10 صبح شنبه اینجا باشید
استحقاقی:
یک کیسه انفرادی
دو دست لباس زیر
4 جفت جوراب
2 صابون
1 حوله کوچک
1 جفت دمپایی
1 جفت دستکش
1 اورکت
1 کلاه نظامی
2 جفت پوتین
3 دست لباس نظامی زیتونی
2 خمیر دندان
1 فرچه
1 برس
2 واکس
1 ملحفه

کمد انفرادی هم نداره
ژیلت آزاده
ماشین اصلاح، تیغ، آدامس، چیپس، پفک، غذای گرم مثل ساندویچ، لباس و ساک شخصی و چند تا چیز دیگه ممنوعه
پادگان کوچک ولی تمیزیه
هر جور افسری هم توشون پیدا میشه بداخلاق و خوش برخورد
دژبانها هم انواع اقسام بود از سگ گرگی گرفته تا دوبرمن و ماک و سگ چوپون

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بعد از دو ماه از آموزشی برگشتم!
کسی سوالی در مورد پادگان ولیعصر تبریز با کد 1 داره بپرسه تا جواب بدم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
یه مساله ایی هست که یه خورده نگرانم کرده، اگه کسی از دوستان می تونه کمک کنه لطفا.

من برگه سبز رو دادم به یکی از آشنایان و گفت که برات توی **** امریه می گیرم. حالا هم گفته که یه کارهایی کردم و ... ولی من زیاد مطمئن نیستم. خودش گفته که صبر تا کدت بیاد دم خونه و بعد ببینم که افتادی همونجا که من اقدام کردم یا نه !!

- از کجا میشه سریعتر فهمید که این کاری که این بابا خواسته برای من انجام بده، توسط **** وظیفه قبول شده یا نه؟

بالا