سلام
من دوره آموزشیم رو تو مشکین شهر اردبیل گذروندم ( شهید بیگلری ناجا)
حالا با درجه گروهبان یکمی دوره خدمتمو افتادم ..................... مرزبانی آذربایجان غربی
باید چهارشنبه هفته بعد اونجا خودمو معرفی کنم
اگه کسی آمار اطلاعات و چیزی راجبه اونجا داره به من بگه ( البته بگم تمام بچه هایی که تو مشکین شهر بودن افتادن لب مرز)
آدرسه جایی هم که باید معرفی کنم خودمو نوشته : ارومیه ---- خیابان امین
خواهشا یه توضیحی راجبه اونجا بدین و بگین به ما چه مسئولیتی میدن آیا با این درجه باید رویه برجک نگهبانی بدیم
به جز آذربایجان بچه ها جاهایه زیر افتادن :
کردستان .... کرمانشاه ...... تایباد --خراسان جنوبی...... زاهدان ...... سیستان ( خدا به خیر کنه)
فعلا
یا حق
سلام دوست عزیز
من خودم بچه ارومیه هستم و آموزشی هم از 1 تیر شهید بیگلری مشکین شهر
شما از کجایی؟
من خودم خیلی دوست دارم مرزبانی خدمت کنم
اما در مورد مرزبانی آذربایجانغربی
نمیخوام به قول خودت ته دلت رو خالی کنم ولی فصول بهار، تابستان و اوایل پاییز برای خدمت در مرزبانی خطرناک هستند البته اگه به گروهان های مرزی بیفتی وگرنه اگه خود فرماندهی بیفتی مشکلی نیست
مرزبانی آذربایجانغربی ممکنه شما رو بین هنگ های مرزی تقسیم بکنه
هنگ مرزی ارومیه - هنگ مرزی سلماس - هنگ مرزی خوی - هنگ مرزی ماکو - هنگ مرزی پلدشت - هنگ مرزی پیرانشهر- هنگ مرزی سردشت و هنگ مرزی اشنویه
سلماس و خوی و پلدشت و ماکو بدلیل مرز با مناطق کرد نشین ترکیه خطرناک هستند و مورد هجوم نیروهای پژاک و پ ک ک قرار میگیرند
ارومیه هم با ترکیه و هم با عراق مرز مشترک داره و از دو ناحیه دچار مشکله
سایر شهرها با منطقه کردنشین عراق هم مرزن که اونها هم بسیار خطرناکن بخصوص اشنویه و پیرانشهر در یک ماه اخیر زیاد افسر و سرباز شهید دادند
ولی خیالی نیست البته شما بنظر میاد فوق دیپلم باشی وضعت بدتر از لیسانسه هاست
این مطالب رو نگفتم که بترسی گفتم تا حواست جمع باشه بخصوص اگه گروهان مرزی افتادی داخل روستا یا پاسگاه های مرزی سعی نکن زیاد با اهالی روستا دمخور بشی بهشون اعتماد نکن خودتو تابلو نکن
وقتی تنهایی سعی نکن با لباس نظامی باشی راحت باش
باز من در خدمتم
البته از فردا (جمعه) قرار بریم بیگلری
تو هم کمی در مورد اونجا اطلاعات بده