چشم دوست عزیزآخه این اسامی بر چه اساسی انتخاب شدن؟ مثلا دوره ای که جمالزاده توش داستان مینویسه کاملا با دوره رحماندوست فرق میکنه و صد البته نوع زبان و نگارش این دوره ها با هم تفاوت داره ، پس نمیشه گفت جمالزاده بهتره یا رحماندوست ، هدایت بهتر بود یا فصیح ، هر کدوم تو دوره خودشون بهترین بودن .... شریعتی هم که اصلا داستان نویس نبود که اسمش کنار هدایت اومده.
بهتر بود عنوان تایپیک اینطوری انتخاب میشد که نویسنده محبوب یا مورد علاقه شما کیه ؟
پ.ن: اون وقت من جواب میدادم : "صادق هدایت "
یعنی حرف زدن من اینقدر خشن به نظر میاد :blink:چشم دوست عزیز
دعوا نداریم![]()
اگه شد حتماً عوض میکنم!
عوض شدیعنی حرف زدن من اینقدر خشن به نظر میاد :blink:
من وقتی مینوشتم اصلا عصبانی نبودم فقط نظرم گفتم:happy:
مثلا مستور از مودب پور بهتره؟هدايت .جمالزاده. دانشور. زويا پيرزاد. مصطفي مستور.آل احمدو...
تورو خدا فقط كسي اين رمان عاشقانه هايي كه الان مد شده رونخونه كه كلا مزخرفه واصلا ادبيات به حساب نميا دمخصوصا مودب پور(من خيلي دل پري ازش دارم)![]()
مثلا مستور از مودب پور بهتره؟
مودب پور که زرد می نویسه ... مستور هم نویسنده بی طرف نیست از روی ماه خدا را ببوس اصلا خوشم نیومد. فکر میکنه کیه... بیشتر اونایی که آثار مودب پور بهترین کتاب هاشون هست روی مای خدا... هم جزو بهترین کتابهایی می دوند که خوندن...اشتباه كردم اسمشونوشتم ولي خدائيش خودت روي ماه خداوندو ببوس را با گندم مقايسه كن ببين كدوم بهتره نميگم شاهكارمينويسه ولي كتاباش قابل خوندنه نه مثل كاراي مودب ور شخصيتاشو از روهم زيراكس كردند يه رمانشو بخوني بقيه ي كتاباشو ميتوني حدس بزني
مودب پور که زرد می نویسه ... مستور هم نویسنده بی طرف نیست از روی ماه خدا را ببوس اصلا خوشم نیومد. فکر میکنه کیه... بیشتر اونایی که آثار مودب پور بهترین کتاب هاشون هست روی مای خدا... هم جزو بهترین کتابهایی می دوند که خوندن...
سلام.به به! چه تاپيك خوبي زديد!
من نويسنده هايي چون دولت آبادي و نادر ابراهيمي را دوست دارم ولي "اسماعيل فصيح" را ترجيح ميدهم.دليلش هم اينه كه با خواندن رمانهايش ديوانه وار دنبالش روان ميشوم.اصلا نميتونم خودمو از داستانهايش جدا كنم...
منظورم اينه كه چنان درگير جمله ها و حس و حال جاري در نوشته هايش ميشوم كه گويي هيچ فاصله اي از او ندارم.افكارش و علائقش شبيه به افكار و علائق خود منه.
![]()
تاپیک جالبی هست . نویسنده عصر حاضر هم میشه بگید کدوم یکی معروف تر هستند .