• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بــهـتـرین نویسنـــده ایرانی از نگاه شما؟!

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سلام
بهترین نویسنده ی ایرانی از نظرتون کیه
و چرا
حتماً اگه نظر میدید دلیلیشم بنویسید
ممنون
rose.gif

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من جمالزاده و مستور و معروفی رو میپسندم

Spring's Girl

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام.به به! چه تاپيك خوبي زديد!
من نويسنده هايي چون دولت آبادي و نادر ابراهيمي را دوست دارم ولي "اسماعيل فصيح" را ترجيح ميدهم.دليلش هم اينه كه با خواندن رمانهايش ديوانه وار دنبالش روان ميشوم.اصلا نميتونم خودمو از داستانهايش جدا كنم...
منظورم اينه كه چنان درگير جمله ها و حس و حال جاري در نوشته هايش ميشوم كه گويي هيچ فاصله اي از او ندارم.افكارش و علائقش شبيه به افكار و علائق خود منه.

dh0zjju73oj465jd4k5.jpg

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
آخه این اسامی بر چه اساسی انتخاب شدن؟ مثلا دوره ای که جمالزاده توش داستان مینویسه کاملا با دوره رحماندوست فرق میکنه و صد البته نوع زبان و نگارش این دوره ها با هم تفاوت داره ، پس نمیشه گفت جمالزاده بهتره یا رحماندوست ، هدایت بهتر بود یا فصیح ، هر کدوم تو دوره خودشون بهترین بودن .... شریعتی هم که اصلا داستان نویس نبود که اسمش کنار هدایت اومده.
بهتر بود عنوان تایپیک اینطوری انتخاب میشد که نویسنده محبوب یا مورد علاقه شما کیه ؟
پ.ن: اون وقت من جواب میدادم : "صادق هدایت "

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
بهترین : هوشنگ گلشیری

احمد محمود
غلامحسين ساعدي
سیمن دانشور
عباس معرفی
رضا قاسمی

از قدیمی ها
هدایت
بزرگ علوی
صادق چوبک

آثاز امثال مستور هم به هیچ دردی نمی خورند... (از نظرمن)

Last edited:

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
آخه این اسامی بر چه اساسی انتخاب شدن؟ مثلا دوره ای که جمالزاده توش داستان مینویسه کاملا با دوره رحماندوست فرق میکنه و صد البته نوع زبان و نگارش این دوره ها با هم تفاوت داره ، پس نمیشه گفت جمالزاده بهتره یا رحماندوست ، هدایت بهتر بود یا فصیح ، هر کدوم تو دوره خودشون بهترین بودن .... شریعتی هم که اصلا داستان نویس نبود که اسمش کنار هدایت اومده.
بهتر بود عنوان تایپیک اینطوری انتخاب میشد که نویسنده محبوب یا مورد علاقه شما کیه ؟
پ.ن: اون وقت من جواب میدادم : "صادق هدایت "
چشم دوست عزیز
دعوا نداریم
rose.gif

اگه شد حتماً عوض میکنم!

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
از نظر خودم معروفی بهترینه
چه تو ایران چه خارج ایران
به خاطر این که رماناش کشکی نیست
برا رماناش وقت میزاره
آدم وقتی میخونه واقعاً اختیارش دست خودش نیست
شده یه تیکه هایی از کتاباشو از بس خوندم حفظ شدم
بخصوص سال بلوا که محشره

shahrnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
محمود دولت آبادی با شهکار کلیدر

سیمین دانشور با سووشون

صادق هدایت

بزرگ علوی با چشمهایش

عباس معروفی با سمفونی مردگان

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
هدايت .جمالزاده. دانشور. زويا پيرزاد. .آل احمدو...
تورو خدا فقط كسي اين رمان عاشقانه هايي كه الان مد شده رونخونه كه كلا مزخرفه واصلا ادبيات به حساب نميا دمخصوصا مودب پور(من خيلي دل پري ازش دارم):D

Last edited:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
هدايت .جمالزاده. دانشور. زويا پيرزاد. مصطفي مستور.آل احمدو...
تورو خدا فقط كسي اين رمان عاشقانه هايي كه الان مد شده رونخونه كه كلا مزخرفه واصلا ادبيات به حساب نميا دمخصوصا مودب پور(من خيلي دل پري ازش دارم):D
مثلا مستور از مودب پور بهتره؟

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
مثلا مستور از مودب پور بهتره؟

اشتباه كردم اسمشونوشتم ولي خدائيش خودت روي ماه خداوندو ببوس را با گندم مقايسه كن ببين كدوم بهتره نميگم شاهكارمينويسه ولي كتاباش قابل خوندنه نه مثل كاراي مودب ور شخصيتاشو از روهم زيراكس كردند يه رمانشو بخوني بقيه ي كتاباشو ميتوني حدس بزني

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
اشتباه كردم اسمشونوشتم ولي خدائيش خودت روي ماه خداوندو ببوس را با گندم مقايسه كن ببين كدوم بهتره نميگم شاهكارمينويسه ولي كتاباش قابل خوندنه نه مثل كاراي مودب ور شخصيتاشو از روهم زيراكس كردند يه رمانشو بخوني بقيه ي كتاباشو ميتوني حدس بزني
مودب پور که زرد می نویسه ... مستور هم نویسنده بی طرف نیست از روی ماه خدا را ببوس اصلا خوشم نیومد. فکر میکنه کیه... بیشتر اونایی که آثار مودب پور بهترین کتاب هاشون هست روی مای خدا... هم جزو بهترین کتابهایی می دوند که خوندن...

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
مودب پور که زرد می نویسه ... مستور هم نویسنده بی طرف نیست از روی ماه خدا را ببوس اصلا خوشم نیومد. فکر میکنه کیه... بیشتر اونایی که آثار مودب پور بهترین کتاب هاشون هست روی مای خدا... هم جزو بهترین کتابهایی می دوند که خوندن...

با سلام من تازه خوندن روي ماه خداوندو ببوس شروع كردم خدائيش راست مي گي اون قدرها هم تحفه اي نيست حرفايي كه زده بود تكراري بود يه جورايي انگار فكر ميكنه هدايت گر مردمه اون موقع ام كه اسمشو توي ليست بهترين نويسندگان ايراني نوشتم تحت تاثيرحرفاي دوستم بودم كه خيلي از مستور تعريف مي كرد منم فكركردم خيلي نويسنده ي خوبيه اسمشو نوشتم تا من باشم كه بدون تحقيق اسم نويسنده اي رو به عنوان نويسنده ي خوب نيارم حرفاي شما هم كاملا تاييد ميشه:happy:

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام.به به! چه تاپيك خوبي زديد!
من نويسنده هايي چون دولت آبادي و نادر ابراهيمي را دوست دارم ولي "اسماعيل فصيح" را ترجيح ميدهم.دليلش هم اينه كه با خواندن رمانهايش ديوانه وار دنبالش روان ميشوم.اصلا نميتونم خودمو از داستانهايش جدا كنم...
منظورم اينه كه چنان درگير جمله ها و حس و حال جاري در نوشته هايش ميشوم كه گويي هيچ فاصله اي از او ندارم.افكارش و علائقش شبيه به افكار و علائق خود منه.

dh0zjju73oj465jd4k5.jpg

spring girl عزيز ميشه اسم چندتا ازكتابايي كه از اسماييل فصيح دوست داريو بنويسي تعريف اين نويسنده رو خيلي شنيدم گفتم ببينم كدوم كتاباش قشنگ تره شروع كنم به خوندن باتشكر:blush:

PE soccer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاپیک جالبی هست . نویسنده عصر حاضر هم میشه بگید کدوم یکی معروف تر هستند .

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
تاپیک جالبی هست . نویسنده عصر حاضر هم میشه بگید کدوم یکی معروف تر هستند .

من خودم ازهمه نويسنده هاي عصر حاضر كه بين مردم محبوب ومعروف باشند اطلاع ندارم به هرحال هركسي سليقه ي خاص خودشو داره اما خوب نظر خودمو ميگم
زويا پيرزاد واقعا زيبا مي نويسه كلا سبك كاريش با بقيه ي نويسندگان زن امروزي متفاوته ولي متاسفانه چند وقتي مي شه كتاب جديد بيرون نداده انشاالاه زودتراين كار صورت بگيره درمورد آثارايشونم اول ازهمه چراغ هارو من خاموش مي كنم خيلي معروفه وبسيارپرفروشه كه توصيه مي كنم اگه تاحالا نخونديد حتما بخونيد داستان اززبان يه زن ارمني ميانسال ومتاهل درقبل ازانقلاب كه در آبادان زندگي ميكنه روايت ميشه .ايشون دوتا كتاب ديگه هم دارند كه يكيش يه رمان به نام عادت ميكنيم هست اونم كتاب جالبيه داستان يه زن مطلقه وداراي فرزند وميانسال به نام آرزو هست كه بنگاه معاملات ملكي پدرشو ميگردونه كتاب بعد ايشونم به نام سه كتاب كه درواقع سه كتاب از زويا پيرزاد تو يه مجموعه چاپ شده مجموعه اي از داستان هاي كوتاهه كه واقعا زيبا وخوندنيه واينم حتما توصيه ميشه چون كه ايشون خودشون ارمني هستند بنابرين خيلي خوب شخصيت هاي ارمني راتوصيف كردند ودرموردشون داستان نوشتند درصورتي كه در آثارديگرنويسندگان زياددرمورد ارامنه عزيز داستان نوشته نشده

shahrnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کتابهای خانوم پرینوش صنیعی: سهم من و پدر آن دیگری هم خیلی‌ خوب هستند

بالا