• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بــهـتـرین نویسنـــده ایرانی از نگاه شما؟!

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام

بله آثار عباس معروفي همه بسيار عاليه. فقط در نظر داشته باشيد كه پيش از خواندن "پيكر فرهاد" خواندن "بوف كور" صادق هدايت به نوعي الزاميه! :happy:

"همنوايي شبانه اركستر چوبها" نوشته رضا قاسمي رو حتما بخونيد. برنده جايزه بين المللي هم شده اين رمان.

برعكسش نميشه كاركردمن قبلا بوف كوروخوندم :D

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
نمیدونم خبر دارید یا نه اما خیلی وقته که از موضوع اصلی تاپیک منحرف شدید ...
حالا که اینطوری شد بگید ببینم کسی کتاب خانه ادریسی ها نوشته مرحوم خانم علیزاده رو خونده یا نه ؟ ( میخوام تابستون بخونمش)
کتاب خانه ادریسیها خیلی قشنگه. من کلا سبک علیزاده رو دوست دارم. به نظر من که حتما بخونیدش

http://www.goodreads.com/book/show/6617451

hghmusik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صادق هدایت.....از طرز فکر جالبش خوشم میاد که توی داستانهاش کاملا مشهوده

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71

128fs318181.gif
128fs318181.gif
128fs318181.gif

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
چه طرز فکر جالبی ؟ از عالم و ادم که بدش میاد از اکثر غذا ها که بدش میاد از مردم بدش میاد خودشو عقل کل میدونه . نا امیده همیشه ... نا امید شدن و بودن توو دنیای امروز خیلی سادست یکی را نشون بدید که امیدوار کنه .. من کتابایی رو دوست دارم که شور و شوقمو به زندگی زیاد میکنه و منو به وجد میاره نه کسایی مثل هدایت با اون دید تاریک و "من می دونستم ..." و نا امید کننده ...
هدایت غم و غصه های دنیا رو صد برابر نشون میده طرز فکرشم اینه که خودت را بکش راحت کن مثلا !
در بزرگی شاهکاری بوف کور شکی نیست همه حرف من درباره طرز فکر بی خود و زشت و خموده و افسرده و از نظر من بی ارزششه !

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
چه طرز فکر جالبی ؟ از عالم و ادم که بدش میاد از اکثر غذا ها که بدش میاد از مردم بدش میاد خودشو عقل کل میدونه . نا امیده همیشه ... نا امید شدن و بودن توو دنیای امروز خیلی سادست یکی را نشون بدید که امیدوار کنه .. من کتابایی رو دوست دارم که شور و شوقمو به زندگی زیاد میکنه و منو به وجد میاره نه کسایی مثل هدایت با اون دید تاریک و "من می دونستم ..." و نا امید کننده ...
هدایت غم و غصه های دنیا رو صد برابر نشون میده طرز فکرشم اینه که خودت را بکش راحت کن مثلا !
در بزرگی شاهکاری بوف کور شکی نیست همه حرف من درباره طرز فکر بی خود و زشت و خموده و افسرده و از نظر من بی ارزششه !

البته دراين كه هدايت زيادي افسرده است هيچ شكي نيست من وقتي آثارشوميخونم ميگم چي باعث شده اينقدرنااميدباشه .من ازلحاظاي ديگه آثارشودوست دارم وبه نظرم شاهكارمينويسه

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
صادق هدایت خیلی هم خوب می نویسه
من که تا حالا با هیچ کدوم از کتاباش نه افسرده شدم نه فکر خودکشی به سرم زده
واقعاً نمیدونم چرا مردم این جوری می گن؟!!!!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
برادر در اینکه هدایت نیمه خالی لیوان رو میبینه شکی نیست ولی شما هم نمیتونی تعریف واحدی از واقعیت بدی و بگی دنیا فقط نیمه پره لیوانه یا نیمه خالی......یکی نیمه پر رو میبینه یکی نیمه خالی حالا اینکه کدوم درست میگن خوب مشخص نیست.........هدایت نوشته هاش نسبت به زمان خودش شاهکاره در ادبیات ایران و اینکه همه دریافت کننده های سیگنال احساسیشون با هم یکسان نیست و ضمن اینکه من فکر میکنم همه داستان های هدایت هم خودتو بزن بکش راحت کن نبود ضمن اینکه نوشته های یک نویسنده لزوما بازگو کننده شخصیت فردی اون آدم نیست ......هدایت حاجی اقا رو داره مردی که نفسش را کشت یا علویه خانم و یا سه قطره خون و داش آکول و محلل و.....که هیچ ربطی به کسی که به بن بست فلسفی رسیده نداره نگاه هدایت تلخ بود این رو قبول دارم ولی دلنشین...................البته سلیقه ایه

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
ضمن اینکه من فکر میکنم همه داستان های هدایت هم خودتو بزن بکش راحت کن نبود ضمن اینکه نوشته های یک نویسنده لزوما بازگو کننده شخصیت فردی اون آدم نیست ...

و اگرم بوده اونجوری نبوده که این حسو یه جوری به آدم تلقین کنه که آدم خودش هم این کارو بکنه
فقط یه جوری آدم دلیل منطقی برای این که اون خودشو کشته پیدا می کنه و باورش میکنه
persiana__crypapion.gif

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
درمورداين كه آثارهدايت باعث شده عده لي خودكشي كنندمسئله زمان مطرحه اون موقع كه بوف كوربراي اولين باچاپ شدطرزفكرمردم فرق ميكرد وعده اي باخوندنش دست به خودكشي زدند ولي توي دوره ما فكرنكنم هيچكس باخوندنش دست به خودكشي بزنه افكارمردم تغيير كرده دراين كه بوف كورشاهكاره هيچ شكي نيست ولي من كه باخوندنش احساس نكردم كه اززندگي سيرشدم .واقعا تحت تاثيرش قرارگرفتم ولي باعث نشدخودكشي كنم

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
خوده هدايتم آخر خودكشي كرد

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
من تازه کتاب همسایه های احمد محمود رو تموم کردم و به جرات می تونم بگم این کتاب یکی از بهترین رمانهای معاصر و محمود یکی از مسلما ده نویسنده یا پنج نویسنده برتر ایرانه

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
به نظر من همه تلخی هدايت به خاطر بيان واقعيتها و ***** کردن ارزش ها هستش،دانستن واقعيات ممکنه خيلی ها رو افسرده کنه ،چون نميتونن باهاش کنار بيان.
البته اثری مثل کاروان اسلام از هدايت بسيار لذت بخش و شادی آور است ،واقعاً آدم به فکر ميره که اين آدم چه قدر از آدم های هم دوره اش و يا حتی انسان هايی که آلان زندگی ميکنن جلوتر بوده.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408

بله ابته ناموفق بود كلا شخصيت خيلي عجيبي داشت ولي به نظر من افسرده نبود

صادق هدایت در سال ۱۹۲۸ اقدام به خودکشی در رود مارن کرد، لیکن یک قایق ماهیگیری او را نجات داد. در همین دوران در پاریس با دختری به نام ترز دوست بود. صادق در مورد خودکشی‌اش به برادرش محمود می‌نویسد: «یک دیوانگی کردم به خیر گذشت.» ادعا شده‌است که راجع به خودکشی نخستش توضیحی به هیچ‌کس نداده‌است. اما م. فرزانه سال‌ها بعد از زبان هدایت (سال‌ها بعد از خودکشی اولش) نقل می‌کند که علت خودکشی مسائل عاطفی بوده‌است.

منبع

البته كار به همين جا ختم نشد و بالاخره كارشو كرد
در سال 1329 عازم پاريس شد و در 19 فروردين
1330 در همين شهر در سن 48 سالگي بوسيله گاز دست به خودكشي زد. مزار او در گورستان پرلاشز شهر پاريس است. او
تمام مدت عمر كوتاه خود را در خانه پدري زندگي كرد

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
صادق هدایت را هم اضافه می کنم
love0046.gif

ا اون موقع اصلاً حواسم بهش نبود.
eh-smiley.gif

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام سلام سلام ! من این تاپیک رو از امضای نمیدونم کی بود دیدم!
من خودم عاشقه میم مودب پور هستم تو ایرانی ها،کتاب هاش همه داستاناش یه جوره ام تو خارجیا من گابریل گارسیا مارکز رو دوس دارم بهترین کتابش هم از نظر من عشق سال های وبا فرمینا دازا وای واقعا شاهکاره !

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سلام سلام سلام ! من این تاپیک رو از امضای نمیدونم کی بود دیدم!
من خودم عاشقه میم مودب پور هستم تو ایرانی ها،کتاب هاش همه داستاناش یه جوره ام تو خارجیا من گابریل گارسیا مارکز رو دوس دارم بهترین کتابش هم از نظر من عشق سال های وبا فرمینا دازا وای واقعا شاهکاره !
از تو امضای من دیدی:دی
راستی منم گابریل گارسیا مارکز رو دوس دارم
rainbowed.gif

صد سال تنهایی به نظرم از همشون بهتره!
yecheshm.gif

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
از تو امضای من دیدی:دی
راستی منم گابریل گارسیا مارکز رو دوس دارم
rainbowed.gif

صد سال تنهایی به نظرم از همشون بهتره!
yecheshm.gif

:blink: کتاب صد سال تنهایی همین الان کنار دستمه،پروژه ی بعدیمه !:D الان دارم این کتاب استاد عشق رو میخونم 2 ساله خریدم هنوز نخوندم !:D

بالا