ممنون از معرفی این نویسنده خانم
همچنین شما دوست عزیز .
این دوست گرامی به نظر کتاب ها رو خوانده یا حداقل از مفهوم کلی اونها خبر داره . خب کتاب کلا مخاطبش خانم ها هستند ؟ چون با کمال احترام خیلی به حرف های زنانه علاقه ای ندارم . حالا باز دوستان نظر این دوستمون رو تایید می کنید یا نه ؟
كتاب عادت ميكنيم بله متاسفانه همين طوره پرحرفي خاله زنكيه منم فقط گفتم داستانش جالبه نه اين كه فوق العاده باشه دركل خيلي عاذت مي كنيم توصيه نميشه همين طورتوي كتاب سه كتاب هم من منظورم همه ي داستانا نبود بعضي هاش واقعا قشنگه وزنونه ومرددونه نداره وهمه لذت مي برن مثل يك روزمانده به عيد پاك ودويا سه تا ازداستاناي طعم گس خرمالو
اما درموردچراغ هارومن خاموش مي كنم اين طور نيست چون من مرد مهندس وپنجاه ساله اي روهم ديدم كه ميگفت چراغ هارومن خاموش ميكنم خيلي قشنگه. شاهكارخانوم پيرزاد هم همون چراغ هارومن خاموش مي كنم هست
كلا شما اگه مي خواي رمان ايراني شاهكاربخوني بهتره كاراي استادصادق هدايت وآل احمدوجمالزاده رو بخوني كه واقعا زيبا مينويسن اكثرنويسنده هاي عصرحاضر خيلي كتاباي جالبي ندارند(البته استثنا هم توشون پيدا مي شه ولي كم اند) شمام چون گفته بودي نويسنده عصرحاضرمن خانوم پيرزادو معرفي كردم وگرنه مسلما خودمنم كاراي بزرگاني چون هدايتو به اينا ترجيح ميدم