• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
امسال علاوه بر مسائل و مشکلاتی که همه در جریانش هستید استقلال از یک جهت دیگه هم ضربه خواهد خورد : نوچه های قلعه نویی (نظری جویباری و فکری) . وجود این دوتا نخاله به ضرر استقلال تمام خواهد شد .

دیگه به من ثابت شده که قلعه نویی زمانی که در استقلال حضور نداشته باشه از همه اهرم ها برای ضربه زدن به استقلال استفاده می کنه . اون به دنبال این هست که ثابت کنه هر تیمی که من مربیش نباشم نمیتونه نتیجه بگیره .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
در پی صحبت‌های نامربوط خسرو حیدری در گفتگو با خبرگزاری ف*ا*ر*س و اتهامات واهی او نسبت به مسئولین باشگاه استقلال ، کمیته حقوقی این باشگاه از این بازیکن به دادگاه شکایت کرد.

کمیته حقوقی باشگاه استقلال در شکایت خود از خسرو حیدری از دادگاه درخواست کرده با توجه به اینکه اتهامات او نسبت به مسئولین این باشگاه به هیچ وجه صحت ندارد و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود لذا نامبرده باید در دادگاه حاضر شده و نسبت به حرف‌های خود با ادله و سند پاسخگو باشد.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
دیگه خواهشا از واعظ دفاع نکنید. تیم رو نابود کرد بعد هم ول کرد رفت (که البته چه بهتر).

در مورد رفتن قلعه نوعی از استقلال فصل قبل هم واعظ یه مربی تو سری خور میخواست. یکی که مدام دخالت کنه توی کارش که نه واعظ نه یکی مثل مظلومی اجازه این کارو نمیدن. و بهتر از صمد هم کسی نبود که رفتش

اتفاقا دقیقا برعکس. واعظ میخواست علاوه بر مدیرعاملی سرمربی گری هم بکنه که قلعه نوعی نمیزاشت. برای همین رفت. و ...

اتفاقا من هم نظرم کاملا عکس نظر شماست.
واعظ تنها مدیرعاملی بود که هیچ وقت در امور فنی باشگاه دخالت نکرد و همیشه هم در همه جا اعلام میکرد که هر کسی باید در حیطه ی مسئولیت خودش صحبت کنه. یک بار شما دیدی در مسائل فنی اظهار نظر کنه؟

قلعه نویی به خاطر اینکه قلدر بازی درآورد و واعظ جلوش وایساد و هم اینکه بهش برخورده بود و هم اینکه میخواست تا مدتها منت بگذارد بر سر استقلال و تا بعدا دوباره نازشو بکشن رفت!

امسال علاوه بر مسائل و مشکلاتی که همه در جریانش هستید استقلال از یک جهت دیگه هم ضربه خواهد خورد : نوچه های قلعه نویی (نظری جویباری و فکری) . وجود این دوتا نخاله به ضرر استقلال تمام خواهد شد .

دیگه به من ثابت شده که قلعه نویی زمانی که در استقلال حضور نداشته باشه از همه اهرم ها برای ضربه زدن به استقلال استفاده می کنه . اون به دنبال این هست که ثابت کنه هر تیمی که من مربیش نباشم نمیتونه نتیجه بگیره .

100% موافقم. برای قلعه نویی متاسفم که حاضره برای بالارفتن اسم خودش که اون هم مدیون استقلاله، داره این طوری به تیم ضربه میزنه.

در پی صحبت‌های نامربوط خسرو حیدری در گفتگو با خبرگزاری ف*ا*ر*س و اتهامات واهی او نسبت به مسئولین باشگاه استقلال ، کمیته حقوقی این باشگاه از این بازیکن به دادگاه شکایت کرد.

کمیته حقوقی باشگاه استقلال در شکایت خود از خسرو حیدری از دادگاه درخواست کرده با توجه به اینکه اتهامات او نسبت به مسئولین این باشگاه به هیچ وجه صحت ندارد و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود لذا نامبرده باید در دادگاه حاضر شده و نسبت به حرف‌های خود با ادله و سند پاسخگو باشد.

باشگاه نباید شکایت کنه. کاریه که شده نباید دیگه وارد این مسائل شد. خسرو رفته و ما هم براش آرزوی موفقیت میکنیم. نباید شاهد این رفتارها باشیم. من کاملا مخالفم با شکایت و ...

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
برای کاستیها و ناموفقیتها مقصر پیدا کردن کار بچه گانه ایه. بازیکن گرفتن هم جزیی از رقابت فوتباله و انتظار کمک داشتن از تیم رقیب واقعا خنده داره. قلعه نویی هم اگهقرار بود به عنوان مربی سپاهان کم بزاره الان مربی تیم قهرمان لیگ نبود.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
واااااااااااااااااااااااای
آخ جان ، منم اومدم
دوستان یه مدت بن شده بودم نمیتونستم پست بدم ، داشتم میترکیدم :D

ولی هر روز میومدم میخوندم مطالبو

آقا جان ، خدا شاهده ، عمرا دیگه اسم قلعه نوعی رو روی استقلال نمیذارم

این آقا هر کاری میخواد بکنه ، ولی دیگه تف میکنم تو صورتش اسم استقلال رو بیاره
قلعه نوعی واسه استقلال مرد ! تمام !!!!! دیگه حقی نداره از استقلال حرف بزنه
بره دنبال کار خودش و قهرمانی و فخر فروشی

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
برای کاستیها و ناموفقیتها مقصر پیدا کردن کار بچه گانه ایه. بازیکن گرفتن هم جزیی از رقابت فوتباله و انتظار کمک داشتن از تیم رقیب واقعا خنده داره. قلعه نویی هم اگهقرار بود به عنوان مربی سپاهان کم بزاره الان مربی تیم قهرمان لیگ نبود.

کسی دنبال مقصر نیست. حرف ما اینه که کسی به واسطه سرمربی بودن یه تیم و داشتن رابطه با شاگردای قدیمیش، بخواد از این فرصت استفاده کنه و بازیکنای کلیدی تیم سابق رو به نفع خودش کوچ بده!
به قول قدیمی ها: بخواد از آب گل آلود ماهی بگیره!

قلعه نویی با این کارها نشون میده که فقط به فکر منافع شخصیش است و مهم نیست چه کسایی یا چه باشگاهی ضرر میکنه!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
واااااااااااااااااااااااای
آخ جان ، منم اومدم
دوستان یه مدت بن شده بودم نمیتونستم پست بدم ، داشتم میترکیدم :D

ولی هر روز میومدم میخوندم مطالبو

آقا جان ، خدا شاهده ، عمرا دیگه اسم قلعه نوعی رو روی استقلال نمیذارم

این آقا هر کاری میخواد بکنه ، ولی دیگه تف میکنم تو صورتش اسم استقلال رو بیاره
قلعه نوعی واسه استقلال مرد ! تمام !!!!! دیگه حقی نداره از استقلال حرف بزنه
بره دنبال کار خودش و قهرمانی و فخر فروشی

کسی دنبال مقصر نیست. حرف ما اینه که کسی به واسطه سرمربی بودن یه تیم و داشتن رابطه با شاگردای قدیمیش، بخواد از این فرصت استفاده کنه و بازیکنای کلیدی تیم سابق رو به نفع خودش کوچ بده!
به قول قدیمی ها: بخواد از آب گل آلود ماهی بگیره!

قلعه نویی با این کارها نشون میده که فقط به فکر منافع شخصیش است و مهم نیست چه کسایی یا چه باشگاهی ضرر میکنه!

راستش این که حالا چند درصدی از قلعه نویی بدش بیاد اصلا مهم نیست مخصوصا که بیشترش موقتی و احساسی هست و تو مهلت یارگیری همیشه بوده و سریع هم همه با هم آشتی کردند . چیزی که مهمه اینه که ایشون سالها تو استقلال بازی کرد کاپیتان این تیم بود هم تو مقام بازیکن و هم مربی قهرمان ایران شده و از همه آدمهایی که دو سه ساله استقلال رو شناختن استقلالی تره و با این حرفها زیر سوال نمیره. فعلا هم مربی تیم سپاهانه و باید هم برای این تیم و موفقیتش تلاش کنه. اگه مربی استقلال بود هم ازش همین انتظار رو داشتیم درستش اینه که هر مربی به تعهدش به تیمی که باهاش قرار داد داره پایبند باشه. استقلالی هم که بخواهد آویزون مربی تیم حریف باشه که تو رو خدا بازیکن آزاد ما رو نگیر بلکه هیچ تیمی نگیرتش و برگرده پیش ما واقعا نوبره. فکر میکنم پرویز مظلومی اگه بجنبه میتونه برای خسرو جایگزین پیدا کنه و رفتن یکی دو بازیکن رو نمیشه بهانه ای برای باختها و شکستهای آینده دونست.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
راستش این که حالا چند درصدی از قلعه نویی بدش بیاد اصلا مهم نیست مخصوصا که بیشترش موقتی و احساسی هست و تو مهلت یارگیری همیشه بوده و سریع هم همه با هم آشتی کردند . چیزی که مهمه اینه که ایشون سالها تو استقلال بازی کرد کاپیتان این تیم بود هم تو مقام بازیکن و هم مربی قهرمان ایران شده و از همه آدمهایی که دو سه ساله استقلال رو شناختن استقلالی تره و با این حرفها زیر سوال نمیره. فعلا هم مربی تیم سپاهانه و باید هم برای این تیم و موفقیتش تلاش کنه. اگه مربی استقلال بود هم ازش همین انتظار رو داشتیم درستش اینه که هر مربی به تعهدش به تیمی که باهاش قرار داد داره پایبند باشه. استقلالی هم که بخواهد آویزون مربی تیم حریف باشه که تو رو خدا بازیکن آزاد ما رو نگیر بلکه هیچ تیمی نگیرتش و برگرده پیش ما واقعا نوبره. فکر میکنم پرویز مظلومی اگه بجنبه میتونه برای خسرو جایگزین پیدا کنه و رفتن یکی دو بازیکن رو نمیشه بهانه ای برای باختها و شکستهای آینده دونست.

ببین رفیق من اصلا کاری به حرف های شما ندارم ، شما یه چیزایی رو طوطی وار تکرار میکنی و بیشتر شبیه شعاره تا عقاید شخصی !!!

حرف تمام بچه های اینجا اینه که ، این آقای قلعه نوعی ، آدم موز ماریه
هم خر و میخواد هم خرما

این آقا میاد میگه من به خاطر استقلال ... ازش بازیکن نمیگیرم نو این موقعیت بحرانی
فردا میاد میگه من عاشق تیم استقلال هستم برای موفقیتش دعا میکنم

اینجوری با این بچه بازیا خودشو تو دل هوادارا جا میکنه بعدا از پشت خنجر میزنه

آقا جان تو که مربی حرفه ای هستی نمیخواد خودتو استقلالی بدونی ما هم نیازی به استقلالی بودن شما نداریم آقای قلعه نوعی ، شما یک مربی حرفه ای هستی !!! پس لطفا کار خودتو بکن ....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
رفت که رفت . به درک که رفت..استقلال نياز به همچنين بازيکن های بی غيرتی نداره..
چيزی که به ياد میارم اينه بازيکن های بی غيرتی که ميان تو استقلال و به اوج میرسن و استقلال رو بعد از مدتی ترک میکنن ، يه افت فاحشی تو بازيشون تو تيم های ديگه ديده میشه..مثل داود سيد عباسی که تو استقلال وقتی بود يه بازيکن فوق العاده بود ولی وقتی رفت سپاهان نيمکت نشين شد..يا همين نيکبخت که از اوج به سقوط رسيد...مطمئن باشيد دير يا زود حيدری هم به اوضاع همين افراد دچار خواهد شد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

شما مثل اینکه قربونش برم یا اصلاً تو باغ نیستی یا خودتو زدی به بی خبری!!!

قلعه نویی اگه حرفش با عملش یکی بود کسی از این کارهاش ناراحت نمی شد . مشکل از اینجا نشأت میگیره که ایشون از آشفته بازار باشگاه استقلال در اون بحبوحه حساس استفاده کرد و در عین حال با ادعای استقلالی بودن و اشک تمساح ریختن برای استقلال میخواد طرفدارا رو گول بزنه .

مشکل اینجاست که ایشون چشم دیدن موفقیت شخص دیگری رو در استقلال نداره . مشکل اینجاست که هر سال این آدم تو استقلال نبود نوچه ها و آدماش روی سکوها و جاهای دیگه از هر فرصتی برای ضربه زدن به استقلال استفاده کردند .

هوادار دم خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عباس رو؟!

نمیخواستم این موضوع رو افشا کنم اما مجبور شدم : مربی ای که برای انتقال هر بازیکنی که به تیم خودش می بره ازش پول میگیره و درصدی از رقم قرارداد دستیارایی که معرفی می کنه رو برمیداره این فوتبال رو به لجن کشیده .

قلعه نویی و دایی و امثالهم دارن خودشونو به مافیای خطرناکی در فوتبال ایران تبدیل می کنند . میترسم از روزی که هر مربی دیگه ای به جز قلعه نویی بخواد تو استقلال کار کنه مجبور باشه برای اینکه مشکلی تو کارش ایجاد نشه به این موجود حق حساب بده!!!

مطلب واسه گفتن زیاده اما حوصله تایپ کردن ندارم.

شما بهتره کمی در طرز فکرت تجدید نظر کنی و چشماتو هم روی حقایق انکار ناپذیر نبندی!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حبیب کاشانی سرپرست موقت پرسپولیس ادعای خسرو حیدری مبنی بر پیشنهاد مالی سنگین باشگاه پرسپولیس به این بازیکن را تکذیب کرد و صراحتا گفت که این باشگاه تمایلی برای جذب بازیکن استقلال نداشته است.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، صبح امروز (یکشنبه) ابتدا خسرو حیدری روی خط تلفنی رادیو جوان آمد و مدعی شد به خاطر پول به سپاهان نرفته و افزود: "اگر پول برایم مهم بود به تیم پرسپولیس می رفتم که مبلغ بسیار بالایی توسط علی دایی به من پیشنهاد داد اما به عشق هواداران استقلال به پرسپولیس جواب منفی دادم!"

صحبت های حیدری تمام نشده بود که مجری رادیو جوان به این بازیکن خبر داد حبیب کاشانی روی خط آمده و در همین رابطه قصد پاسخگویی دارد. حبیب کاشانی ابتدا یک آیه از قرآن خواند و سپس گفت: "خسرو حیدری بازیکن بسیار خوبی است اما آقای دایی در زمان یارگیری تیم پرسپولیس در آفریقای جنوبی حضور داشت و مسئولیت تماس و مذاکره با بازیکنان بر عهده من بود."

کاشانی افزود: "باشگاه پرسپولیس هیچ تماسی با خسرو حیدری نداشته و در پست ایشان دو بازیکن خوب به نام های علیرضا محمد و حمید علی عسکر داریم که فصل گذشته عالی بازی کردند و در این شرایط صلاح نبود که بخواهیم با آوردن بازیکن خوبی مثل خسرو حیدری تعداد بازیکنان در یک پست را به عدد سه برسانیم."

بعد از خاتمه صحبت های کاشانی مجری برنامه قصد داشت صحبت های خسرو حیدری را بشنود اما تماس قطع شده بود و تلاش برای برقراری تماس مجدد با بازیکن جدید سپاهان بی ثمر ماند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
منصور پورحیدرى، مدیر فنى تیم استقلال گفت: وقتى بازیکنان دم از فوتبال حرفه اى مى زنند لطفا" دیگر از عشق به پیراهن صحبت نکنند.او درخصوص حضورش به عنوان مدیرفنى در تیم استقلال گفت: چند جلسه با آقاى فتح الله زاده صحبت کرده بودم و قرار بر این شد که پس از اتمام مسابقات لیگ یک و بعد از پایان مسئولیتم در شن ساى اراک در خدمت استقلال باشم. وى در خصوص جذب بازیکنان جدید توسط مسئولان استقلال عنوان کرد: بازیکنان خوبى به استقلال آمده اند که همگى شناخته شده هستند. خواهش من از هواداران استقلال این است که صبور باشند چون با توجه به تغییر و تحولاتى که چه در سطح مدیریت و چه در بازیکنان بوجود آمده تیم نیاز به زمان دارد ولى با کادر قوى و درایت مسئولان، استقلال مى تواند در لیگ برتر حرف هاى زیادى براى گفتن داشته باشد. مدیر فنى تیم استقلال درخصوص جدایى خسرو حیدرى اظهار داشت: بازیکنان فوتبال آزاد هستند که براى زندگى خود تصمیم بگیرند و حرفه اى عمل کنند اما وقتى براى آینده ورزشى خود حرفه اى تصمیم مى گیرند دیگر دم از مردم و عشق به پیراهن استقلال نزنند. وقتى بحث فوتبال حرفه اى مطرح مى شود عشق در این ورزش جایى ندارد و بازیکن باید بیشتر به فکر درآمد خود باشد. وى گفت: با وجود اینکه جدایى حیدرى باعث ناراحتى خیلى از هواداران شده اما با این زمان کم فتح الله زاده و مظلومى عملکرد قابل قبولى داشتند.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
شما مثل اینکه قربونش برم یا اصلاً تو باغ نیستی یا خودتو زدی به بی خبری!!!

قلعه نویی اگه حرفش با عملش یکی بود کسی از این کارهاش ناراحت نمی شد . مشکل از اینجا نشأت میگیره که ایشون از آشفته بازار باشگاه استقلال در اون بحبوحه حساس استفاده کرد و در عین حال با ادعای استقلالی بودن و اشک تمساح ریختن برای استقلال میخواد طرفدارا رو گول بزنه .

مشکل اینجاست که ایشون چشم دیدن موفقیت شخص دیگری رو در استقلال نداره . مشکل اینجاست که هر سال این آدم تو استقلال نبود نوچه ها و آدماش روی سکوها و جاهای دیگه از هر فرصتی برای ضربه زدن به استقلال استفاده کردند .

هوادار دم خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عباس رو؟!

نمیخواستم این موضوع رو افشا کنم اما مجبور شدم : مربی ای که برای انتقال هر بازیکنی که به تیم خودش می بره ازش پول میگیره و درصدی از رقم قرارداد دستیارایی که معرفی می کنه رو برمیداره این فوتبال رو به لجن کشیده .

قلعه نویی و دایی و امثالهم دارن خودشونو به مافیای خطرناکی در فوتبال ایران تبدیل می کنند . میترسم از روزی که هر مربی دیگه ای به جز قلعه نویی بخواد تو استقلال کار کنه مجبور باشه برای اینکه مشکلی تو کارش ایجاد نشه به این موجود حق حساب بده!!!

مطلب واسه گفتن زیاده اما حوصله تایپ کردن ندارم.

شما بهتره کمی در طرز فکرت تجدید نظر کنی و چشماتو هم روی حقایق انکار ناپذیر نبندی!

این حرفها منطقی نیست. همه هوادارها و آقای فتح الله زاده انتخاب اولشون برای مربیگری استقلال قلعه نویی بود. اما ایشون چون قرار داد داشت نیومد حالا براشون لقب میگذارید چپ و راست! همین کسی که نهایت آمال و آرزوتون بود تا دو هفته پیش! . حرفهای شما هم به نظر من تو فوتبال حرفه ای هیچ جایگاهی نداره اشک ریختن و بازیکن نگرفتن و لابد روی نیکمکت مقابل استقلال ننشستن و ... اینها دیگه فوتبال حرفه ای که هیچی فوتبال نیست. حرفهای مدرسه های دخترونه است.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نظری جویباری: 10 روز، کارم تماس با حیدری شده بود

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: 10 روز، کارم تماس با حیدری شده بود و دوست داشتم حداقل به تلفن ما جواب می‌داد. بازیکنانی مثل کاظمی، ‌جان واریو و اکبرپور از استقلال جدا شدند و هیچ اتفاقی نیفتاد.

علی نظری جویباری در خصوص صحبت‌های خسرو حیدری مبنی بر عدم تلاش باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد وی گفت: برخلاف صحبت‌های حیدری، ایشان 5 بار با من صحبت کرد. حتی به من گفت از کشورهای خارجی دعوت‌نامه دارد و باید به من وقت بدهید.

وی ادامه داد: از حیدری انتظار داشتیم به خاطر طرفداران استقلال حداقل با ما مذاکره کند. من حتی به او پیامک هم زدم اما هیچ جوابی نداد.

سرپرست تیم استقلال با تاکید بر اینکه فتح‌الله‌زاده با این بازیکن تماس گرفته است، گفت: خودم شاهد هستم که آقای فتح‌الله‌زاده از موبایلش به حیدری زنگ زد اما تلفن او خاموش بود. من سؤالی از حیدری می‌پرسم، مگر سالی که او به استقلال آمد با مدیرعامل صحبت کرد؟ ایشان با من صحبت کرد و در نهایت طی توافق با مدیرعامل با استقلال قراردادش را ثبت کرد.

نظری جویباری با انتقاد از بازیکن سابق استقلال گفت: با حیدری مشکلی نداشتیم اما چرا وی تا دیروز مصاحبه نمی‌کرد؟ این بازیکن به هواداران استقلال توهین کرد. هرچند او بازیکن آزاد محسوب می‌شد اما می‌توانست حداقل مسئله‌ای را بهانه و بعد استقلال را ترک کند.

سرپرست استقلال در خصوص تلاش‌هایش برای تمدید قرارداد حیدری گفت: 10 روز، کارم تماس با حیدری شده بود و دوست داشتم حداقل به تلفن ما جواب می‌داد. بازیکنانی مثل کاظمی، ‌جان واریو و اکبرپور از استقلال جدا شدند و هیچ اتفاقی نیفتاد. حتی جان‌واریو که یک برزیلی است به خاطر هواداران استقلال با این باشگاه مذاکره کرد و پس از عدم توافق راهی سپاهان شد. توقع ما این بود که حیدری حداقل مثل جان واریو با ما رفتار می‌کرد.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
قلعه نوعی حرفه ای و اصلا حیدری نوش جونش ! ولی چرا بعد از استعفای واعظ که روزنامه ها از آمدن قلعه نوعی می نوشتن و قلعه نوعی به دیدار سعیدلو رفت و مثلا کمک فکری داد ، این کمک فکری به ضرر استقلال تموم شد ؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کاش زودتر جایگزین خارجی خسرو حیدری رو معرفی کنن ، من که مطمئنم خوب میتونه جاشو پر کنه
خدایی امسال هیچ مشکلی نداریم اگه جای خسرو هم پر بشه
و فرهاد مجیدی بمونه

باور کنید تیم میره برای قهرمانی

فقط نمیدونم سانتر کی میاد !!!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
sasan s: جناب لطفا قوانین تالار فوتبال رو مطالعه کنید . اینجا جای بی احترامی و تهدید سایرین نیست . هر کسی نظر خودش رو میگه و دیگران هم میتونن در گفتگو شرکت کنند. دلیلی هم نیست همه نظرات یکی باشه. لطفا رعایت کنید . با تشکر

Last edited by a moderator:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
خسرو جاش راحت پر میشه بار تهاجمی تیم توو آسیا مخصوصا رو دوش فرهاد بود.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
میگفتن وویا غفوری پست خسرو بازی میکنه. نمیدونم چطور بازیکنیه اما خیلی بعضی جاها ازش تعریف میکنن

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من هم نمیشناسمش
دوستانی که میشناسن چه طور بازیکنیه ممنون میشیم یه توضیح کوچیک بدن

خواهشن شجره نامه نکشن بیرون از گوکل :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا