راستش این که حالا چند درصدی از قلعه نویی بدش بیاد اصلا مهم نیست مخصوصا که بیشترش موقتی و احساسی هست و تو مهلت یارگیری همیشه بوده و سریع هم همه با هم آشتی کردند . چیزی که مهمه اینه که ایشون سالها تو استقلال بازی کرد کاپیتان این تیم بود هم تو مقام بازیکن و هم مربی قهرمان ایران شده و از همه آدمهایی که دو سه ساله استقلال رو شناختن استقلالی تره و با این حرفها زیر سوال نمیره. فعلا هم مربی تیم سپاهانه و باید هم برای این تیم و موفقیتش تلاش کنه. اگه مربی استقلال بود هم ازش همین انتظار رو داشتیم درستش اینه که هر مربی به تعهدش به تیمی که باهاش قرار داد داره پایبند باشه. استقلالی هم که بخواهد آویزون مربی تیم حریف باشه که تو رو خدا بازیکن آزاد ما رو نگیر بلکه هیچ تیمی نگیرتش و برگرده پیش ما واقعا نوبره. فکر میکنم پرویز مظلومی اگه بجنبه میتونه برای خسرو جایگزین پیدا کنه و رفتن یکی دو بازیکن رو نمیشه بهانه ای برای باختها و شکستهای آینده دونست.
ببین رفیق من اصلا کاری به حرف های شما ندارم ، شما یه چیزایی رو طوطی وار تکرار میکنی و بیشتر شبیه شعاره تا عقاید شخصی !!!
حرف تمام بچه های اینجا اینه که ، این آقای قلعه نوعی ، آدم موز ماریه
هم خر و میخواد هم خرما
این آقا میاد میگه من به خاطر استقلال ... ازش بازیکن نمیگیرم نو این موقعیت بحرانی
فردا میاد میگه من عاشق تیم استقلال هستم برای موفقیتش دعا میکنم
اینجوری با این بچه بازیا خودشو تو دل هوادارا جا میکنه بعدا از پشت خنجر میزنه
آقا جان تو که مربی حرفه ای هستی نمیخواد خودتو استقلالی بدونی ما هم نیازی به استقلالی بودن شما نداریم آقای قلعه نوعی ، شما یک مربی حرفه ای هستی !!! پس لطفا کار خودتو بکن ....