• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد عکس هات دیده نمیشه!

این هم برای اینکه کسی عکس ها رو از دست نده/
حتما ببینید

عنوان عکسها
1: زنده اش رو میخوام
2: بیماری نا شناخته

ممنون یوسف/ اونجا رو هم الان درست میکنم

فایل های ضمیمه

• 1111111111111111111.jpg
    1111111111111111111.jpg
    94.9 KB · نمایش ها: 19
  • 222222222222.jpg
    222222222222.jpg
    35.6 KB · نمایش ها: 16

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ای خدا ترکیدم از این برنامه یک جهان یک جام
اولش که رسما بابا برقی بود و مهندس درباره برق و کمبود آب و اینا داشت حرف میزد ... :دی
بعد این جحاودانی احمق یکم تلاوت کرد
رسید نوبت اون پسره که میاد اخبار اینترنتی میگه یکم چرت گفت طرفدار اسپانا هم بود مثلا :دی
بعد اون نوچه دیگشون اومد که پیام بازرگانی میخونه با اون صداش :دی
میخاست بگه هفتمین امام گفت هفت نیم امام :دی :دی :دی

اون گزارشی که از مردم مثلا گرفته بودن هم نکته طنز برنامه امشب بود که بدون استثنا همه از برنامه اینا تمجید کردن :دی :دی . در مدح ثناش شعر ها سرودن...

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
توی تلویزیون که کلا مبتذله واقعا این یک جهان یک جام بدترینشونه . خود فوتبال رو بزاری کنار همه اش توهین به شعوره . مخصاصا این گزارش های مردمیشون .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستی یه چیزی یادم اومد
تو بازی قبلی اسپانیا که فردوسی پور گزارش میکرد به کرات میگفت el ninio !!!!! در حالیکه el nino درسته! و لقب تورس رو هم فارسیش میکرد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته تورس از وقتی بچه دار شده گفته بهش این لقب رو نگن

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
الان اخبار ورزشی این زکایی عقده ای داشت نامزدهای دریافت توپ طلای جام جهانی رو میگفت گفت مسوت اوزیل ترک تبار و شواین اشتایگر از آلمان!!!!
آخه این احمقا چه مرگشونه؟
جچرا هیچ وقت نمی گفتن زین الدین زیدان الجزایری تبار اونوقت میگن مسوت اوزیل ترک تبار یا کلوزه لهستانی.خاک تو سرشون

Last edited:

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
حالا خیابانی که تکلیفش معلومه به کنار
این جاودانی کی میخواد یاد بگیره مجری حرفه ای بودن به این نیس که بپری وسط حرف مهمون برنامه ت،بذار یارو حرفشو بزنه بعد تو بپر وسط
یاد اون موقه که اوایل وارد ص دا و س یما شده بود و صد من ریش داشت، بخیر:wacko:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
وای خدا یه مشت عاقل نشستند چی دارن میگن؟
جاودانی میگه: بنگاههایی که خوب حرام هستند و اسمشون رو نمیگیم.
بعد این دانای نابغه عنایت میگه راه بالا اوردن تیمها نفوذ تو کار داوریه و این توهینه. بعد جاودانی میگه نه میتونند دم تیمها رو ببینند. :دی
اون یکی میگه بازیکن با تیم و ... هم تبانی میکنند که محروم بشن و ... این یکی میگه یا بیست و سه تا گل بخورند. خلاصه همه حقایق فوتبال ایران رو تو دنیا توسعه دادند.
یه مشت ادم خیلی فهم بالا.
اه اه اه

danke oli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه آدم بیکار برداشته بود یک فایل پاورپوینت درست کرده بود که ثابت کنه داور مقصر اعلام نشدن گل انگلیس هست نه کمک داور.
خلاصه.
یکی از عکس هایی که از صحنه گل داشت مال شبکه سه نبود و برای یک شبکه ماهواره ای بود.
فردوسی پور خیلی تیز گفت مثل اینکه فوتبال رو هم از شبکه سه نمیدیده :D
بعد جاودانی گفت.
خوبه من اسم این دوستمون رو اعلام نکردم!
چون ممکن بود به اتهام داشتن تجهیزات ماهواره ای و دیدن فوتبال از ماهواره دستگیرش کنن :lol::lol::lol:

اما خیلی مسخره تر این بود که این دوست عزیز به این نتیجه رسید که کمک داور مقصر نبوده وداور مقصر بوده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گاف اساسی داد این حاجیلو در برنامه یک جهان یک جام

وسط پخش برنامش تیمهای فینال رو یادش رفت

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دیشب من ساعت 11.30 تو ترافیک وحشتناک گیر کرده بودم ! رفتم رو رادیو ورزش ! 10 دقیقه گوش دادم میخواستم خودمو تو ماشین با قفل فرمون بزنم از دست این گزارشگروشن ! انقدر چرت گفت ! یه نمونه !

موقعیت برای المان ! جلو میره ! و گل ! گل ! گللللللللللللللل! نه توپ به تور نخورده ! به دست دروازه بان خورده و برگشته ! البته از اولش هم داور افساید اعلام کرده بود ! :اسمایل دیوونگی:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دیشب من ساعت 11.30 تو ترافیک وحشتناک گیر کرده بودم ! رفتم رو رادیو ورزش ! 10 دقیقه گوش دادم میخواستم خودمو تو ماشین با قفل فرمون بزنم از دست این گزارشگروشن ! انقدر چرت گفت ! یه نمونه !

موقعیت برای المان ! جلو میره ! و گل ! گل ! گللللللللللللللل! نه توپ به تور نخورده ! به دست دروازه بان خورده و برگشته ! البته از اولش هم داور افساید اعلام کرده بود ! :اسمایل دیوونگی:
وای حتی تصورش هم سیستم روانی و عصبی آدم رو میریزه به هم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
فردوسی پور تیکه انداخت به دولت!

گفت مردم اسپانیا گفتن اگه قهرمان بشیم فردا رو تعطیل میکنیم سرکار نمیایم! اما دولتشون مخالفت کرده! ظاهرا نمیدونن تعطیل کردن کشور چه کار ساده ای هست!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
فردوس پور واقعا توی این بازی خیابانی بود . خیلی به نفع اسپانیا گزارش میکرد احمق .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فردوس پور واقعا توی این بازی خیابانی بود . خیلی به نفع اسپانیا گزارش میکرد احمق .
تایید میشه
تا اسپانیا گل زد شروع کرد به گفتن اینکه دیگه وقتی باقی نمونده و این جور حرفها :دی

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سر پنالتیه خیلی شورشو در آورد در حالی که پنالتی نبود . پاش خورد به پای خودش قبل اینکه به پای هلندیه بخوره . سر صحنه هایی که روی هلندی ها خطای مشکوک میشد زیاد کلید نمیکرد ولی وای به روزی که برای اسپانیا اتفاقی میفتاد . صحنه قبل گل روی الیائه تابلو خطا شد .

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
فردوسی پور خیلی گزارشاش بد شده. روز به روز بیشتر رو اعصاب میره. اگه بخواد این شکلی ادامه بده، می شه یه شکل مدرن ازخیابانی.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
جاودانی ساعت 2 نصفه شب میگه لطفا در مصرف برق صرفه جویی کنین تا همه هموطنامون بتونن مراسم اهدای جام رو تماشا کنن!!
اون حاجیلو هم انگار نمیتونه یه شب تپق نزنه قرعه کشی رو داشت می گفت قرعه کیشی
فردوسی پور هم تابلو از اسپانیا طرفداری می کرد
جاودانی هم به محصص گفت حالا که داره مراسم پخش میشه فارق از بحث های فوتبالی در مورد این تصاویر صحبت کنید محصص هم شروع کرد به حرف زدن و گفت جز کره شمالی و یه جا دیگه همه در این جام از سیستم 4 2 3 1 استفاده می کردن جاودانی هم خندید گفت مثل اینکه آقای محصص نمی تونن جز مسائل فنی فوتبال راجع به چیز دیگه ای صحبت کنن

بالا