نشد جیگر..نشد..
به جان خودم نشد که نشد...:wacko:...باز هم امتحان میکنم شاید فرجی شد...
اصلا بازی کردن به ما نیومده....کم مونده با سر برم تو PC..:f34r::wacko:
سلام.
خودم تا شب براتون سیو رد شده ی این مرحله رو میزارم
نشد جیگر..نشد..
به جان خودم نشد که نشد...:wacko:...باز هم امتحان میکنم شاید فرجی شد...
اصلا بازی کردن به ما نیومده....کم مونده با سر برم تو PC..:f34r::wacko:
مرسی منتظر میمونم...سلام.
خودم تا شب براتون سیو رد شده ی این مرحله رو میزارم
آقایون مرسی..لازم نیست مشکل حل شد....تشکر از دوی دوستان...
بازی رو پاک و از اول نصب کردم...و اون کرکی که دنیل جان رو داده بود از ابتدا گذاشتم و سیو ها رو اجرا کردم و همون کارهایی که دارک انجل گفتم رو انجام دادم و شد....
مرسی از هر دوی دوستان...
نمیدونم مشکلش چی بوده شاید از game launcher بوده چون یه فولدر کرک برای این پوشه از روز اول نصب توی سری قبلی از دوی دوی دیش کپی کردم توی محل نصبش ...شاید احتمالا مشکل از اون بوده ..نمیدونم...بهرحال مشکل حالا حل شد..مرسی dark_angel و Dark Hero عزیز
آقایون مرسی..لازم نیست مشکل حل شد....تشکر از دوی دوستان...
بازی رو پاک و از اول نصب کردم...و اون کرکی که دنیل جان رو داده بود از ابتدا گذاشتم و سیو ها رو اجرا کردم و همون کارهایی که دارک انجل گفتم رو انجام دادم و شد....
مرسی از هر دوی دوستان...
نمیدونم مشکلش چی بوده شاید از game launcher بوده چون یه فولدر کرک برای این پوشه از روز اول نصب توی سری قبلی از دوی دوی دیش کپی کردم توی محل نصبش ...شاید احتمالا مشکل از اون بوده ..نمیدونم...بهرحال مشکل حالا حل شد..مرسی dark_angel و Dark Hero عزیز
احتمالا مشکل مربوط به درایور AGEIA PhysXبا سلام خمت همه دوستان عزیز و گرامی!
من امروز بازی Medal Of Honor : Airborne رو که از شرکت مگا گیم ( یه شرکت ایرانی) بیرون اومده، گرفتم.
ولی موقع نصب اول سریال رو وارد میکنم و بعد یه چی نصب میکنه و بعد یه لحضه( خیلی سریع ) یه صفحه داس میاد بالا و میره.
دیگه هیچی نمیاد.
با ویندوز اکس پی سرویس پک 3 و ویندوز سون امتحان کردم نشد.
ممنون میشم راهنماییم کنید!
مشکل از خود بازی هست.برای اینکه تا حدودی بازی روانتر اجرا بشه بازی رو minimize کنید و ctrl+alt+del رو بزنید و بعد در قسمت processes روی Spiderman Web of Shadows.exe رایت کلیک کنید و در قسمت set priority گزینه real time رو انتخاب کنیدسلام.
من Spider-Man :Web of shadow رو نصب کردم.
وقتی بازی رو اجرا میکنم بازی خیلی افت فریم داره.گرافیکم که میارم پایین بازم همون جوریه.
اینم سیستمم:
CPU : E8200
ram :2 gig
VGA : 9600 GSO
مشکل از چیه؟
احتمالا مشکل مربوط به درایور AGEIA PhysX
کارت گرافیکتون هست.
اون رو uninstall کنید.مشکلتون حل میشه
یک دلیل دیگه هم فعال نبودن فایروال ویندوز هست.اگه فایر وال ویندوز فعال نیست باید اون رو فعال کنید.
مشکل از خود بازی هست.برای اینکه تا حدودی بازی روانتر اجرا بشه بازی رو minimize کنید و ctrl+alt+del رو بزنید و بعد در قسمت processes روی Spiderman Web of Shadows.exe رایت کلیک کنید و در قسمت set priority گزینه real time رو انتخاب کنید
1- کل نسخه ها مشکل دارندممنون بابت جواب ولی نتونستم بزارم رو Real Time چون ارور میداد.ولی میزاشت رو High.
ولی چندتا مشکل دیگه :
1 - مشکل از این نسخه ایه از Spider-Man Web of Shadow هستش که من دارم یا کل نسخه ها این مشکل دارن؟
2 - نسخه ی ET Game از Kane & Lynch : Dead Man دارم.از مرحله ی Bird's Eye View به بعد یعنی 4 مرحله ی آخر مشکل گرافیکی دارن.حتی منو ها به هم میریزه ولی وقتی میای تو منوی اصلی بازی درست میشه و بقیه مرحله ها هم کامل میان.مشکل از چیه؟
3 - توی Just Cause 2 صدای شخصیتا نمیاد.همون اول که باید چتر نجات باز کنه که نمیکنه.نسخه ی دو DVD شو دارم.
4 - توی S.T.A.L.K.E.R. : Clear Sky همون اول نمیتونم راه برم.میتونم موسو این ور اونور کنم ولی راه نمیره.
5 - وقتی میخوام GTA 4 نصب کنم میگه
Your system is incompatible with %P
Please follow the link below for more information
یه آرم مایکروسافت زده که همون لینکه که وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه.مشکل این از چیه؟
ببخشید که زیاد شد.:blush:
سلام.
این بازی نسبتا فکری هست.
تا اون جایی که یادمه مرحله ی اول رو باید دست و پاش رو جمع و جور کنید.
یه دونش هم تو آبه که باید بیاریدش بیرون.
بعد از این قسمت یه TV میاد بالا سمت راست.
بعد یه بازی خیلی ساده رو انجام میدید و راه حل اون مرحله رو بهتون میگه.
موفق باشید