• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یگان یه شهری بیفتیم حتما باید محل زندگیمون باشه که بریم خونه یا میشه مثلا خونه اجاره کرد! با لیسانس

کاملا بستگی به یگانتون داره، ما تو عجب شیر (با لیسانس) برای یک ساعت خارج شدن از پادگان هم باید دفترچه مرخصیمونو امضا می کردند در حالیکه همشهری و هم دوره ای خودمون (با لیسانس) توی پسوه کارت تردد داشت و وقتهای غیر خدمتی و غیر نگهبانی در اختیار خودش بود تا هرجا می خواست بره.

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها درمورد پادگان آموزشی **** شهید صدوقی یزد هرچی میدونید رو کنید ؟
واسه یه لیسانسه چطور میگزره؟
ممنونات

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز ، من تهران زندگي ميكنم؛
هجدهم همين ماه در برگه سبزم اعزام زده! من به دلايلي نميتونم تا آن روز برگه سفيدم رو بگيرم ...چون ما اسباب كشي كرديم رفتيم جاي ديگه!
رفتم **** وظيفه گفتند لازم نيست آدرس رو تغيير بدي،18 مرداد بيا ،مشخص ميشه ....

ميترسم اينطور كه نوشته اعزام به خدمت! 18 /5 بايد پادگان آموزشي باشم كه از جاش اطلاع ندارم ...

من ديپلمه هستم ،البته پيش دانشگاهي رو هم خوندم كه به خاطر دو درس نتونستم مدرك بگيرم و در برگم زده ديپلم! آيا ميشه كاري كرد؟

بيخودي هم رفتم معاف از رزم گرفتم! آيا اگر جنگ بشه بازم ما رو ميفرستن بريم جنگ براي كشور! جان بديم؟ امكانش هست من در پادگان بگم با من مثل بقيه رفتار كنن و رژه برم؟ چون دوست دارم فعال باشم و نميتونم يك جا آروم بشينم ....

در زمينه نظافت پادگان بگيد ...
چطور انتخاب ميكنند ...
به هيچ وجه فرقي بين ما كه ديپلم داريم و كسي كه سيكلم داره يا بيسيواده نيست؟؟؟؟
در ضمن من متولد 69 هستم.
كلا منو روشن كنيد كه از اين پس چه بلايايي!!! D: قراره سرم بياد ...

خوهشا دوستان به تك تك سوالاتم پاسخ بديد تا يكم روشن بشم!!

نه 18 نباید خودتون پادگان آموزشی باشید بلکه 18 باید **** وظیفه باشید تا از اونجا بفرستنتون ولی خوب از نظر وسایل آماده باشید که اگه اراده کردن همون لحظه بفرستنتون غافلگیر نشید در ضمن اگه حداقل دو سه روز قبل از اعزام برید **** وظیفه برگه سفید رو براتون پرینت می گیرن چون معمولا حداکثر تا دو هفته مونده به اعزام محل آموزشتون مشخص می شه
اینکه در برگتون زده دیپلم دیگه بر حسب همون مدارکی که بهشون دادین زدن دیگه اگه اینجوریه فکر نمی کنم تغییری بدند
فراموش نکنید در ایران زندگی می کنید و اگه جنگ بشه اینجا بچه 13 ساله رو هم می فرستن ولی امیدوار باشید امیدواری چیز خوبیه در ضمن بستگی داره کدوم نیرو بیافتید
مثلا اگه بیافتید یکی از لشگرهای نیروی زمینی ارتش احتمالا قبل از جنگ هم باید تو بیابونها و مرز باشید چون این لشگرها نوبتی می رند اون مناطق و اگه نوبت لشگر شما باشه دهنتون... جنگ هم بشه هر چند وظیفه ارتش دفاع از تمامیت ارضیه ولی احتمالا تا زمانیکه شما ترخیص بشید کار به رویارویی زمینی نمی رسه و اگه موشک و بمب نخوره تو سرتون احتمال فراوان به خیر می گذرونید
مطمئن باشید تو پادگان نمی ذارن یکجا آروم بشینید ولی خوب به نظر من هم با بقیه باشید خیلی بهتره در ضمن اگه خودتون نخواهید کسی مجبورتون نمی کنه از مزایای احتمالی معاف از رزمیتون استفاده کنید اونقدر بچه های پیچ هستند که بخوان از رژه و اینها در برن که اگه نخواید نوبت به شما نمی رسه
ولی اگه واقعا مشکلی دارید که معاف از رزم شدید به بدن خودتون آسیب نزنید
نظافت پادگان تو دوره آموزشی منطقه بندی می شه و وظایف هرکس مشخص می شه البته احتمال زیاد می تونید جاتون را با کس دیگه عوض کنید مثلا نخواید دستشویی تمیز کنید به شرطی که کس دیگه حاضر باشه جاشو باهاتون عوض کنه معمولا هم پیدا می شه
بعد آموزشی بستگی به یگانی داره که توش می افتید مثلا اگه جایی بیافتید که سرباز آموزشی یا سرباز صفر زیاد داره تنها نظافت آسایشگاهتون با خودتونه ولی جایی بیافتید که درجه شما از همه کمتره مسلما درجه بالایی ها کارهای خودشون رو هم به شما محول می کنن
مسلما بین دیپلم و بی سواد فرق هست ولی همش هم به درجه نیست
چه بسا یک سرباز صفر منشی می شه و حال می کنه یک لیسانس افسر، افسر آموزشی می شه و کل خدمتشو با آموزشی ها و سختی هاشون طی می کنه
دعا کنید جنگ نشه بقیه بلاها روتینه

Last edited:

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
میان دوره

دهن ما در عرض این سی و خردی روز کامل آسفالت گشت

بیس روز دیگه بعد از میان دوره

نبود ؟!!!!!!!!!

راسی این شنبه خیلی خوب گرفتیم !!!!فرت و فرت خیلی خوب میگیریم !!!!!!اینم بگم اگه خیلبی خوب نگیریم مقصر اصلی منم !!!!گند میزنم به رژه !!!!!!من خودم قاتل رژه ام !!!!!!!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آقا دوستانی که 6/1 اعزام هستند و درخواست امریه کردند، امریه شون الان ثبت شده در سیستم؟ یعنی اگه زنگ که بزنند به **** وظیفه می گه ثبت شده!؟

من درخواست امریه دادم ولی هر چی زنگ می زنم می گن که ثبت نشده، نمیدونم امریه ام مورد موافقت بوده یا نه ! می ترسم!!

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
آقا دوستانی که 6/1 اعزام هستند و درخواست امریه کردند، امریه شون الان ثبت شده در سیستم؟ یعنی اگه زنگ که بزنند به **** وظیفه می گه ثبت شده!؟

من درخواست امریه دادم ولی هر چی زنگ می زنم می گن که ثبت نشده، نمیدونم امریه ام مورد موافقت بوده یا نه ! می ترسم!!
دوست عزیز امریه ای ها تا خود روز آخر هم پیش میاد گاهی نمیدونن داستاناشون چیه. تو میگی ثبت من میگم طرف شب قبلش بش زنگ زدن گفتن فردا عازمی !!!!!!! همه چی در حالت تعلیقه تو امریه !!!!فرض کن داری یه فیلم سینمایی دلهره آور میبینی !!!!!

تازه جالب اینکه به ما میگن حین خدمت حتما یه نامه بگیرید تا تایید بشه رفتید سربازی چون ما هزار تا تاریخ اعزام داریم!!!!!!!!!!!

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من 1 ماهه قبل مدارکم رو واسه امریه دادم.بهم گفتن دیگه لازم نیست کاری بکنی، 1 هفته قبل از اعزام یه برگه واست میاد که محل آموزشیت رو مشخص میکنه.بعد از آموزشی هم میفرستنت همین جا.

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های اعزام 1 شهریور ، 20 روز اول آموزشیمون تو ماه رمضونه.فکر نمیکنم سخت بگیرن.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دوست عزیز امریه ای ها تا خود روز آخر هم پیش میاد گاهی نمیدونن داستاناشون چیه. تو میگی ثبت من میگم طرف شب قبلش بش زنگ زدن گفتن فردا عازمی !!!!!!! همه چی در حالت تعلیقه تو امریه !!!!فرض کن داری یه فیلم سینمایی دلهره آور میبینی !!!!!

تازه جالب اینکه به ما میگن حین خدمت حتما یه نامه بگیرید تا تایید بشه رفتید سربازی چون ما هزار تا تاریخ اعزام داریم!!!!!!!!!!!

اوه اوه! من دقیقا وضعم همینطوره. می ترسم آخرش امریه جور نشده باشه و من هم نفهمیده باشم!

من 1 ماهه قبل مدارکم رو واسه امریه دادم.بهم گفتن دیگه لازم نیست کاری بکنی، 1 هفته قبل از اعزام یه برگه واست میاد که محل آموزشیت رو مشخص میکنه.بعد از آموزشی هم میفرستنت همین جا.

ممنون.

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما اگه از 1ابان بیارم 1شهریور خوبه؟
اگه کسی این کارو کرده از تجربیاتش مزایا و معایبش بگه.ممنون میشم.

سلام

از دوستانم چند نفری تاریخ اعزامشون رو که دستکاری کردن جاهای خوبی نیفتادن اکثرا میفرستن جاهایی که غیبتیش زیاد میشه معمولا هم جاهای بد غیبتش زیاد میشه حالا این دوستان من شانس اوردن با فوق لیسانس رفتن بهتره که زمان اعزام رو عوض نکنی مگر اینکه پارتی داشته باشی و بخوایی جای خوبی بیفتی

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها شنیدم سربازی رو از سال آینده دوباره میفروشن...کسی خبری داره در این زمینه؟

سلام

من هم شنیدم به نظر من شایعه نیست ولی من مبالغی رو شنیدم که به نظرم کمتر کسی بتونه پرداخت کنه من الا خودم تو اموزشی هستم و وقتی از مسئولین مربوطه از خرید و طول مدت سربازی سوال میکنیم همشون میگن که قوانین جدیدی در حال بررسی که تا 6 ماه نخست به تصویب میرسه و همشون به نفع سرباز هاست
مثلا یکیش همین که همه واسه یگان میفتن تو شهر خودشون

در ضمن قانون 24 ماه خدمت هم از سال 90 تصویب نشده و اخرین قانون همون مصوبه 1/1/89 هستش

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

از دوستانم چند نفری تاریخ اعزامشون رو که دستکاری کردن جاهای خوبی نیفتادن اکثرا میفرستن جاهایی که غیبتیش زیاد میشه معمولا هم جاهای بد غیبتش زیاد میشه حالا این دوستان من شانس اوردن با فوق لیسانس رفتن بهتره که زمان اعزام رو عوض نکنی مگر اینکه پارتی داشته باشی و بخوایی جای خوبی بیفتی

ما که رفتیم انداختیم 4 ما جلوتر هم 01 افتادم جایی که میخواستم هم خیلی خوب بود، پارتی هم نداشتم

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من هم شنیدم به نظر من شایعه نیست ولی من مبالغی رو شنیدم که به نظرم کمتر کسی بتونه پرداخت کنه من الا خودم تو اموزشی هستم و وقتی از مسئولین مربوطه از خرید و طول مدت سربازی سوال میکنیم همشون میگن که قوانین جدیدی در حال بررسی که تا 6 ماه نخست به تصویب میرسه و همشون به نفع سرباز هاست
مثلا یکیش همین که همه واسه یگان میفتن تو شهر خودشون

در ضمن قانون 24 ماه خدمت هم از سال 90 تصویب نشده و اخرین قانون همون مصوبه 1/1/89 هستش

والله من خودم تو ستاد نیرو نزاجا هستم حتی شایعه اش رو هم نشنیدم، رفیقم هم تو ستاد مشمولین ناجا هست زنگ زدم میگفت شایعه است
به نظر من زیاد بهش امید نبندین، یه وقت دیدن فروختن ولی اینطوری که زمزمه جنگ میاد من که فکر نکنم

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلاممم به اعزامیی های کد 123 شهید هاشمی نژاد نیشابور (باغرود )
اینم میان دوره به مدت 5 روز حالا کی می گفت میان دوره نداره آموزشی
اینم عکس هوایی از پادگان که خودم مکان هاشو نامگذاری کردم هر کی سوال داشت در خدمتیم
http://www.wikimapia.org/#lat=36.2421792&lon=58.9114594&z=16&l=16&m=b

wikizz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي ديپلمه 18 / 5 اعزامي داريم؟ دوستاني كه برگه سفيدشون براي اين تاريخ اومده ، كسي تهران افتاده ؟؟؟

من ساكن تهرانم!!! :(

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام خدمت دوستان
آقا کسی اینجا می تونه به من عاجز کمک کنه؟!
من می خوام بدونم توی تهران یا کرج برای **** پادگان آموزشی هست یا نه و اسمش چیه؟و آیا راهی داره که پادگان اموزشی را خودمون انتخاب کنیم یا ب پارتی بازی درستش کنیم ؟!
یک برگه توی دفترچه برای اعزام هست مربوط به سنوات قبل ۱۳۶۴ میشه اون را باید حتما پر کرد؟!من سال 85 دانشگاه را ول کردم حالا این فرم احتیاج به مدرک خاصی داره یا نه برم **** وظیفه برام پر می کنه؟!
اگر کسی می دونه جواب ما را لطفا بده.

sm1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سربازی جز دردسر بدبختی و بیکار کردن و شکستن غرور و از بین بردن وقت افراد را ندارد
من 1/4 /89 رفتم سربازی کد مازاد خوردم
تقسیم که شدیم افتادم 06 پاسداران
پادگان جواد الائمه
جایی که پدر افراد را در می آرند از بس که سخت می گیرند چون این پادگان چند دوره است که وظیفه می گیرند و تنها جایی که کادری تربیت می کنند
خیلی مزخرفه
خیلی اذیت می کنند نسبت به بقیه پادگان ها
بازم چون ما لیسانسیم خیلی مراعاتمون می کنند نسبت به فوق دیپلم
دلم واسه این کادری ها می سوزه خیلی اذیتشون می کنند
یعنی طوری اذیتشون می کنند که عقده ای بارشون بیارند
ولی یک حسن خوبی داره که هواش نسبت به بقیه جا های تهران بهتره
:wacko:

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله این جوری به نظر میاد . ولی مثل اینکه رژه شبانه داریم درسته ؟
منم یه چیزایی شنیدم ولی فکر میکنم هر چی هست بهتر از شرایط عادی بهتر باشه، یعنی امیدوارم اینطور باشه :(
از بچه ها کسی تو ماه رمضون آموزشی رفته؟؟

بالا