• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pishibala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(سلام میخوام بدونم شرایط عقیدتی سیاسی چه جوریه من دوستم 18 تیر اموزشیش تو عجب شیر تموم شد و امریشو واسه عقیدتی سیاسی گرفت حالا میخوام بدونم دیروز که رفته باید تا بعد از ظهر ولش میکردن اما بهش گفتن تا 3 روز باید بمونی این داستانش چیه توروخدا هرکی میدونه بهم بگه

pishibala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هیچکس نمیخواد جواب منوبده بابا خواهش میکنم

mehdi_rh

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان یک سئوال خیلی فوری دارم من لیسانسم آموزشیم و دوره کد رو هم گذروندم الان امریه گرفتنم تو امریه ام زده هواپیمایی نزاجا آج تهران لویزان کسی خبری داره چه جور جاییه اولش کلی خوشحال شدم اما بعد یه خبر بد شنیدم که ممکنه دوباره اونجا تقسیممون کنن و هر جایی ممکنه بیافتیم کسی خبری داره خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا 7 ماه با لیسانس نیرو زمینی ارتش خدمت کردم که 3 ماهشو (بجز آموزشی و کد پیاده) تو عجب شیر بودم
الان فوق لیسانس نرم افزار دارم و ساکن تهرانم اول شهریور هم اعزامم
می دونم دوباره نیرو زمینی ارتش می افتم
کسی راهی سراغ داره خودمو از الان بتونم تهران بندازم چون امریه رو که به خاطر سابقه خدمت قبلی باید بیخیال شم.

mehdi_rh

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان یک سئوال خیلی فوری دارم من لیسانسم آموزشیم و دوره کد رو هم گذروندم الان امریه گرفتنم تو امریه ام زده هواپیمایی نزاجا آج تهران لویزان کسی خبری داره چه جور جاییه اولش کلی خوشحال شدم اما بعد یه خبر بد شنیدم که ممکنه دوباره اونجا تقسیممون کنن و هر جایی ممکنه بیافتیم کسی خبری داره خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین

هیچکس نیست جواب بده :worried:​

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0

به احتمال زیاد دوباره تفسیمت میکنند مگر اینکه همونجا بهت نیاز داشته باشند، کلا اونطرف ستاد نیرو هست و زیاد نیرو بر نمیداره...

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(سلام میخوام بدونم شرایط عقیدتی سیاسی چه جوریه من دوستم 18 تیر اموزشیش تو عجب شیر تموم شد و امریشو واسه عقیدتی سیاسی گرفت حالا میخوام بدونم دیروز که رفته باید تا بعد از ظهر ولش میکردن اما بهش گفتن تا 3 روز باید بمونی این داستانش چیه توروخدا هرکی میدونه بهم بگه

احتمالات:
پایه بوقی!!:D
چ.. ماهی!!!:D
گربه رو در حجله کشتن :D
در کل برای حال گیری تازه واردین هستش

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به همه بچه ها ...

نظرتون در مورد اینجا چیه ؟

(کد ۹۴ : **** پادگان ولیعصر ساری)

چجوریه جاش ؟ سخته ؟ راحته ؟ فلاکته ؟ چیه ؟ :D
یک نفر از دوستان که بود میگفت خیلی راحته کلا میگن **** راحته ایشالا منم بیافتم همین جا خودم ساری هستم تازه میخوام دفترچه پست کنم اموزشیم بیافتم کرج خوبه
آموزشی کجا بودی؟؟

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
یک نفر از دوستان که بود میگفت خیلی راحته کلا میگن **** راحته ایشالا منم بیافتم همین جا خودم ساری هستم تازه میخوام دفترچه پست کنم اموزشیم بیافتم کرج خوبه
آموزشی کجا بودی؟؟
سلام .
این کدی که گفتم کد آموزشیم هست دیگه ! :D

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا 7 ماه با لیسانس نیرو زمینی ارتش خدمت کردم که 3 ماهشو (بجز آموزشی و کد پیاده) تو عجب شیر بودم
کسی راهی سراغ داره خودمو از الان بتونم تهران بندازم چون امریه رو که به خاطر سابقه خدمت قبلی باید بیخیال شم.

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

این که پرسیدن نداره
1- شرایط داشتن
2- پارتی توی ارتش داشتن
3- خوش شانس بودن در حد تیم ملی:rolleyes:

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که پرسیدن نداره
1- شرایط داشتن
2- پارتی توی ارتش داشتن
3- خوش شانس بودن در حد تیم ملی:rolleyes:

نه منظورم اینه که مثلا میشه از الان به یگانهایی که احتمالا نیاز داشته باشن مراجعه کرد و شرایط گفت بعد اونا اگه خواستن آدم رو وردارن
کسی تا حالا همچین کاری کرده؟
می دونم که یگانها چنین اختیاراتی دارند که حتی بگن کی رو می خوان

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
از امروز 30 روز مونده تا اعزام شهریوری ها . کیا شهریور اعزامن بیان . من خودم شهریور اعزامم و از همین الان دپرس شدم . :blink: خدا میدونه چی در انتظارمون هست ! راستی برگه سفید کی میاد ؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
از امروز 30 روز مونده تا اعزام شهریوری ها . کیا شهریور اعزامن بیان . من خودم شهریور اعزامم و از همین الان دپرس شدم . :blink: خدا میدونه چی در انتظارمون هست ! راستی برگه سفید کی میاد ؟

دپرسی نداره مرد
میری همش 17 ماهه
اینم میگذره، خوبیش اینکه میگذره و همیشگی نیست

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سلام

بروبچ
من 3 ماه پیش برای کارت سبز پدرم که 14 ماه جبهه داشت اقدام کردم
ولی هنوز کارت سبز نیومده
چیکار کنم ؟

اگه کارت اومد و بعد از اموزشی برای کسر خدمت اقدام کنی ممکنه که اصلا کسر خدمت بهت تعلق نگیره ؟
من 3 ماه اضاف خدمت به خاطر ارسال نکردن دفترچه در زمان معین دارم .
میگن که اگه اضاف خدمت داشته باشی نمیتونی از کسری خدمت استفاده کنی ، راسته ؟
3 ماه اضاف خدمت رو نمیشه به یه نحوی پیچوند ؟

یه سوال دیگه که نمیدونم کجا بپرسم
من الان دیپلم کار و دانش دارم و همینطور که میدونید این رشته پیش دانشگاهی نداره
اگه من خدمتم رو تموم کنم میتونم بدون کنکور به کاردانی دانشگاه آزاد برم ؟

لطفا راهنمایی کنید ، این خیلی برام مهمه که بتونم بعد از خدمت به دانشگاه برم

لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز .
تاریخ اعظام من 18 شهریور همین امسال است , و کارت سبزم حدود 1 هفته پیش اومد .
من ساکن مشهد هستم و مدرک تحصیلی ای که دارم دیپلم است (البته 3 ترم دانشگاه رفتم که بعد انصراف دادم)
خلاصه بعد از اینکه کارت سبزم به دستم رسید یکی از پارتی هایی که داشتم (سرهنگ ****) یک برگه معرفی به من داد که زیرش رو امضا کرده بود و به من گفت به قرارگاه انصار که تو شهر خودم (مشهد) بود برم . منم رفتم اونجا و مسئول اونجا بعد از اینکه کارت سبز من رو دید یک سری اطلاعات رو ثبت کرد و چند تا سوال از من پرسید که مهارت هام چیه ؟ چه مدت تو بسیج فعالیت کردم (3 سال عادی بودم و 2 ماه فعال) و در مورد جانبازی پدرم پرسید (البته پدرم جانباز نیست) و در آخر شماره تلفن من رو ازام گرفت و گفت بفرمائید .

حالا میخواستم بدونم این یعنی چی ؟ یعنی اینکه قراره پذیرش بشم یا ردم کرده ؟
اگه قراره پذیرش بشم چطوری اطلاع پیدا میکنم ؟!
تو برگه سفیدم میاد که تو **** افتادم یا نه ؟
این برگه سفید کی میاد اصلا ؟

ممنون میشم یکی از دوستان راهنمائی کنه ...

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شما که خدمت کرده هستید در شهر خودتون خدمت میکنید . قانونه

من تو مالک اشتر خدمت میکنم 1 تیر . تو یک ماه خیلی هم خوش گذشته به ما و کاملا هتله

Last edited:

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اضافه دفترچه ای رو نمیبخشن . میگن نمیشه استفاده کرده ولی با آشنا میشه . تو این کشور چیز نشد نداره

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بروبچ
من 3 ماه پیش برای کارت سبز پدرم که 14 ماه جبهه داشت اقدام کردم
ولی هنوز کارت سبز نیومده
چیکار کنم ؟

اگه کارت اومد و بعد از اموزشی برای کسر خدمت اقدام کنی ممکنه که اصلا کسر خدمت بهت تعلق نگیره ؟
من 3 ماه اضاف خدمت به خاطر ارسال نکردن دفترچه در زمان معین دارم .
میگن که اگه اضاف خدمت داشته باشی نمیتونی از کسری خدمت استفاده کنی ، راسته ؟
3 ماه اضاف خدمت رو نمیشه به یه نحوی پیچوند ؟

یه سوال دیگه که نمیدونم کجا بپرسم
من الان دیپلم کار و دانش دارم و همینطور که میدونید این رشته پیش دانشگاهی نداره
اگه من خدمتم رو تموم کنم میتونم بدون کنکور به کاردانی دانشگاه آزاد برم ؟

لطفا راهنمایی کنید ، این خیلی برام مهمه که بتونم بعد از خدمت به دانشگاه برم

شما وقتی رفتید خدمت واسه کسری اقدام میکنید البته الان هم میتونید ولی فکر نکنم الان به دستت برسه، مثلا میتونی حدود 8 ماه کسری بگیری، دیپلم داری باید 18 ما خدمت کنی، 3 ماه اضافه داری میشه 21 ماه 8 تا ازش کم میشه میشود 13 ماه
اگه اون 3 ماه رو نداشتی 10 ماه خدمت میکردی
کسری هم بهت تعلق میگیره، ربطی به اضافه ات نداره ولی الکی 3 ماه از کسریت سوخت
در مورد دانشگاه هم اگه دانشگاه اون رشته ای که میخوای بری کنکور نداشته باشه میری با کارتت راحت ثبت نام میکنی

بالا