pishibala
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
سلام دوستان یک سئوال خیلی فوری دارم من لیسانسم آموزشیم و دوره کد رو هم گذروندم الان امریه گرفتنم تو امریه ام زده هواپیمایی نزاجا آج تهران لویزان کسی خبری داره چه جور جاییه اولش کلی خوشحال شدم اما بعد یه خبر بد شنیدم که ممکنه دوباره اونجا تقسیممون کنن و هر جایی ممکنه بیافتیم کسی خبری داره خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوستان یک سئوال خیلی فوری دارم من لیسانسم آموزشیم و دوره کد رو هم گذروندم الان امریه گرفتنم تو امریه ام زده هواپیمایی نزاجا آج تهران لویزان کسی خبری داره چه جور جاییه اولش کلی خوشحال شدم اما بعد یه خبر بد شنیدم که ممکنه دوباره اونجا تقسیممون کنن و هر جایی ممکنه بیافتیم کسی خبری داره خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام میخوام بدونم شرایط عقیدتی سیاسی چه جوریه من دوستم 18 تیر اموزشیش تو عجب شیر تموم شد و امریشو واسه عقیدتی سیاسی گرفت حالا میخوام بدونم دیروز که رفته باید تا بعد از ظهر ولش میکردن اما بهش گفتن تا 3 روز باید بمونی این داستانش چیه توروخدا هرکی میدونه بهم بگه
یک نفر از دوستان که بود میگفت خیلی راحته کلا میگن **** راحته ایشالا منم بیافتم همین جا خودم ساری هستم تازه میخوام دفترچه پست کنم اموزشیم بیافتم کرج خوبهسلام به همه بچه ها ...
نظرتون در مورد اینجا چیه ؟
(کد ۹۴ : **** پادگان ولیعصر ساری)
چجوریه جاش ؟ سخته ؟ راحته ؟ فلاکته ؟ چیه ؟![]()
سلام .یک نفر از دوستان که بود میگفت خیلی راحته کلا میگن **** راحته ایشالا منم بیافتم همین جا خودم ساری هستم تازه میخوام دفترچه پست کنم اموزشیم بیافتم کرج خوبه
آموزشی کجا بودی؟؟
سلام
من قبلا 7 ماه با لیسانس نیرو زمینی ارتش خدمت کردم که 3 ماهشو (بجز آموزشی و کد پیاده) تو عجب شیر بودم
الان فوق لیسانس نرم افزار دارم و ساکن تهرانم اول شهریور هم اعزامم
می دونم دوباره نیرو زمینی ارتش می افتم
کسی راهی سراغ داره خودمو از الان بتونم تهران بندازم چون امریه رو که به خاطر سابقه خدمت قبلی باید بیخیال شم.
این که پرسیدن نداره
1- شرایط داشتن
2- پارتی توی ارتش داشتن
3- خوش شانس بودن در حد تیم ملی![]()
از امروز 30 روز مونده تا اعزام شهریوری ها . کیا شهریور اعزامن بیان . من خودم شهریور اعزامم و از همین الان دپرس شدم . :blink: خدا میدونه چی در انتظارمون هست ! راستی برگه سفید کی میاد ؟
سلام
من قبلا 7 ماه با لیسانس نیرو زمینی ارتش خدمت کردم که 3 ماهشو (بجز آموزشی و کد پیاده) تو عجب شیر بودم
الان فوق لیسانس نرم افزار دارم و ساکن تهرانم اول شهریور هم اعزامم
می دونم دوباره نیرو زمینی ارتش می افتم
کسی راهی سراغ داره خودمو از الان بتونم تهران بندازم چون امریه رو که به خاطر سابقه خدمت قبلی باید بیخیال شم.
سلام
بروبچ
من 3 ماه پیش برای کارت سبز پدرم که 14 ماه جبهه داشت اقدام کردم
ولی هنوز کارت سبز نیومده
چیکار کنم ؟
اگه کارت اومد و بعد از اموزشی برای کسر خدمت اقدام کنی ممکنه که اصلا کسر خدمت بهت تعلق نگیره ؟
من 3 ماه اضاف خدمت به خاطر ارسال نکردن دفترچه در زمان معین دارم .
میگن که اگه اضاف خدمت داشته باشی نمیتونی از کسری خدمت استفاده کنی ، راسته ؟
3 ماه اضاف خدمت رو نمیشه به یه نحوی پیچوند ؟
یه سوال دیگه که نمیدونم کجا بپرسم
من الان دیپلم کار و دانش دارم و همینطور که میدونید این رشته پیش دانشگاهی نداره
اگه من خدمتم رو تموم کنم میتونم بدون کنکور به کاردانی دانشگاه آزاد برم ؟
لطفا راهنمایی کنید ، این خیلی برام مهمه که بتونم بعد از خدمت به دانشگاه برم