سلام دوستان عزيز ، من تهران زندگي ميكنم؛
هجدهم همين ماه در برگه سبزم اعزام زده! من به دلايلي نميتونم تا آن روز برگه سفيدم رو بگيرم ...چون ما اسباب كشي كرديم رفتيم جاي ديگه!
رفتم **** وظيفه گفتند لازم نيست آدرس رو تغيير بدي،18 مرداد بيا ،مشخص ميشه ....
ميترسم اينطور كه نوشته اعزام به خدمت! 18 /5 بايد پادگان آموزشي باشم كه از جاش اطلاع ندارم ...
من ديپلمه هستم ،البته پيش دانشگاهي رو هم خوندم كه به خاطر دو درس نتونستم مدرك بگيرم و در برگم زده ديپلم! آيا ميشه كاري كرد؟
بيخودي هم رفتم معاف از رزم گرفتم! آيا اگر جنگ بشه بازم ما رو ميفرستن بريم جنگ براي كشور! جان بديم؟ امكانش هست من در پادگان بگم با من مثل بقيه رفتار كنن و رژه برم؟ چون دوست دارم فعال باشم و نميتونم يك جا آروم بشينم ....
در زمينه نظافت پادگان بگيد ...
چطور انتخاب ميكنند ...
به هيچ وجه فرقي بين ما كه ديپلم داريم و كسي كه سيكلم داره يا بيسيواده نيست؟؟؟؟
در ضمن من متولد 69 هستم.
كلا منو روشن كنيد كه از اين پس چه بلايايي!!! D: قراره سرم بياد ...
خوهشا دوستان به تك تك سوالاتم پاسخ بديد تا يكم روشن بشم!!
نه 18 نباید خودتون پادگان آموزشی باشید بلکه 18 باید **** وظیفه باشید تا از اونجا بفرستنتون ولی خوب از نظر وسایل آماده باشید که اگه اراده کردن همون لحظه بفرستنتون غافلگیر نشید در ضمن اگه حداقل دو سه روز قبل از اعزام برید **** وظیفه برگه سفید رو براتون پرینت می گیرن چون معمولا حداکثر تا دو هفته مونده به اعزام محل آموزشتون مشخص می شه
اینکه در برگتون زده دیپلم دیگه بر حسب همون مدارکی که بهشون دادین زدن دیگه اگه اینجوریه فکر نمی کنم تغییری بدند
فراموش نکنید در ایران زندگی می کنید و اگه جنگ بشه اینجا بچه 13 ساله رو هم می فرستن ولی امیدوار باشید امیدواری چیز خوبیه در ضمن بستگی داره کدوم نیرو بیافتید
مثلا اگه بیافتید یکی از لشگرهای نیروی زمینی ارتش احتمالا قبل از جنگ هم باید تو بیابونها و مرز باشید چون این لشگرها نوبتی می رند اون مناطق و اگه نوبت لشگر شما باشه دهنتون... جنگ هم بشه هر چند وظیفه ارتش دفاع از تمامیت ارضیه ولی احتمالا تا زمانیکه شما ترخیص بشید کار به رویارویی زمینی نمی رسه و اگه موشک و بمب نخوره تو سرتون احتمال فراوان به خیر می گذرونید
مطمئن باشید تو پادگان نمی ذارن یکجا آروم بشینید ولی خوب به نظر من هم با بقیه باشید خیلی بهتره در ضمن اگه خودتون نخواهید کسی مجبورتون نمی کنه از مزایای احتمالی معاف از رزمیتون استفاده کنید اونقدر بچه های پیچ هستند که بخوان از رژه و اینها در برن که اگه نخواید نوبت به شما نمی رسه
ولی اگه واقعا مشکلی دارید که معاف از رزم شدید به بدن خودتون آسیب نزنید
نظافت پادگان تو دوره آموزشی منطقه بندی می شه و وظایف هرکس مشخص می شه البته احتمال زیاد می تونید جاتون را با کس دیگه عوض کنید مثلا نخواید دستشویی تمیز کنید به شرطی که کس دیگه حاضر باشه جاشو باهاتون عوض کنه معمولا هم پیدا می شه
بعد آموزشی بستگی به یگانی داره که توش می افتید مثلا اگه جایی بیافتید که سرباز آموزشی یا سرباز صفر زیاد داره تنها نظافت آسایشگاهتون با خودتونه ولی جایی بیافتید که درجه شما از همه کمتره مسلما درجه بالایی ها کارهای خودشون رو هم به شما محول می کنن
مسلما بین دیپلم و بی سواد فرق هست ولی همش هم به درجه نیست
چه بسا یک سرباز صفر منشی می شه و حال می کنه یک لیسانس افسر، افسر آموزشی می شه و کل خدمتشو با آموزشی ها و سختی هاشون طی می کنه
دعا کنید جنگ نشه بقیه بلاها روتینه