دوست عزیز مطمئن هستید این پادگان ماله **** است یا نه؟!
ممنون از راهنمایتون.
یعنی چی ؟
یعنی در حال حاظر خدمت 24 ماهه
من 18 همین ماه اعزامم
یکی بگه جریان از چه قراره
جواب سوال 4 را بخوانید، از وقتی مکانیزه شده این طوریه
البته در ایران هر چیزی ممکنه...
راستی من توی تقویم نگاه اثری از تعطیلی تا یکی دو ماه آینده ندیدم
از اونجایی که هجدهم همین ماه میرم پس ماه رمضان رو باید اونجا بگذرونم
حالا با توجه به ماه رمضان بهمون مرخصی میان دوره میدن یا نه ؟
ماه رمضان نوزدهمه دیگه ، درسته ؟
سلامسلام
اساتید فن
ابوی بنده مدت 20 ماه در شهر باختران خدمت کرده در زمان جنگ
حالا میگن کسر خدمت شامل من میشه,میشه واقعا؟
من هنوز درسم تموم نشده این قانون مهلت داره؟
چیکار کنم؟
هر دو تاش کاره اشتباهیه1 شهریور میریم و این سرطان رو از بین میبریم و با خیاله راحت به کارام میرسم . من که بعد خدمت میرم گلخونه میزنم (( اینا چه ربطی داره ))
جنگ بشه صدات میزنن بری عزیزم1 تازه اگه خدایی نکرده جنگ هم بشه جنگ هم نمیریم![]()
جنگ بشه صدات میزنن بری عزیزمسربازی کلا 30 سال هست که دوسالش در زمان صلح اجباریه و در زمان جنگ تا 30 سال میتونن فراخوان بدن
![]()
1
اول اینکه هر کدوم ما از 18 سال تا 40 سال از خدا عمر گرفتیم و 2 سالش میره باسه سربازی ولی بعدش دیگه نمیریم و تازه اگه خدایی نکرده جنگ هم بشه جنگ هم نمیریم
عجب.دوستان عزیز، اعزام من 1 تیر بود. پادگان شهید مدرس، الان به نوعی اومدیم پایان دوره مرخصی!!! به ما که خیلی خوش گذشت. یه وبلاگ در دست احداثه به نشانی :
http://hotelmoddares17.blogfa.com
از روز اول هرچی اتفاق افتاده رو براتون می ذارم اونجا. البته یه نکته بگم که دوره 18، یعنی شهریور ، این پادگان فقط هیات علمی می گیره، پس بقیه دوستانی که اعزامشون این تاریخ هست، امیدی نداشته باشن که این پادگان بیفتن.
عجب.
این پارتی من با هزار دردسر ردیف کرده بود که یک شش بیافتم مدرس کرج. درواقع خودش هم تیغش خوب می برید. پس با این اوصاف باید کاملا ناامید باشم!؟
ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان میکند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم میشود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال). همچنین این قانون به شورای عالی دفاع اجازه میدهد در شرایطی که تعداد مشمولان مازاد بر نیاز باشد، طول دوره ضرورت به ۱۸ ماه کاهش یابد.
البته تقصیر خودمونه که ایران به دنیا اومدیم
تازه آموزشی که برید بهتون یه چیزی می گن که بسوزید
می گن شما خودتون داوطلبانه! اومدید ما که اجبار نکردیم ولی دیگه داوطلبانه نمی تونید از خدمت خارج بشید
جای سوزناک ترش اینجاست که برعکس ایران بیشتر کشورهایی که خدمت اجباری دارند (البته از نظر مسئولان ما به اشتباه) سربازها رو موجوداتی می دونند که زندگیشون خرج داره و حقوقهایی به سربازها می دن که حتی زمان جنگ هم داوطلب خدمت سربازی اونجاها هست
ولی این به این معنی نیست که سربازی اجباری رو نریم
هرکی باید برای خودش دودوتا چهارتا کنه ببینه عقب انداختن خدمت به نفعشه یا به ضررش
ولی احتمالا بعد از اینکه پایان خدمتتونو گرفتید اگه جنگ بشه شاید راحتتر بتونید جیم بشید شاید!
مسلما سربازی مشکله و واسه اونایی که تا لنگ ظهر خوابن و بقیه وقتشونم بیکارن خیلی سخت تر.(سوء تفاهم نشه، کلی میگم).هر چی باشه یه شرایط جدیده و عادت کردن بهش زمان میخواد و صبر.اما واسه کسائی که همین الانم سخت کار میکنن،نباید خیلی سخت و غیر قابل تحمل باشه.بنده صبح 6 میرم کارگاه،تا ساعت 6-7 همش دوندگی میکنم زیر آفتاب،حرفها و غرغرهای چندنفرم تحمل میکنم و میگم چشم!شبم جسدم میرسه خونه و فردا هم مثل دیروز. 1 سال هم شهرستان کار میکردم،در ماه چند روز بیشتر نمیومدم تهران. ناراحتیم هم بیشتر به خاطر اینه که تو این مدت درامدم قطع میشه... دوستان هر چی بیشتر بهش فکر کنیم،سخت تر میشه.فکرش از خودش بدتره...اگه تصمیم گرفتیم که بریم خدمت، بریم شرشو بکنیم. انشا..له که خیلیم سخت نمیگذرهاز همون اول خودتونو برای شرایط سخت آماده کنید.که وقتی رفتید تو یهو چشاتون گرد نشه.شرایط سخته.همه میتونن ازش راحت در برن به شرطی که بدونن میخوان برن تو جهنم.کسی که میگه میخوام بهشت و هتل به محض دیدن اولین دود همه ی وجودشو میبازه . اما کسی که کولشو برای جهنم بسته تنها نفریه که از تو جهنم بودن لذت میبره
حداقلش اینه که مشکلات دیگران سرش نمیاد
آهان. ممنون دستت درد نکنه. حالا باز اگه خبر جدیدی به دستت رسید ممنون میشم ما رو هم بی خبر نذاری.این چیزی که به ما گفتن اینه. دوره ما به خاطر اینکه با نخبه ها بودیم فقط فوق لیسانس و دکترا قبول کرد. حالا تو وبلاگ توضیح میدم که چطوری لیسانسه هایی رو که با ما بودن رو فرستادن جاهای دیگه. در واقع دوره ما 13 مرداد تموم میشه و فکر کنم از 16 مرداد دوره جدید هیات علمی ها باشه. تا جایی که به ما گفتن، اصلا 1 شهریور پذیرش ندارن.