• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
تاریخ برگ دوم واکسن من 88/4/28
یعنی یک سال و چندین روز

مشکلی پیش نمیاد ؟
آخه اونجا یه سری مدارک مثله برگ سبز و برگ سفید ، همرا برگ دوم واکسیناسیوم باید تحویل داد

نگرانم :(

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مطمئن هستید این پادگان ماله **** است یا نه؟!
ممنون از راهنمایتون.

بله دوست عزیز پادگان سپاهه و من هم الان تو اموزشی این مرکز هستم

به تمامی دوستان که میخوان برن اموزشی توصیه میکنم هر چی در توان دارین و هر کی رو که میشناسین پارتی بندازین تا بدونید اونجا چه خبره

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی ؟
یعنی در حال حاظر خدمت 24 ماهه
من 18 همین ماه اعزامم
یکی بگه جریان از چه قراره

سلام
شایعه ای مبنی بر افزایش خدمت به 24 ماه از سال 90 بود که من هم گفتم این مطلب شایعه ای بیش نیست و اخرین مصوبات مربوط میشه به 1/1/88

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب سوال 4 را بخوانید، از وقتی مکانیزه شده این طوریه
البته در ایران هر چیزی ممکنه...

از هر دو بزرگوار تشکر می کنم

این دوستمون هم تیر امسال اعزام شده و خدمت کرده های ارتش رو تو ناجا دیده ضمنا منم زمان خدمت قبلیم سرباز آموزشی داشتم که قبلا ناجا خدمت کرده بود بعد افتاده بود گیر ما
ولی این بخشنامه یا قانون هم که هرکی باید برگرده یگان قبلیش محض قشنگی و این که قانون هم داریم روی کاغذ هست و یکی در میون اجرا می شه و همونطور هم که شما گفتید اینجا ایرانه!

در ضمن این چهار ماه که گفتین خبر مسرت بخشی بود

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من توی تقویم نگاه اثری از تعطیلی تا یکی دو ماه آینده ندیدم

از اونجایی که هجدهم همین ماه میرم پس ماه رمضان رو باید اونجا بگذرونم
حالا با توجه به ماه رمضان بهمون مرخصی میان دوره میدن یا نه ؟

ماه رمضان نوزدهمه دیگه ، درسته ؟

میاندوره اصلا ربطی به تعطیلی ها نداره به ماه رمضون هم ربطی نداره فقط دو تا تعطیلی با فاصله می تونه باعث افزایش یا کاهش مدت میاندوره بشه

تقویم که 21 مرداد زده

ماه رمضون یکی از وقتهای مناسب خدمتی مخصوصا برای آموزشی هاست.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
اساتید فن
ابوی بنده مدت 20 ماه در شهر باختران خدمت کرده در زمان جنگ
حالا میگن کسر خدمت شامل من میشه,میشه واقعا؟
من هنوز درسم تموم نشده این قانون مهلت داره؟
چیکار کنم؟

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اساتید فن
ابوی بنده مدت 20 ماه در شهر باختران خدمت کرده در زمان جنگ
حالا میگن کسر خدمت شامل من میشه,میشه واقعا؟
من هنوز درسم تموم نشده این قانون مهلت داره؟
چیکار کنم؟
سلام

به ازای هر ماه 18 روز از خدمت شما کم میشه
هر 1% جانبازی هم 16 روز کم میشه

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
1 شهریور میریم و این سرطان رو از بین میبریم و با خیاله راحت به کارام میرسم . من که بعد خدمت میرم گلخونه میزنم (( اینا چه ربطی داره ))
باسه اونهایی که مثل من نگرانم . اول اینکه هر کدوم ما از 18 سال تا 40 سال از خدا عمر گرفتیم و 2 سالش میره باسه سربازی ولی بعدش دیگه نمیریم و تازه اگه خدایی نکرده جنگ هم بشه جنگ هم نمیریم:rolleyes: و با کارت پایان خدمت همه کار میشه انجام دا:eek:د هر کسی به نوبه خودش ولی میگن اونایی که سربازی میرن زن بهتر بهشون میدن :blink: .
من امروز کنکور دادم کاردانی به کارشناسی باز هم سخت بود .:(
ولی بعده خدمت میرم پودمانی علمی کاربردی ثبت نام میکنم و لیسانسم رو هم میگیرم !

راستی بهترین تفریح بعد از دوره آموزشی چی هست ؟ (( من میگم کلاس زبان ))

فقط از خدای بزرگ میخوام که کاری کنه همه محل سکونتشون بیفتن که بهترین دعا هست .

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
كسي ليست پادگان‌هاي استان اصفهان را داره؟ از اينا كه صبح تا شبي هستن . ميخوام بيشترين فاصله را تا مركز استان داشته باشه؟ در كل ميخوام بدونم بدترين و دورترين پادگان استان اصفهان كجاست؟؟؟

Last edited:

ynobahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز، اعزام من 1 تیر بود. پادگان شهید مدرس، الان به نوعی اومدیم پایان دوره مرخصی!!! به ما که خیلی خوش گذشت. یه وبلاگ در دست احداثه به نشانی :
http://hotelmoddares17.blogfa.com
از روز اول هرچی اتفاق افتاده رو براتون می ذارم اونجا. البته یه نکته بگم که دوره 18، یعنی شهریور ، این پادگان فقط هیات علمی می گیره، پس بقیه دوستانی که اعزامشون این تاریخ هست، امیدی نداشته باشن که این پادگان بیفتن.

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یه دوست عزیز گفته بود جنگ بشه سرابزی نمیریم اتفاقا چنگ بشه سربازا زودتر به سربازی اعزام میشن. اونایی که معافن دیرتر اعزامن چون باید باز براشون آموزشی گذاشت دردسر دارن ولی سربازا دیگه همه چیو میدونن فقط کافیه یه چن روزی وقت گذاشت تا یادآوری کنن.ضمن اینکه اصل سربازی سی ساله. یعنی ما باید تا سی سال سربازی بریم که کردنش هیجده ماه.ما بیست و دو سال و دوماه بدهکاریم .

در مورد معاف از رزمم من در همین حد بگم که خودم میتونستم بشم نگرفتم. اگه مشکل دوستان خیلی حاده بگیرن خوبه.وگرنه حساب کنید همه توی آفتاب داریم میسوزیم من رژه میرم اصغر که معاف از رزمه نمیره .مهم داغ بودن هواست.وگرنه پا کوبیدن که اینقدرام سخت نیست

دارم میگم معاف از رزمی ها یه کارت پایان خدمت جداگانه ای دارن در حالی که تو سربازی خیلی راحت تر از بقیه بهشون نمیگذره

اینم بگم اگه مثلا مشکلی داشتید سر یه کلاسی نکشیدید معمولا میشه با کولی بازی اون کلاسو پیچید.

نکته ی بعدی اینکه اگه میخواید معاف از رزم بگیرید قبل سربازی اقدام کنید.من شنیدم تو نیروی انتظامی راحتتر معاف از رزمی میدن در حین آموزشی اما **** اینجوری نیست. تازه بعضی از دکترا فکرهای بدی در مورد اینا میکنن احساس میکنن دارید میپیچونیدشون.برخوردشون خیلی بده.من به شخصه حاضرم دو کیلومتر بدوئم ولی یکی بم نگه تو داری تمارض میکنی مریض نیستی معاف از رزم نمیشی برو بابا

اما خب یکی آرتروز گردن داره دیگه باید معاف از رزمی رو بگیره همون یه کم راحتی هم براش یه عالمه هست.

سعی کنید همون قبل سربازی معاف از رزمیتونو بگیرید تو سربازی شر نشه براتون

دوستان سپاهی هم بدونن **** اینجوریام که میگن راحته نیست.من به شخصه دو تا از دوستام رفتن نیروی انتظامی مرزن آباد خودم شهید هاشمی

شهید هاشمی ده ها بار سخت تر از مرزن آباد بود

آموزشی **** سخته.نگاه کنید بحث آموزشیه !!!!خود سربازی **** راحتتره مسلما.حتی بعضی جاها تعریفاتی که از ارتش شنیدم میتونم بگم ارتش هم راحتتر از **** بوده گهگاهی .ارتش مرخصی هاش زیادتره مثکه.خلاصه اینکه آموزشی سخته نگید راحته بعدا برید ضد حال بخورید.من شخصا خودم اینجوری بودم.همه گفتن بهشته هتله رفتم دیدم نه این خبرا نیست .

از همون اول خودتونو برای شرایط سخت آماده کنید.که وقتی رفتید تو یهو چشاتون گرد نشه.شرایط سخته.همه میتونن ازش راحت در برن به شرطی که بدونن میخوان برن تو جهنم.کسی که میگه میخوام بهشت و هتل به محض دیدن اولین دود همه ی وجودشو میبازه . اما کسی که کولشو برای جهنم بسته تنها نفریه که از تو جهنم بودن لذت میبره

حداقلش اینه که مشکلات دیگران سرش نمیاد

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
1 شهریور میریم و این سرطان رو از بین میبریم و با خیاله راحت به کارام میرسم . من که بعد خدمت میرم گلخونه میزنم (( اینا چه ربطی داره ))
هر دو تاش کاره اشتباهیه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
1 تازه اگه خدایی نکرده جنگ هم بشه جنگ هم نمیریم:rolleyes:
جنگ بشه صدات میزنن بری عزیزم :D سربازی کلا 30 سال هست که دوسالش در زمان صلح اجباریه و در زمان جنگ تا 30 سال میتونن فراخوان بدن :D

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
جنگ بشه صدات میزنن بری عزیزم :D سربازی کلا 30 سال هست که دوسالش در زمان صلح اجباریه و در زمان جنگ تا 30 سال میتونن فراخوان بدن :D

اقا جدا قانون زمان جنگ چطوره؟ برا چه کسانی فراخوان میدن؟مثلا معافیت های پزشکی هم باید برن؟!!یا چمیدونم موارد خاص و اینا؟ بعد اگه نری چی میشه؟خوب طرف پاسپورت داره میتونه از مملکت خارج بشه یا اونم باطل میشه؟!

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1
اول اینکه هر کدوم ما از 18 سال تا 40 سال از خدا عمر گرفتیم و 2 سالش میره باسه سربازی ولی بعدش دیگه نمیریم و تازه اگه خدایی نکرده جنگ هم بشه جنگ هم نمیریم

ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان می‌کند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم می‌شود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال). همچنین این قانون به شورای عالی دفاع اجازه می‌دهد در شرایطی که تعداد مشمولان مازاد بر نیاز باشد، طول دوره ضرورت به ۱۸ ماه کاهش یابد.

البته تقصیر خودمونه که ایران به دنیا اومدیم

تازه آموزشی که برید بهتون یه چیزی می گن که بسوزید
می گن شما خودتون داوطلبانه! اومدید ما که اجبار نکردیم ولی دیگه داوطلبانه نمی تونید از خدمت خارج بشید:D
جای سوزناک ترش اینجاست که برعکس ایران بیشتر کشورهایی که خدمت اجباری دارند (البته از نظر مسئولان ما به اشتباه) سربازها رو موجوداتی می دونند که زندگیشون خرج داره و حقوقهایی به سربازها می دن که حتی زمان جنگ هم داوطلب خدمت سربازی اونجاها هست

ولی این به این معنی نیست که سربازی اجباری رو نریم
هرکی باید برای خودش دودوتا چهارتا کنه ببینه عقب انداختن خدمت به نفعشه یا به ضررش
ولی احتمالا بعد از اینکه پایان خدمتتونو گرفتید اگه جنگ بشه شاید راحتتر بتونید جیم بشید شاید!

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دوستان عزیز، اعزام من 1 تیر بود. پادگان شهید مدرس، الان به نوعی اومدیم پایان دوره مرخصی!!! به ما که خیلی خوش گذشت. یه وبلاگ در دست احداثه به نشانی :
http://hotelmoddares17.blogfa.com
از روز اول هرچی اتفاق افتاده رو براتون می ذارم اونجا. البته یه نکته بگم که دوره 18، یعنی شهریور ، این پادگان فقط هیات علمی می گیره، پس بقیه دوستانی که اعزامشون این تاریخ هست، امیدی نداشته باشن که این پادگان بیفتن.
عجب.

این پارتی من با هزار دردسر ردیف کرده بود که یک شش بیافتم مدرس کرج. درواقع خودش هم تیغش خوب می برید. پس با این اوصاف باید کاملا ناامید باشم!؟

ynobahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب.

این پارتی من با هزار دردسر ردیف کرده بود که یک شش بیافتم مدرس کرج. درواقع خودش هم تیغش خوب می برید. پس با این اوصاف باید کاملا ناامید باشم!؟

این چیزی که به ما گفتن اینه. دوره ما به خاطر اینکه با نخبه ها بودیم فقط فوق لیسانس و دکترا قبول کرد. حالا تو وبلاگ توضیح میدم که چطوری لیسانسه هایی رو که با ما بودن رو فرستادن جاهای دیگه. در واقع دوره ما 13 مرداد تموم میشه و فکر کنم از 16 مرداد دوره جدید هیات علمی ها باشه. تا جایی که به ما گفتن، اصلا 1 شهریور پذیرش ندارن.

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان می‌کند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم می‌شود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال). همچنین این قانون به شورای عالی دفاع اجازه می‌دهد در شرایطی که تعداد مشمولان مازاد بر نیاز باشد، طول دوره ضرورت به ۱۸ ماه کاهش یابد.

البته تقصیر خودمونه که ایران به دنیا اومدیم

تازه آموزشی که برید بهتون یه چیزی می گن که بسوزید
می گن شما خودتون داوطلبانه! اومدید ما که اجبار نکردیم ولی دیگه داوطلبانه نمی تونید از خدمت خارج بشید:D
جای سوزناک ترش اینجاست که برعکس ایران بیشتر کشورهایی که خدمت اجباری دارند (البته از نظر مسئولان ما به اشتباه) سربازها رو موجوداتی می دونند که زندگیشون خرج داره و حقوقهایی به سربازها می دن که حتی زمان جنگ هم داوطلب خدمت سربازی اونجاها هست

ولی این به این معنی نیست که سربازی اجباری رو نریم
هرکی باید برای خودش دودوتا چهارتا کنه ببینه عقب انداختن خدمت به نفعشه یا به ضررش
ولی احتمالا بعد از اینکه پایان خدمتتونو گرفتید اگه جنگ بشه شاید راحتتر بتونید جیم بشید شاید!

فعلا تو ایران شرایط واسه همه همینه، اینجور فکر کنید که خدمت رفتن حراقل یه پاسپورت که داره. اگه خدایی نکرده جنگ هم بشه، اون جنگی که تو فکر ماست که بگیم ...اکبر و حمله کنیم،اتفاق نمیوفته. با فکر این چیزا که نمیشه بلاتکلیف موند...اگه ازش بترسید،هی عقب میندازیدش...مرگ نیست که، من با این فکر که اصلا میخوان 18 ماه زندانیم کنن دارم میرم...میگزره...;)

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همون اول خودتونو برای شرایط سخت آماده کنید.که وقتی رفتید تو یهو چشاتون گرد نشه.شرایط سخته.همه میتونن ازش راحت در برن به شرطی که بدونن میخوان برن تو جهنم.کسی که میگه میخوام بهشت و هتل به محض دیدن اولین دود همه ی وجودشو میبازه . اما کسی که کولشو برای جهنم بسته تنها نفریه که از تو جهنم بودن لذت میبره

حداقلش اینه که مشکلات دیگران سرش نمیاد
مسلما سربازی مشکله و واسه اونایی که تا لنگ ظهر خوابن و بقیه وقتشونم بیکارن خیلی سخت تر.(سوء تفاهم نشه، کلی میگم).هر چی باشه یه شرایط جدیده و عادت کردن بهش زمان میخواد و صبر.اما واسه کسائی که همین الانم سخت کار میکنن،نباید خیلی سخت و غیر قابل تحمل باشه.بنده صبح 6 میرم کارگاه،تا ساعت 6-7 همش دوندگی میکنم زیر آفتاب،حرفها و غرغرهای چندنفرم تحمل میکنم و میگم چشم!شبم جسدم میرسه خونه و فردا هم مثل دیروز. 1 سال هم شهرستان کار میکردم،در ماه چند روز بیشتر نمیومدم تهران. ناراحتیم هم بیشتر به خاطر اینه که تو این مدت درامدم قطع میشه... دوستان هر چی بیشتر بهش فکر کنیم،سخت تر میشه.فکرش از خودش بدتره...اگه تصمیم گرفتیم که بریم خدمت، بریم شرشو بکنیم. انشا..له که خیلیم سخت نمیگذره :rolleyes:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
این چیزی که به ما گفتن اینه. دوره ما به خاطر اینکه با نخبه ها بودیم فقط فوق لیسانس و دکترا قبول کرد. حالا تو وبلاگ توضیح میدم که چطوری لیسانسه هایی رو که با ما بودن رو فرستادن جاهای دیگه. در واقع دوره ما 13 مرداد تموم میشه و فکر کنم از 16 مرداد دوره جدید هیات علمی ها باشه. تا جایی که به ما گفتن، اصلا 1 شهریور پذیرش ندارن.
آهان. ممنون دستت درد نکنه. حالا باز اگه خبر جدیدی به دستت رسید ممنون میشم ما رو هم بی خبر نذاری.

بالا