منم 1 /6 هستم،کی باید منتظر برگه سفید باشیم؟؟منم 1 /6 هستم بابک خاستی add کن شاید با هم آموزشی یک جا افتادیم
[email protected]
منم 1 /6 هستم،کی باید منتظر برگه سفید باشیم؟؟منم 1 /6 هستم بابک خاستی add کن شاید با هم آموزشی یک جا افتادیم
[email protected]
تاریخ اعزامت کی هست؟يه مسلماني نبود بدونه اين پادگان اردكان كد88 چطور جاييه
من كه از الان ريدم![]()
تاریخ اعزامت کی هست؟
مدرکت چیه؟
تا بگم چه جور جایی هست!!!
نه دیگه. شما در زمان معتبر بودن این قانون دارین اعزام میشین و شامل حالتون میشه!برو بچز می دونید ما که الان اعزامیم اگه این قانون کسر خدمت به نسبت مدرک تحصیلی از اول سال 90 تمدید نشه به خدمتمون اضافه می شه یا نه؟
آقا منم کدم رو پرسیدم! اعزام 6/1 هستم و با کد 87
«نیروی مقاومت **** جمهوری اسلامی ایران پادگان خاتمی یزد»
لطفا باخبرم کنید که چه جور جاییه و چطوره!
ممنونم!!
من در خواست پذیرش از **** دادم بودم، مسکه پذیرش ها و امریه ها اومده. تلفنی از **** وظیفه پرسیدم.آقا چه جوری گرفتی اون کاغذ سفید که میگن اومده ؟ مال من نیومده که ؟ چیه جریان؟
جایی که افتادی از WP-CONFIG.php بهتره یه چیزی تو مایه های CONFIGURATION.php هستش:happy:
چند تا سوال در مورد آموزشی :
1- من یک آبان اعزامم . حدودی تا کی برگ سفید میاد ؟
2-تو برگ سبز نوشته 1 آبان بیاید میدان **** ساعت 6 . یعنی میریم اونجا که اعزاممون کنن ؟ خودشون میبرنمون محل خدمت ؟
3-الان می خوامبیفتم **** که میگن هتلی تره ، 3 ماه بسیج دارم میگن باید بشه 6 ماه تا بتونی بیفتی **** . اگر مثلا آموزشی ارتش باشم بعد بعدش بخوام بندازم تو **** با بسیجم غیر ممکنه یا میشه ؟
4- تو دوران آموزشی کتاب میذارن ببری بخونی ؟
میشه توضیح بدید چطور کدتون رو پرسیدید؟؟آقا منم کدم رو پرسیدم! اعزام 6/1 هستم و با کد 87
«نیروی مقاومت **** جمهوری اسلامی ایران پادگان خاتمی یزد»
لطفا باخبرم کنید که چه جور جاییه و چطوره!
ممنونم!!
خب زنگ زدم پرسیدم دیگه!میشه توضیح بدید چطور کدتون رو پرسیدید؟؟
من در خواست پذیرش از **** دادم بودم، مسکه پذیرش ها و امریه ها اومده. تلفنی از **** وظیفه پرسیدم.
:lol:
بچه ها یه سوال
من توی برگه ی ثبت نامم مدرک تحصیلیمو جای لیسانس زدن فوق لیسانس
برم بهشون بگم ؟ اگه نگم ممکنه دردسر بشه ؟
همون شماره های روی دفترچه؟؟یعنی جواب میدن؟؟خب زنگ زدم پرسیدم دیگه!