• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
1.ایا وسایلی که تو صفحه اول نوشته شده همشون الزامی هست ؟
2.راستی اگه این وسایل مثل تنقلات و غیره رو دژبانی ببینه دردسر میشه ؟
3. هنوز هم خشم شب استفاده میشه ؟
4.چه قدر از پست اول تا حالا سربازی سخت تر شده و چقدر آسون تر؟

راستی کسی میدونه این شماره باسه **** وظیفه چند هست ؟ فقط کسانی که امریه گرفتن میتونن از کدشون با خبر شن ؟

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

hamedonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا منم کدم رو پرسیدم! اعزام 6/1 هستم و با کد 87

«نیروی مقاومت **** جمهوری اسلامی ایران پادگان خاتمی یزد»

لطفا باخبرم کنید که چه جور جاییه و چطوره!
ممنونم!!

منم اعزامم 6/1 با کد 87 پادگان خاتمی.
آقا یه قرار بذاریم ;)
راستی به نظر شما هم حسابی تو خط php و open source هستی، حسابی حال میکنیم با بحث های اوپن سورسی ;)

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
salam.
khahesh mikonam az bachehae ke etelateshoon ziad va doroste javabe mano bedan.
man shamel ghanoone 2 baradari mishodam. ke hame midoonin chi bar sare in ghanoon oomadm.
ordibeheshte emsal raftam khedmat.dar heine khedmat yani hafteye dovome amoozeshi boodam ke paziresham az daneshgahe italy baraye edame tahsil dar maghtae foghe lisans oomad.
man amoozeshimo tamam kardam va bad az amoozeshi oftadam padegane sarpol zahab(marze iran o aragh az tarafe kermanshah).marahele tarkhisamo be elate ghaboolye daneshgah tel kardam.va moafiate 4 sale gereftam yani ta sale 93.
hala chand ta soal daram.
avalan inke momkene ghanoone 2 baradari ejra beshe?
dovom inke man ke amoozeshio tamam kardam bad az payane tahsilatam age bekham dobare beram khedmat bayad amoozeshi beram?
agar amoozeshi naram ezame mojadad misham ya bayad beram sar pol zahab?
aya ghanooni hast ke shame hale man beshe ke chon khareje keshvar tahsil mikonam moafiat begiram?
khahesh mikonam az doostan javabe mano bedan kheili stres daram.

اول از همه اگر می بینی کسی جوابت را نمی ده چون برداشتی فارگلیسی تایپ کردی (تا الان باید مدیر پستت را حذف می کرد)
دوم اینکه مبارک دانشگاه را می گم

در مورد اجرای دوبرادری شایعه ای هایی است که سال 90 اجرا بشه اما در حد شایعه است پس زیاد بهش امیدوار نباش
درمورد سوال دوم نه شما بعد از اتمام درست دوباره دفترچه پر میکنی و می گی که کجا خدمت کردی واونا پیگری می کنن و شما را دوباره تقسیم می کنند البته نه جای قبلی و خیالت راحت باشه دیگه آموزشی نداری
در مورد قانون هم شما اگر 4 سال خارج از کشور باشی می تونی بیا بعدش معافی بگیری اما اما این قانون تبصره های زیادی داره و تاریخ هاش هم مشخص در حالا حاضر شامل حال شما نمیشه باید پیگیر باشی ببینی کی اعلام می کنند که یک هزینه هم برات داره.

لطفا به قوانین سایت هم توجه کن و فارسی بنویس .

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
از دوستان کسی می دونه که دیپلم های **** را معمولا کجا میندازن؟!منظورم معمولا کدام پادگان؟

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها..
من تقریبا یک هفته پیش پست کردم دفترچه رو. نمیشه فهمید کی اعزام میشم؟ حالا تقریبی هم بگید خوبه که من تکلیفم رو بدونم. 2ماه؟ 4ماه؟ 6ماه؟! نمیشه فهمید؟ (فوق دیپلم هستم)

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال
من توی برگه ی ثبت نامم مدرک تحصیلیمو جای لیسانس زدن فوق لیسانس
برم بهشون بگم ؟ اگه نگم ممکنه دردسر بشه ؟

---------

چطوری تونستی اینکار رو بکنی؟!!! آخه موقع پست دفترچه یه نامه هم از دانشگاه باید داشته باشی که اون تایید میکنه مدرک و تاریخ فارق التحصیلی و ... . اونوقت موقع ارسال بری پلیس +10 اون خانومه باید متوجه میشده و بهت گیر میداده که!

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
---------

چطوری تونستی اینکار رو بکنی؟!!! آخه موقع پست دفترچه یه نامه هم از دانشگاه باید داشته باشی که اون تایید میکنه مدرک و تاریخ فارق التحصیلی و ... . اونوقت موقع ارسال بری پلیس +10 اون خانومه باید متوجه میشده و بهت گیر میداده که!
من این کارو نکردم . اون نامه هم توش زده بوده لیسانس . فکر میکنم موقع ثبت توی سیستم اشتباه شده
حالا توی **** وظیفه یه آشنا دارم میپرسم ببینم دردسر اگه نمیشه با همون مدرک برم ایشالا

avan

Registered User
لایک‌ها
207
بچه ها یه سوال
من توی برگه ی ثبت نامم مدرک تحصیلیمو جای لیسانس زدن فوق لیسانس
برم بهشون بگم ؟ اگه نگم ممکنه دردسر بشه ؟
هیچ حرفی نزن.
خودتو بزن به اون راه.

وقتی فهمیدن بگو من چندبار بهتون گفتم.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من این کارو نکردم . اون نامه هم توش زده بوده لیسانس . فکر میکنم موقع ثبت توی سیستم اشتباه شده
حالا توی **** وظیفه یه آشنا دارم میپرسم ببینم دردسر اگه نمیشه با همون مدرک برم ایشالا

این ایشالا ی اخر جمله منو کشته!!:D

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام بچه ها..
من تقریبا یک هفته پیش پست کردم دفترچه رو. نمیشه فهمید کی اعزام میشم؟ حالا تقریبی هم بگید خوبه که من تکلیفم رو بدونم. 2ماه؟ 4ماه؟ 6ماه؟! نمیشه فهمید؟ (فوق دیپلم هستم)
شما حدودا می تونی روی شش ماه دیگه حساب کنی.

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام بچه ها من یک آشنا دارم که میگه میندازمت نیرو دریایی بندر انزلی میخواستم ببینم نیرو دریایی چطورییه و به از آموزشی تو تهران کجا میافتم؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
اقا منم زنگ زدم دختر خیره سر گفت نمیتونه جواب بده ! 2 هفته مونده لعنت به هر چی استرجه (( استرس ))

Last edited:

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه بربچه های گل.من خیلی اتفاقی چندروز پیش بااین سایت آشنا شدم...:cool:

بچه ها دمتون گرم و زنده باشید...من خیلی از مطالبتون استفاده کردم

من اول شهریور اعزام هستم و مدرکم لیسانس کامپیوتره

من به توصیه ی یکی از بچه های همین سایت باشماره ی 02173941735و02173941739 تماس گرفتم و خواستم کد آموزشیمو ازش بپرسم ولی اون با لحنی بد و زننده گفت یکِ شیشی ها کد خوردند و ...خلاصه نگف که نگفت:(
ناگفته نماند که از هر 20بار تماس 7،8بار بوق می خورد و از هر 7،8بار بوق یه بار جواب میدادند
بااین سیستم بزرگ و این همه ارباب رجوع ،نمیشد یه سیستم گویا میگذاشتند که مثلا هر کسی کد ملی شو از طریق تلفن وارد کنه و کدشو بفهمه...:mad:

ببخشید که طولانی شد...کسی هست که منو راهنمایی کنه
من باهزار بدبختی یه امریه گرفتم (البته زیاد امیدوارنیستم که جوربشه) و می خواستم بدونم که با توجه به کد آموزشیم امریه ام جور شده یا نه؛مثلا اگه توی **** آموزش ببینم احتمال جور شدن امریه ام قوت میگیره

بازهم ممنون:)

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام به همه بربچه های گل.من خیلی اتفاقی چندروز پیش بااین سایت آشنا شدم...:cool:

بچه ها دمتون گرم و زنده باشید...من خیلی از مطالبتون استفاده کردم

من اول شهریور اعزام هستم و مدرکم لیسانس کامپیوتره

من به توصیه ی یکی از بچه های همین سایت باشماره ی 02173941735و02173941739 تماس گرفتم و خواستم کد آموزشیمو ازش بپرسم ولی اون با لحنی بد و زننده گفت یکِ شیشی ها کد خوردند و ...خلاصه نگف که نگفت:(
ناگفته نماند که از هر 20بار تماس 7،8بار بوق می خورد و از هر 7،8بار بوق یه بار جواب میدادند
بااین سیستم بزرگ و این همه ارباب رجوع ،نمیشد یه سیستم گویا میگذاشتند که مثلا هر کسی کدشو از طریق تلفن وارد کنه و کدشو بفهمه...:mad:

ببخشید که طولانی شد...کسی هست که منو راهنمایی کنه
من باهزار بدبختی یه امریه گرفتم (البته زیاد امیدوارنیستم که جوربشه) و می خواستم بدونم که با توجه به کد آموزشیم امریه ام جور شده یا نه؛مثلا اگه توی **** آموزش ببینم احتمال جور شدن امریه ام قوت میگیره

بازهم ممنون:)
دوباره زنگ بزن. من هم یکی دو سه باری زنگ زدم تا کدم رو بهم گفتند. باید یکی از اون دختر ها سر کیف باشه و جوابت رو بده. بعضی هایشون نمی گن بعضی هاشون هم جواب می دن و کد رو می گن.

Edik Hartoonian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروبكس برگه سفيد منم اومد برا 1/6 كد 39 نيروي زميني ارتش كرمان كسي ميدونه چجور جاست ؟؟؟

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره زنگ بزن. من هم یکی دو سه باری زنگ زدم تا کدم رو بهم گفتند. باید یکی از اون دختر ها سر کیف باشه و جوابت رو بده. بعضی هایشون نمی گن بعضی هاشون هم جواب می دن و کد رو می گن.

آقا ممنون بابت راهنمایی...موفق نشدم،باید فردا هم شانسمو امتحان کنم
یه سوال دیگه هم داشتم...من برای یگان ازطریق یکی از آشناها درخواست امریه برای پادگان **** توی شهر تهران دادم...من خودم ساکن شهریار هستم(از شهرستان های استان تهران)و از طرفی محل پخش من توی برگه سبز(green card:lol:)کرج-شاهین ویلا-مجموعه ورزشی انقلاب هست...بعد یه بنده خدایی اومد گفت چون جایی که درخواست امریه کردی توی خود شهر تهران هست و چون محل پخش تو کرج است (به گفته ی اون محل پخشت باید حتما خود میدون **** میبود تا با درخواستت موافقت بشه) ....پس خلاصه بگم امریه ات مالیده...!:( اون یاروهه گفت باید آدرس خونتونو یه جایی توی شهر تهران (مثلا خونه ی یکی از فامیلهاتون) میدادی تا محل پخشت میدون **** باشه و اونوقت با درخواست امریه ات موافقت بشه...یعنی چون یگان درخواستی من توی شهرتهرانه پس فقط باید میدان **** درموردش تصمیم بگیره و **** وظیفه کرج حق نداره کسی رو واسه امریه اونجا بفرسته.

از چندنفر دیگه هم که پرسیدم گفتند اون یاروهه زر اومده قورمه سبزی...:Dو خلاصه نظر اون یاروهه رو رد کردند
حالا مو خواستم کمکم کنید و منو راهنمایی کنید و منو از این برزخ نجات بدید،بالاخره کدوم راست میگن!آیا استدلال اون یاروهه درسته؟آیا من می تونم به درخواست امریه ام امیدوار باشم؟...ممنون میشم راهنماییم کنید...

Last edited:

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
آقا من اول شهریور اعزامم از همدان کدم هم اومد 226 (مازاد) کجا می افتیم:f34r:؟!!! از آبان انداختم جلو

یکی از دوستام میگفت یه بار واسش کد اومد دید بد جاییه نرفت و دوباره دفترچه پست کرد و کد جدید اومد مگه میشه؟!

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من اول شهریور اعزامم از همدان کدم هم اومد 226 (مازاد) کجا می افتیم:f34r:؟!!! از آبان انداختم جلو

یکی از دوستام میگفت یه بار واسش کد اومد دید بد جاییه نرفت و دوباره دفترچه پست کرد و کد جدید اومد مگه میشه؟!

سلام.من اول شهریور اعزامم.من اول تیر بودم انداختم اول شهریور
رفیقم اول شهریور بود انداخته بود اول اردیبهشت،اونم کد 226(نیروی مازاد)خورده بود ،نیروی مازاد یعنی صبح روز اعزام اول شهریور میری به آدرسی که توی برگ سبزت نوشته و اونجا مشخص میشه کدت چنده و کجا می افتی...
رفیقم که کد 226 خورده بود آموزشی افتاد ارتش 02تهران،جای بدی نبود ولی یگانشو افتاد مسجد سلیمان(توی این فصل از سال توی اون گرما دهنش سرویس میشه بدبخت:wacko:)

بالا