منم اونجام داداش.... یعنی افتادم اونجا... با سر....سلام
من افتادم آموزشگاه جواد الائمه خیابان پاسداران کسی میدونه چه جور جاییه و اوضاع مرخصی ها چه جوری هست؟ آیا میزارن بعد از ظهر ها از پادگان بیایم بیرون؟
شما کی پست کردی ؟ مدرکت چیه ؟برگ سبز ما هم اومد... 1/8/89.. 2ماه و نیم دیگه. کسی این تاریخ هست؟
دوستانی که تهران اموزشی افتادن
چقدر امیدوارن یگان هم تهران باشن ؟!
من فکر کنم قاعده اینجوریه که
اموزشی شهرستان = یگان تهران و بالعکس
البته استثنا هم هست
به جز قرص های کدئین دار هرچی میخواین میتونین ببرین
البته داروهای خاص با مجوز دکتر باشه بهتره
ارادت داریم هم سنگری! بالاخره یکی همراه پیدا شدچطوری هم آموزشی!!
منم همونجام از تهران.
یه سوال؛ از تهران تایزد چند ساعت راهه؟ با قطار منظورمه. چون اینا مسکه می خوان با اتوبوس بفرستن. من حس و حالشو ندارم. خودم با قطار می خوام بیام. مثلا اگه قرار من ساعت6 پادگان باشم، با احتساب فاصله پادگان از راه آن و یه ماشین گرفتن تا اونجا، ساعت چند باید از تهران راه بیافتم؟
ممنون
سلام دوستان
من یک شهریور اعزاممه،کد ۲۲۶ مازاد خوردم،میدونین معمولا” تو این ماه کجاها میفرستن؟فعلا"گفتن 7صبح ورزشگاه انقلاب کرج باشم،یکی از آشنایان قرار بودسپاه تهران کارو ردیف کنه امانمیدونم چرا از مازاد سر در آورد!
البته ایشان همچنان اصرار بر **** داره و میگه حلله!
در ضمن من احتمال ۹۹ درصد مهر باید سر کلاس های ارشد حاضر بشم،با توجه به این که جوابهای کنکور ارشد هفته ی اول شهریور می یاد،چجوری باید ازسربازی بیام بیرون؟ از کجا باید نامه ببرم؟آخه نتایج تو سایت میاد،چقدر طول می کشه؟
باید حتما" اول دانشگاه ثبت نام کرد؟کسی کرده و روالشو بدونه؟
آیاکد خورده شده برای دو سال دیگه که بایداز اول دفترچه بفرستی حفظ میشه وهمونجا میری؟
هم اکنون نیازمند کمک های سبزتان هستیم:wacko:
دوستان یکی بیاد به من هم بگه 02 چطوریه ! کسی اونجا خدمت کرده ؟ چطور جایی هست ؟ آدرسش میشه سمت پیروزی ؟ من شنیدم 01 و 02 کناره هم هست درسته ؟
برگه سفید ما هم کد 75 ( وزارت دفاع قزوین ) خورده :worried:
اگه کسی از وضعیت پادگان جوادیه قزوین خبری داره یا قبلا اونجا بوده لطفا بگه :blink:
به هر حال کسی زنده از سربازی برنگشته که ما دومیش باشیم فقط میخوام بدونم راحت میمیریم یا سخت![]()
ممنون همرزم!!! من شنیده بودم که 17 کیلومتری یزده این پادگان. آخه شما گفتی چند ساعتی راهه.ارادت داریم هم سنگری! بالاخره یکی همراه پیدا شد
از تهران با قطار تقریبا 9ساعته هست ساعتاش اینجوریه (شاید یکم عوض شده باشه) که شب 6تا10 راه میافتی و صبح هم دیر دیرش 6-7 میرسی یزد
تا پادگان چندساعتی راه هست که باید ببینم ازکجا ماشین داره چون خارج از شهر ولی اگه با قطار میخوای 6 اونجا باشی باید بلیط عصر بگیری که زود برسی و اینجا هم دربستی بری (نقشهبا ماوس برو سمت چپ پادگان و سمت راست نقشه با ماوس از بالا بیا پایین تا راه آهن نشونت بده)
یادت نره حتما بپرسی میتونی خودت بری یا نه چون نیروها باید معرفی بشن و ممکنه قبول نکنن اونموقع میمونی ته صف (گرچه اعزامیهای تهرون به شهرای دیگه معمولا میگن خودتون فلان ساعت اونجا باشین)
اگه تو سال 1389 تکلیف خدمتت مشخص بشه و اعزام بشی، آره.الان لیسانسا خدمتشون 17 ماهه درسته؟