• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

filit

Registered User
لایک‌ها
7
نیرو انتظامی کلاردشت ؟!

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یکی بیاد به من هم بگه 02 چطوریه ! کسی اونجا خدمت کرده ؟ چطور جایی هست ؟ آدرسش میشه سمت پیروزی ؟ من شنیدم 01 و 02 کناره هم هست درسته ؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
من افتادم آموزشگاه جواد الائمه خیابان پاسداران کسی میدونه چه جور جاییه و اوضاع مرخصی ها چه جوری هست؟ آیا میزارن بعد از ظهر ها از پادگان بیایم بیرون؟
منم اونجام داداش.... یعنی افتادم اونجا... با سر....

filit

Registered User
لایک‌ها
7
دوسته من مرزن اباد بوده

سخت میگیرن

رژه هم میبرن

کلا جای بدی نیست

خوش ابو هواس

filit

Registered User
لایک‌ها
7
دوستانی که تهران اموزشی افتادن

چقدر امیدوارن یگان هم تهران باشن ؟!

من فکر کنم قاعده اینجوریه که

اموزشی شهرستان = یگان تهران و بالعکس

البته استثنا هم هست

spandarmat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تو آموزشی میشه دارو ببریم؟ (مکمل غذایی ؛ داروی تقویت مو ...)

filit

Registered User
لایک‌ها
7
به جز قرص های کدئین دار هرچی میخواین میتونین ببرین

البته داروهای خاص با مجوز دکتر باشه بهتره

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که تهران اموزشی افتادن

چقدر امیدوارن یگان هم تهران باشن ؟!

من فکر کنم قاعده اینجوریه که

اموزشی شهرستان = یگان تهران و بالعکس

البته استثنا هم هست

هیچ قانونی نداره ! دیگه کمتر سعی میشه فرد مورد نظر رو دور از محل زندگیش بندازن ! نداشتن جیره برای سرباز + و اینکه جذب کنن جوانها رو برای سربازی ! 80 % درصد به این دلیل سربازی نمیرن ! در ضمن بسته به شانس هم داره و اینکه در ارتش دوره کد بخوری یا نه ! همچین قانونی نیست که اموزشی شهرستان = یگان تهران و بالعکس من دوستم دیپلم داشت نهاجا هم آموزشی تهران بود هم یگانش . همسایه بقلیمون که بچه شری هم بود نزاجا بود که 1 ماهه آخر هم زد تو گوشه فرماندش :p 6 ماه اضاف خورد که 3 روز بعدش بخشیدنش آموزشی کرج بود و یگانش تهران . همسایه سمت راستیمون لیسانس داشت ارتش نزاجا خدمت کرد تهران و بعدش هم توی بیمارستان تحت نظارت نزاجا داره ادامه خدمتش رو میگزرونه سلمونی سره کوچمون برادرش **** بوده میگه تمامه هم دانشکدیاش همه فامیلاشون افتادن تهران و یگانشون هم تهرانه طبق گفته خودش ولی من دوسته برادرم آموزشی **** افتاده بود کرج بعدش افتاد چالوس . وفامیلمون هم آموزشی عجب شیر بود و هم یگانش ..........
اینایی که با رنگ قرمز مشخصه از سال 87 به اینور هست و اون بنده خدایی که که دوسته برادرم بود سال 80 خدمت کرده !
هیچ چیزی رو نمیشه توی سربازی حدس زد فقط باید و منتظر موند که به خیر بگزره . این که میگه این میشه اون نمیشه همش از روی حدس +گمان+تجربیانه + این همه جوون رفتن سربازی حالا چه خوب چه بد ولی بدون که همه چی دست اوس کریم ه و بس پس توکل به خدا یادتون نره .
فقط باید دعا کرد و دعا و دعا که خدا وصیلهای فراهم کنه که همه یگانشون بی افته نزدیک محل زندگیش
در مورد استسنا هم بگم اموزشی تهران = یگان شهرستان این میشه استسنا

Last edited:

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اعزامی 1/6 کد 6 (مالک اشتر اراک ) داریم؟
اگر کسی اطلاعی داره خبر بده ببینم چه جوریاست.

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوری هم آموزشی!!
منم همونجام از تهران.

یه سوال؛ از تهران تایزد چند ساعت راهه؟ با قطار منظورمه. چون اینا مسکه می خوان با اتوبوس بفرستن. من حس و حالشو ندارم. خودم با قطار می خوام بیام. مثلا اگه قرار من ساعت6 پادگان باشم، با احتساب فاصله پادگان از راه آن و یه ماشین گرفتن تا اونجا، ساعت چند باید از تهران راه بیافتم؟

ممنون
ارادت داریم هم سنگری! بالاخره یکی همراه پیدا شد
از تهران با قطار تقریبا 9ساعته هست ساعتاش اینجوریه (شاید یکم عوض شده باشه) که شب 6تا10 راه میافتی و صبح هم دیر دیرش 6-7 میرسی یزد
تا پادگان چندساعتی راه هست که باید ببینم ازکجا ماشین داره چون خارج از شهر ولی اگه با قطار میخوای 6 اونجا باشی باید بلیط عصر بگیری که زود برسی و اینجا هم دربستی بری (نقشهبا ماوس برو سمت چپ پادگان و سمت راست نقشه با ماوس از بالا بیا پایین تا راه آهن نشونت بده)
یادت نره حتما بپرسی میتونی خودت بری یا نه چون نیروها باید معرفی بشن و ممکنه قبول نکنن اونموقع میمونی ته صف (گرچه اعزامیهای تهرون به شهرای دیگه معمولا میگن خودتون فلان ساعت اونجا باشین)

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان لیسانسا خدمتشون 17 ماهه درسته؟

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:p

من یک شهریور اعزاممه،کد ۲۲۶ مازاد خوردم،میدونین معمولا” تو این ماه کجاها میفرستن؟فعلا"گفتن 7صبح ورزشگاه انقلاب کرج باشم،یکی از آشنایان قرار بودسپاه تهران کارو ردیف کنه امانمیدونم چرا از مازاد سر در آورد!
البته ایشان همچنان اصرار بر **** داره و میگه حلله!

در ضمن من احتمال ۹۹ درصد مهر باید سر کلاس های ارشد حاضر بشم،با توجه به این که جوابهای کنکور ارشد هفته ی اول شهریور می یاد،چجوری باید ازسربازی بیام بیرون؟ از کجا باید نامه ببرم؟آخه نتایج تو سایت میاد،چقدر طول می کشه؟
باید حتما" اول دانشگاه ثبت نام کرد؟کسی کرده و روالشو بدونه؟

آیاکد خورده شده برای دو سال دیگه که بایداز اول دفترچه بفرستی حفظ میشه وهمونجا میری؟

هم اکنون نیازمند کمک های سبزتان هستیم:wacko:

ehsanadonis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مردیم از بس گفتیم ۱۲۳ نبود؟ :wacko::(

نیرو زمینی **** پادگان هاشمی نژاد نیشابور.

جونه من یکی بگه انجا چه جوریه؟ :questionm

فوق دیپلم دارم

پذیرش از تهران گرفتم

یگان تهران می افتم یا یه جای دیگه؟

اگه کسی انجا افتاده بگه با هم آشنا بشیم آنجا تک نباشیم.

۶/۱ حرکته.

منتظرم

ehsanadonis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:p

من یک شهریور اعزاممه،کد ۲۲۶ مازاد خوردم،میدونین معمولا” تو این ماه کجاها میفرستن؟فعلا"گفتن 7صبح ورزشگاه انقلاب کرج باشم،یکی از آشنایان قرار بودسپاه تهران کارو ردیف کنه امانمیدونم چرا از مازاد سر در آورد!
البته ایشان همچنان اصرار بر **** داره و میگه حلله!

در ضمن من احتمال ۹۹ درصد مهر باید سر کلاس های ارشد حاضر بشم،با توجه به این که جوابهای کنکور ارشد هفته ی اول شهریور می یاد،چجوری باید ازسربازی بیام بیرون؟ از کجا باید نامه ببرم؟آخه نتایج تو سایت میاد،چقدر طول می کشه؟
باید حتما" اول دانشگاه ثبت نام کرد؟کسی کرده و روالشو بدونه؟

آیاکد خورده شده برای دو سال دیگه که بایداز اول دفترچه بفرستی حفظ میشه وهمونجا میری؟

هم اکنون نیازمند کمک های سبزتان هستیم:wacko:

سلام.

چطوری همشهری.

دوست من رفت سربازی اما دانشگاه قبول شد امد درس خوند دوباره رفت دفترچه فرستاد باره اول که فرستاده بود افتاده بود کازرون اما الان افتاده نیرو زمینی تهران

اما یه نصیحت برادرانه اگه افتادی **** برو زودتر خدمتتو تموم کن ضرر نمیکنی

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یکی بیاد به من هم بگه 02 چطوریه ! کسی اونجا خدمت کرده ؟ چطور جایی هست ؟ آدرسش میشه سمت پیروزی ؟ من شنیدم 01 و 02 کناره هم هست درسته ؟

معمولاً 01 از 02 بهتره، دوستای من اونجا افسر آموزش شدن میگن بدک نیست. 01 و 02 هم کنار همدیگه هستن، انتهای پیروزی.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگه سفید ما هم کد 75 ( وزارت دفاع قزوین ) خورده :worried:

اگه کسی از وضعیت پادگان جوادیه قزوین خبری داره یا قبلا اونجا بوده لطفا بگه :blink:

به هر حال کسی زنده از سربازی برنگشته که ما دومیش باشیم فقط میخوام بدونم راحت میمیریم یا سخت :(

پادگان خوبیه، منتهی یکم اذیتت می کنن. خیالت راحت، نمی میری! کیفیتش بهتر از خیلی از پادگان های دیگست، اگه هم آشنا داشته باشی میتونی راحت بیفتی صنایع دفاع. اگه لیسانس داری میشی استوار.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ارادت داریم هم سنگری! بالاخره یکی همراه پیدا شد
از تهران با قطار تقریبا 9ساعته هست ساعتاش اینجوریه (شاید یکم عوض شده باشه) که شب 6تا10 راه میافتی و صبح هم دیر دیرش 6-7 میرسی یزد
تا پادگان چندساعتی راه هست که باید ببینم ازکجا ماشین داره چون خارج از شهر ولی اگه با قطار میخوای 6 اونجا باشی باید بلیط عصر بگیری که زود برسی و اینجا هم دربستی بری (نقشهبا ماوس برو سمت چپ پادگان و سمت راست نقشه با ماوس از بالا بیا پایین تا راه آهن نشونت بده)
یادت نره حتما بپرسی میتونی خودت بری یا نه چون نیروها باید معرفی بشن و ممکنه قبول نکنن اونموقع میمونی ته صف (گرچه اعزامیهای تهرون به شهرای دیگه معمولا میگن خودتون فلان ساعت اونجا باشین)
ممنون همرزم!!! من شنیده بودم که 17 کیلومتری یزده این پادگان. آخه شما گفتی چند ساعتی راهه.

الان لیسانسا خدمتشون 17 ماهه درسته؟
اگه تو سال 1389 تکلیف خدمتت مشخص بشه و اعزام بشی، آره.

بالا