• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از مسافرای عزیز کسی 01 نیروی زمینی ارتش تهران نیست؟1/6/89:cool:
همقطاری 01 اگه هست جا نمونه!

آقایون پیشکسوت کسی 01 بوده برامون تعریف کنه؟(دل نشکونین خدایی)

هر سوالی که داری بپرس، من تجربه ام بالاست!

Last edited:

ehsanadonis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی از این جمع هیچ کس ۱۲۳ نیافتاده؟
:wacko::(

Lufthansa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگه سفید ما هم کد 75 (وزارت دفاع قزوین) خورده :worried:

اگه کسی از وضعیت پادگان جوادیه قزوین خبری داره یا قبلا اونجا بوده لطفا بگه :blink:

به هر حال کسی زنده از سربازی برنگشته که ما دومیش باشیم فقط میخوام بدونم راحت میمیریم یا سخت :(

بهـــــــــــــــــــترین جا افتادی عزیزم! من برج 1 اونجا بودم الان هم که توی یگان مشغول ادامه خدمت هستم و صبح ساعت 7 میرم، 4.30 میام خونه (البته تهرانم)...
سخت نگیر که سریع میگذره:happy:

مردن چیه حاجی؟!!:blink: مرد شدی دیگه...

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

چطوری همشهری.

دوست من رفت سربازی اما دانشگاه قبول شد امد درس خوند دوباره رفت دفترچه فرستاد باره اول که فرستاده بود افتاده بود کازرون اما الان افتاده نیرو زمینی تهران

اما یه نصیحت برادرانه اگه افتادی **** برو زودتر خدمتتو تموم کن ضرر نمیکنی

مخلصیم البرزی:cool:
آخه اولین مشکل اینه ما واسه این کارشناسی ارشد کلی زور زدیم تهران قبول شیم حیفم میاد نرم بابا
بعدش خود ارشد هم ی ماهی کم میکنه
این کد مازاد هم داستانی دارهههههههههه

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:p

من یک شهریور اعزاممه،کد ۲۲۶ مازاد خوردم،میدونین معمولا” تو این ماه کجاها میفرستن؟فعلا"گفتن 7صبح ورزشگاه انقلاب کرج باشم،یکی از آشنایان قرار بودسپاه تهران کارو ردیف کنه امانمیدونم چرا از مازاد سر در آورد!
البته ایشان همچنان اصرار بر **** داره و میگه حلله!

در ضمن من احتمال ۹۹ درصد مهر باید سر کلاس های ارشد حاضر بشم،با توجه به این که جوابهای کنکور ارشد هفته ی اول شهریور می یاد،چجوری باید ازسربازی بیام بیرون؟ از کجا باید نامه ببرم؟آخه نتایج تو سایت میاد،چقدر طول می کشه؟
باید حتما" اول دانشگاه ثبت نام کرد؟کسی کرده و روالشو بدونه؟

آیاکد خورده شده برای دو سال دیگه که بایداز اول دفترچه بفرستی حفظ میشه وهمونجا میری؟

هم اکنون نیازمند کمک های سبزتان هستیم:wacko:

سلام
با یک مقدار دوندگی می تونی بیای بیرون، اونم اوایل مهر، ولی برادرانه بهت توصیه می کنم که شر آموزشی را بکنی.
چون هر وقت بری خدمت اگر آموزشیت تموم نشده باشه، دوباره باید از اول بری، خیلیا رو می شناسم که آموزشی نصفه ول کردن الان مثه چی پشیمونن. الانم که نصفش ماه رمضونه اصلان سخت نمی گیرن. بعدم الان هر جا گواهی پایان دوره آموزشی بگیری بعدا همونجا میفتی.

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من یک شهریور اعزاممه،کد ۲۲۶ مازاد خوردم،میدونین معمولا” تو این ماه کجاها میفرستن؟فعلا"گفتن 7صبح ورزشگاه انقلاب کرج باشم،یکی از آشنایان قرار بودسپاه تهران کارو ردیف کنه امانمیدونم چرا از مازاد سر در آورد!

در ضمن من احتمال ۹۹ درصد مهر باید سر کلاس های ارشد حاضر بشم،با توجه به این که جوابهای کنکور ارشد هفته ی اول شهریور می یاد،چجوری باید ازسربازی بیام بیرون؟ از کجا باید نامه ببرم؟آخه نتایج تو سایت میاد،چقدر طول می کشه؟

آیاکد خورده شده برای دو سال دیگه که بایداز اول دفترچه بفرستی حفظ میشه وهمونجا میری؟

من مثله شما بودم، ارشد تهران قبول شدم تازه زن و بچه هم دارم، اول افتادم نیروی زمینی ارتش 01 تهران، حالا بعد دو سال اول باید برم آموزشی نیروی انتظامی اراک.
بعد از قبولی باید به صد جور پاچه خواری مرخصی بگیری بعد یک نامه از دانشگاه بگیری ببری **** وظیفه شهرتون و ...............
می تونی یه جورایی از دانشگاه مهلت بگیری، اگر ندادن اون وقت سربازیو ول کن، بعدم کثر خدمت فقط برای کسایی برقراره که تا آخر 89 سرباز بشن:p
بازم اگر آموزشیو تموم کنی بری ارشدتو بگیری اگر قرار باشه کثر شاملت بشه به آخرین مدرکی که موقع اتمام خدمت داری نگاه می کنن. نه به اولین مدرکت:)

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مثله شما بودم، ارشد تهران قبول شدم تازه زن و بچه هم دارم، اول افتادم نیروی زمینی ارتش 01 تهران، حالا بعد دو سال اول باید برم آموزشی نیروی انتظامی اراک.
بعد از قبولی باید به صد جور پاچه خواری مرخصی بگیری بعد یک نامه از دانشگاه بگیری ببری **** وظیفه شهرتون و ...............
می تونی یه جورایی از دانشگاه مهلت بگیری، اگر ندادن اون وقت سربازیو ول کن، بعدم کثر خدمت فقط برای کسایی برقراره که تا آخر 89 سرباز بشن:p
بازم اگر آموزشیو تموم کنی بری ارشدتو بگیری اگر قرار باشه کثر شاملت بشه به آخرین مدرکی که موقع اتمام خدمت داری نگاه می کنن. نه به اولین مدرکت:)

ممنون ازراهنمائیت دوست عزیز
من شنیدم باید اول انتخاب واحد کنی تا بعد نامه ازطرف دانشگاه صادر شه برای **** وظیفه،با توجه به این که انتخاب واحد ی روزه(13 شهریور) بنظرتون مرخصی میدن؟ روند خروج چند روز طول می کشه ؟اگه من یکم شروع شه تا چندم میام بیرون؟
منظورتون از کسر فقط واسه کسائی که تا آخر 89 سرباز شن اینه که یعنی مشمول قانون جدید که ی ماه کم می کنه می شم؟یعنی کل سربازی واسه فوق لیسانس 16 ماه می شه واسم دوسال بعد؟

ممنون ازراهنمائی تون:p

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

این ترخیص شدن به علت قبولی یکم اذیت بازاره امیدوارم برای شما اینجوری نباشه
من 3 سال پیش که ارشد قبول شدم توی ماه هفتم خدمتم بودم چندوقتی بین دانشگاه و **** وظیفه و پادگان اسیر بودم

**** وظیفه می گفت باید ثبت نام کنی تا ترخیصت کنیم دانشگاه می گفت برای ثبت نام وضعیت **** وظیفه ات باید مشخص بشه و از **** وظیفه نامه بیاری، ارتش هم می گفت ما با این چیزها کاری نداریم ما با **** وظیفه طرفیم
اون قدر بین اینها پیچیدم که الانم یادم نیست چه جوری درست شد فقط آخرش یادمه که از ارتش تصفیه کردم یک نامه داد **** وظیفه، **** وظیفه هم یه نامه داد دانشگاه، دانشگاه ثبت نام کردم اینکه آخر سر ارتش چه جوری تصفیه کرد رو یادم نیست که از دانشگاه نامه بردم یا **** وظیفه

جالبیش اینجاست الان که دوباره می خواستم برای اعزام اقدام کنم کاشف به عمل اومد از نظر **** وظیفه من 3 ساله که در حال خدمتم! یعنی رو هوا یه نامه داده بودند ولی تو سیستمشون وارد نکردن این مشکل برای خیلیای دیگه هم پیش اومده بود که دوباره باید می رفتیم نامه درخواست صدور معافیت تحصیلی که دانشگاه همون موقع خودش به **** وظیفه فرستاده بود رو دستی می گرفتیم می دادیم **** وظیفه که تو رو خدا کارتون رو انجام بدید و نامه رو تو سیستم ثبت کنید تا پرونده قبلی ما بسته شه جالبیش اینجا بود که سروان **** وظیفه می گفت این نامه رو خود نماینده معاونت دانشجویی دانشگاهتون باید بیاره که دیگه شاکی شدم و رفتم پیش رئیسشون و حل شد فقط دهن ما رو سرویس کردن

Last edited:

Terabyte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ترخیص شدن به علت قبولی یکم اذیت بازاره امیدوارم برای شما اینجوری نباشه
من 3 سال پیش که ارشد قبول شدم توی ماه هفتم خدمتم بودم چندوقتی بین دانشگاه و **** وظیفه و پادگان اسیر بودم

**** وظیفه می گفت باید ثبت نام کنی تا ترخیصت کنیم دانشگاه می گفت برای ثبت نام وضعیت **** وظیفه ات باید مشخص بشه و از **** وظیفه نامه بیاری، ارتش هم می گفت ما با این چیزها کاری نداریم ما با **** وظیفه طرفیم
اون قدر بین اینها پیچیدم که الانم یادم نیست چه جوری درست شد فقط آخرش یادمه که از ارتش تصفیه کردم یک نامه داد **** وظیفه، **** وظیفه هم یه نامه داد دانشگاه، دانشگاه ثبت نام کردم اینکه آخر سر ارتش چه جوری تصفیه کرد رو یادم نیست که از دانشگاه نامه بردم یا **** وظیفه

جالبیش اینجاست الان که دوباره می خواستم برای اعزام اقدام کنم کاشف به عمل اومد از نظر **** وظیفه من 3 ساله که در حال خدمتم! یعنی رو هوا یه نامه داده بودند ولی تو سیستمشون وارد نکردن این مشکل برای خیلیای دیگه هم پیش اومده بود که دوباره باید می رفتیم نامه درخواست صدور معافیت تحصیلی که دانشگاه همون موقع خودش به **** وظیفه فرستاده بود رو دستی می گرفتیم می دادیم **** وظیفه که تو رو خدا کارتون رو انجام بدید و نامه رو تو سیستم ثبت کنید تا پرونده قبلی ما بسته شه جالبیش اینجا بود که مردتیکه سروان **** وظیفه می گفت این نامه رو خود نماینده معاونت دانشجویی دانشگاهتون باید بیاره که دیگه شاکی شدم و رفتم پیش رئیسشون و حل شد فقط دهن ما رو سرویس کردن

:lol::lol::lol: درکت میکنم. من رفتم اونجا با مدرک پزشکی هسته ای میگه ما این مدرک قبول نداریم

کلی دادو فریاد کردم بعد 2 روز دعوا فهمیدم تو سیستم رایانه ایشون اصلا ندارن این عنوانو جالبه سیستمشون

سایر موارد نداشت که اونو تیک بزنه !!!!1:wacko:

آخرش زد روباتیک!!!!!!:eek:

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان شخصا مرزن آباد خدمت نکرده به ما بگه وضعیت چجوریه؟

sm1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خواهش می کنم یکی جواب بده فوری و حیاتی
چه رشته هایی کد می خورن
آیا متاهلها اصلا دوره کد می خورن
اگه بخورن شهر خودشون میافتن یا جای دیگه
مثلا من که تهزانیم و آموزشیم هم تهران بوده و متاهل هم هستم لیسانس هم هستم دوره کد می خورم یا نه ؟ تهران می افتم یا شهرستان
جواب فوری ضروری و حیاتی

omid1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قوربونت اول بگو از لحاظ سخت گیری چطوره؟
دوم اینکه به نسبت بقیه جاها از نظر کلی چه وضیعتی داره.
دمتم گرم

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم که

رژه زیاد میبرن

کلا جای بدی نیست

ممنون از جوابتون
خواستم بدونم روز اول که بریم بر میگردونمون یا باید بمونیم؟
چیا ببریم؟
ماه رمضون اوضاع چطوره؟
شب قدر میفرستنمون؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خواهش می کنم یکی جواب بده فوری و حیاتی
چه رشته هایی کد می خورن
آیا متاهلها اصلا دوره کد می خورن
اگه بخورن شهر خودشون میافتن یا جای دیگه
مثلا من که تهزانیم و آموزشیم هم تهران بوده و متاهل هم هستم لیسانس هم هستم دوره کد می خورم یا نه ؟ تهران می افتم یا شهرستان
جواب فوری ضروری و حیاتی

رشته هایی كه فاقد دوره كد هستن:

عمران (كلیه گرایشها)

كامپیوتر(كلیه گرایشها )

دندانپزشكی

پرستاری

دامپزشكی

علوم آزمایشگاهی

حقوق

حسابداری

امور بانكی

معماری

رادیولوژی

زیست شناسی- میكروبیولوژی

روان شناسی

مهندسی پزشكی

برق

و بعضی از رشته هایی كه كد میخورن (لیسانسه ها):

صنایع

مكانیك

زبان

ریاضی...

شما که متاهلی یگان تهرانی چرا ؟ چون شرایط خاص داری !ولی نمیدونم متاهلها دوره کد میخورن یا نه

sm1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم که جواب دادی
من 1/4/89 اعزام شدم نهران 06
دیگه تقریبا آخرین روزای آموزشیمه
متاهل هم هستم
رشتم هم صنایع - تولید صنعتیه
نگرانیم اینه که کد می خورم یا نه
از جایی شنیدم که شرایط دازا کد نمی خورن
ولی می ترسم بیفتم شهرستان
می خوام ببینم چه جوریه

filit

Registered User
لایک‌ها
7
منظور از کد خوردن چیه ؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از جوابتون
خواستم بدونم روز اول که بریم بر میگردونمون یا باید بمونیم؟
چیا ببریم؟
ماه رمضون اوضاع چطوره؟
شب قدر میفرستنمون؟

میگن میفرستیم ولی نمیفرستن خونه

وسایلی که باید ببری در صفحه اول هست

منم خودم فردا اعزامم

دوستم اموزشیش اونجا بود

avan

Registered User
لایک‌ها
207
ممنونم که جواب دادی
من 1/4/89 اعزام شدم نهران 06
دیگه تقریبا آخرین روزای آموزشیمه
متاهل هم هستم
رشتم هم صنایع - تولید صنعتیه
نگرانیم اینه که کد می خورم یا نه
از جایی شنیدم که شرایط دازا کد نمی خورن
ولی می ترسم بیفتم شهرستان
می خوام ببینم چه جوریه
متاهل که هستی 1% احتمالش هست کد بخوری..... 99% نمیخوری.....

آقا شما آموزشگاه جواد الائمه هستی؟
تموم شد آموزشیت؟

جون من تو رو قرآن هرچی میدونی بگو.... سخت میگیرن اونجا؟ چطوریه؟ تمرین و ورزش زیاد میبرن؟ کلا سخته اونجا؟ یه 4 خط توضیح بده من و دوستم یکم نگرانیم.... پس منتظرم

خیلی خیلی ممنون

بالا