• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
برنامه خوبی بود،مخصوصا استفاده از تکنولوژی تاچ اسکرین!:دی (هرچی از تکنولوژی بیشتر استفاده کنن من بیشتر خوشحال میشم :دی)

این مایلی کهن هم که همیشه یه جنجال درست میکنه!

تیتراژ شروع برنامه هم خوب بود(هفته قبلی رو مثل اینکه یه نفر براشون ساخته بود!ضایع بود واقعا!:دی)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من یادم رفته بود.
از وسطهاش دیدم.
دقیقا وقتی زدم اونجا بود که گفتن داور دو تا پنالتی برای فولاد تو بازی با سپاهان نگرفته :دی

:thumbsup::specool: چــی میــگی !!!

ولی جُدا از جـــدی ! انقدر پیام بازرگانی قبلش پخش کرد که من یکی با یه فحش آبدار تلویزیون رو خاموش کردم . البته بعد از فهمیدن مسابقه اس ام اس . جالبه که بعدش میاد و میگه ببخشید که دیر شروع شد ، نمیگه ببخشید که 25 دقیقه تبلیغات چرند صدا و سیما رو باید تحمل کنید . :D

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
این سیستم تاچ اسکرینش یه جورایی مشکوک بود. فکر کنم با پشت صحنه هماهنگ شده بود. من تا مهمون برنامه دیدم.
آخی ی ی ی ی..... دلم برای فردوسی پور سوخت که آهنگ پت و مت براش گذاشته بودن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من هم ندیدم.
چه خبر بود ؟ دعوا ، کتک کاری ، بیانیه ، ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
حرفهای قلعه نوعی هم جالب بود اکثر حملات برای فولاد بود بعد میگه بازی و موقعیت همش برای ما بود و نتونستیم استفاده کنیم
ملی پوش ها هم خوب جواب ترابیان رو دادن حال کردم با این هماهنگیشون

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
يه تيكه جالب فردوسي به مايلي انداخت.
مايلي گفت براي گرفتن حقت از صبح بايد با بقالي و نونوايي و راننده تاكسي دعوا كني.
عادلم گفت پس شما از صبح با همه دعوا ميكني!

تا ساعت 2 كه بيدار بودم نكته جالب ديگه اي نديدم(غير از حركات تاچي عادل :دي)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
در مورد تاچ اسکرین!
به نظر من دروغی بود!
با دست عادل عکس رو عوض میکردن!
بعضی جاها نشان موس هم میفتاد!
یک جا هم عادل گفت اگه دوستان برن عکس بعدی ممنون میشم!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دعوا که نگذاشت بشه. مایلی داشت به دایی گیر میداد که حرف و عوض کردند.

درباره این قضیه هم عکسای باحالی نشون داد.
پیرهن عادل هم تنگ بود. هی درستش میکرد و معلوم بود از پشت دوربین بهش میگن.
اون تاچ اسکرین هم انگار صداسیما یه صدتایی خریده و از این به بعد تو همه برنامه ها باید ببینیمش.

سقف قرارداد ها هم بحث بیخودیه و معلومه بی نتیجه میمونه.

یه نکته مهم در مورد تماشاچیها.
دو تا
1.تو تبریز برای اینکه بازی بی تماشاچی باشه جاده رو بسته بودند. حالا دلیلش اینه که استادیوم درب ورودی نداره و یا از طرفین هم میشه رفت تو اینا رو من نمیدونم ولی جالب بود.
در باره تهران هم یه توهین مانندی به طرفدارا شد و با نشون دادن یه گربه رو سکوهای استادیوم گفت فدراسیون هرچی تلاش کرد نتونست بازی رو بی تماشاچی برگزار کنه.
angry6.gif
angry6.gif

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
در مورد تاچ اسکرین!
به نظر من دروغی بود!
نه. عکس رو نگفت. ویدئو رو گفت. حالا مگه مثلا خیلی تکنولوژیه خفنیه که بخوان دروغش رو بسازن؟
به نظرم کاملا واقعی بود.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
در مورد تاچ اسکرین!
به نظر من دروغی بود!

آره اون رو موقع پخش ویدئو گفت،احتمالا play/stop ویدئو رو نمیتونست با تاچ انجام بده

دعوا که نگذاشت بشه. مایلی داشت به دایی گیر میداد که حرف و عوض کردند.
یه گیری که به دایی داده اینه که چرا دنبال حق و حقوق دوران مربی گری تیم ملی ه،هرکسی جایی دایی بود و اون برخورد باهاش میشد همینجوری جوابشون رو میداد ، حرف بیخودی میزنه به نظرم!:دی

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
حالا دايي تو اون مصاحبه گفته ما خدايان نداريم (ممدمايلي گفته بود دايي با كمك خدايان قهرمان شده) يك خدا داريم كه 90 سانسور كرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یه گیری که به دایی داده اینه که چرا دنبال حق و حقوق دوران مربی گری تیم ملی ه،هرکسی جایی دایی بود و اون برخورد باهاش میشد همینجوری جوابشون رو میداد ، حرف بیخودی میزنه به نظرم!:دی

من نمیدونم چرا همه طرف دایی رو میگیرن :hmm:

تیم ملی رو $%#^ ، آرزوی 70 میلیون نفر رو هم که #$^$# . حالا بیان بهش مدال افتخار هم بدن !؟!؟!؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
بيان به مايلي كلنگ و قطبي مدال بدند

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
من نمیدونم چرا همه طرف دایی رو میگیرن :hmm:

تیم ملی رو $%#^ ، آرزوی 70 میلیون نفر رو هم که #$^$# . حالا بیان بهش مدال افتخار هم بدن !؟!؟!؟

دایی آدم موفقی بوده و هست،حالا اینکه مربی گری تیم ملی براش زود بود،وقت لازم رو برای درست کردن تیم داشت یا نه،حاشیه هایی که درست کردن و .... به کنار،ولی اون کاری که موقع برکناری باهاش کردن رو نمیشه به ساگی از کنارش گذشت،منم بودم میرفتم شکایت میکردم و حقم رو میگرفتم!
یه حرف جالبی هم دیشب زد،گفت از کجا معلوم اگه بعد از بازی با عربستان من میموندم تیم ملی جام جهانی نمیرفت!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دایی آدم موفقی بوده و هست،حالا اینکه مربی گری تیم ملی براش زود بود،وقت لازم رو برای درست کردن تیم داشت یا نه،حاشیه هایی که درست کردن و .... به کنار،ولی اون کاری که موقع برکناری باهاش کردن رو نمیشه به ساگی از کنارش گذشت،منم بودم میرفتم شکایت میکردم و حقم رو میگرفتم!
یه حرف جالبی هم دیشب زد،گفت از کجا معلوم اگه بعد از بازی با عربستان من میموندم تیم ملی جام جهانی نمیرفت!

دایی به عنوان بازیکن موفق بود. نه مربی . اگه موفق بود با کره مساوی نمی کرد و از عربستان هم نمی باخت.
حق من و بقیه که از نرفتن به جام جهانی که ناراحتیم چی میشه ؟
همچنین از کجا معلوم که نتایج بدتری نمی گرفت :wacko:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

مشکل هم همین اگه بهش تا اخر بازیها وقت میدادن (یه چیز واضحی بود که قطبی کاری نمیتونه بکنه) دیگه بهونه ای نداشت.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دایی به عنوان بازیکن موفق بود. نه مربی . اگه موفق بود با کره مساوی نمی کرد و از عربستان هم نمی باخت.
حق من و بقیه که از نرفتن به جام جهانی که ناراحتیم چی میشه ؟
به عنوان مربی هم با سایپا موفق بود،میگم به نظر من مربی گری تیم ملی براش زود بود اونم تو اون شرایط حساس که همه انتظار داشتن تیم بره جام جهانی
جواب ناراحتی ما و بقیه مردم رو باید امثال کفاشیان و علی آبادی بدن که مثل بلای آسمانی سر ورزش و فوتبال مملکت نازل شدن
blackeye.gif
،مگه قبل از دایی تیم ملی موفق بود؟....همین کفاشیان آدمی بود که گفت تا آخرش از دایی حمایت میکنیم! مساله اینه که خانه از پایبست ویران است!
خوب اینا همش احتمال ه دیگه،هم ممکن بود بدتر بشه هم ممکن بود بهتر بشه،چیزی که هست اینه که اینا قطبی رو هم آوردن ولی بازم نتیجه نداد :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به عنوان مربی هم با سایپا موفق بود،میگم به نظر من مربی گری تیم ملی براش زود بود اونم تو اون شرایط حساس که همه انتظار داشتن تیم بره جام جهانی
جواب ناراحتی ما و بقیه مردم رو باید امثال کفاشیان و علی آبادی بدن که مثل بلای آسمانی سر ورزش و فوتبال مملکت نازل شدن
blackeye.gif
،مگه قبل از دایی تیم ملی موفق بود؟....همین کفاشیان آدمی بود که گفت تا آخرش از دایی حمایت میکنیم! مساله اینه که خانه از پایبست ویران است!
خوب اینا همش احتمال ه دیگه،هم ممکن بود بدتر بشه هم ممکن بود بهتر بشه،چیزی که هست اینه که اینا قطبی رو هم آوردن ولی بازم نتیجه نداد :دی

در مورد اون خط بلد شده خیلی موافقم/
اما حمایت کفاشیان////// خود کفاشیان هم گفتش که تصمیم ها رو شبها دربارش فکر میکنند و صبحها اعلام میشه و .... یارو رسما نادونه
دایی هم گفت نه این باباهه اوردش ونه برداشتش/
من فکر میکنم کار،کار نوروزیه. سیاسیش نکنم.
الان مایلی میگه دایی رفته پیش اژه ؟؟ و هاش می شا ه رودی و....
اینا همش دکوره.
اصلا تو این سالها تنها نهادی که برا فوتبال تصمیم نگرفته فدراسیون فوتبال بوده.

مجید@: مجید جان من اون تیکه رو ندیدم که میگی وگرنه تو تاپیک اس اس میگفتم صبح/ حالا چرا مهمه برات؟ مسله ای بوده؟ برا منم مهم شد.

بالا