اون آهنگ اون فیلمه فاصله های چیه گذاشته بودن روی اون تصویرا خیلی خنده دار بود :دی
کاشکی حداقل یه دکوری ! آهنگی ! چیزیشو تغییر میدادن !
اون آهنگ اون فیلمه فاصله های چیه گذاشته بودن روی اون تصویرا خیلی خنده دار بود :دی
صحبتهای طرفدارهای تراکتور سازی رو با زیر نویس گزاشتند!
عکس العملشون معلوم نیست چیه:دی
حالا بحث سیاسی نشه ولی من تا اونجایی که یادمه از همون اول دروغ قبحی نداشته توی این مملکتدقت کردید از زمانی که اسمشو نبر که باید الگوی ایرانی ها باشه جلوی چشم میلیون ها بیننده چه راحت دروغ میبافت و نمودار و ماست سیاهه و اینا...
از اون به بعد قبح دروغ توی جامعه ما شکست
مربی تیم ملی وقتی میبینه اونایی که بالا دستی هستن اینقدر راحت راست راست تو چشم مردم نگاه میکنن دروغ میگن و آب از آب تکون نمیخوره، میگه چرا من نگم!
راحت و آسوده میاد به دروغ میگه من آفریقا بودم! حتی اگر 1000 تا شاهد هم بگن نبوده!
بازیکن تیم ملی میاد خیلی راحت دروغ میگه که ما اصلا گاو ندیدیم!!!!!!!!!!!!!
و خیلی دروغای دیگه که هرروز میگن...
دقت کردید از زمانی که اسمشو نبر که باید الگوی ایرانی ها باشه جلوی چشم میلیون ها بیننده چه راحت دروغ میبافت و نمودار و ماست سیاهه و اینا...
از اون به بعد قبح دروغ توی جامعه ما شکست
مربی تیم ملی وقتی میبینه اونایی که بالا دستی هستن اینقدر راحت راست راست تو چشم مردم نگاه میکنن دروغ میگن و آب از آب تکون نمیخوره، میگه چرا من نگم!
راحت و آسوده میاد به دروغ میگه من آفریقا بودم! حتی اگر 1000 تا شاهد هم بگن نبوده!
بازیکن تیم ملی میاد خیلی راحت دروغ میگه که ما اصلا گاو ندیدیم!!!!!!!!!!!!!
و خیلی دروغای دیگه که هرروز میگن...
عمو خوب باید معلوم بشه این پولی که می گیره رفته مسابقاتو دیده چیزی یاد گرفته یا رفته آمریکا *انوم بازی کردهمن نمیدونم قطبی آفریقا بوده یا نه ... اما به کسی چه ؟ به خبر نگار و روزنامه نویس و برنامه 90 چه ربطی داره که
این بنگلادش بوده یا سواحل قناری یا آفریقا ؟