milad 1000
Registered User
امشب عادل ميخواسته دايي بياد 90 قبول نكرده.شايدم بياد اگه بياد برنامه ديدني ميشه
شما لطفا از طرف استقلالی ها صحبت نکنید!
شما برو از باشگاه درخواست کن 4 تا جام قهرمانی به تیم های پایینی هر لیگ اهدا کنند که لکه ننگ پاک شه! دیگه اینجا خجالت نکشید اسم قلعه نویی بگید
فقط گزینه 1
من استقلالی هستم پس در مورد استقلال صحبت میکنم. این یک
شما اگه خوب چشمای قشنگتو باز کنی متوجه میشید که من اسم این باباهه رو نمیارم. هیچوقت. این دو
سوم هم اینکه هر آدم عاقل و نا عاقلی که طرفدار این باباهه باشه --دقت کن که میگم طرفدارش باشه (من خودم کار فنیش رو قبول دارم ولی ازش متنفرم، افتاد؟) -- با دیدن و شنیدن این حرفایی که زده و میزنه از این رفتاره اون احساس شرم میکنه.
چهارم: به من ربطی نداره کی جام گرفته کی نگرفته. این ننگ رو هم نباید کسی پاک کنه. مردم عاقل تر از این حرفا هستند ولی اکثر اوقات جو گیر میشن. امسال که سپاهان قهرمان شد و مثلا استقلال نشد فقط و فقط باشگاه استقلال مانع قهرمانی استقلال شده و همینطور تیمهای دیگه. چون هر کس نتیجه کار خودش رو میبینه.
آخر: خجالت رو اونایی باید بکشند که مثل کبک سرشون رو کردن لای برف. برای همین تو پست قبلی گفتم: ببینید چه چیزهایی شده افتخار و آرمان.
کلا اینا همه چیه فوتبالمون مزخرفه ... عزیز محمدی میگه بیاید ثابت کنید فوتبال کثیفه ... آخه اگه کسی بخواد ثابت
کنه که محوش میکنید
لول ! اینجا باید دوغ گازدار تکون داد :دیمن نمیدونم چرا تیمای ایرانی تو جشنهای قهرمانیشون دلستر تکون نمیدن بپاشن رو هم.
اگه این رسم جا بیفته خیلی حال میده.حالا نمیدونم دلستر رو هم اگه تکون بدی مثل شامپاین میپاشه یا نه..
آره اینم گزینه خوبیه.فکر کنم از دلستر فشارش بیشتر باشه.:lol:لول ! اینجا باید دوغ گازدار تکون داد :دی
آره اینم گزینه خوبیه.فکر کنم از دلستر فشارش بیشتر باشه.:lol: