• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من جای شما بودم اصلا طرف سیستم عامل عتیقه ای مثل وین مو نمیرفتم....وقتی میتونی با حدود 600 تومن البته کمی بیشتر یه desire بگیری برای چی بری HD2 بگیری که به درد نمیخوره...الان هرکی داره میفروشه میره سراغ اندروید...گوشی های خوبی داره اندروید....desire/ nexus/legend خیلی های دیگه...

کلا یه خط قرمز دور ویندوز موبایل بکش که بخری پیشمون میشی.

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
من جای شما بودم اصلا طرف سیستم عامل عتیقه ای مثل وین مو نمیرفتم....وقتی میتونی با حدود 600 تومن البته کمی بیشتر یه desire بگیری برای چی بری HD2 بگیری که به درد نمیخوره...الان هرکی داره میفروشه میره سراغ اندروید...گوشی های خوبی داره اندروید....desire/ nexus/legend خیلی های دیگه...

کلا یه خط قرمز دور ویندوز موبایل بکش که بخری پیشمون میشی.

کاملا با ایشون موافقم البته قیمت این چند گوشی که ایشون معرفی کردن چند روزی هست که بشدت بالا رفته

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ممنونم. فکر می کنم کی برد تا حد زیادی قطعی شد برام. :happy:

ممنون.
ببینم چطور میشه، ولی احتمالا به دلیل محدودیت زمانی دیگه به زودی خرید می کنم. :happy:

ممنون پارسا جان بابت توضیحات کاملت. فکر می کنم در نهایت کی برد دارم می گیرم.

اون مورد پرتریت که گفتی خیلی برام عجیبه! واقعا نوکیا انقدر خنگ بوده؟ خاک تو سرشون! :دی
امیدوارم با همون فرم ویر - مرم ویر بشه یه کارایی کرد. :)

الهی پیش مرگت بشم که درد منو هیشکی مثل تو نمی دونه!
i2111_teehee21.gif

پارسا و مازیار زود باشید اینی که علیرضا گفت رو توضیح بدین!
5.gif

فکر کنم برای من گوشی کی برد دار مناسب تر باشه. البته SMS خیلی نمی زنم، ولی Note خیلی برمی دارم و با همین گوشی در پیت فعلی هم دائم دارم یه چیزی می نویسم.

اگر N900 رو برای بازی و سرگرمی میخوای کلا بی خیالش بشو....این گوشی بیشتر به درد کسایی میخوره که اهل کار با لینوکس و ریختن برنامه های حرفه ای و این چیزها هستن...اگر برای جنبه fun میخوای بخری کلا انتخاب خوبی نیست چون برنامه بازی های زیادی براش نیست . کلا بعد یه مدت اگر اهل برنامه بازی هستی ازش زده میشی.

بچه ها، من یه خورده ای دارم با توجه به کم بودن برنامه و بازی برای Maemo، از N900 فاصله می گیرم و الان دارم به HTC HD2 و یا Samsung Galaxy S بیشتر فکر می کنم.

البته مثل این که اینجا طرفدارهای آندروئید بیشتر از WinMO هستند. :happy:

N900 هم نگاه کردم دیدم براش آندروئید اومده و میشه هکش کرد و روش ریخت. به نظرتون آیا آندروئیدش در حد گوشی هایی که سیستم عامل رسمی شون هستش جواب میده؟ اگر جواب این سوال مثبت باشه که دیگه فکر می کنم N900 گوشی بی عیبی میشه...

به نظرتون HD2 چطوره؟ اون هیچ عیب اساسی یی داره؟ مثلا دیدم بچه ها نوشته بودن کیفیت صفحه اش پایینه و ویندوز 7 هم براش نخواهد آمد. به نظرتون اینها (یا معایب احتمالی دیگه اش) عیب های بزرگی هستند و ممکنه از خریدش پشیمون بشم؟

ممنونم از همه تون و ببخشید که زیاد وقت تون رو می گیرم... :blush:

آخخخخخ
من یادم رفته بود این جا پست زدم ! :wacko:
آره اگه برا سرگرمی می خوای مائمو عمرنات جواب کارتو نمیده ! فوقش یه نیم ساعت وقتی که دیگه هیچی دم دستت نباشه باهاش بتونی خودتو سرگرم کنی !

به امید نصب آندروید هم نخریش بهتره به نظر من بعتره ...

ولی از نظر برنامه ورژن جدید مائمو که داره میاد از یکی شنیدم قراره برنامه های ابونتو رو خیلیاشو اجرا کنه ...
ولی پرتریت همچنان بعیده بذاره ...
نکته ای که هست اینه که نوکیا اینو گوشی حسابش نمی کنه :(
http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones
بهش می گه InternetTablet !
بعد مثلا کیف براش نداده !! :blink:
البته خودش به اندازه کافی بزرگ هست تو کیف هم بذاریش که دیگه...
http://maemo.nokia.com/

ولی به جز بازی من خیلی از کارایی که با کامپیتور می کنم رو به راحتی باهاش انجام میدم ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آخخخخخ
من یادم رفته بود این جا پست زدم ! :wacko:
آره اگه برا سرگرمی می خوای مائمو عمرنات جواب کارتو نمیده ! فوقش یه نیم ساعت وقتی که دیگه هیچی دم دستت نباشه باهاش بتونی خودتو سرگرم کنی !

به امید نصب آندروید هم نخریش بهتره به نظر من بعتره ...

ولی از نظر برنامه ورژن جدید مائمو که داره میاد از یکی شنیدم قراره برنامه های ابونتو رو خیلیاشو اجرا کنه ...
ولی پرتریت همچنان بعیده بذاره ...
نکته ای که هست اینه که نوکیا اینو گوشی حسابش نمی کنه :(
http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones
بهش می گه InternetTablet !
بعد مثلا کیف براش نداده !! :blink:
البته خودش به اندازه کافی بزرگ هست تو کیف هم بذاریش که دیگه...
http://maemo.nokia.com/

ولی به جز بازی من خیلی از کارایی که با کامپیتور می کنم رو به راحتی باهاش انجام میدم ...

ممنون پارسا جان.
الآن دیگه N900 از انتخاب هام خارج شده و انتخاب اولم در حال حاضر Xperia X10 هستش و انتخاب دومم HTC HD2 (قابلیت نصب آندروئید داره و دارم تحقیق می کنم آندروئیدش تا چه حد به درد می خوره)؟
ولی واقعا حیف شد N900. دوستش می داشتم...
yahoobrokenheart.gif

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
X10
hmm.gif

به نظر من هیچ گوشی ایو به امید تعویض سیستم عامل نخر...
(البته من تا حالا با هیچ گوشی ای اینکارو نکردم ... ولی به نظرم کار زیاد درستی نیست ... )

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
X10
hmm.gif

(البته من تا حالا با هیچ گوشی ای اینکارو نکردم ... ولی به نظرم کار زیاد درستی نیست ... )

تایید میشه...

اصلا به امید اینکه hd2 بخری روش اندروید نصب کنی نباش....کلا کار اشتباهی هست و اصلا این کار رو نکن....اگر ویندوز موبایل میخوای گوشی ویندوز موبایل و اگر اندروید میخوای گوشی اندروید بخر.....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
X10
hmm.gif

تایید میشه...

اصلا به امید اینکه hd2 بخری روش اندروید نصب کنی نباش....کلا کار اشتباهی هست و اصلا این کار رو نکن....اگر ویندوز موبایل میخوای گوشی ویندوز موبایل و اگر اندروید میخوای گوشی اندروید بخر.....

بچه ها، من هم دقیقا همین فکر رو داشتم و قبول نمی کردم این روش به اندازه یه گوشی آندروئید واقعی ارزش داشته باشه، ولی از صبح تا حالا به شدت دارم تحقیق می کنم توی سایت های خارجی، و باور کنید بالای 90 درصد دارندگان HD2 به شدت از اندروئید گوشی راضی هستند و میگن فرقی با خود Desire نداره و همه کار می کنه (در مورد N900 این طور نبود و می گفتند اندروئیدش به درد نمی خوره).

این پست رو بخونید و اگه حوصله داشتید اونجا که لینک دادم هم برید.

پ.ن: پارسا نگفتم 5 دقیقه بعد من معلوم نیست؟
ارادتمند - محمود از داخل خم رنگرزی
rainbowf.gif
rainbowf.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میشه بپرسم HD2 چه چیز خارق العاده ای داره که باید بخرید و بعد روش اندروید نصب کنید؟

مثلا دوربینش 12 مگاپیکسله یا کار خاصی میکنه؟!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
میشه بپرسم HD2 چه چیز خارق العاده ای داره که باید بخرید و بعد روش اندروید نصب کنید؟

مثلا دوربینش 12 مگاپیکسله یا کار خاصی میکنه؟!!

البته چیز خارق العاده ای نداره، ولی این ویژگی هاش جالبه:

1. افت قیمتش رو کرده و الان آکش 535 است و دست دوم تمیز هم زیاد گیر میاد.

2. از WinMO 7 ساپورت خواهد کرد (می دونید که ویندوز هم طرفدارهای خاص خودش رو داره، هر چند کمترند، ولی به 7 امید زیادتری هست، و ممکنه من با آفیس کار داشته باشم روی موبایلم). این یعنی داشتن دو تا سیستم عامل برتر، و هر دوشون هم آخرین ورژن هاشون.

3. به طور کلی برای کاربرد های من گوشی هیچ ایراد بزرگی نداره. عیب بزرگ Desire و Nexus One برای من هم قیمت کاذب و بالاشونه، و هم فیلم برداری با فریم ریت پایین. گالاکسی هم خیلی گوشی ماهی هستش، ولی قیمتش واقعا به طور کاذب بالا رفته و آدم نمی خواد 730 پاش بده. X10 هم صفحه اش مولتی تاچ نیست و ورژن آندروئیدش پایینه.

4. خیلی ها گوشی رو خریدند و دارای Community خیلی بزرگی توی اینترنت هستش، خصوصا توی فروم های خارجی. قابل مقایسه با بعضی گوشی های دیگه از جمله N900 نوکیا!!
gigglesmile.gif

ولی روی هم رفته خیلی مرددم و واقعا احتمال زیادی داره آخرش بی خیال HD2 بشم و یه گوشی آندروئید بخرم. اگر هم این کار رو نکنم می ترسم از این که نخریدم پشیمون بشم.
ugly_confused2.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظرم یک عدد nexus بخرید و باهاش زندگی کنید....نکسوس چون گوشی رسمی گوگل هست تمام اپدیت های جدید اول برای نکسوس میاد....انقدر این دولوپرهای XDA براش برنامه و پچ ساختند که حد نداره. کلا هرچی بخواید براش هست.

دوربینش خوبه...فیلم برداریش هم مناسبه....اندازه اش خوبه...صفحه نمایشش مناسبه....کلا انتخاب خوبیه...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
Nexus اون اندروئید 2.2 ـش خیلی وسوسه کننده است، ولی دو تا مشکل داره، یکی این که گرونه (ندااااارم!!
crysmiley1.gif
) و دوم این که فیلم برداریش با فریم ریت 20 هستش.

البته حالا اگه این کاسب های علاء الدین توی هفته آینده یه کم دندون طمع شون رو بکشند، و من هم نمونه فیلم ازش دانلود کنم ببینم خوبه، انتخاب عالی یی میشه. :)

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
این هفته یه ذره ارزون تر شده .

البته قراره وارد کننده های محترم با قیمت بهتر اندرویید رو گرانتی و عرضه کنن که ارزون تر هم میشه .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
Nexus اون اندروئید 2.2 ـش خیلی وسوسه کننده است، ولی دو تا مشکل داره، یکی این که گرونه (ندااااارم!!
crysmiley1.gif
) و دوم این که فیلم برداریش با فریم ریت 20 هستش.

البته حالا اگه این کاسب های علاء الدین توی هفته آینده یه کم دندون طمع شون رو بکشند، و من هم نمونه فیلم ازش دانلود کنم ببینم خوبه، انتخاب عالی یی میشه. :)
خوب لجند چی ؟‌

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
خوب لجند چی ؟‌

کلا این چند تا گوشی اندرویید دار هفته گذشته بیخودی افزایش قیمت پیدا کردن .

دبی و کویت هم به همین شکله یه ذره گرون شده .

یه ذره صبر کنید قیمت باز به تعادل برسه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب لجند چی ؟‌

لجند هم گوشی خوبیه، ولی رزولوشن صفحه اش برای من خیلی پایینه. به درد وایرلس و اینترنت و این چیزا نمی خوره زیاد...

یه نمونه فیلم از Nexus One دانلود کردم و دیدم، کاملا در حد رضایت بخش بود و فریم ریتش هم 25 بود نه 20 (خاک بر سر GSMArena). نکسوس قیمت منطقی گیر بیاد گزینه خوبیه. :)

کلا این چند تا گوشی اندرویید دار هفته گذشته بیخودی افزایش قیمت پیدا کردن .

دبی و کویت هم به همین شکله یه ذره گرون شده .

یه ذره صبر کنید قیمت باز به تعادل برسه

خدا از دهنت بشنوه!
183.gif

Last edited:

sootyy

Registered User
لایک‌ها
1
I9000 هم گزینه ی خوبی هست.

tirdad666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من الان n78 دارم میخوام عوضش کنم اما موندم که n8 بیاد و بگیرم یا اینکه از بین n97,n97 mini,x6,c6 یکیو بگیرم .دوربین اینا یکیه اما کیفیتشون با هم فرق داره؟ و اینکه خروجی تلویزیون تصویرش چه طوریه می ارزه یا نه؟و اینکه دیدم بلوتوث c6 نسخه جدیدتر 2.1 هست.پولم با فروش 78 حدود 500 هست.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام.من الان n78 دارم میخوام عوضش کنم اما موندم که n8 بیاد و بگیرم یا اینکه از بین n97,n97 mini,x6,c6 یکیو بگیرم .دوربین اینا یکیه اما کیفیتشون با هم فرق داره؟ و اینکه خروجی تلویزیون تصویرش چه طوریه می ارزه یا نه؟و اینکه دیدم بلوتوث c6 نسخه جدیدتر 2.1 هست.پولم با فروش 78 حدود 500 هست.
سلام

نه N8 هنرش دوربینشه که مگاپیکسل بالاتر به معنی کیفیت بهتر نیست !
X6-C6 رو نمیدونم ولی N97-N97Mini دوربینشون عین همن ... البته مینی درپوش نداره
خروجی تلویزیون هم اگه تلویزیون زیر 21 باشه آره بدک نیست ...
بلوتوث جدید 2.1 رو مزیت حسابش نکن مهم نیست ... ولی عکس هایی که جی اس ام آرنا با دوربینش گرفته خیلی خوبند :
http://www.gsmarena.com/nokia_c6_review-review-497p6.php

من بین اینا C6 رو انتخاب می کنم

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6

دوست عزیز فکر نمیکنم N8 با این قیمت وارد بازار بشه

tirdad666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.گفتم شاید بعد چند ماه برسه به این قیمت n8 .یه سوال دیگه شارژ شدن با usb که c6 نداره چه قدر مهمه؟چون شنیدم گاهی وصل کردن و شارژ شدن خودکار با usb موقع کار با موبایل اذیت میکنه.البته دوست داشتم اندروید امتحان کنم اما گوشی 3g با دوربین خوب و wlan و gps ,تو این رنج قیمت و رزولوشن بالا پیدا نکردم و یکی اینکه شنیدم فارسی رو اندروید سخته و برنامه هاش پولی اند

بالا