• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .بله باید همون میدون **** برین.نه لازم نیست وسایل ببری .بله میدن **** وظیفه.بله ساعت شیش صبح باید پادگان باشی.لباس رو پادگان میده.شرت ها هم پارچه دار هست دوست من و نه اسلیپ:
موفق باشی :)D

سلام. خوب خدا رو شکر. من با خودم گفتم وقتی قرار نیست همون روز اعزام بشیم واسه چی باید وسایلمونو ببریم. فقط یه سوال روز اول شهریور که میریم میدون **** باید موهامونو با 4 زده باشیم؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .بله باید همون میدون **** برین.نه لازم نیست وسایل ببری .بله میدن **** وظیفه.بله ساعت شیش صبح باید پادگان باشی.لباس رو پادگان میده.شرت ها هم پارچه دار هست دوست من و نه اسلیپ:
موفق باشی :)D

ممنون دوسته عزیز . پس ما 1شهریور میریم **** وظیفه ( بدون وسایل ) بعد نکته قرمز یعدش ادرس پادگان رو میدن سره یک ساعت مشخص میریم پادگان.
این قضیه شرت ممنون که جواب دادی جدا شرت sleep بد دردسری داره همش تو فشاریم به خدا :lol: خیلی لطف کردی دوسته من

یا حق نگهذاره تو باد

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
سلام من دانشگام تموم شده

اگه دفترچمو بعد رمضان بفرستم

فکر می کنید کی جوابش میاد؟

متولد

68.12.8 هستم

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
گویا دیشب اخبار 20:30 گفته که سربازهای فراری بخشیده شده اند این شامل غیبت دارها هم میشه من توی سایت **** وظیفه هیچی ندیدم این موضوع صحت داره ؟

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گویا دیشب اخبار 20:30 گفته که سربازهای فراری بخشیده شده اند این شامل غیبت دارها هم میشه من توی سایت **** وظیفه هیچی ندیدم این موضوع صحت داره ؟
اونایی که تا 86 فراری بودن فراری بودنشون بخشیده میشه و فراریهای از 87 به بعد دژبان براساس آدرس محل سکونت میره خفتشون میکنه

خبر دارید در سنوات گذشته :)D) شبهای قدر مرخصی دادن یا نه؟

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بله صحت داره رادیو هم اعلام کرد.منتها تا آخر 86.از فروردین 87 تا الان فراری هست و دستگیر میشه:)

دوستان 176 کسی نبودبرای 1.6.89؟؟؟

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
یه سعال مهم دارم:

من کارت دوره تکمیلی دارم(کارت سبز) کدم مازاد اومده. اگه روز تقسیم پادگان های **** بیفتم جریانم چطور میشه؟ بهم بخاطر داشتن کارت کفایت میدن؟
ترخیصم میکنن ؟ یا باید کل دوره رو بمونم؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
کارت سبز داری فقط 2-1 دو روز احتمالا میری . کارهات رو انجام میدی و خلاص.

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
کارت سبز داری فقط 2-1 دو روز احتمالا میری . کارهات رو انجام میدی و خلاص.

آخه مشکل اینجاست که روز اعزام بعد تقسیم احتمالن زور میکنن که برو پادگان. منم وقت نمیکنم که کارای مربوط به کارت سبز و نامه و امضاهاش رو انجام بدم.
ممکنه برم اونجا بهم مرخصی بدن بیام انجام بدم ؟ یا فقط خود کارت سبز براشون کافیه؟

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

واقعا دست مریضا به این تایپیکی که زدید دیگه داشت غصم میگرفت حداقل قبل اعزام با برو بچ یه درد و دلی کنم.

منم اول شهریور اعزام هستم کد 6 نیروی انتظامی مالک اشتر اراک. یکی تعریف میکنه یکی میگه پادگانش داغونه بهرحال برام فرق نمیکنه چقدر سخت بگیرن ولی نمیدونم چرا استرس دارم...

فوق دیپلم رشته گرافیک هستم و الانم سردرگم شدم بخاطر اینکه بعضی از دوستانم میگن برو دوباره دفترچه بفرست برای **** صفا کنی.
موندم چه کنم نظر شما دوستان ممنون میشم جویاشم!؟

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت www.nskh.wordpress.com یه سری اطلاعات برای مشمولان خدمت داره که اکثر کدهای پادگان ها رو زده و یه سری مطالب مفید...

یا حق

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

واقعا دست مریضا به این تایپیکی که زدید دیگه داشت غصم میگرفت حداقل قبل اعزام با برو بچ یه درد و دلی کنم.

منم اول شهریور اعزام هستم کد 6 نیروی انتظامی مالک اشتر اراک. یکی تعریف میکنه یکی میگه پادگانش داغونه بهرحال برام فرق نمیکنه چقدر سخت بگیرن ولی نمیدونم چرا استرس دارم...

فوق دیپلم رشته گرافیک هستم و الانم سردرگم شدم بخاطر اینکه بعضی از دوستانم میگن برو دوباره دفترچه بفرست برای **** صفا کنی.

خوش اومدی به جمعه استرج دارها :p
شما که دفترچه فرستادی برگه سبزتم و سفیدتم که اومده دیگه نمیتونی بری یک دفترچه دیگه بری که مثلا بیفتی **** مگه اینگه معافیت بگیری ( تحصیلی ) بعد از یک ترم دوباره دفترچه پست کنی (( یا اینکه پارتی کلفت داشته باشی که باز هم بعید میدونم بشه )) شما هم مثل بقیه باید بری ولی خوبی نیرو انتظامی اینه که 80% احتمال داره بعده آموزشی بی افتی محل سکونتت .

rbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من از آخر نفهمیدم کی باید برای کسری خدمت بخاطر جبهه رفتن پدر اقدام کنیم.قبل اعزام یا در حین خدمت؟

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی نیست که تاریخ اعزامش تو برگه سفید، 6/3 خورده باشه؟؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان وسائل رو بزارم تو سامسونت مشکلی پیش نمیاد؟
یا سامسونت یا یه کیف لپ تاپ دارم بسیار جادار و 7-8 تا جا داره و 1 جای خفن مخفی هم داره.........

میشه؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
آخه مشکل اینجاست که روز اعزام بعد تقسیم احتمالن زور میکنن که برو پادگان. منم وقت نمیکنم که کارای مربوط به کارت سبز و نامه و امضاهاش رو انجام بدم.
ممکنه برم اونجا بهم مرخصی بدن بیام انجام بدم ؟ یا فقط خود کارت سبز براشون کافیه؟
والا من یکی از دوستام افتاده بود یزد.
دقیقا بعد 2 روز برگشت و کاراش رو انجام داده بود.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
با سلام

هر کی برای خودش یه چیزی میگه.
نه من 5 تا از دوستام سال 86 اراک بودن مالک/

سختی ندیده بودن.... یعنی بود والی نه به این شدت و غیره.... الان هم کلی خاطره دارن ازش.

بالا