• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

stubborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی ورزش و رژه هم داریم؟ آقا یدن نمیکشه که!!:blink:

5تا6؟ مگه میشه آدم 1ساعت بخوابه مگه ساعت کوکیه!! :wacko:

یعنی تو رمضون سخت میگذره؟ من 3ماه اضافه خدمت دارم میتونم نرم تا دوره بعدی فرقی بجالم نمیکنه جز الافی و استرسش. تو چه ماهی خوبه؟اسفند؟
حسابی ماروترسوندید

دوست خوبم نگران نباش. توکلت به خدا.

تو ماه رمضون سخت نمیگیرن ورزش اینا تعطیله.

اما کلا چون کادر ارتش رو آموزش میدن. نسبت به 01 و 02 سخت گیری بیشتره. اما عادت میکنید وبه قول اون رفقیمون چون همه با هم هستید کنار میایید. اصلا فکرشو نکن.

ما رو هفته پیش بردن اردوگاه پرندک. 1 هفته اونجا بودیم. الانم مرخصیم وشب ساعت 10 باید برگردم پادگان.
6/1 هم ترخیصیه. شما میاید ما میریم. امیدوارم بهت سخت نگذره. یا علی

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیدار باش باید ساعت 4 اینطورها باشه چون باید بتونیم یک لقمه غذا هم که شده بزنیم . !!سحری نمیدن که میگن با شکم خالی رژه برید و ورزش کنید باور کن که همه دم به دقیقه جلو بهداری صف بکشن ( اینم در نظر بگیرید که اونا هم انسان هستند ) ! :hmm:

من فکر می کنم اگه شما آموزشی رو قبل ماه رمضون بری بعد سختیشو ببینی بعد بیوفتی تو ماه رمضون مزه این آموزشی تو ماه رمضونو می چشی
من همین ارتشو می گم قبل ماه رمضون بعد از بیدار باش نیم ساعت وقت داری صبحونه بخوری و نظافت کنی تازه با اون صبحونه خیلی مختصری که ارتش می ده خوردن نخوردنت فرقی نمی کنه بعد تا ظهر پدرتو در میارن ظهر خسته و کوفته می ری برای نهار تا بخواد یکم حالت جا بیاد دوباره باید به خط شی برای کلاسهای بعد از ظهر که اگه تمرین رژه باشه چه بدتر
حالا تو ماه رمضون 3-3/30 سحری می دن در ضمن بیدار باش اجباری نیست فقط اگه خودت بخوای سحری بخوری از روشن شدن چراغها و سر و صدا پا می شی
سحری رو خوردی یکی دو ساعت می تونی چرت بزنی و سر وقت هم می تونی نظافت رو انجام بدی و با شکم سیر تا ظهر رو راحت می ری ضمن اینکه ورزش نداری اگه هم داشته باشی بخاطر ماه رمضون یه ورزش کشکیه شاید جایی که یکم سخت می گذره کلاس بعد از ظهره
تازه تو ماه رمضون غذای پادگان یکم بهتر می شه و کنار غذا مخلفات هم می دن
به نظر من ماه رمضون خیلی راحتتر از بقیه وقتهاست
من ماه رمضون مرکز پیاده شیراز و تو دوره کد بودم حتی تو ماه رمضون ما رو بردند اردو که فقط اردوش یکم سخت گذشت

mohammad7953

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من براي نيرو هوايي **** پذيرش گرفتم
بعد از طي مراحل تشكيل پرونده وتست
ورزش و موافقت اونجا مسولش گفت برو
تابرگه سفيد بياد در خونه كدشم بايد 88 باشه
اما برگه سفيد كه اومد زده كد 13
بامسؤلش تماس گرفتم گفت كه دوباره يه برگ سفيد مياد
و اون قبليه باطل ميشه ؟
بچه ها كسي هست كه همچين مشكلي براش پيش اومده باشه؟:(

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
و اون قبليه باطل ميشه ؟
بعید میدونم
همچین چیزی سابقه نداشته.

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر می کنم اگه شما آموزشی رو قبل ماه رمضون بری بعد سختیشو ببینی بعد بیوفتی تو ماه رمضون مزه این آموزشی تو ماه رمضونو می چشی
من همین ارتشو می گم قبل ماه رمضون بعد از بیدار باش نیم ساعت وقت داری صبحونه بخوری و نظافت کنی تازه با اون صبحونه خیلی مختصری که ارتش می ده خوردن نخوردنت فرقی نمی کنه بعد تا ظهر پدرتو در میارن ظهر خسته و کوفته می ری برای نهار تا بخواد یکم حالت جا بیاد دوباره باید به خط شی برای کلاسهای بعد از ظهر که اگه تمرین رژه باشه چه بدتر
حالا تو ماه رمضون 3-3/30 سحری می دن در ضمن بیدار باش اجباری نیست فقط اگه خودت بخوای سحری بخوری از روشن شدن چراغها و سر و صدا پا می شی
سحری رو خوردی یکی دو ساعت می تونی چرت بزنی و سر وقت هم می تونی نظافت رو انجام بدی و با شکم سیر تا ظهر رو راحت می ری ضمن اینکه ورزش نداری اگه هم داشته باشی بخاطر ماه رمضون یه ورزش کشکیه شاید جایی که یکم سخت می گذره کلاس بعد از ظهره
تازه تو ماه رمضون غذای پادگان یکم بهتر می شه و کنار غذا مخلفات هم می دن
به نظر من ماه رمضون خیلی راحتتر از بقیه وقتهاست
من ماه رمضون مرکز پیاده شیراز و تو دوره کد بودم حتی تو ماه رمضون ما رو بردند اردو که فقط اردوش یکم سخت گذشت

آره جدن میدونم که آموزشی توی ماهای غیر ماه رمضان صخت تره ولی ائنم میگزره .اینم میگزره ! باید فقط و فقط تو سربازی به آینده فکر کنیم و توکل به اوس کریم ! من که دارم میرم تا یک سری عادت های بدم رو ترک کنم ! مثل صحر خیزی و مرتب زندگی کردن ! شما بیا اتاق منو ببین :rolleyes: میمیری از :lol:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
و اون قبليه باطل ميشه ؟

اگه خود **** وظیفه اینو گفته پس درست میشه کارت
شما برو **** وظیفه پیگیری کن سیریش شو تا کارت درست شه

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم بگم که هر انسانی پتانسیل بدنیش یک جوره یه یکی خیلی زیاد سخت میگزره و به یکی سخت و به یکی معمولی . همه چی بستگی به آدمش داره و بس . پس اول باید خودمونو محک بزنیم من خودم آدمی هستم که بیدار شدن تو صبح زود خیلی سخته ولی سره ورزش و رژه باشه نه نفس کم میارم نه قدرت بدنی . من توی تمام زندگیم کار کردم و از هیچ کار+هیچ بی احترامی +هیچ زور گویی نمیترسم .
فقط مشکل سر همین کشش داشتن بدنه چون واسه هرکسی یکم فرق میکنه و همون هفته اولش هم مهمه وگرنه بدن عادت میکنه منم همون اولاشو میگم
درمورد سحرخیز بودن و روزه که عادتی هستم سالهاست ;) واسه دست به کار بودن و ایناشم تو خونه و محیط کار همش دست خودمه کارا
ولی نیست یکم پیر شدم واس خاطر اینه که میترسم هفته اول کشش نداشته باشم برادرای همرزم ناراحت بشن:D
دمتون گرم خوب دلداری میدینااااا :lol:

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که دارم میرم تا یک سری عادت های بدم رو ترک کنم ! مثل صحر خیزی و مرتب زندگی کردن ! شما بیا اتاق منو ببین :rolleyes: میمیری از :lol:

منم یکی از انگیزه هام همین ترک کردن عادتای بده. ایشالا یه شروعی باشه واسه یه زندگی قوی تر و سالم تر.

ma8397

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر آش خورها
بالاخره دوره ی آموزشی من در هتل شهدای کرمانشاه تمام شد. واقعا جای با حالی بود.
شانس ما به ماه رمضون خوردیم و بیستم ولمون کردند.(دوره ی آموزشی 50 روزه شد)
برای اونایی که در ماه رمضون میرن هتل شهدا ،چون هوا هم بهتر میشه که نورو الا نور است.
حمام عالی ، دستشویی عالی ، برخورد عالی ،ولی شانس ما که چون تو تیر افتادیم هوا گرم بود.
اونهایی که پارتی دارن دست به کار شن جای با حالی است ، بچه های ما یا امریه بودن یا با پارتی افتاده بودن اونجا
روز تقسیم هم همه ی بچه ها اون جایی که بهشون پارتیه ردیف کرده بود افتادن، منم تو شهر خودم همونجایی که می خواستم افتادم .
انشاءا... سریازی هم برای شما خوش بگذره

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم. این کد که بعد آموزشی می دن در واقع **** وظیفه می ده؟ یا اون پادگان؟ امکانش هست که بعدش به نحوی عوضش کنه آدم (با پارتی یا هر چیزی)؟:f34r: منتظر جوابای سبزتون هستم. خیلی مهمه :f34r:

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم. این کد که بعد آموزشی می دن در واقع **** وظیفه می ده؟ یا اون پادگان؟ امکانش هست که بعدش به نحوی عوضش کنه آدم (با پارتی یا هر چیزی)؟:f34r: منتظر جوابای سبزتون هستم. خیلی مهمه :f34r:
حدود 20 روز مونده به آخر آموزشی (یکم اینور اونور) تقسیمها شروع میشه شما اگه پارتی داری همین اول آموزشی یا قبلش شروع کن که واسه تقسیم بره ترو بندازه اونجایی که میخوای چون بعدش سخت تره

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني 1 نفر تو دنيا نيست كه كد اعزامش مثل من 277 باشه؟
آخه اين چه دنياي نامرديه؟:(

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدود 20 روز مونده به آخر آموزشی (یکم اینور اونور) تقسیمها شروع میشه شما اگه پارتی داری همین اول آموزشی یا قبلش شروع کن که واسه تقسیم بره ترو بندازه اونجایی که میخوای چون بعدش سخت تره

ممنون. نگفتین تو **** وظیفه تقسیم می کنن؟ یا پادگان؟ چون کد مازادم هنوز نمی دونم ارتش می افتم، **** یا...

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم کدم رو پرسیدم! اعزام 6/1 هستم و با کد 87

«نیروی مقاومت **** جمهوری اسلامی ایران پادگان خاتمی یزد»

لطفا باخبرم کنید که چه جور جاییه و چطوره!
ممنونم!!

بالاخره برگه سفید منم اومد!! کد 87 ،روز اعزام شما رو کی زده؟؟ واسه من زده 6/3 !

avan

Registered User
لایک‌ها
207
06 پاسدارن آموزشگاه جواد الائمه
باید برای اونجا حتما حساب سپه داشته باشیم؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال دارم توی برگه سفید زده ساعت 6 صبح به آدرس مذکور مراجعه کنید یعنی 6 صبح برم **** وظیفه ناجا توی میدون **** ؟
باید وسایل هم همراهم باشه اونایی که تو برگه سفید نوشته ( حوله. صابون و......)
**** وظیفه که رفتم اونجا آدرس دقیق رو میدن بهم ؟ بعد میگن فلا ساعت برم پادگان باسه معارفه ؟
لباس رو پادگان میده یا **** وظیفه؟ کلا منظورم وسایل جانبی هست ؟

یک سوال دارم نخندین فقط :rolleyes: (( شرتهایی که میدن از نوع sleep هست یا پاچه دار )) ! :rolleyes: ؟

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
6/1 مالک اشتر اراک کسی نیست؟
من نمیدونم این چه شانسیه
همه با فوق لیسانس افتادن یه جای باحال
من افتادم پادگان سرباز صفری ناجا، حالا واسه چی منو میبرن اونجا خدا میدونه:wacko:

aminlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال دارم توی برگه سفید زده ساعت 6 صبح به آدرس مذکور مراجعه کنید یعنی 6 صبح برم **** وظیفه ناجا توی میدون **** ؟
باید وسایل هم همراهم باشه اونایی که تو برگه سفید نوشته ( حوله. صابون و......)
**** وظیفه که رفتم اونجا آدرس دقیق رو میدن بهم ؟ بعد میگن فلا ساعت برم پادگان باسه معارفه ؟
لباس رو پادگان میده یا **** وظیفه؟ کلا منظورم وسایل جانبی هست ؟

یک سوال دارم نخندین فقط :rolleyes: (( شرتهایی که میدن از نوع sleep هست یا پاچه دار )) ! :rolleyes: ؟

سلام .بله باید همون میدون **** برین.نه لازم نیست وسایل ببری .بله میدن **** وظیفه.بله ساعت شیش صبح باید پادگان باشی.لباس رو پادگان میده.شرت ها هم پارچه دار هست دوست من و نه اسلیپ:
موفق باشی :)D

بالا