• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
من پام شکسته 1 شهریور اعزامه به نظرتون با توجه به اینکه کدم مازاده میشه 1 دوره عقب بندازم؟ یا مرخصی بگیرم؟

امروز رفتم **** وظیفه شهرمون گفت برو پلیس +10 برگه پزشکی بگیر و ... . غیبت نمیخورم؟ چون میخوام به این ترتیب 1 دوره بندازم عقب. پرونده قبلیم که یک شهریور اعزامم خود به خود باطل میشه؟
خواهش میکنم جواب بدین:wacko:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان من برگ سفیدم هنوز نیومده..... 89/6/1 هم اعزام هستم..... 2تا از دوستام توی شهرمون براشون اومده...

کسی میدونه جریان چیه؟
برای تمام دوستان اومده؟ کسی هست هنوز نرسیده باشه برگ سفیدش؟

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من برگ سفیدم هنوز نیومده..... 89/6/1 هم اعزام هستم..... 2تا از دوستام توی شهرمون براشون اومده...

کسی میدونه جریان چیه؟
برای تمام دوستان اومده؟ کسی هست هنوز نرسیده باشه برگ سفیدش؟

من **** وظیفه تهران رفتم رو درو دیوار زده بود اگه تا 2 3 روز مونده به اعزام نیومد، خودشون تو **** وظیفه صادر می کنن. برو **** وظیفه یه آماری بگیر. همونجا ئاست پرینت می گیرن می دن احتم.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من **** وظیفه تهران رفتم رو درو دیوار زده بود اگه تا 2 3 روز مونده به اعزام نیومد، خودشون تو **** وظیفه صادر می کنن. برو **** وظیفه یه آماری بگیر. همونجا ئاست پرینت می گیرن می دن احتم.
اوکی شنبه باید برم ببینم.
لعنتی ها الان میفرستنم استان..... 2 ساعت و نیم راهشه.... عجب بدبختیه

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
آقا با این شرایط که مینویسم، یه نظر بدین وضعیت خدمت شخص چطر میشه :
مدرک دیپلم، متولد فروردین 66، سال 85 از دانشگاه خارج شده. سال 86 ازدواج کرده و بیش از 2سال هست که در شهری غیر از محل تولدش ساکن شده. فرزند دوم خانواده، به هیچ عنوان هم مشمول معافی یا معاف از رزم نمیشه. برادر بزرگتر حدود 1 ماهه که خدمت تمام شده. دفترچه هم ارسال نکرده.

دوره آموزشی + دوره خدمت رو چطور میگذرونه ؟ احتمالا کجا میافته ؟ آیا بین دوره آموزشی میتونه مرخصی بگیره ؟ بابت این مدت که مشمول بوده اضاف میخوره یا نه ؟

چون داره با مدرک دیپلم میره خدمت و غیبت هم داره نباید انتظار خدمتی آسان داشته باشد، شاید بشه گفت خدمت سخت، باز بستگی به محل خدمت داره
چون ازدواج کرده و متاهل هست شهر خودش و اگر مثلا ارتش افتاد و ارتش تو شهرش یگان نداشت نزدیکترین جایی که به شهر محل سکونتش یگان ارتش باشه
معمولا 3 یا 4 روز میان دوره در طول دوران آموزشی هست، معمولا...
بله، 3 ماه اضافه میخوره

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مثل اینکه از دوستان سایت کسی همسفر مرزن آباد چالوس واسه 1/6 نبود
یه لطف کنن دوستانی که از کسری خدمت جبهه پدرشون استفاده کردن مراحل انجام کار رو بگن تا بقیه کارشون سریعتر پیش بره
یه سوال دیگه.من بدجور معتاد چای هستم.اونجا وضعیت چای چطوره؟فلاسک و چای کیسه ای ببرم میشه آب جوش گیر آورد؟

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
چون من حدود 1 سال از واکسنم میگذره.
من 6 ماه پیش واکسن زدم. امروز رفتم سوال کردم.گفت تا 1 سال اعتبار داره،تو یه برگه واکسن جدید تاریخ اعتبار رو نوشت،مهر و امضا کرد داد بهم.

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
اقا جون من جواب بديد .من 17 ماه و 12 روز كسري خرده بهم. (پدر در جبهه) يعني بايد 16-17 روز برم خدمت . بد ديروز رفتم پليس+10 مدارك و اينارو دادم گفت 10 روز دگه مياد دم در خونتون .. وضعيت من چطوري ميشه.. ؟!؟؟!امكان داره اون 17-18 روز رو ببخشن بگن نيا ؟!‌

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
تو طول مدت سربازي چقدر ميشه مرخصي گرفت ؟ و اينكه ميشه همرو يجا با هم گرفت يهو ؟
قانون میگه 54 روز
ولی عملا بستگی به جاش داره
ممکنه هر 3 ماه 15 روز (مناطق عادی)
ممکنه هر 45 روز 15 روز (مناطق عملیاتی)
بازم بستگی به نظر فرمانده تون داره

نه نمی تونی همشو یجا بگیری

.من بدجور معتاد چای هستم.اونجا وضعیت چای چطوره؟فلاسک و چای کیسه ای ببرم میشه آب جوش گیر آورد؟
خودشون چای بهتون میدن. سهمیه ی چای دارین (البته بی کیفیت)
بله آب جوش هم گیر میاد

اقا جون من جواب بديد .من 17 ماه و 12 روز كسري خرده بهم. (پدر در جبهه) يعني بايد 16-17 روز برم خدمت . بد ديروز رفتم پليس+10 مدارك و اينارو دادم گفت 10 روز دگه مياد دم در خونتون .. وضعيت من چطوري ميشه.. ؟!؟؟!امكان داره اون 17-18 روز رو ببخشن بگن نيا ؟!
خیر امکان نداره
حتی ممکنه بگن باید آموزشیتو تموم کنی. (احتمال 30% )

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام كسي ميدونه كد 13 كجاست چطور جاييه

سلام
من آموزشی کد 13 هستم و امروز اومدم مرخصی فردا برمیگردم تا هفته آخر رو سپری کنم
30 یا 31 ترخیص میشیم
کد 13: مرکز آموزش عمومی شهید بیگلری ناجا، مشگین شهر استان اردبیل
پادگان کوچک ولی تمیزیه
دیروز یعنی چهارشنبه 20/5/89 معارفه فرمانده جدید بود
فرمانده قبلیش رفته ولیعصر تبریز و یه گیلانی اومده از اون ... هاست کل کادریها ازش میترسن
دو تا گردان داره
عاشورا و امام حسین
سعی کن بیفتی امام حسین چون عاشورا واقعا سرویس میکنه
توی گردان امام هم گروهان 4 یا شهادت سخت ترینش هست که من همین گروهانم
دو سه هفته اول اونقدر سخته که به مرگ فکر میکنید یا فرار ...
تو این مدت بیشتر کارتون صف جمع هست بعد ها کلاسها شروع میشه
کمد ندارید و باید تمام وسایل داخل کوله باشه و بذارید زیر تخت
ساعت 2200 خاموشی هست و ماه رمضان 0400 یا 0340 بیدار باش خلاصش باید روزه بگیرید
اهل کجایی؟
اگه راهت نزدیکه مثل آذربایجان شرقی غربی اردبیل یا گیلان میتونی اکثر پنجشنبه ها تا جمعه بری مرخصی
به ما میان دوره رسمی ندادن
یاهو آیدی من far_kh1986
خواستی بپرس بیشتر راهنماییت کنم

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
من آموزشی کد 13 هستم و امروز اومدم مرخصی فردا برمیگردم تا هفته آخر رو سپری کنم
30 یا 31 ترخیص میشیم
کد 13: مرکز آموزش عمومی شهید بیگلری ناجا، مشگین شهر استان اردبیل
پادگان کوچک ولی تمیزیه
دیروز یعنی چهارشنبه 20/5/89 معارفه فرمانده جدید بود
فرمانده قبلیش رفته ولیعصر تبریز و یه گیلانی اومده از اون ... هاست کل کادریها ازش میترسن
دو تا گردان داره
عاشورا و امام حسین
سعی کن بیفتی امام حسین چون عاشورا واقعا سرویس میکنه
توی گردان امام هم گروهان 4 یا شهادت سخت ترینش هست که من همین گروهانم
دو سه هفته اول اونقدر سخته که به مرگ فکر میکنید یا فرار ...
تو این مدت بیشتر کارتون صف جمع هست بعد ها کلاسها شروع میشه
کمد ندارید و باید تمام وسایل داخل کوله باشه و بذارید زیر تخت
ساعت 2200 خاموشی هست و ماه رمضان 0400 یا 0340 بیدار باش خلاصش باید روزه بگیرید
اهل کجایی؟
اگه راهت نزدیکه مثل آذربایجان شرقی غربی اردبیل یا گیلان میتونی اکثر پنجشنبه ها تا جمعه بری مرخصی
به ما میان دوره رسمی ندادن
یاهو آیدی من far_kh1986
خواستی بپرس بیشتر راهنماییت کنم
بچه رو چرا میترسونی؟
مگه سنگسار میکنن اونجا؟ یا طناب دار انداختن دور گردنت؟
فک کنم هفته ای 1بار غذا میدن اونجا و 2 هفته ای 1بار آب نه ؟
---------
آقای فرشاد 1 سئوال ؟
میشه گروهان رو عوض کرد از همون اول یا پیچوندش؟

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون همرزم!!! من شنیده بودم که 17 کیلومتری یزده این پادگان. آخه شما گفتی چند ساعتی راهه.
اشتباه لپی بود هم سلولی ! :f34r: همون یه ساعتی راهه که اونم نمیشه تو نقشه مشخصه
آقایون برادرا فقط بگین توماه رمضونی ساعت برنامه ها چجوریه؟ بیدارباش؟ سحری وجودخارجی داره؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
اشتباه لپی بود هم سلولی ! :f34r: همون یه ساعتی راهه که اونم نمیشه تو نقشه مشخصه
آقایون برادرا فقط بگین توماه رمضونی ساعت برنامه ها چجوریه؟ بیدارباش؟ سحری وجودخارجی داره؟

بیدار باش باید ساعت 4 اینطورها باشه چون باید بتونیم یک لقمه غذا هم که شده بزنیم . !!سحری نمیدن که میگن با شکم خالی رژه برید و ورزش کنید باور کن که همه دم به دقیقه جلو بهداری صف بکشن ( اینم در نظر بگیرید که اونا هم انسان هستند ) ! :hmm:

Last edited:

mehradjj

Registered User
لایک‌ها
0
285 نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی تو خیابان پاسداران..............
منم اونجام آشنایی بدید همو ببیینیم !!!!!!!!!!!

stubborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من در حال گذراندن دوره آموزشی در پادگان 06 یا آموزشگاه نظامی جوادالائمه هستم.

ساعت بیداری تو ماه رمضون 3:30 هست بعد از 5 تا 6 دوباره میخوابید.

کلا خودتون رو برا یه دوره ی نسبتا سخت آماده کنید.

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیدار باش باید ساعت 4 اینطورها باشه چون باید بتونیم یک لقمه غذا هم که شده بزنیم . !!سحری نمیدن که میگن با شکم خالی رژه برید و ورزش کنید باور کن که همه دم به دقیقه جلو بهداری صف بکشن ( اینم در نظر بگیرید که اونا هم انسان هستند ) ! :hmm:
یعنی ورزش و رژه هم داریم؟ آقا یدن نمیکشه که!!:blink:

سلام.
من در حال گذراندن دوره آموزشی در پادگان 06 یا آموزشگاه نظامی جوادالائمه هستم.
ساعت بیداری تو ماه رمضون 3:30 هست بعد از 5 تا 6 دوباره میخوابید.
کلا خودتون رو برا یه دوره ی نسبتا سخت آماده کنید.
5تا6؟ مگه میشه آدم 1ساعت بخوابه مگه ساعت کوکیه!! :wacko:

یعنی تو رمضون سخت میگذره؟ من 3ماه اضافه خدمت دارم میتونم نرم تا دوره بعدی فرقی بجالم نمیکنه جز الافی و استرسش. تو چه ماهی خوبه؟اسفند؟
حسابی ماروترسوندید

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
رزه مه 100% هست شاید ورزش رو بپیچونن .
داداش من معلومه که سحری میدن ! این دوستمون هم که گفته 3:30 بیدار میکنن بعد تا 4:30 میشه خورد ولی تو هر پادگانی یک جوره!. اصلا نگران نباش عادت میکنی جوری که وقتی برگشتی خونه اونوقت همین آش و همین کاسه هست . شما اگه برگه سفیدت اومده باشه بعدش نری میشی سرباز فراری 6 ماه اضافه خدمت میخوری . بلاخره باید سوخت و ساخت تازه این دوستمون نگفته که رژه دارن یا نه ولی همینی که اومده خونه و پست داده معلومه که زندس پس خودش جای امید واری داره . من که دیگه نه حوصله موندن خونه دارم میرم و قالشو میکنم.

اینم بگم که هر انسانی پتانسیل بدنیش یک جوره یه یکی خیلی زیاد سخت میگزره و به یکی سخت و به یکی معمولی . همه چی بستگی به آدمش داره و بس . پس اول باید خودمونو محک بزنیم من خودم آدمی هستم که بیدار شدن تو صبح زود خیلی سخته ولی سره ورزش و رژه باشه نه نفس کم میارم نه قدرت بدنی . من توی تمام زندگیم کار کردم و از هیچ کار+هیچ بی احترامی +هیچ زور گویی نمیترسم .

Last edited:

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
رزه مه 100% هست شاید ورزش رو بپیچونن .
داداش من معلومه که سحری میدن ! این دوستمون هم که گفته 3:30 بیدار میکنن بعد تا 4:30 میشه خورد ولی تو هر پادگانی یک جوره!. اصلا نگران نباش عادت میکنی جوری که وقتی برگشتی خونه اونوقت همین آش و همین کاسه هست . شما اگه برگه سفیدت اومده باشه بعدش نری میشی سرباز فراری 6 ماه اضافه خدمت میخوری . بلاخره باید سوخت و ساخت تازه این دوستمون نگفته که رژه دارن یا نه ولی همینی که اومده خونه و پست داده معلومه که زندس پس خودش جای امید واری داره . من که دیگه نه حوصله موندن خونه دارم میرم و قالشو میکنم.

اینم بگم که هر انسانی پتانسیل بدنیش یک جوره یه یکی خیلی زیاد سخت میگزره و به یکی سخت و به یکی معمولی . همه چی بستگی به آدمش داره و بس . پس اول باید خودمونو محک بزنیم من خودم آدمی هستم که بیدار شدن تو صبح زود خیلی سخته ولی سره ورزش و رژه باشه نه نفس کم میارم نه قدرت بدنی . من توی تمام زندگیم کار کردم و از هیچ کار+هیچ بی احترامی +هیچ زور گویی نمیترسم .

این دوست عزیز راست میگه، کلا آدمیزاد موجودیه شدیدا منطبق پذیر، همچین خودتان و بدنتان با شرایط خو میگیره که خودتان شک میکنید، من خودم الان شک میکنم که چه جونی داشتم و جه کارایی که تو آموزشی نمیکردیم، ولی میگذره، باور کن همه مثل خودتان هستند، همه با هم هستید و در هر صورتی این سربازی میگذره و تمام میشه و شرش کنده میشه
اصلا نگران سختی نباش، کم نمیاری

بالا