• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من اول شهریور اعزامم. محل آموزشم افتاده 01 تهران.

می خواستم بدونم روز اول که می خواهیم بریم پادگان باید موهامونو با نمره 4 اصلاح کنیم یا فعلا لازم نیست و برای این کار فرصت هست.

یه سوال دیگه هم دارم که اونا خودشون مارو می برن تهران (چون من سالن شهرستانم) یا اجباری نیست و خودمون می تونیم بریم. چون من زیاد حال اتوبوس ندارم و اگه بزارن برای اون روز بلیط هواپیما بگیرم.

اگه پاسخ منو بدین خیلی ممنون می شم

روز اول اجبار نیست بزنی-اگه با هم برید بهتره چون موقع تقسیم احتمال داره تو یک یگان بیفتید البته محدودیت هم داره چون 6 نفر 6 نفر تقسیم میکنن تو یگانها که همه یک یگان از یک شهرستان نباشن که بخوان با هم تبانی کنن:D

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی !
01 و 02 چه مقدار از لحاظ امکانات فرق دارن ؟ آخه من هم 02 افتادم ؟ رشته کامپیوتر هم دوره کد خورد ؟ به شما سخت گذشت ؟ برگه تقسیم یگانتون اومد کجا افتادید ؟ساکن تهران هستید ؟

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol:
1سئوال
گفتی بخوام برم 4راه پاسدران (ترمینال جنوب پیدا میشم) باید برم رسالت از اونجا با تاکسی برم؟ پاسداران؟

بعدش اینکه دوستان کسی خبر داره.... روز اول ما رو از شهرمون میبرن خود پادگان یا میارن ترمینال پیاده میکنن!!!! بعد میگن خودتون برید؟

سلام دوست عزیز من ساکن حوالی رسالت هستم برای اینکه از ترمینال جنوب بیای رسالت میتونی از متروی ترمینال استفاده کنی و بری به ایستگاه امام ***** و خط شماره 2 رو سوار بشید به سمت علم وصنعت،ایستگاهی که باید پیاده بشید اسمش گلبرگ هست اگر عوض نشده باشه(بعد از ایستگاه فدک میشه)یه 500 متر بالاتر(پیاده روی) از ایستگاه ،میدان رسالت هست که پر تاکسیه!یه آمار از یکیشون بگیری سریعا جای خطی های پاسدارن رو میگن.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
منو بگو! شنبه صبح می خواستم برم :lol: خب شد گفتی!!

دوره آموزشی نیروی زمینی تمام نشده -موزر و ژیلت میزارن ببری فقط تیغ نمیزارن-هر جور قرص و تقویتی میزارن ببری-همه چی هست ولی کمتره-بهت کمد میدن قفل هم میتونی براش تهیه کنی که احتکالا همه بوفه ها دارن و به نظر من یه کیف جم و جور ببر تا تو کیسه انفرادیت جا بشه وگر نه میندازن بیرون:wacko:-موها رو بزنی خیلی بهتره-
مهرداد جان مرسی.
آخه نمیدونم کیسه انفرادی چقدره که بتونم اندزاش کنم!.... که ساکم بره توی این کیسه

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
برو بچ کسی شماره تلفن قسمت اداری یا کلن شماره ای از پادگام **** کرمانشاه داره؟

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک
آقایون اگه بریم **** وظیفه بهمون برگه سفید رو میدن؟ واسه من طی مراحلی گم شد:(

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان پاسخ دادن ولی من هم می گم. می تونی بری **** وظیفه با کارت ملی بگی برگه سبز رو برات پرینت بگیرن (به نظرم حاضر شده باشه تا الان) و بعد اون برگه رو بدی به رفیقت. من هم همین کار رو کردم. البته برای من اومد در خونه ولی دیر اومد.

من افتادم یزد! نیروی مقاومت ****.

**** یزد پادگان پذیرشی ها هست:دی
کلا شنیدم هتلی هست!
بعد که برگه رو دادم به دوست باید چقدر منتظر بمونم؟

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا شنیدم هتلی هست!

کد منم 87 هستش، پادگان خاتمی یزد!!امیدوارم همینطور باشه که شما میگید :eek:

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیشه این اتوبوسه رو یه جوری پیچوند؟ خودمون با قطاری هواپیمایی بریم...

فقط یه سوال: مدرک بالاتر از لیسانس مثل فوق لیسانس و دکتری رو اونجا جدا می کنن؟ فرقی با بقیه دارن؟ چون یه جا خوندم نیشابور روز اول لیسانس به بالاها رو جدا می کنن...

خیلی عالی بود.
اونجا کمد هم به همه میدن؟ یا نه فقط به بعضیا میرسه؟ اگه نرسه ساک و وسایلمون رو کجا بذاریم؟

اینکه خودت بری میتونی این کارو بکنی حتما که نباید با اتوبوس اونا بری تازه با هواپیما از اونا زودترم میرسی ولی محض احتیاط همون 1 شهریور برو یک هماهنگی بکن
اصلا اینجوری نیست که مدرک بالا رو جدا کنن ما خودمون تو گروهانمون چند تا فوق لیسانس داشتیم دکترم هست

کمد برای همه هست فقط قفل با خودت ببر که اونجا باید حتما استفاده کنی البته نبردی هم میتونی اونجا از بوفه قفل و زنجیر تهیه کنی

آقا نیشابور اول شهریور کسی هست ؟

داداش با شمام نیشابوری ؟

یه سوال : از ولایت ما تا نیشابور حول و حوش 26 ، 27 ساعت با اتوبوس راهه . می تونیم با یه وسیله دیگه مثلا قطار بیایم ؟ بعد چه روزی باید اونجا باشیم ؟ یعنی چند روز وقت داریم خودمون رو به پادگان برسونیم ؟ بعد مرخصی میان دوره چند روزه ؟

میان دوره میگن نمیدیم و ممنوعه و این حرفا ولی تا الان که همیشه دادن پس به شما هم میدن
مدتشم واسه ما که 5 روز بود معمولا هم همین مدته

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی کد 6 خورده نیرو انتظامی اراک بهش پیشنهاد میکنم وقتی برگه تقسیمش رو روزی که واسه تقسیم گرفت نره پادگان . پنج روز بعد بره خودش رو معرفی کنه چون میوفته گردان ذوالفقار که کلا صفا سیتی میشه واسش بهترین فرمانده گردان و گروهان رو داره که تکثرا کسایی که راهشون دوره میوفتن این گردان مثل مشهد و سیستان و... پس به هر کی افتاده نیرو انتظامی اراک پنج روز بعد بره که به نفعشه .

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه خودت بری میتونی این کارو بکنی حتما که نباید با اتوبوس اونا بری تازه با هواپیما از اونا زودترم میرسی ولی محض احتیاط همون 1 شهریور برو یک هماهنگی بکن
اصلا اینجوری نیست که مدرک بالا رو جدا کنن ما خودمون تو گروهانمون چند تا فوق لیسانس داشتیم دکترم هست

کمد برای همه هست فقط قفل با خودت ببر که اونجا باید حتما استفاده کنی البته نبردی هم میتونی اونجا از بوفه قفل و زنجیر تهیه کنی

میان دوره میگن نمیدیم و ممنوعه و این حرفا ولی تا الان که همیشه دادن پس به شما هم میدن
مدتشم واسه ما که 5 روز بود معمولا هم همین مدته
4 تا سوال دیگه م دارم:

1- مرخصی برای جسبوندن اتیکت رو همون روز اول میدن یا فرداش؟

2- جای معروف و سرراست واسه قرار گذاشتن تو شهر نیشابور کجاست؟ چون من 2 تا از دوستای همکلاسیمو پیدا کردم که اونام افتادن نیشابور...میخوام باهاشون از همین الان قرار بذارم تا روز مرخصی برای چسبوندن اتیکت با هم باشیم!...

3- خشم شب و گاز اشک آور و اینجور داستانا هست واقعن؟! میگن شام قبل از خشم شب هندونه و پنیر میدن؟ اگر خشم شب زدن می تونم خودمو بزنم به اون راه و بگیرم بخوابم! یا حتمن باید از آسایشگاه بریم بیرون؟ در ضمن گلوله هایی که شلیک می کنن واقعیه یا گازی؟ یعنی می تونیم غلط زدن و سینه خیز رفتن رو دودر کنیم و همینجور بیرون آسایشگاه واسه خودمون قدم بزنیم؟! یا نه اگر بایستیم می بندنمون به رگبار؟! کلن خشم شب رو کدوم شبا میدن شب اول و سوم که یکی از دوستان تو این تاپیک اشاره کرد؟

4- به غیر از مرخصی میان دوره مرخصی دیگه ای نمیدن؟ روزای پنجشنبه و جمعه مرخصی داخل شهر نمیدن؟ کلا همین 5 روز مرخصی میان دوره رو میدن؟ جمع کل مرخصی ها همین 5 روزه؟

ممنون که جواب میدین.

Last edited:

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی !
01 و 02 چه مقدار از لحاظ امکانات فرق دارن ؟ آخه من هم 02 افتادم ؟ رشته کامپیوتر هم دوره کد خورد ؟ به شما سخت گذشت ؟ برگه تقسیم یگانتون اومد کجا افتادید ؟ساکن تهران هستید ؟

01 , 02 میگن با هم فرقی ندارن بعضی از رشته ها دوره کد میخورن الان یادم نیست ولی عمران و معماری کد نمیخورن-برگه تقسیم هم بهد از جشن سردوشی یعنی 30ام میدن-ساکن شهرستان هستم

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهرداد جان مرسی.
آخه نمیدونم کیسه انفرادی چقدره که بتونم اندزاش کنم!.... که ساکم بره توی این کیسه

ساک معمولی (متوسط) توش جا میشه البته کمد هم داری ولی همه چیز نمیتونی توش بزاری چون کمد هم آنکارد داره

Last edited:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
01 , 02 میگن با هم فرقی ندارن بعضی از رشته ها دوره کد میخورن الان یادم نیست ولی عمران و معماری کد نمیخورن-برگه تقسیم هم بهد از جشن سردوشی یعنی 30ام میدن-ساکن شهرستان هستم

خیلی ممنون

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
کلا شنیدم هتلی هست!
آره من پذیرشی بودم!

دیگه تو نباید منتظر باشی! اون دوستت باید کارت رو انجام بده. باید ببینی تاریخ اعزامت کی هست، حدود 20 روز تا 30 روز قبل از تاریخ اعزامت، لیست امریه ایی ها و پذیرشی ها وارد سیستم میشه و میتونی زنگ بزنی **** وظیفه و شماره ملی ات رو بدی و اون ها بهت می گن که آیا امریه ات پذیرفته شده یا نه.

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
آقا پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور چطوریاست بدبخت شدم یا نشدم ؟

Noruzpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور چطوریاست بدبخت شدم یا نشدم ؟

آموزشگاه شهید هاشمی نژاد - نیروی زمینی **** - نیشابور - منطقه سیاحتی باغرود .
کد 123

سلام .
این مطلب رو تو جواب یکی از ددوستان که اطلاعاتی در مورد پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور خواسته بود نوشتم .
امیدوارم به در همه بخوره .
salam
amuzeshgahe hasheminejad - niruye zaminiye sepah - neyshabur - baaghrud.
omidwaram halet khub bashe .
ma ro 24 mordad tarkhis kardan.
yani jaman 55 ruz .
aslan negaran nabash .
ounja ziyad behet sakht nemigzare .hadaghal wase lisansao amriye hao sarbaz moallema ke injuriye.
telefone karti ounja hast , wali 4 ta .
mobileto ba hodet bebar .
man 2ta gushi ba khodam borde budam .albate age durbin dar nabashe behtare.
tu ye pakte abmive sanich bezar .
tahe pakato chasb bezan.
albate tu dejbani age zerang bashi wa bejaye inke ouna saketo begardan khodet wasayeleto berizi ruye miz mituni dar beri ,
dakhele padegan jalebe sarsabze , derakht dare , jaye denj kheyli dare , harkari bekhay mituni anjam bedi .
4ta gordan ounja hast az hame behtar 300 ya gordane emam hasane ounam goruhane 4 omesh .
baghiyeham bad nistan .
mogheyi ke baraye awalin bar be saf mishin ta behetun code fardi bedan say kon jayi az saf bemuni ke code rond nashi , kodayi ke 7 wa 8 daran ham nashi masalan 17 - 27 - 38 - 58 ya 20 - 30 - 40 chon yezare az baghiye bishtar azat kar mikeshan .
barkhordeshun khube , bi ehteamio bi adabi nemikonan .
say kon hich masuliyati ghabul nakoni , be joz self servis chon emtiyazate khubi dare.
say kon khodeto tablo nakoni ,
kelasaro napichun ,boro sare kelas wali ziyad be khodet feshar nayar ,
meydane tiro baghiyeye nomreha hame alekiyan , faghat say kon aghidati wa namz ro khub nomre begiri .
age eynaki hasti ke khube wali age nisti ye eynak ba khodet bebar , be dardet mikhore , chon eynakiya mask neizanan .
hatman lebase garm bebar ,ounja ruzash game wali shaba kheyli sarde .
ba hichkas dargir nasho .
morkhasi miyan dore hatman midan .
ye morkhasye 30 saateye ziyarati wase mashhadam midan .
baghiyeye ruza wa 5shanbe jomeha bastegi be zerangiye khodet dare .
inghadr be farmande dastat pile kon ta behet morkhasi bede , chon age morkhasi beri ya nari hichja sabt nemishe wa age nari zarar kardi .
az takhiro gheybate bade morkhasi natars masalan age 1 ruzam bade morkhasi beri ziyad moshkeli pish nemiyare.
wasayele khorakiam onja bufe dareo mifrushan .
pul be anazeye kafi ba khodet bebar chon ounja aber banko ina nadare .bayad wase pul gereftan beri dakhele shahr.
taze tu mahe ramezun ziyad kari be karetun ndaran . az 6 sobh kelas darid ta 12 bad dige ta farda sobh bikarid.
rasti ounja bidar bash saate 3:15 tu mahe ramezun wa 4 :10 tu ruzaye aaddiye .
khamushim saate 10 .
ghazahaye ounja ham bad nist .
ye maske parcheiyam ba khodet bebar chonm baado gardo khak ounja ziyade khosusan tu ordu .
wa amma ordu :
wahshatnak tarin bakhshe amuzeshi hamin ordue mamulan 4shabo 5 ruze,ordugah wasate kuhe , har ruz az badezohr tufane shen miyad ta saate 10 - 11 shab .
shaba damash be zire sefr mirese .
ye piyade rawiye 18 kilumetri darin ke ta mituni ba khodet ab khordan bebar wa be abe ghomghome ektefa nakon , say kon tu piyade rawi , didewar beshi ke az baghiyeye bacheha jodast wa kami rahat tare .
shabe awwal saate 12 wa shabe sewom saate 9 khashme shab mizanan tu in do ta saati ke goftam say kon ba putin bekhabi .
sahbe akharam mibaranetun manowr ke faghat hawaset bashe az bacheha joda nashi .
age rahet az neyshabur dure ke bayad ba hawapeyma berio biyay chon ounja waght kheyli arzesh peyda mikone.
baraye miyan dore wa zamane tarkhiso morkhasio ina bayad be farmandehatun gir bedin , darkhast beniwisid , name bedin ta kalaafashun konid.

dar kol amuzeshi dorane badi nist , ruzaye awalesh kheyli delgiro sakhte , wasatash aadat mikoni , ruzaye akhar dust dashtaniye , wa mogheye payane doreo khodahafezi hame gerye mikonan .

wa ye rah ke mituni in doraro rahat tar begzaruni ine ke ba 4-5 ta az bacheha jur beshino hamegi hamisheo hameja baham bashin .

be har hal ma ke in doraro gozarundimo torimunam nashod , faghat pustemun sukhto siyah shod .

omidwaram hame ba salamato mowafaghiyat in doraro begzarunan .

baz age soaali bashe man dar khedmatam .

[email protected]

بالا