با اینکه فکر نمی کنم جز من کسی تو این بخش باشه
ولی بیا بالا محض احتیاط شاید کسی یادش رفته باشه .
پ.ن : این اسمایلی
دیگه خز شده. نه !؟ دی:

پ.ن : این اسمایلی

دقیقا!چقدر بی منطق هست، اصلا متوجه نیست طرف حقوق دان هست، دانشیار هست (یعنی مرحله بعد میشه استاد!) طرف میگه باید به ما مدرک ارایه کنید که توافق حاصل شده، والا بر اساس قرارداد، قرارداد فسخ میشه! دایی میگه توافق کردیم شما نبودید!!! شما مدرک بده که توافق نکردیم! :lol:
هیچوقت نسبت به علی دایی احساس خوبی نداشتم. امشب با این حرفاش حسم قوی تر هم شد. میگه من مدرسه ساختم، دانشگاه شریف درس خوندم که به این راحتی ها نیست و ... چقدر از خود متشکر هست. خدا خدا میکنه یادش رفته چطوری با رانت مربی تیم ملی شد، حالا که یه رانت قوی تر پیدا شد و گذاشتنش کنار عدالتخواه و حق طلب شده. با عرض معذرت از طرفداران علی دایی![]()
بله، اون یکی ها که هیچ. ولی همشون سر پول افتادن به جون هم، دم از مردم هم میزنن. اختلاف مالی پیش اومده آنتن شبکه سراسری رو در اختیار آقا قرار دادن که بیاد حرف بزنه. اون موقع که قرارداد 600 میلیونی میبستن و هرچقدر سوال میشد که مردم حق دارن بدون مبلغ قرارداد چقدر هست حرف نمیزدن و مردم رو نامحرم میدونستن. حالا که اختلاف پیش اومده مردم مردم میکنن.
چقدر بی منطق هست، اصلا متوجه نیست طرف حقوق دان هست، دانشیار هست (یعنی مرحله بعد میشه استاد!) طرف میگه باید به ما مدرک ارایه کنید که توافق حاصل شده، والا بر اساس قرارداد، قرارداد فسخ میشه! دایی میگه توافق کردیم شما نبودید!!! شما مدرک بده که توافق نکردیم! :lol:
خوب اتفاقا داشت درست میگفت!چقدر بی منطق هست، اصلا متوجه نیست طرف حقوق دان هست، دانشیار هست (یعنی مرحله بعد میشه استاد!) طرف میگه باید به ما مدرک ارایه کنید که توافق حاصل شده، والا بر اساس قرارداد، قرارداد فسخ میشه! دایی میگه توافق کردیم شما نبودید!!! شما مدرک بده که توافق نکردیم! :lol:
چقدر بی منطق هست، اصلا متوجه نیست طرف حقوق دان هست، دانشیار هست (یعنی مرحله بعد میشه استاد!) طرف میگه باید به ما مدرک ارایه کنید که توافق حاصل شده، والا بر اساس قرارداد، قرارداد فسخ میشه! دایی میگه توافق کردیم شما نبودید!!! شما مدرک بده که توافق نکردیم! :lol:
خوب اتفاقا داشت درست میگفت!
وقتی نوشتن در صورت عدم توافق فسخ میشه! فدراسیون باید مدرک بیاره برای عدم توافق!