sinasantana
Registered User
- نوشتهها
- 296
- لایکها
- 41
آخه از کجا میتونم بفهمم که ip اون سرور بازیه چیه؟ راهشو بلدنیستم. میشه بگید چطوری؟
آخه از کجا میتونم بفهمم که ip اون سرور بازیه چیه؟ راهشو بلدنیستم. میشه بگید چطوری؟
احتمالا باید تنظیم بازگشت به تنظیمات اولیه داشته باشه.سلام
من یه مودم adsl tplink 8817 دارم چند روز پیش تصمیم گرفتم فریمورش ارتقا بدم ورژن خودش 1.1 بود ولی من اشتباهی ورژن 5 ریختم حالا دیگه چراغ لینک روشن نمیشه ولی میتونم داخلش برم الان فریمورش شده5 ولی کار نمیکنه. در ضمن دیگه ورژن قبلی رو قبول نمیکنه .حالا اکه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
احتمالا باید تنظیم بازگشت به تنظیمات اولیه داشته باشه.
کدوم چراغها روشنه؟! دیاگنوستیک گرفتی؟!تا حالا چند بار ریسیت کردم هم کلید پشت مودم هم از داخل مودم ولی هیچ تغییری نکرد![]()
کدوم چراغها روشنه؟! دیاگنوستیک گرفتی؟!
باید برید داخل پنل مودم: 192.168.1.1چراغ power و lan روشنه.
دیاگنوستیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطوری بگیرم؟
باید برید داخل پنل مودم: 192.168.1.1
باید یه قسمت داشته باشه برای خطایابی.
sysRestore را امتحان کردی؟! یکبار هم از طریق Network and Sharing Center دیاگنوس بگیر اونجا راه حلها رو ردیف میکنه...اینا رو ببین
اون اخری هم وقتی میخوام فریمور اصلی رو روش بریزم میده
sysRestore را امتحان کردی؟! یکبار هم از طریق Network and Sharing Center دیاگنوس بگیر اونجا راه حلها رو ردیف میکنه...
اگر درست نشد ببین آپدیت جدیده چه فایلهایی داخلش داره، پیداشون کن و انتقال بده به یک پوشه موقت بعد دوباره نصب ورژن قبلی را امتحان کن.
خواهش میکنم! شما تو همین پنلت یه قسمت داری با عنوان sysRestore امتحانش کردی؟!میشه بیشتر توضیح بدی :wacko:
در ضمن میبخشی که اینقدر سوال میپرسم :blush: