سلام
بد متوجه شدید...
منظور من ضعف کاراته نبود اصلا...
البته هم نمیگم که توآ بهترینه...
من شائولین سنتی و اصیل رو بیشتر می پسندم.
هرچند که توآ در مقابله با شائولین ابدا شد ولی از نظر من توانایی این کار رو نداره...
البته توآ کارهای زیادی هستن که اساتید شائولین هم از پسشون بر نیومدن ولی باز به نظر من همه کار رو اون 60% انجام میدهدر کل گیر ندین دیگه...
خودتون آستین بالا بزنین
البته یه نصیحت از من به عنوان یه برادر کوجیکتر...
ورزش رزمی اینقدر جذابیت داره که ادم دچار اشتباه بشه و تمام زندگیش رو وقفش کنه...
ولی ته تهش هر چی هم که باشیم حتی با پای خودمون هم نمیتونیم بریم تو گور و محتاج دیگرانیم...
من رو میبخشید این رو گفتم چون زیاد دیدم کسانی رو که هدف زندگیشون شده رزمی که از نظر من تو برترین شکل بازم خیلی کوچیکه...
باز هم منو ببخشید
یا حق
سلام دوست من
در مورد توا من درآوردی پ.میرزایی درگزشته من و دوستم cyber در همین فرم زیاد بحث کردیم . دوستان لطف کنن اول کمی به گوشه کنار فرم نگاهی بندازن بعد پست بزنن. به هر حال ممنون از حسن توجه شما
در مورد شائولین هم قابل مقایسه با توا نیست چون شائولین نه سبک رزمی هست نه هنر رزمی (شائولین یک آکادمی پرورش روح و جسم هست که واسه تربیت جسم ورزش کار میکنن کما به نام ک.فو میشناسیم) که در ایران و کشورهای عربی و بعضی از نواحی آمریکای شمالی فکر میکنن ک.فویی بنام ک.فو شائولین داریم:happy:
توجه: در مورد مقایسه توا و شائولین منظورم این نبود که توا از شائولین بهتره کاملا برعکس
دوباره میگم شائولین اسم هنر رزمی نیست . کونگ فویی که در شائولین کار میشد بعدا خارجی ها وقتی رفتن کشوراشون گفتن ما کونگفو شائولین بلدیم که بعد از مدتی معروف به کونگ فو شائولین شد
در مورد گور هم که گفتید باید بگم ربطی به این تاپیک نداشت
ممنون از حسن توجه شما
Last edited: