• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
بد متوجه شدید...
منظور من ضعف کاراته نبود اصلا...
البته هم نمیگم که توآ بهترینه...
من شائولین سنتی و اصیل رو بیشتر می پسندم.
هرچند که توآ در مقابله با شائولین ابدا شد ولی از نظر من توانایی این کار رو نداره...
البته توآ کارهای زیادی هستن که اساتید شائولین هم از پسشون بر نیومدن ولی باز به نظر من همه کار رو اون 60% انجام میده;)در کل گیر ندین دیگه...
خودتون آستین بالا بزنین:)
البته یه نصیحت از من به عنوان یه برادر کوجیکتر...
ورزش رزمی اینقدر جذابیت داره که ادم دچار اشتباه بشه و تمام زندگیش رو وقفش کنه...
ولی ته تهش هر چی هم که باشیم حتی با پای خودمون هم نمیتونیم بریم تو گور و محتاج دیگرانیم...
من رو میبخشید این رو گفتم چون زیاد دیدم کسانی رو که هدف زندگیشون شده رزمی که از نظر من تو برترین شکل بازم خیلی کوچیکه...
باز هم منو ببخشید
یا حق

سلام دوست من
در مورد توا من درآوردی پ.میرزایی درگزشته من و دوستم cyber در همین فرم زیاد بحث کردیم . دوستان لطف کنن اول کمی به گوشه کنار فرم نگاهی بندازن بعد پست بزنن. به هر حال ممنون از حسن توجه شما

در مورد شائولین هم قابل مقایسه با توا نیست چون شائولین نه سبک رزمی هست نه هنر رزمی (شائولین یک آکادمی پرورش روح و جسم هست که واسه تربیت جسم ورزش کار میکنن کما به نام ک.فو میشناسیم) که در ایران و کشورهای عربی و بعضی از نواحی آمریکای شمالی فکر میکنن ک.فویی بنام ک.فو شائولین داریم:happy:
توجه: در مورد مقایسه توا و شائولین منظورم این نبود که توا از شائولین بهتره کاملا برعکس

دوباره میگم شائولین اسم هنر رزمی نیست . کونگ فویی که در شائولین کار میشد بعدا خارجی ها وقتی رفتن کشوراشون گفتن ما کونگفو شائولین بلدیم که بعد از مدتی معروف به کونگ فو شائولین شد

در مورد گور هم که گفتید باید بگم ربطی به این تاپیک نداشت:)

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
این سبک وینگ چون هم معضلی شده از یه طرف قهرمانی میگه من بنیانگذار سبک تو ایرانم و حسن زاده و پیرنیا شاگردهای من هستن از طرف دیگه پیرنیا(وینگ چون کونگ فو سنتی) میگه من وینگ چون رو از پسر استاد ایپ یادگرفتم حسن زاده(wt) هم میگه من رفتم آلمان یاد گرفتم کسی میدونه جریان چیه :wacko::wacko:

بله دوست من در ایران یک کارگر ظرف یک هفته قهرمان....... فلان فلان رزمی میشه :lol::happy:
استاداشون هم معمولا کله گنده هستن:lol: لول
مردم هم که از حکم های اسکن شده و کپی شده و من در آوردی سر در نمیارن ;) (البته آدمای زرنگ هستن;) )

به هر حال من به عنوان....... پیشنهاد میکنم خودتو خسته نکن

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سبک بزن بزن واقعی فقط جیت کان دو هستش سبکی که توش از فرم بازی خبری نیتس
بروسلی همین چیزا رو میدونست که جیت کان دو رو اختراع کرد

سلام دوست من
در مورد فرم باید بگم که...... اکثر مکاتب جنگی که توجهشون به جنگ و آرایش جنگی بوده چیزی به نام فرم نداشتن مثل کنجوتسو یا نینجوتسو(سربازان spy) یا تنشین شودن کاتوری شینتو ریو یا و..... چون هدفشون جنگ و دفاع بوده .
و توجه داشته باشید که هنر رزمی با مکتب جنگی فرق میکنه این رو هزار بار توی این فرم گفتم مثلا در ایران به اشتباه نین جوتسو رو هنر رزمی میگن در صورتی که مکتب جنگی هست.
در مورد خاصیت فرم هم در هنر رزمی بارها بحث شده.
در مورد این که چرا سبک رزمی جیت کان دو چرا فرم نداره،jeet kundo که از دهه شصت تو جهان رونق فراون گرفت، که بیشتر تکنیک‌های جیت کان دو براساس هنر رزمی وینگ چون اما بوروس میخواست این روش جدیدش نه مثل سبک های ژاپنی خشک و قدرتی باشه نه مثل سبک های چینی نرم ، آمد یک سری تغییراتی تو روش کارش دادمثل حذف فرم یا حرکات انحرافی دست و پا و....
بیشتر روی سرعت حرکات دست و پا فوکز شده و در نوع خودش سبک جالبی هست:eek:

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست من
در مورد توا من درآوردی پ.میرزایی درگزشته من و دوستم cyber در همین فرم زیاد بحث کردیم . دوستان لطف کنن اول کمی به گوشه کنار فرم نگاهی بندازن بعد پست بزنن. به هر حال ممنون از حسن توجه شما

در مورد شائولین هم قابل مقایسه با توا نیست چون شائولین نه سبک رزمی هست نه هنر رزمی (شائولین یک آکادمی پرورش روح و جسم هست که واسه تربیت جسم ورزش کار میکنن کما به نام ک.فو میشناسیم) که در ایران و کشورهای عربی و بعضی از نواحی آمریکای شمالی فکر میکنن ک.فویی بنام ک.فو شائولین داریم:happy:

ممنون از حسن توجه شما

زیاد با شاولینت موافق نیستم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
زیاد با شاولینت موافق نیستم

در مورد مقایسه توا و شائولین منظورم این نبود که توا از شائولین بهتره :lol: کاملا برعکس

دوباره میگم شائولین اسم هنر رزمی نیست . کونگ فویی که در شائولین کار میشد بعدا خارجی ها وقتی رفتن کشوراشون گفتن ما کونگفو شائولین بلدیم که بعد از مدتی معروف به کونگ فو شائولین شد;)

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
لطفا توجه کنید
من چند صفحه قدیمی از این فروم رو خوندم
چند نفری که در مورد ورزش های رزمی نظر می دادن همش اطلاعاتشون رو از لینک ها بدست می اوردن که خیلی هاش اشتباه بود
در این لینک ها همه جور مزخرفی مینویسن لطفا در نوشتن اطلاعات !!!بیشتر دقت کنید و اطلاعاتتون رو از هر منابعی بدست نیارد
اقا همین طوری میشه که وضع ورزش رزمی در ایران به این وضع می افته
4 نفر ادم از 4 تا سایت مزخرف اطلاعات می گیرن بعد در باشگاه به خورد مردم می دن
مردم که فرق کنگفو و نینجوتسو و کاراته رو نمی دونن که .....

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من

توجه: در مورد مقایسه توا و شائولین منظورم این نبود که توا از شائولین بهتره کاملا برعکس

دوباره میگم شائولین اسم هنر رزمی نیست . کونگ فویی که در شائولین کار میشد بعدا خارجی ها وقتی رفتن کشوراشون گفتن ما کونگفو شائولین بلدیم که بعد از مدتی معروف به کونگ فو شائولین شد

ممنون از حسن توجه شما

سلام دوست عزیز
اگه بخواهیم اینطوری قضاوت کنیم تمام ورزش های رزمی من دراوردیه...!
بعد هم دوست عزیز بنده تو 125 صفحه چه جوری دنبال مکالمه ی شما و جناب سایبر بگردم؟
از طرف دیگه یعنی به خاطر اینکه قبلا شما با اوشون راجعبه توآ صحبت فرمودین شخصه دیگه ای فرصت اظهار نظر نداره؟

البته که شائولین صرفا یه سبک نیست و این مشخصه که ورزشی که در معابد شائولین جنوبی و شمالی کار میشه رو در تمام دنیا ک.شائولین می گن و نمیدونم پرداختن به این موضوع چه مسئله ای رو حل کرد؟
منظور از سبک شائولین هم همین سبک ورزشه که داره تو معبد کار میشه شامل فرمهاش و...!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد نکته ی آخر هم فرمایش شما درسته اون هم بذارید به این حساب که من فکر کردم میشه اینجا جدا ازاینکه موضوع بحث چیه ادم حرف دلش رو بزنه که حق با شماست اشتباه از من بود.
اگه بازم اشتباهی کردم گوشزد کنین.
ممنونم
یا حق

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
لطفا توجه کنید
من چند صفحه قدیمی از این فروم رو خوندم
چند نفری که در مورد ورزش های رزمی نظر می دادن همش اطلاعاتشون رو از لینک ها بدست می اوردن که خیلی هاش اشتباه بود
در این لینک ها همه جور مزخرفی مینویسن لطفا در نوشتن اطلاعات !!!بیشتر دقت کنید و اطلاعاتتون رو از هر منابعی بدست نیارد
اقا همین طوری میشه که وضع ورزش رزمی در ایران به این وضع می افته
4 نفر ادم از 4 تا سایت مزخرف اطلاعات می گیرن بعد در باشگاه به خورد مردم می دن
مردم که فرق کنگفو و نینجوتسو و کاراته رو نمی دونن که .....

بله دوست من قانون کپی پست تو ایران آزاده :lol: وبلاگ ها هم اکثرا کپی پست هستن

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست عزیز
اگه بخواهیم اینطوری قضاوت کنیم تمام ورزش های رزمی من دراوردیه...!
بعد هم دوست عزیز بنده تو 125 صفحه چه جوری دنبال مکالمه ی شما و جناب سایبر بگردم؟
از طرف دیگه یعنی به خاطر اینکه قبلا شما با اوشون راجعبه توآ صحبت فرمودین شخصه دیگه ای فرصت اظهار نظر نداره؟

البته که شائولین صرفا یه سبک نیست و این مشخصه که ورزشی که در معابد شائولین جنوبی و شمالی کار میشه رو در تمام دنیا ک.شائولین می گن و نمیدونم پرداختن به این موضوع چه مسئله ای رو حل کرد؟
منظور از سبک شائولین هم همین سبک ورزشه که داره تو معبد کار میشه شامل فرمهاش و...!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد نکته ی آخر هم فرمایش شما درسته اون هم بذارید به این حساب که من فکر کردم میشه اینجا جدا ازاینکه موضوع بحث چیه ادم حرف دلش رو بزنه که حق با شماست اشتباه از من بود.
اگه بازم اشتباهی کردم گوشزد کنین.
ممنونم
یا حق

با قسمت من در اوردی بودن ورزش موافق نیستم
ولی با بقیه حرف ها موافق
دو تا سوال هم داشتم
اقای که تو ا رو ساخته خودش چه ورزشی تمرین کرده؟
الان در ایران چه کسی در توا بهتره؟(منظورم از شاگرد های ایشون که الان در ایران اموزش میدن است)

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بچه ها کسی فیلم مستند معبدشائولین رو دیده؟ یادش به خیر داشتمش یکی از رفقای نامرد گرفتو دیگه پس نداد بیوجدان
خیلی باحال بود شیشه تو سر خورد میکردن با پنجه تنه درختو میکندن ! پتک و گرز تو شکم طرف میکوبیدن ! نیزه میکردن تو گردن میشکستش ... !!
خیلی راهبای شائولین مخوفن دیده باشین تایید میکنید

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی از وضعیت مجله رزم آور خبر نداره؟ منتشر میشه هنوز؟ تو اینترنت چیز زیادی دربارش پیدا نکردم؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
بچه ها کسی فیلم مستند معبدشائولین رو دیده؟ یادش به خیر داشتمش یکی از رفقای نامرد گرفتو دیگه پس نداد بیوجدان
خیلی باحال بود شیشه تو سر خورد میکردن با پنجه تنه درختو میکندن ! پتک و گرز تو شکم طرف میکوبیدن ! نیزه میکردن تو گردن میشکستش ... !!
خیلی راهبای شائولین مخوفن دیده باشین تایید میکنید

چه خبره!!!!!!!:eek::blink::wacko: اینا که گفتی راهب بودن

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چه خبره!!!!!!!:eek::blink::wacko: اینا که گفتی راهب بودن
آره باور کن البته تمرینات عجیبی هم دارن مثلاً یه نوع خاص میایستن که من دودقیقه هم نمیتونم و باید تو اون حالت صبحانه بخورن ! از صبح تا شب ورزشهای سنتی میکنن که پیشرفته ترین تمرینات بوکس هم به گرد پاش نمیرسه دستاشونو تو کیسه های شن میکنن وزنه های آهنی عجیب غریب بالای سر میبرن تمرکز خاصی دارن و پایه های کنار هم چیده شده باهم مبارزه میکنن هرکی افتاد پایین استاد میاد مجازاتش میکنه و یا از معبد اخراج !
اینه که میگن ما کنگ فوی واقعی رو نشناختیم من این فیلمو 14 سال پیش دیدم هیچوقت خانواده ظرفیت نداشتن ببیننش فقط یه بار یکی از بزرگسالا که دید که خیلیم شوخ بود تا آخر فیلم خشکش زده بود و دیگه حوصله مسخره کردن نداشت ... اینا که بهت گفتم توی یه معبد انجام میشه مطمئن باش حقه ای تو کاراشون نیست !

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از همه جالب ترش اون صحنه بود که یکی از راهبای پا به سن گذاشته به پهلو خوابید و یه سنگ نصف هیکل خودش روی سرش گذاشتن و با پتک بزرگ خورد کردن تنها یه حوله بین سرش و سنگ بود !! باور میکنی دوست عزیز ؟! :)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
خارج از فیلم و مستند و ....... وارد شویم و کمی با قهرمانانی چون وادرسون ،رکونتی که متخصص شکستن اجسام سخت هستن صحبتایی که میکردن گوش کنی خیلی چیزا میشه فهمید از جمله شکستن مفاصلشون و درد شبانو و.......... هزارجور دیگه کوفت و چرت دیگه......

دوست من شما فیلم و کلیپ های دیوید بلین رو دیدی؟؟؟؟؟؟ حتما دانلود کن و ببیبن در نگاه اول تا ...... همچی باور کردنی هست چون صحنه ها طوری طراحی شده که 200% واقعی به نظر برسه، تو این جور فیلم های مستند اغراق زیاده اما با جلوهای ویژه از نوع طبیعی:happy:

مستند که نیازی نیست همین فیلم هایی هم که در سینماست این چیزا رو نشون میده

تا حلا تو کمپ این کارا شرکت کردی؟؟؟؟؟ به این مراسم شائولین (خرد کردن شکستن و......) چیاتوسو میگن ، اگه از نزدیک ببینی جنس فلزاتی که واسه این کارا استفاده میکنن از چدن 3% هست که با ضربه ای برای حدود 2kg شکسته میشه. نوع خاص بتون و مصالح و ضربه زدن به کانون جسم و ........... هزار ترفند دیگه همراه با کمی سرعت و قدرت بیننده رو :eek: میکنه . (اگه بدونی چقدر راحته فردا جو گیر میشی;) )

دوستان دنیای فیلم با واقعیت متفاوت هست هزارمین باره که میگم حتی مستند ها هم بر اساس واقعیت همراه با جلوه میسازن ولی خود واقعیت نیست.
فیلم امام علی هم مستند بر اساس واقعیت هست اما.............. (امیدوارم ونظورم رو فهمیده باشید)

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
خارج از فیلم و مستند و ....... وارد شویم و کمی با قهرمانانی چون وادرسون ،رکونتی که متخصص شکستن اجسام سخت هستن صحبتایی که میکردن گوش کنی خیلی چیزا میشه فهمید از جمله شکستن مفاصلشون و درد شبانو و.......... هزارجور دیگه کوفت و چرت دیگه......

دوست من شما فیلم و کلیپ های دیوید بلین رو دیدی؟؟؟؟؟؟ حتما دانلود کن و ببیبن در نگاه اول تا ...... همچی باور کردنی هست چون صحنه ها طوری طراحی شده که 200% واقعی به نظر برسه، تو این جور فیلم های مستند اغراق زیاده اما با جلوهای ویژه از نوع طبیعی:happy:

مستند که نیازی نیست همین فیلم هایی هم که در سینماست این چیزا رو نشون میده

تا حلا تو کمپ این کارا شرکت کردی؟؟؟؟؟ به این مراسم شائولین (خرد کردن شکستن و......) چیاتوسو میگن ، اگه از نزدیک ببینی جنس فلزاتی که واسه این کارا استفاده میکنن از چدن 3% هست که با ضربه ای برای حدود 2kg شکسته میشه. نوع خاص بتون و مصالح و ضربه زدن به کانون جسم و ........... هزار ترفند دیگه همراه با کمی سرعت و قدرت بیننده رو :eek: میکنه . (اگه بدونی چقدر راحته فردا جو گیر میشی;) )

دوستان دنیای فیلم با واقعیت متفاوت هست هزارمین باره که میگم حتی مستند ها هم بر اساس واقعیت همراه با جلوه میسازن ولی خود واقعیت نیست.
فیلم امام علی هم مستند بر اساس واقعیت هست اما.............. (امیدوارم ونظورم رو فهمیده باشید)

ممنون از حسن توجه شما

ولی من خودم دیدم که با سر اهن رو شکوندن
اگر چودن هم باشه بازم سخته ؟نه؟
ولی خوب اره اینا همش مسخره است که چی؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
از همه جالب ترش اون صحنه بود که یکی از راهبای پا به سن گذاشته به پهلو خوابید و یه سنگ نصف هیکل خودش روی سرش گذاشتن و با پتک بزرگ خورد کردن تنها یه حوله بین سرش و سنگ بود !! باور میکنی دوست عزیز ؟! :)

یک سنگ بزرگ رو چطور با سرش نگه میداشتش؟
این که گفتی راهب بودن با نینجا؟بیشتر شبیه تمرینات نینجا هاست؟
نه بابا نینجا هم نمیتونه سنگ رو سرش بشکونه
ولی خیلی وقت پیش یادم فنون شرقی نینجا نشون میداد ایرانی بودن بطری با دست میشکوندن حتما خارجی هاش سنگ میشکونن
بابا اصلا این سنگ و راهب و نینجا رو بی خیال:wacko:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ولی خیلی وقت پیش یادم فنون شرقی نینجا نشون میداد ایرانی بودن بطری با دست میشکوندن حتما خارجی هاش سنگ میشکونن
نینجا که مال ژاپنه یه نوع شمشیرزنی نیروهای نظامی سری بوده ربطی به شائولین نداره !!
بله چندنفرم دوروبرش بودن منم فیلمشو دیدم نمیدونم اونجا نبودم ببینم ولی قبلش یه سری فرمو اینا برای تمرکز اجرا میکردن اینا براشون حکم عبادت داره و تمرکز به تمام معنا پیدا میکنن ...
آره فکر کردن بهش سخته ولی چین کشور عجیب و ستایش برانگیزیه به حق هم توی ورزش همیشه اوله اصلاً ربطی به جمعیتش نداره بلکه مردمش ذاتاً ورزیده و گذشته باورنکردنی دارن
ویرایش: از نژاد چشم بادومی خوشم نمیاد زیاد ! ولی خب چینیها با بقیه فرق دارن و جذبه خاصی دارن و واقعاً گذشته قابل احترامی درکنار تمدنهای بزرگ مصر و ایران و یونان دارن

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

در مورد شکستن این اجسام باید بگم سیکلش به این صورته که: وقتی شما با پتک یا مشت یا هرچی ضربه ای به مرکز کانون یک جسم میزنید نیرویی به صورت مستقیم وارد جسم میشه ، در اجسام نامتقارن قطب جسم در کانون جسم هست و وقتی وارد میشه ناگهان در مکز جسم پراکنده میشه و به هم ریخته میشه ب اصطلاح (رزونانس) پیدا میکنه و جسم میترکه یا ترک میخوره.

نینجاها هیچ وقت از این تمرینات نداشتن شما کجا دیدید؟

اول نینجایی که در ایران و خیلی جاهای دیگه هست نینجا نیست (این ها نینجاهای نمایشی هستن) پوچ پوچ
اگه سوالی در مورد نین جوتسو بود در خدمتم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نینجا که مال ژاپنه یه نوع شمشیرزنی نیروهای نظامی سری بوده ربطی به شائولین نداره !!
بله چندنفرم دوروبرش بودن منم فیلمشو دیدم نمیدونم اونجا نبودم ببینم ولی قبلش یه سری فرمو اینا برای تمرکز اجرا میکردن اینا براشون حکم عبادت داره و تمرکز به تمام معنا پیدا میکنن ...
آره فکر کردن بهش سخته ولی چین کشور عجیب و ستایش برانگیزیه به حق هم توی ورزش همیشه اوله اصلاً ربطی به جمعیتش نداره بلکه مردمش ذاتاً ورزیده و گذشته باورنکردنی دارن
ویرایش: از نژاد چشم بادومی خوشم نمیاد زیاد ! ولی خب چینیها با بقیه فرق دارن و جذبه خاصی دارن و واقعاً گذشته قابل احترامی درکنار تمدنهای بزرگ مصر و ایران و یونان دارن

سلام
نینجا یه نوع شمشیر زنی نبوده. نین جوتسو یک مکتب جنگی چیریکی هست که اغلب فعالیتشون نینجاها، spy و ساخت سم و مواد منفجره (نکته: منظورم از مواد منفجره بمب دودزا نیست که در فیلم های تخیلی نینجا دیده میشه) و..... بوده که زیر نظر دولت و daimyo فعالیت میکردن.

در مورد عبادت هم: یک شیوه عبادت کهنه که از هند وارد ژاپن و نینجوتسو شد که بعدها heihogoushin نامیده شد که نینجا ها قبل از جنگ یا واسه کاهش ترسشون حرکاتی با دست انجام میدن که (کوجی این و کوجی کیری) نام داره که خودش یک نوع تمرکز در عبادتشون بوده ( سلسله آموزش های بودایی) که چندین خدا داشتن که اسماشون مثل: بنزایتن ، دایکوتن ، مارشیتن بوده.

ممنون از حسن توجه شما

بالا