• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من كدم 186 بود و قبل از اون پذيرش **** گرفته بودم كه وقتي كدم اومد رفتم سوال كردم گفتن يگان وي‍ژه نيرو انتظامي هست ...بعد رفتم **** گفتن مشكلي پيش اومده و ليست اعزام ما رو اشتباهي دادن به....!!بحر حال گفت كاري نميشه كرد با اين كه مقصر هستن...حالا بايد برم يگان وي‍ژه نيرو انتظامي كه نگفتن جاش كجاست....نميدونم حالا چي كار كنم...به اميد **** بودم...راستش نميدونم واسه آموزشي خيلي سخت گيري ميكنه نيرو انتظامي يا نه...؟برام دور يا نزديك بودن يگان زياد مهم نيس برام مهم اينه كه زياد سخت گيري نكنن و راحت باشه...اگر كسي هست كه بوده يا اطلاعاتي داره كمي كمكم كنه..چرا كه همينجور اسم -يگان ويژه- رو ميشنوي ميترسي...! راهنماييم كنيد برم يا وايسم كد جديد بخورم دو ماه ديگه برم...؟؟
ممنون ميشم...

سلام
دوست عزیز من پسر خالم نیروی انتظامی خدمت میکنه
چیی دیگه نداره
کلن بهت بگم آموزشی والا نمیدونم ولی میگن از همه جا بدتر واسه خدمت نیروی انتظامی هست
چون همیشه باید کار کنی
کلن واسه خدمت اول
گردان های تو شهر
ارتش
نیروی انتظامی

هر چه گشتم نتونستم بفهمم کد تو مال کجاست !
موفق باشی

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از 10روز سلام خونه!
از اول شهریور که رفتیم پادگان خاتمی تا امروز نگهمون داشتن تازه بعد از 3روز بلاتکلیفی تقسیم شدیم
من افتادم گروهان 12 گروهان نمونه پادگان :cool: از نظر ساختمونها نسبت به اکثرپادگانها احتمالا هتله و از نظر فرمانده ها هم که فرمانده ما بسیار نمونه و عالی هست :rolleyes:
چون نیرو لیسانس و فوق هستیم و همون اول کار با فرمانده کنار اومدیم الان کاملا باهم متچ هستیم و از همه گروهانها یه چندروزی جلوییم البته خیلی کم خوابی داریم که فکر نکنم وقتی واسه جبران باشه
اولین و بدتریم بدشانسیم اینه که تختم افتاد درست کنار درب ورودی آسایشگاه (تخت اضافه) و شب تا 12 نمیشه خوابید و صبحم اولین نفر بیدار میشم :(
امروز ظهر تا 9 شب بهمون (یردیها) مرخصی دادن که واقعا کمه چون بلافاصله بعد افطار باید بریم:(
تاحالا که سخت نگذشت جز گرمای شدید و ماه رمضون که آدم تا دم افطار از تشنگی تلف میشه مخصوصا روزه خوری بچه های دیگه رو که میبینه دیگه هیچی :wacko:
من برم آماده بشم واسه افطاروبرگشت
امیدوارم گروهان و فرمانده امون بهمین خوبی باقی بمونه
نبود 49روز دیگه
فعلا

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باغرود نیشابور بهشته ! برو حالشو ببر . ;)

نه آقا از این خبرا نیست!
اصلا نه بهشته نه هتله و این حرفا
شاید قبلا اینجوریا بوده باشه ولی الان فرمانده پادگان عوض شده دوره پیش که حال ما رو گرفتن

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز من پسر خالم نیروی انتظامی خدمت میکنه
چیی دیگه نداره
کلن بهت بگم آموزشی والا نمیدونم ولی میگن از همه جا بدتر واسه خدمت نیروی انتظامی هست
چون همیشه باید کار کنی
کلن واسه خدمت اول
گردان های تو شهر
ارتش
نیروی انتظامی

هر چه گشتم نتونستم بفهمم کد تو مال کجاست !
موفق باشی
تو اموزشی به شما چند بار خشم شب زدن؟میشه یه توضیحی بدی چه جوریه؟

frankestein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اقا من اگه کنکور نیمسال دوم قبول شم بازم میتونم از سربازی ترخیص شم یا باید تا بهمن سربازی باشم ؟؟؟

باید به اینا تاییدیه قبولی نشون بدی یا برگ ثبت نام ؟ اصلا من اگه نیمسال دوم قبول شم باید تا نتیجه دادن ثبت نام کنم یا باید بهمن ثبت نام کنم ؟ :eek:

اقا من الان تو اموزشیم مغزم داره به چیز میره اگه کسی خبر داره بگه لطفا

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من كدم 186 بود و قبل از اون پذيرش **** گرفته بودم كه وقتي كدم اومد رفتم سوال كردم گفتن يگان وي‍ژه نيرو انتظامي هست ...بعد رفتم **** گفتن مشكلي پيش اومده و ليست اعزام ما رو اشتباهي دادن به....!!بحر حال گفت كاري نميشه كرد با اين كه مقصر هستن...حالا بايد برم يگان وي‍ژه نيرو انتظامي كه نگفتن جاش كجاست....نميدونم حالا چي كار كنم...به اميد **** بودم...راستش نميدونم واسه آموزشي خيلي سخت گيري ميكنه نيرو انتظامي يا نه...؟برام دور يا نزديك بودن يگان زياد مهم نيس برام مهم اينه كه زياد سخت گيري نكنن و راحت باشه...اگر كسي هست كه بوده يا اطلاعاتي داره كمي كمكم كنه..چرا كه همينجور اسم -يگان ويژه- رو ميشنوي ميترسي...! راهنماييم كنيد برم يا وايسم كد جديد بخورم دو ماه ديگه برم...؟؟
ممنون ميشم...

سلام
3 تا سوال داشتم
یکی اینکه دقیقا کجای **** پذیرش گرفته بودی و کدام شهر؟
دوم اینکه تاریخ اعزامت کی بود و مدرک تحصیلیت چی بود؟
سوم اینکه آیا 3 ماه اضافه خدمت داشتی؟ معاف از رزم داشتی؟ یا کسر خدمت

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از 10روز سلام خونه!
از اول شهریور که رفتیم پادگان خاتمی تا امروز نگهمون داشتن تازه بعد از 3روز بلاتکلیفی تقسیم شدیم
من افتادم گروهان 12 گروهان نمونه پادگان :cool: از نظر ساختمونها نسبت به اکثرپادگانها احتمالا هتله و از نظر فرمانده ها هم که فرمانده ما بسیار نمونه و عالی هست :rolleyes:
چون نیرو لیسانس و فوق هستیم و همون اول کار با فرمانده کنار اومدیم الان کاملا باهم متچ هستیم و از همه گروهانها یه چندروزی جلوییم البته خیلی کم خوابی داریم که فکر نکنم وقتی واسه جبران باشه
اولین و بدتریم بدشانسیم اینه که تختم افتاد درست کنار درب ورودی آسایشگاه (تخت اضافه) و شب تا 12 نمیشه خوابید و صبحم اولین نفر بیدار میشم :(
امروز ظهر تا 9 شب بهمون (یردیها) مرخصی دادن که واقعا کمه چون بلافاصله بعد افطار باید بریم:(
تاحالا که سخت نگذشت جز گرمای شدید و ماه رمضون که آدم تا دم افطار از تشنگی تلف میشه مخصوصا روزه خوری بچه های دیگه رو که میبینه دیگه هیچی :wacko:
من برم آماده بشم واسه افطاروبرگشت
امیدوارم گروهان و فرمانده امون بهمین خوبی باقی بمونه
نبود 49روز دیگه
فعلا

سلام
عزیز افتادی هتل خاتمی دیگه
بهترین مکان آموزشی یزد هتل خاتمیه
:D

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
تو اموزشی به شما چند بار خشم شب زدن؟میشه یه توضیحی بدی چه جوریه؟

سلام
ما تو اموزشی یکبار اونهم تو اردو بهمون زدن
قبلش گفتن سنگر کندیم
بعد شبش زدن
اصلن ترس و لرز نداره:D
نترسی یهو:D
والا خدا را شکر اردوی ما با فرمانده خوبی که داشتیم خوش گذشت
من آموزشیم تبریز بودم
یاشاسین آذربایجان:happy:

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ما تو اموزشی یکبار اونهم تو اردو بهمون زدن
قبلش گفتن سنگر کندیم
بعد شبش زدن
اصلن ترس و لرز نداره:D
نترسی یهو:D
والا خدا را شکر اردوی ما با فرمانده خوبی که داشتیم خوش گذشت
من آموزشیم تبریز بودم
یاشاسین آذربایجان:happy:
خشم شب چه جوریه؟چیکار می کنن؟از کجا شروع میشه؟

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
خشم شب چه جوریه؟چیکار می کنن؟از کجا شروع میشه؟

سلام چیزی نیست
معمولن ساعت 12 به بعد هست
شما تو چادر خوابیدین
یکهو میبنی صدای گلوله و تیربار میاد
و میان در چادر شلیک میکنن
شما باید سریع بپری تو سنگر
همین!:p
در ضمن تو چادر با پوتین خوابیدی و میتونی سریع بری پس نگران نباش

frankestein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اقا من اگه کنکور نیمسال دوم قبول شم بازم میتونم از سربازی ترخیص شم یا باید تا بهمن سربازی باشم ؟؟؟

باید به اینا تاییدیه قبولی نشون بدی یا برگ ثبت نام ؟ اصلا من اگه نیمسال دوم قبول شم باید تا نتیجه دادن ثبت نام کنم یا باید بهمن ثبت نام کنم ؟ :eek:

یه جوونمردی جواب مارو بده فردا دوباره باید برم پادگان گناه دارم :(

saeed-hedauat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از نظر دوستان...
حالا كه گذشته...نميخوام زياد بهش فكر كنم....تنها اين رو ميخوام بدونم واسه اينكه دو ماه بندازم عقب تا كد جديد بيادو برم بايد بيام تهران يا همين **** وظيفه شهرستانمون انجام ميده...!؟؟و آيا خوب هست يا نه اين كار...؟و اينكه تاريخ اعزامم 20/6هست و اگر نرم فراري حساب ميشم...؟و يا غيبت ميزنند فقط...؟
ممنون

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز، من در همین حد می دونم که اگه دانشگاه ادا در نیاره میتونید بعد از اعلام نتایج کنکور ترخیص شید
روال کار هم تو سه سال پیش اینجوری بود که بعد از در اومدن اسمتون تو کنکور می رفتید دانشگاه
دانشگاه از روی لیست قبول شدگانی که داشت یک نامه می نوشت برای **** وظیفه که شما تو کنکور قبول شدید (حالا شاید دانشگاه بگه که باید زمان ثبت نام بشه که نامه بنویسه مطمئن نیستم)
نامه رو می بردید **** وظیفه اونها هم یک نامه می نوشتند برای یگان خدمتیتون (برای شما همون پادگان آموزشی)
با این نامه می رفتید و از یگان تصفیه می کردید و با نامه تصفیه بر می گشتید **** وظیفه
**** وظیفه یک نامه می نوشت دانشگاه و اجازه می داد که شما رو ثبت نام کنند
حالا اوضاع چه جوری شده نمی دونم
اگه آشنایی کسی رو بفرستید آموزش کل دانشگاه و **** وظیفه راحت ته توشو در میاره

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
نوشته ای از frankestein View Post

باید به اینا تاییدیه قبولی نشون بدی یا برگ ثبت نام ؟ اصلا من اگه نیمسال دوم قبول شم باید تا نتیجه دادن ثبت نام کنم یا باید بهمن ثبت نام کنم ؟

دوست عزیز
پیشنهاد میکنم اگر در آموزشی هستید ، بزارید آموزشیتون تموم بشه بعد برید دانشگاه.
شما که تحمل کردید آموزشی رو ، آیا دوست دارید بعدا مجدد از ابتدای آموزشی برید ؟ بهتر هست آموزشی رو تموم کنید و بعد وارد دانشگاه بشید. اگر میبینید زمان ثبت نام دانشگاه رو از دست میدید ببینید اگر میتونید ، ثبت نام کنید ترم اول رو مرخصی بگیرید از دانشگاه ، ترم دوم برید سر کلاس . تا اون موقع هم ، 6 ماه دیگه از سربازیتون هم تموم شده.

به کل اگر نظر من رو بخواید ، میگم سربازس رو تموم کنید بعد برای دانشگاه اقدام کنید.

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
اینم نقشه و عکس هوایی پادگان باغرود(که قراره خودم هم 1 آبان اعزام بشم انجا!!)
http://www.wikimapia.org/#lat=36.2426984&lon=58.913455&z=16&l=16&m=b

اگر سرعت اینترنتتون کم بود از این لینکها استفاده کنید
http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/10.JPG

http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/9.JPG

انم برای مشاهده کل عکسها:
http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
من یه وبلاگ پیدا کردم که اسم و عکس چند نفر از مربی های پادگان (من جمله محمدیان) را گذاشته بود!!!
دوستانی که آموزشی را نیشابور بودن میتونن صحت این عکسها را تایید کنن؟؟
اینم آدرسش:
http://173-402.blogfa.com/post-1.aspx

بالا