• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کونیچیوا :happy: اجازه هست کمی در مورد ای آی دو مطلب بذارم؟ :blush: این مطالب از هیچ وبلاگ فارسی کپی نشده و فکر میکنم برای خیلی ها مطالب جدید و جالبی باشه. :D امیدوارم که از خوندنشون لذت ببرید. :wub:

ای آی دو هنر بیرون کشیدن شمشیر از غلاف و کشتن حریف با یک حرکت سریع شمشیر، پاک کردن خون از شمشیر و نهایتاً بازگرداندن تیغه شمشیر به داخل غلاف با حالت متانت و وقار می باشد. راز ای آی دو، داشتن روحی آرام و متین است که باید همواره این روحیه حفظ و ترویج شود. گفته می شود شمشیر همانند ذهن است، به طوری که اگر ذهن عملکرد درستی داشته باشد در نتیجه آن شمشیر نیز عملکرد صحیحی خواهد داشت.
  • معنای ای آی دو چیست؟
کلمه ای آی دو (居合道) از این سه کارکتر تشکیل شده است :
1. ای (=) به معنای "وجود داشتن و حضور"، که از فعل "ایرو" گرفته شده است.
2. آی (=) به معنای "به هم پیوستن و داشتن هارمونی"، که از فعل "آواس" گرفته شده است.
3. دو (=) به معنای "راه و طریقت" می باشد.

به این ترتیب ای آی دو را می توان به صورت تحت الفظی "طریقت حضور در هماهنگی" ترجمه کرد. اما عموماً به صورت بی قاعده به صورت "راه شمشیر" یا "طریقت شمشیر" ترجمه می شود.

ای ای دو از جنبه های دیگری هم ترجمه می شود :

نقل قول از هارونا ماتسو (کیوشی) : ای آی (Iai) از عبارت "Tsune ni itte, kyu ni awasu" گرفته شده که مفهوم آن "هر کاری که می کنیم و هر جایی که هستیم همواره باید آماده وقایع اطراف باشیم" می باشد.
  • تاریخچه ای آی دو؟
هایاشیزاکی جینسوکه میناموتو-نو شیگنوبو (1621-1546) به عنوان جوانی که در دوره جنگهای متوالی میزیست در مهد روشهای بسیار متفاوتی از شمشیر زنی ژاپنی قرار داشت. از زندگانی او مطالب چندانی در دسترس نیست اما زندگانی او به صورت افسانه هایی در آمده است. افسانه معروف در مورد او اینطور می گوید که وقتی پدرش کشته می شود، خودش را وقف یادگیری هنرهای رزمی می کند تا بتواند انتقام پدر خود را بگیرد. به همین خاطر به معبد "هایاشیزاکی میجین" میرود. در معبد دعا می کند تا به او کمکی شود، که فنون بیرون کشیدن شمشیر و کشتن حریف با یک حرکت نرم شمشیر به او الهام می شود. از آن پس شروع به گسترش فنون شمشیر زنی سبک خود نموده و شاگردان زیادی جذب روش شمشیر زنی او می شوند. او مدرسه شمشیر زنی خود را با نام "شین-مه ای موسو-ریو" تأسیس کرد. اگرچه نام مدرسه او، با گذشت سالها نامهای متفاوتی را به خود گرفت اما با این حال همگان بر این نظر هستند که این مدرسه پایه و اساس بسیاری از سبک های ای آی دو که امروزه تمرین می شود بوده است.

هاسِگاوا چیکارانوسکه هیدنوبو (ایشین) به عنوان هفتمین نسل از رؤسای مدرسه شمشیرزنی هایاشیزاکی، تأثیر بزرگی در توسعه تکنیکها و فنون در این مدرسه داشت. تحت ***** هاسِگاوا، این مدرسه به نام "هاسِگاوا ایشین-ریو" معروف شد.

دو سبک معروف که امروزه بیشتر از هر سبک دیگری مورد توجه علاقمندان به این رشته است، یعنی "موسو جیکیدن ایشین-ریو" و "موسو شیندن-ریو"، به ترتیب توسط "اوئه ماسامیچی شیکه-ای" و "ناکایاما هاکودو" بنیان گذاری شدند.

هدف از تمرین ای آی دو؟

هدف از یادگیری و تمرین ای آی دو بسیار متنوع است به طوری که هر شخصی میتواند هدف خاصی را دنبال کند.

چند نقل قول از اساتید برجسته این رشته می تواند الگوی مناسبی برای ای آی دو کا ها باشد :

1. هارونا ماتسو (کیوشی) : ما به واسطه شمشیر به دنبال تعالی بخشیدن به روح خود هستیم تا انسانهای بهتری شویم و بتوانیم این احساس خوب را به فراتر از دیوارهای دوجو، یعنی به زندگی روزانه خود منتقل کنیم. سبکهای بسیار زیادی از ای آی وجود دارد، با این وجود ما تنها برای یادگیری فنون تمرین نمی کنیم بلکه در کنار آن قصد رسیدن به کمال را در روح و قلب خود داریم. پس تمامی سبک ها در نهایت هدف مشترکی دارند.

2. چیهیرو کیشیموتو (هانشی) : شما می توانید بدون از غلاف خارج کردن شمشیر خود، پیروز شوید. این بدان معنا نیست که اعتماد به نفس کامل داشته باشید، بلکه مفهوم آن رسیدن به هماهنگی با هر آنچه که در اطرافتان ست و گسترش هر چه عمیق تر این وضعیت می باشد. برای رسیدن به این سطح، باید خود را بشناسید. این درک من از پیروزی بدون بیرون کشیدن شمشیر از غلاف می باشد. (هدف نهایی ای آی دو)

فکر میکنم به عنوان یه معرفی مختصر کافی باشه. :f34r: دوستان اگه لذت بردن میتونم مطالب تکمیلی دیگه رو هم اینجا بنویسم :happy: ممنون که وقت گذاشتید و خوندین پستمو. :D

دو تا عکس هم میذارم که پستم بی روح نباشه، از شیهان کروساوا و سنسی وکتور هررو پرز :happy:

سلام
ممنون خیلی با حال بود
دستت درد نکنه شما ار اسمت معلوم که شمشیر زن هستی
چند تا سوال داشتم
این ورزش در ایران اومده؟اگر هست در مورد استادش اطلاعاتی دارین؟
این ورزش ها زیر نظر کندو هستند یا مجزا عمل میکنن؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام
ممنون خیلی با حال بود
دستت درد نکنه شما ار اسمت معلوم که شمشیر زن هستی
چند تا سوال داشتم
این ورزش در ایران اومده؟اگر هست در مورد استادش اطلاعاتی دارین؟
این ورزش ها زیر نظر کندو هستند یا مجزا عمل میکنن؟

ممنونم، نظر لطفته دوست من :blush:

نه متأسفانه من هنوز شمشیر زن نشدم :lol: ای آی دو رو به یه سری دلایل شخصی شروع نکردم ولی حدود یکسال هست که ازش اطلاعات جمع میکنم و تونستم تا حد آشنایی با این رشته ازش اطلاعات کسب کنم :D

بله. استادانی هستند در ایران که ای آی دو رو آموزش میدن. یکی از این اساتید عزیز رو هم از نزدیک ملاقات کردم که تجربه عالی برای من بود. :rolleyes:

اگه منظورتون از زیر نظر کندو بودن، فدراسیونش باشه، باید بگم بله در ژاپن فدراسیون کندو (All Japan Kendo Federation) بیشتر مدرسه های ای آی دو رو ***** میکنه و تحت نظارت داره. ولی در کل یه رشته جدا از کندو محسوب میشه با وجود اینکه هر دو شمشیر زنی هستند. از نظر خود رشته ها ای آی دو و کندو از هم مجزا هستند. چون ای آی دو به صورت کاتا انجام میشه ولی کندو مبارزه داره. دلیلش هم اینه که در ای آی دو از شمشیر واقعی (شینکن یا نیهونتو) استفاده میشه و مبارزه به شدت خطرناک خواهد بود. البته امکان داره با بوکن با هم تمرین کنن ولی در کل به صورت کاتا هست. و تفاوتهای عمده دیگه ای که بین دو رشته وجود داره.

رشته خاصی هست. من هر روز بیشتر و بیشتر مجذوبش میشم. مخصوصاً یکی از لذت بخش ترین قسمتهای این رشته کار با کاتانا یا شینکن (مبتدی ها از ای آی تو استفاده می کنند) هست که خود شمشیرها واقعاً دنیای پر رمز و رازی دارن. زیبایی فوق العاده و چشمگیر اونها، مقاومت و تیزی اونها، همه چی در مورد این شمشیر جذابه، شمشیری که مرگباز ترین سلاح سرده از نظر من. :f34r:

چند تا عکس از کاتانا :happy:

فایل های ضمیمه

• Ktn01.jpg
    Ktn01.jpg
    74.2 KB · نمایش ها: 25
  • Ktn02.jpg
    Ktn02.jpg
    67.7 KB · نمایش ها: 25
  • Ktn03.jpg
    Ktn03.jpg
    67 KB · نمایش ها: 26
Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنونم، نظر لطفته دوست من :blush:

نه متأسفانه من هنوز شمشیر زن نشدم :lol: ای آی دو رو به یه سری دلایل شخصی شروع نکردم ولی حدود یکسال هست که ازش اطلاعات جمع میکنم و تونستم تا حد آشنایی با این رشته ازش اطلاعات کسب کنم :D

بله. استادانی هستند در ایران که ای آی دو رو آموزش میدن. یکی از این اساتید عزیز رو هم از نزدیک ملاقات کردم که تجربه عالی برای من بود. :rolleyes:

اگه منظورتون از زیر نظر کندو بودن، فدراسیونش باشه، باید بگم بله در ژاپن فدراسیون کندو (All Japan Kendo Federation) بیشتر مدرسه های ای آی دو رو ***** میکنه و تحت نظارت داره. ولی در کل یه رشته جدا از کندو محسوب میشه با وجود اینکه هر دو شمشیر زنی هستند. از نظر خود رشته ها ای آی دو و کندو از هم مجزا هستند. چون ای آی دو به صورت کاتا انجام میشه ولی کندو مبارزه داره. دلیلش هم اینه که در ای آی دو از شمشیر واقعی (شینکن یا نیهونتو) استفاده میشه و مبارزه به شدت خطرناک خواهد بود. البته امکان داره با بوکن با هم تمرین کنن ولی در کل به صورت کاتا هست. و تفاوتهای عمده دیگه ای که بین دو رشته وجود داره.

رشته خاصی هست. من هر روز بیشتر و بیشتر مجذوبش میشم. مخصوصاً یکی از لذت بخش ترین قسمتهای این رشته کار با کاتانا یا شینکن (مبتدی ها از ای آی تو استفاده می کنند) هست که خود شمشیرها واقعاً دنیای پر رمز و رازی دارن. زیبایی فوق العاده و چشمگیر اونها، مقاومت و تیزی اونها، همه چی در مورد این شمشیر جذابه، شمشیری که مرگباز ترین سلاح سرده از نظر من. :f34r:

چند تا عکس از کاتانا :happy:

شما گفتید چند تا سبک داره حالا این استاد هایی که در ایران اموزش میدن چه سبکی یاد میدن؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
لباس و لوازم مورد استفاده در ای آی دو : :happy:

گی (Gi) : لباس و نیمتنه.
شیتاگی یا جوبان (Shitagi / Juban) : زیرپوشی که در زیر کیمونو یا گی پوشیده می شود.

Miyabi-IG-1-S_sml.jpg
عکس : گی (مشکی) و شیتاگی (سفید)

هاکاما (Hakama) : شلوار پلیسه دار (7 پلیسه) و گشاد.

H-10_sml.jpg
عکس : هاکاما

اوبی (Obi) : کمربند پهن، برای بسته شدن دور کمر و نگه داشتن شمشیر.

IO-4_med.jpg
عکس : اوبی

تابی (Tabi) : جوراب.

TS-1_sml.jpg
عکس : تابی

زوری (Zori) : دمپایی لا انگشتی.

ZS-1_sml.jpg
عکس : زوری

ای آی تو یا موگیتو (Iaito/Mogito) : شمشیر تمرینی که لبه تیزی نداره و به جای تاماهاگانه (آهن خالص یا همان ماده اولیه که در تهیه شینکن استفاده میشه) در ساخت آن از آلیاژ آلومینویم و روی استفاده می شود.

Tokujo_med.jpg
عکس : ای آی تو به همراه پایه

بوکن (Bokken) : چوب تمرینی شبیه شمشیر.

BK-1_sml.jpg
عکس : بوکن

... و لوازمی همچون کیف بوکن و ای آی تو، لوازم تمیز کردن ای آی تو.

منبع عکس : ninecircles ©

12 کاتای استاندارد در ای آی دو (SeiTei) :

1. Mae
2. Ushiro
3. Ukenagashi
4. Tsukaate
5. Kesagiri
6. Morotetsuki
7. Sanpogiri
8. Ganmenate
9. Soetezuki
10. Shihogiri
11. Soogiri
12. Nukiuchi

در سال 1968، All Japan Kendo Federation که ***** و حمایت از مدارس زیادی از رشته ای آی دو را به دست داره، مجموعه ای از 7 کاتا را با همکاری سه تن از اساتید تراز اول مدارس ای آی دو (موسو شیندن-ریو ، موسو جیکیدن ایشین-ریو و هوکی-ریو ) ایجاد کرد. نام این مجموعه کاتا Sei Tei Gata یا فرم های نماینده بود. بعدها 3 فرم دیگر به این مجموعه اضافه شد و نام این مجموعه به Zen Ken Ren Iai تغییر کرد. در سال 2001، 2 فرم دیگر با اضافه شدن به این مجموعه، تعداد کاتاها رو به 12 عدد رسانید. بعد آن این ست از کاتا به عنوان عناصر معمول در امتحانات این رشته در سطح های ابتدایی مطرح شد.

البته هر کدام از سبکها تعداد زیادی کاتای مربوط به خود را دارند که در سطح های مختلف آموزش داده می شوند. به طور مثال سبک موسو جیکیدن شامل بیش از 200 کاتا می باشد.

رنکینگ یا دان در ای آی دو :

در ای آی دو کمربند ها یا رنگ بندی برای نشان دادن دان های مختلف وجود ندارد.

به ترتیب دان های 1 تا 10 : شودان، نیدان، ساندان، یوندان، گودان، روکودان،شیچیدان، هاچیدان، کودان، جودان.

در کنار دان ها القابی هم وجود دارد (ترتیب مقام از پایین با بالا) : رنشی، کیوشی، هانشی، میجین.

0capture.jpg

Katsuo Yamaguchi
Iaido Meijin 10th dan 1917 - 2006

[ یکی از اساتید برجسته رشته ای آی دو که در سال 2006 فوت کردند، استاد بزرگ کاتسو یاماگوچی هستند. ایشون دان 10 رشته ای آی دو و عنوان میجین (استاد بزرگ) رو در زمانی که در قید حیات بودند کسب کردن که این نشون میده واقع استاد بزرگی بودند، رسیدن به دان 10 و اونم از نوع میجین کار بسیار سخت و دشواری در دنیای ای آی دو هست. طوری که بزرگانی هستند که بعد 53 سال تمرین دارای دان 8 و عنوان هانشی هستند. به شخصه علاقه زیادی به ایشون دارم، کاتاهایی که به نمایش گذاشتند دیدنیه، سرعت و قدرت و داشتن ذهنی آماده از دیدن کلیپهاشون کاملاً نمایانه. روحشون شاد. ]

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
شما گفتید چند تا سبک داره حالا این استاد هایی که در ایران اموزش میدن چه سبکی یاد میدن؟

موسو جیکیدن و موسو شیندن رایج ترینشون هستند. استادی که من ملاقات کردم اگه اشتباه نکنم سبکشون موسو جیکیدن بود. مدتی زیادی گذشته درست یادم نیست. :blush:

شاید بد نباشه یه کلیپ آموزشی از کاتای اول که به معنای "جلو" هست [nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=sDfcu9BP5fI"]YouTube- Iaido Kata Seitei 01 Ippon-me - Mae - High quality[/nomedia] ببینید.

انشالله برای ادامه مطالب اگه عمری بود و شما هم دوست داشتید بعداً پست میدم. :blush: در ضمن اگه دوستان جایی میبینن که من اشتباهاتی دارم خوشحال میشم بگن، چون به هر حال من تجربه عملی از ای آی دو نداشتم. :D

Last edited:

هانا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی هیچ کس کلاس ووشو سراغ نداره؟:(

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست من
در ایران شیهان سلیمان مهدزاده تدریس (کندو وایی آدو) میکنه ، البته من منکیو (مدارک) این شخص رو ندیدم اما به نظر میرسه دایشو داره.
مشخصاتش : www.shinbukan.ir email: [email protected] tell:09121905046
آدرس: تهران- صندق پستی 14165-133

در مورد ایی وایی آدو .و کندو باید بگم هردم مال زمان صلح هستن یعنی دوران امپراطوری میزو که تموم شد 50 سال بعد رونق گرفت.
توجه داشته باشید که امروزه ایی وایی آدو .و کندو هر دو به عنوان هنر رزمی شناخته میشن. اما کن جوتسو شمشیر زنی کهن که برای دوران جنگ طراحی شده بود و متصل به مکاتب جنگی هست.امروزه در مدرهسهایی با همین نام و یا تنشین شودن کاتوری شینتو ریو،نینجوتسو و ..... گوشه هایی از کن جوتسو دیده میشه

ممنون از حسن توجه شما

سلام
اقا این سایتی که معرفی کردی کار نمی ده؟
میشه یکم در مورد یا تنشین شودن کاتوری شینتو ریو بیشتر توضیح بدید؟(در فروم اسمش رو زیاد شنیدم)

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام دوست من
در ایران شیهان سلیمان مهدزاده تدریس (کندو وایی آدو) میکنه ، البته من منکیو (مدارک) این شخص رو ندیدم اما به نظر میرسه دایشو داره.
مشخصاتش : www.shinbukan.ir email: [email protected] tell:09121905046
آدرس: تهران- صندق پستی 14165-133

در مورد ایی وایی آدو .و کندو باید بگم هردم مال زمان صلح هستن یعنی دوران امپراطوری میزو که تموم شد 50 سال بعد رونق گرفت.
توجه داشته باشید که امروزه ایی وایی آدو .و کندو هر دو به عنوان هنر رزمی شناخته میشن. اما کن جوتسو شمشیر زنی کهن که برای دوران جنگ طراحی شده بود و متصل به مکاتب جنگی هست.امروزه در مدرهسهایی با همین نام و یا تنشین شودن کاتوری شینتو ریو،نینجوتسو و ..... گوشه هایی از کن جوتسو دیده میشه

ممنون از حسن توجه شما

سلام، بله شیهان مهدیزاده هم تدریس میکنند. ممنون از اطلاعات تکمیلی :happy:

دو تا عکس زیبا :wub:

IMG_7046.JPG

IMG_7077.JPG

تامشیگیری (Tameshigiri 試し斬り, 試し切り, 試斬, 試切):

IMG_2614_188135358_std.jpg
تامشیگیری یا تست برش بخشی از تمرین ای آی دو محسوب میشه. این نوع تمرین برش، از دوره ایدو (Edo) برای تست کیفیت شمشیرها رواج پیدا کرده که تا امروز هم ادامه داره و به عنوان تمرین، کمک میکنه تا فرد نحوه برش و همینطور زاویه مناسب جهت برش رو هر چه بهتر یاد بگیره. برای این تمرین میشه از بامبو یا حصیر خشک شده که به صورت رول دراومده و بر روی یه پایه محکم شده استفاده کرد.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
شیهان مهدیزاد در چه رشته ای از شمشیر زنی فعال است؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام رفیق

حالا بت میگم

شائولین: حتما میدونی سبک های رزمی چینی به دو دسته ی درونی و بیرونی تقسیم میشن. درونیا بیشتر رو نیروهای درون کار میکنن. و بیرونیا بیشتر رو فنون مبارزه و دفاع شخصی. حالا شائولین چیه؟ اصولا به تمام سبک های بیرونی کونگ فو، شائولین و به سبک های درونی، وودانگ گفته میشه. پس بنابراین شائولین یه سبکیه که شامل تمام سبک های بیرونیه.

وینگ چون: وینگ چون سبکیه که اکثرا از ضربات دست باز تشکیل شده و بیشتر برای مبارزات از راه نزدیک استفاده میشه.

کونگ فو: این که یه رشته نیست. بلکه :wacko:تا سبک داره.

توا: کونگ فوی ایرانیه که توسط میرزایی تاسیس شده. البته متاسفانه امروزه اونقد تغییر کرده که میتونم با جرات بگم که مبارزش (اگرچه به چند روش انجام میشه ولی روش اصلیش یعنی بازمایانا) دقیقا هیچ تفاوتی با کیک بوکسینگ نداره.

جیت کان دو: سبکیه که بروس علی:lol: ابداعش کرده و ترکیبیه از کونگ فوی سنتی و بوکس. این رشته بیشتر بر دفاع شخصی تاکید داره و هیچ گونه مسابقاتی نداره. در واقع این رو نمیشه یه سبک دونست چون به گفته ی خود بروسلی، هر حرکتی مفید باشه میتونه توی این سبک بیاد. یعنی هرکسی میتونه خودش این سبکو تغییر بده. پس دیگه تا الان که 30 ساله بروسلی مرده، ...

تای چی چوان: از هنرهای رزمی درونی چینیه که بیشتر با هدف حفظ سلامتی تمرین میشه. از تمرینات نرم و ملایم برای افزایش عمر تشکیل شده.

نان چوان: راستش این هم یه سبکه از سبک های چینی کونگ فو که بر خلاف چانگ چون هست.

کونگ فوی چینی: اصولا هر کونگ فویی که مال چین باشه کونگ فوی چینی هست.ولی اصولا همون ورزش ووشو (که سبک چانگ چوان هست) و اینروزا محبوب شده، به کونگ فوی چینی شناخته میشه/

سوالی دیگه هم هست در خدمتم/

سلام

آقا ممنون ولی تو که بیوگرافی رو گفتی . من واقعیت اینها رو توی ایران میخواستم بدونم . مرسی که وقت گذاشتی .

خوب بحث رو خلاصه تر میکنم .
بعد از تحقیقاتی که کردم فهمیدم که از هنرهای ژاپنی - کره ای - اوکیناوایی بدم میاد . اینارو کلأ بیخیال .
حالا از چه سبکهایی خوشم میاد ؟ سبکهای چینی که فقط بین جیت کان دو و وینگ چون موندم - سبکهای غربی که فقط کیک بوکسینگ مورد بحث هست و سبک های ایرانی که فقط توآ .

خوب من اینطور که معلومه عاشق سبکهای چینی هستم چرا ؟ بخاطر سرعت اجرا - تکنیک های زیبا - اصیل بودن .
در این بین جیت کان دو انتخاب اوله منه در حال حاضر . چون از هسته وینگ چون تشکیل شده - بروسلی ابداء کرده - به قول خود استاد بروسلی کاربردیه - دفاع هم زمان با ضربه .
از یه چیزی میترسم . اینکه توی تهران باشگاه و استادی نباشه که این سبک رو بلد باشه و بتونه اون رو خوب انتقال بده .

وینگ چون انتخاب بعدی : فیلم Ip Man رو دیدم و اون رو با مقاله هایی که از هنر وینگ چون نشر یافته مقایسه کردم . دیدم که بله همونه . پس شکی نیست که کارهایی که توی اون فیلم انجام میشه واقعأ متعلق به وینگ چون هست . خوب خیلی خیلی خوشم اومد . خیلی زیبا ضربه میزنه . حرکت اضافه در نقاط بدن نداره . مشت های با سرعت زیاد . واقعأ زیباست .

کیک بوکسینگ : شاید اسم مدرن کونگ فو به گوشتون خرده باشه . این ورزش من در آوردی ایرانی است که در رزم همان کیک بوکسینگ است با دفاع شخصی و سلاح . که اسم کونگ فو رو به دوش میکشه ( چرا ؟ نمیدونم !! ) . من الان 1 ماهه که میرم سر کلاس این سبک با این که بدم میاد ولی میرم . چون میخوام تجربه کنم . چرا بدم میاد ؟ چون سرعت نداره - چون اصیل نیست - چون من در آوردیه ترکیبیه . حالا از اون طرف استادم در همین باشگاه میگه من اصلأ هنر رزمی چینی خوشم نمیاد . میگم چرا ؟ میگه چون خشکه . مثلأ موقع زدن ضربه پا ، کمر کامل نمیچرخه . حالا نمیدنم والا درسته یا غلط .

توآ : با توجه به صحبتهایی که توی این تاپیک دیدم مقداری زده شدم از این سبک . مثل اینکه عوض شده . چی بگم والا .

خیلی سخته که 2 سال دنبال انتخاب سبک باشی . قبلأ هم گفتم که هاپکیدو رفتم بدم اومد . به خاطر ضعف استاد - باشگاه و کارهای کسل کننده . سر نزدن استاد به شاگردان . پولکی بودن استاد ......
خسته شدم . تصمیمم اینه که این مدرن کنگ فو رو یه مدتی برم . بعد برم سمت جیت کاندو و بعد وینگ چون تا تجربه کنم .
نظر شما چیه ؟

( در مورد برخی از آقایان که نام نمیبرم و اومدن در مورد کونگفو و پروفسور میرزایی یک سری مطالب الکی نوشتن و گفتن که اینا همش نمایشه باید بگم که شما اول یه تحقیق بکن که فکر میکنی عقل کلی . و همچنین اینکه شما میرزایی رو ندیدید که قضاوت میکنید . از آنها که با ایشون کار کردن بپرسید که چه اعجوبه ای بودند و چه کارهایی میتوانستند بکنند - همچنین باید بگم که ورزشهایی مثل نینجا از بدترین نوع رزم هستند از نظر من و همچنین تکواندو ضعیفترین و کاراته کسل کننده ترین سبکهاست . من در مورد این سبکها اطلاع ندارم ؟ باشه . ولی شما هم در مورد سبک های چینی اطلاعات ندارید پس بهتره در موردشون توضیح بدیم نه اینکه بگیم توآ من در آوردیه )

معذرت میخوام که اینکه نوشتم . ممنون از شما دوستان . این مطلب هم جنبه پرسش و سوال از طرف من رو داره هم جنبه تجربی از اطلاعات خیلی ناقص و کم من .

با تشکر

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

جیت کان دو در ایران زیر نظر چه کسی است ؟ بنیانگذار کیست ؟ و ما کجا باید بریم تا سرمون کلاه نره ( باشگاه هایی تقلبی ) ؟

من کرج هستم . ( اندیشه )

چرا این تاپیک اینقدر یخه ؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

آقا ممنون ولی تو که بیوگرافی رو گفتی . من واقعیت اینها رو توی ایران میخواستم بدونم . مرسی که وقت گذاشتی .

خوب بحث رو خلاصه تر میکنم .
بعد از تحقیقاتی که کردم فهمیدم که از هنرهای ژاپنی - کره ای - اوکیناوایی بدم میاد . اینارو کلأ بیخیال .
حالا از چه سبکهایی خوشم میاد ؟ سبکهای چینی که فقط بین جیت کان دو و وینگ چون موندم - سبکهای غربی که فقط کیک بوکسینگ مورد بحث هست و سبک های ایرانی که فقط توآ .

خوب من اینطور که معلومه عاشق سبکهای چینی هستم چرا ؟ بخاطر سرعت اجرا - تکنیک های زیبا - اصیل بودن .
در این بین جیت کان دو انتخاب اوله منه در حال حاضر . چون از هسته وینگ چون تشکیل شده - بروسلی ابداء کرده - به قول خود استاد بروسلی کاربردیه - دفاع هم زمان با ضربه .
از یه چیزی میترسم . اینکه توی تهران باشگاه و استادی نباشه که این سبک رو بلد باشه و بتونه اون رو خوب انتقال بده .

وینگ چون انتخاب بعدی : فیلم Ip Man رو دیدم و اون رو با مقاله هایی که از هنر وینگ چون نشر یافته مقایسه کردم . دیدم که بله همونه . پس شکی نیست که کارهایی که توی اون فیلم انجام میشه واقعأ متعلق به وینگ چون هست . خوب خیلی خیلی خوشم اومد . خیلی زیبا ضربه میزنه . حرکت اضافه در نقاط بدن نداره . مشت های با سرعت زیاد . واقعأ زیباست .

کیک بوکسینگ : شاید اسم مدرن کونگ فو به گوشتون خرده باشه . این ورزش من در آوردی ایرانی است که در رزم همان کیک بوکسینگ است با دفاع شخصی و سلاح . که اسم کونگ فو رو به دوش میکشه ( چرا ؟ نمیدونم !! ) . من الان 1 ماهه که میرم سر کلاس این سبک با این که بدم میاد ولی میرم . چون میخوام تجربه کنم . چرا بدم میاد ؟ چون سرعت نداره - چون اصیل نیست - چون من در آوردیه ترکیبیه . حالا از اون طرف استادم در همین باشگاه میگه من اصلأ هنر رزمی چینی خوشم نمیاد . میگم چرا ؟ میگه چون خشکه . مثلأ موقع زدن ضربه پا ، کمر کامل نمیچرخه . حالا نمیدنم والا درسته یا غلط .

توآ : با توجه به صحبتهایی که توی این تاپیک دیدم مقداری زده شدم از این سبک . مثل اینکه عوض شده . چی بگم والا .

خیلی سخته که 2 سال دنبال انتخاب سبک باشی . قبلأ هم گفتم که هاپکیدو رفتم بدم اومد . به خاطر ضعف استاد - باشگاه و کارهای کسل کننده . سر نزدن استاد به شاگردان . پولکی بودن استاد ......
خسته شدم . تصمیمم اینه که این مدرن کنگ فو رو یه مدتی برم . بعد برم سمت جیت کاندو و بعد وینگ چون تا تجربه کنم .
نظر شما چیه ؟

( در مورد برخی از آقایان که نام نمیبرم و اومدن در مورد کونگفو و پروفسور میرزایی یک سری مطالب الکی نوشتن و گفتن که اینا همش نمایشه باید بگم که شما اول یه تحقیق بکن که فکر میکنی عقل کلی . و همچنین اینکه شما میرزایی رو ندیدید که قضاوت میکنید . از آنها که با ایشون کار کردن بپرسید که چه اعجوبه ای بودند و چه کارهایی میتوانستند بکنند - همچنین باید بگم که ورزشهایی مثل نینجا از بدترین نوع رزم هستند از نظر من و همچنین تکواندو ضعیفترین و کاراته کسل کننده ترین سبکهاست . من در مورد این سبکها اطلاع ندارم ؟ باشه . ولی شما هم در مورد سبک های چینی اطلاعات ندارید پس بهتره در موردشون توضیح بدیم نه اینکه بگیم توآ من در آوردیه )

معذرت میخوام که اینکه نوشتم . ممنون از شما دوستان . این مطلب هم جنبه پرسش و سوال از طرف من رو داره هم جنبه تجربی از اطلاعات خیلی ناقص و کم من .

با تشکر

سلام
هر ورزشی که میگی خوبه یا بده نظر شخصی است ولی نباید بگی کدوم ورزش مزخرفه کدوم نه
در مورد وینگ چان و کیک بوکسینگ و جیت کاندو باید بگم که وینگ چان با اون دوتای دیگه خیلی فرق داره اصلا مقایسه نکن اون چیزایی هم که گفتی سرعت و فلان وغیره فقط در وینگ چان است
در مورد استاد هم باید بگم هیچی بارش نیست یعنی چیزی سرش نمیشه چون از حرفی که زده میشه فهمید(توضیحش طولانی اگه خواستی میدم)
در مورد توا هم به مطا لب فروم دقت نکن
در مورد اون ورزشی که میری بهتره دیگه نری چون داری وقتت رو تلف میکنی خیلی وقت برای یاد گرفتن یک سبک
نیاز هست پس وقت رو تلف نکن برو دنبال عشقت
هاپکیدو هم ورزش خوبیه در ایران هم خیلی وضع عالی است ( از نظر نوع اموزش ) فقط باید استاد خوب پیدا کنی
در مورد میرزایی باهات موافق نباد اینجوری بگن ولی در مورد نینجا نه چون فقط نظر شخصی توه
هیچ کدوم از این ورزش ها یا اساتید بد نیستن بلکه این نظر ادمهاست که اونارو خوب یا بد میکنه
بعدش همیشه دست بالای دست بسیار است بهتره نگی که من خیلی میدونم اینقدر میدونم اونقدر میدونم

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

جیت کان دو در ایران زیر نظر چه کسی است ؟ بنیانگذار کیست ؟ و ما کجا باید بریم تا سرمون کلاه نره ( باشگاه هایی تقلبی ) ؟

من کرج هستم . ( اندیشه )

چرا این تاپیک اینقدر یخه ؟

در اینترنت بگرد پیدا میکنی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
هر ورزشی که میگی خوبه یا بده نظر شخصی است ولی نباید بگی کدوم ورزش مزخرفه کدوم نه
در مورد وینگ چان و کیک بوکسینگ و جیت کاندو باید بگم که وینگ چان با اون دوتای دیگه خیلی فرق داره اصلا مقایسه نکن اون چیزایی هم که گفتی سرعت و فلان وغیره فقط در وینگ چان است
در مورد استاد هم باید بگم هیچی بارش نیست یعنی چیزی سرش نمیشه چون از حرفی که زده میشه فهمید(توضیحش طولانی اگه خواستی میدم)
در مورد توا هم به مطا لب فروم دقت نکن
در مورد اون ورزشی که میری بهتره دیگه نری چون داری وقتت رو تلف میکنی خیلی وقت برای یاد گرفتن یک سبک
نیاز هست پس وقت رو تلف نکن برو دنبال عشقت
هاپکیدو هم ورزش خوبیه در ایران هم خیلی وضع عالی است ( از نظر نوع اموزش ) فقط باید استاد خوب پیدا کنی
در مورد میرزایی باهات موافق نباد اینجوری بگن ولی در مورد نینجا نه چون فقط نظر شخصی توه
هیچ کدوم از این ورزش ها یا اساتید بد نیستن بلکه این نظر ادمهاست که اونارو خوب یا بد میکنه
بعدش همیشه دست بالای دست بسیار است بهتره نگی که من خیلی میدونم اینقدر میدونم اونقدر میدونم
سلام
ممنون که جواب دادی .

آره خوب منم همه جایه پستم ذکر کردم که نظرم شخصیه .
دوست دارم اگه اطلاعات داری و اگه میتونی این زحمت رو بکشی و لطف کنی یکم بیشتر در مورد وینگ چون و جیت کان دو توضیح بدی و فرقشونو بگی . جیت کاندو از وینگ چون تشکیل شده پس چرا نباید سرعت و قدرت اون رو داشته باشه در حالی که بروسلی گفته حرکتهای اضافی حذف شده و کاربردی تر شده ؟

شما کدوم استاد رو میگی که هیچی بارش نیست ؟ کی حرف زده ؟ :wacko:
من شنیدم توآ سبکی است خشن و خیلی سخت و واقعی و از قدرت بالایی برخورداره ( هنر جویان همسطح با سبک های دیگر از قدرت بالاتری برخوردارن ) . بخاطر همین خیلی دوست داشتم برم ولی مطالب اینجا مأیوسم کرد .

این ورزش رو بخاطر گذراندن وقت میرم و اینکه چنتا از دوستام اونجان و همچنین خود استاد رفیقمه . خودش که میگه از همه چی بهتر همینه . جون همه چی داره . حالا میخوام شما هم علت مخالفت خودتون رو بگید ( لطفأ )

من هیچی از رزمی نمیدونم - نمیدونم کجای پستم همچین چیزی گفتم :eek: اگه گفتم واقعأ نادونی کردم . معذرتی بیش :p

در ضمن من گشتم و سایت استاد کوه کمری رو پیدا کردم . ولی نمیتونم اعتماد کنم که ایشون واقعأ بنیانگذار در ایران باشن . باید بیشتر تحقیق کنم .

با تشکر

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
ممنون که جواب دادی .

آره خوب منم همه جایه پستم ذکر کردم که نظرم شخصیه .
دوست دارم اگه اطلاعات داری و اگه میتونی این زحمت رو بکشی و لطف کنی یکم بیشتر در مورد وینگ چون و جیت کان دو توضیح بدی و فرقشونو بگی . جیت کاندو از وینگ چون تشکیل شده پس چرا نباید سرعت و قدرت اون رو داشته باشه در حالی که بروسلی گفته حرکتهای اضافی حذف شده و کاربردی تر شده ؟

شما کدوم استاد رو میگی که هیچی بارش نیست ؟ کی حرف زده ؟ :wacko:
من شنیدم توآ سبکی است خشن و خیلی سخت و واقعی و از قدرت بالایی برخورداره ( هنر جویان همسطح با سبک های دیگر از قدرت بالاتری برخوردارن ) . بخاطر همین خیلی دوست داشتم برم ولی مطالب اینجا مأیوسم کرد .

این ورزش رو بخاطر گذراندن وقت میرم و اینکه چنتا از دوستام اونجان و همچنین خود استاد رفیقمه . خودش که میگه از همه چی بهتر همینه . جون همه چی داره . حالا میخوام شما هم علت مخالفت خودتون رو بگید ( لطفأ )

من هیچی از رزمی نمیدونم - نمیدونم کجای پستم همچین چیزی گفتم :eek: اگه گفتم واقعأ نادونی کردم . معذرتی بیش :p

در ضمن من گشتم و سایت استاد کوه کمری رو پیدا کردم . ولی نمیتونم اعتماد کنم که ایشون واقعأ بنیانگذار در ایران باشن . باید بیشتر تحقیق کنم .

با تشکر

سلام
در مورد جیت کاندو و وینگ چون سوال بپرس تا بگم قبلن یکجا نوشتم لینکش در همین فروم برات می زارم اگر بازم سوالی بود بپرس در مورد وینگ چون میدونم اما جیت کاندو تا حالا از نزدیک ندیدم ولی میدونم چیه خیلی با وینگ چون
متفاوته بعدش اگه رفتی جیت توجه کن من در اوردی نباشه از اینه که طرف به توا میگه جیت کاندو
بعدش بروسلی کی هست که بخواد یک ورزش اصیل با قدمت رو غلط گیری کنه
من با توجه به حرفش که نوشتی گفتم معلوم که هر ورزشی با توجه به سبکش مشت زدن خودش رو داره اون ورزش ها در ایران هستن که همشون مثل بوکس مشت میزنه ولی ضعف ورزش سنتی بخاطر مشت زدن حرف جالبی نیست
به نظرم خیلی توا رو بزرگ کردی بعدش هم گذراندن وقت در ورزش رزمی معنی نداره شما هر جوری که تمرین کنی همون طوری مبارزه میکنی اگر الان به توا عادت کنی خیلی سخت میتونی به ورزشی مثل وینگ چان عادت کنی تا
اینکه 0 وارد یک ورزش بشی (امیدوارم بدونی چی میگم)هر کسی هر ورزشی تمرین میکنه میگه مال من بهترین است
کوه کمری کی هست؟من نمیشناسم

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
خوب چه سبک ای آی دو ای کار میکنه؟
از همون سبک ها که گفتی

خب توی پستت نگفتی سبک، گفتی رشته. شیهان مهدیزاده، استاد مورد علاقه من نیست برای همین ازشون اطلاعات ندارم. :D انقد هم سبک زیاد هست که همینطوری نمیتونم بگم چه سبکی کار میکنن. بهترین راه اینه که باهاشون تماس بگیری و از خودشون بپرسی تا بهترین جواب رو بگیری. :happy:

چند تا ای آی تو با هامُن های مختلف :wub:

فایل های ضمیمه

• Midare.jpg
    Midare.jpg
    38.9 KB · نمایش ها: 14
  • Notare.jpg
    Notare.jpg
    21.7 KB · نمایش ها: 13
  • Sanbonsugi.jpg
    Sanbonsugi.jpg
    12.2 KB · نمایش ها: 13
  • Suguha.jpg
    Suguha.jpg
    25.3 KB · نمایش ها: 13

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
خب توی پستت نگفتی سبک، گفتی رشته. شیهان مهدیزاده، استاد مورد علاقه من نیست برای همین ازشون اطلاعات ندارم. :D انقد هم سبک زیاد هست که همینطوری نمیتونم بگم چه سبکی کار میکنن. بهترین راه اینه که باهاشون تماس بگیری و از خودشون بپرسی تا بهترین جواب رو بگیری. :happy:

چند تا ای آی تو با هامُن های مختلف :wub:

ممنون
متاسفانه افراد زیادی دنبال این رشته نیستن فکر کنم به خاطر همین در ایران زیاد رشد نکرده

بالا