• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام بر تمام دوستان که واقعا اطلاعات جامع و خوبی رو در اختیار هم قطاریهاشون میذارن
از بچه های جدید که رفتند یه سوال دارم من مدرکم فوق لیسانس هست شنیدم که درجه هارو کم کردند یعنی با مدرک فوق لیسانس ستوان دوم میشی آیا این درسته؟؟؟و در ضمن مدرک لیسانس درجه اش چی هست ؟
در ضمن آیا کیفیت خدمت ( =راحتی) فوق لیسانس و لیسانس با هم فرق محسوسی داره ؟؟

دم همه سربازا گرم
یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود: با لیسانس ستوان2بوده ولی الان با فوق لیسانس شده ستوان3!!

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
ببخشید دوست عزیز شما دفترچتونو کی فرستادید که 20شهریور اعزامید؟؟؟؟؟؟

من میخوام دفترچه رو پست کنم به نظرتون این ور سال اعزام میشم؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اگه عجله دارید بعد اینکه برگ سبزتان(برگه اعزام) رسید به دستت میتونی با اولین اعزام داوطبانه اعزام بشی تا وقتت تلف نشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شما اگه عجله دارید بعد اینکه برگ سبزتان(برگه اعزام) رسید به دستت میتونی با اولین اعزام داوطبانه اعزام بشی تا وقتت تلف نشه

سلام

همچین چیزی مگه امکانش هست؟ یعنی اگر برگ سبز اومد زد 4 ماه دیگه اعزامی میشه ماه بعدش داوطلبانه رفت؟ :blink:

mgharakhanlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اونجا واقعن سخت میگیرین
البته یه پیشنهاد
رفیق مشی های گروهان باش
سرت به کار خودت باشه
ما خدا شاهده میگم اونجا حتا ارشد بچه ها رو هم میزد
ولی کسی چیزی نمیگفت
خلاصه بد نیست
ولی میگم سخت میگیرین
سعی کن میدون تیر بالا بزنی واقعن مهمه چون میتونی شهر محل خدمتت رو خودت تعیین کنی
ترکی هم اگر فارس ربان زیاد باشه فارسی حرف میزنن
وولی خوب خود ترک ها با خودشون ترکی حرف میزنن
سعی کن ترکی یاد بگیری به دردت میخوره
اردو میبرن یه 5 کیلومتر دورتر محل اموزشتون
سه یا 4 روزی پیاده روی دارین و درس تاکتیک
یعنی سینه خیز رفتن تو تیغ و خار و خاک
تبر اندازی دارین
خلاصه شیرینه
من 14 ماه پیش اونجا رفتم الان هم 60 روز دیگه دارم

مرسي كه اين اطلاعاتو بهم دادي. اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بده. همين جوري كه نمي زنن بچه‌ها رو حتما يه كاري كردن. يا اينكه نه الكي ميزنن؟
راستي غذاش چطوره؟

Captive

لایک‌ها
16,665
الکی که کسی نمیتونه بزنه /. اگر کسی الکی زد شما هم الکی با سر بزن تو صورتش که فکش بیاد پایین :دی

mooli70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید . من بعد از گذروندن آموزشی تو عجبشیر با درجه گ1 رسته رایانه افتادم شهر خودمون یعنی کرمانشاه ولی 12 کیلومتر از کرمانشاه دوره و تیپ 35 تکاور هستش و خیلی حالگیری و سخت هستش . افتادم تو قسمت اداری و تا ظهر با کامپیوتر کار میکنم ولی بعد از ظهر ....
وای به حالم میشه وقتی میام آسایشگاه آخه همه سرباز زیر دیپلم با پایه خدمتی باای یکسال و من از همشون جدیدتر ولی با درجه بیشتر هستم که میان بهم دستور میدن و اگه گوش نکنم زیراب میزنن و اضاف میخورم و خود فرمانده هم گفت که اینجا ارشدیت خدمتی مهمه نه درجه .
حالا دلم خوشه افتادم شهر خدم مثلا !!! هر سه هفته یکبار مرخصی میدن دو روز بیام خونه و نگهبانی ها هم همه با منه بدبخته و ظرف شستن و آب آوردن واسه کولر و نظافت و ... .
و از اونطرف من میشم نگهبان و یه سرباز 1 خشت(صفر) میاد میشه گروهبان نگهبان !!
خلاصه واقعا ضد حاله .
حالا به نظرتون میتونم یه جورایی انتقالی بگیرم تو خود کرمانشاه که میدونم اونجا به درجه ها اهمیت بیشتری میدن.
چند تا پارتی هست میگن دنبال کارهامن به نظرتون بشه انتقالی بگیرم؟
راستی پدرم پیره و از کار افتادس و 55 سالشه و فقط من مجردم و همه رفتن سر زندگیشون . با این اوصاف میتونم کاری کنم واسه روز برگی و یا انتقال به خود کرمانشاه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا اوضاع روحیم خیلی به هم ریخته .:(

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

همچین چیزی مگه امکانش هست؟ یعنی اگر برگ سبز اومد زد 4 ماه دیگه اعزامی میشه ماه بعدش داوطلبانه رفت؟ :blink:
بله که میشه
دوستم اعزامش89/4/1بود ولی داوطلبانه 89/2/1 اعزام شد
البته زمان اولین اعزام به مدرک تحصیلی ارتباط داره مثلا اعزام فوق دیپلم و بالاتر روز اول هر ماه زوج هستش

Captive

لایک‌ها
16,665
بله که میشه
دوستم اعزامش89/4/1بود ولی داوطلبانه 89/2/1 اعزام شد
البته زمان اولین اعزام به مدرک تحصیلی ارتباط داره مثلا اعزام فوق دیپلم و بالاتر روز اول هر ماه زوج هستش

خیلی ممنون :)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بر تمام دوستان که واقعا اطلاعات جامع و خوبی رو در اختیار هم قطاریهاشون میذارن
از بچه های جدید که رفتند یه سوال دارم من مدرکم فوق لیسانس هست شنیدم که درجه هارو کم کردند یعنی با مدرک فوق لیسانس ستوان دوم میشی آیا این درسته؟؟؟و در ضمن مدرک لیسانس درجه اش چی هست ؟
در ضمن آیا کیفیت خدمت ( =راحتی) فوق لیسانس و لیسانس با هم فرق محسوسی داره ؟؟

دم همه سربازا گرم

سلام
برای لیسانس استوار 2 - 1 و ستوان 3 میدن
فوق لیسانس هم ستوان 3و2 میشه
راحتی خدمت نمیشه دقیقا اظهار نظر کرد بستگی به زرنگی خود فرد هم داره
الان من با لیسانس کلانتری هستم و یه فوق لیسانس ستوان 3 هم داریم که کار ما ها هیچ فرقی با صفرها نداره یعنی پاس پیاده و سرنشین و متهم و ... همش هست

cyberlink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

سلام
من میخوام این کار رو بکنم چه طوری باید درخواستشو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

boy iran

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان خسته نباشید . من بعد از گذروندن آموزشی تو عجبشیر با درجه گ1 رسته رایانه افتادم شهر خودمون یعنی کرمانشاه ولی 12 کیلومتر از کرمانشاه دوره و تیپ 35 تکاور هستش و خیلی حالگیری و سخت هستش . افتادم تو قسمت اداری و تا ظهر با کامپیوتر کار میکنم ولی بعد از ظهر ....
وای به حالم میشه وقتی میام آسایشگاه آخه همه سرباز زیر دیپلم با پایه خدمتی باای یکسال و من از همشون جدیدتر ولی با درجه بیشتر هستم که میان بهم دستور میدن و اگه گوش نکنم زیراب میزنن و اضاف میخورم و خود فرمانده هم گفت که اینجا ارشدیت خدمتی مهمه نه درجه .
حالا دلم خوشه افتادم شهر خدم مثلا !!! هر سه هفته یکبار مرخصی میدن دو روز بیام خونه و نگهبانی ها هم همه با منه بدبخته و ظرف شستن و آب آوردن واسه کولر و نظافت و ... .
و از اونطرف من میشم نگهبان و یه سرباز 1 خشت(صفر) میاد میشه گروهبان نگهبان !!
خلاصه واقعا ضد حاله .
حالا به نظرتون میتونم یه جورایی انتقالی بگیرم تو خود کرمانشاه که میدونم اونجا به درجه ها اهمیت بیشتری میدن.
چند تا پارتی هست میگن دنبال کارهامن به نظرتون بشه انتقالی بگیرم؟
راستی پدرم پیره و از کار افتادس و 55 سالشه و فقط من مجردم و همه رفتن سر زندگیشون . با این اوصاف میتونم کاری کنم واسه روز برگی و یا انتقال به خود کرمانشاه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا اوضاع روحیم خیلی به هم ریخته .:(

زیاد سخت نگیر حاجی

عادت میشن بعد همش میشه خاطره

ما یک فرمانده دهن سرویس داشتیم روی برف میگفت بشینیم یک ساعت حرف میزد کل جونم یخ میزد بعد میگفت همه اینا خاطره میشه ای تو رو...

ولی خیلی جاها تا آش خوری اذیت میشی ولی چند ماه دیگه که گروهبان نگهبان شدی دهن همشون رو .. آره

من یک ماه آش خوری دادم بعد که گروهبان نگهبان شد گریه ارشدا که شهرستانی بودن رو درآوردن بدبخت نگهبان نبود شب میدادم آسایشگاه رو بشوره :lol:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
من میخوام این کار رو بکنم چه طوری باید درخواستشو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون رفیق ما که هیچ درخواستی نداد
صبح روز اعزام با برگ سبزش رفت دایره وطیفه عمومی ناجا(آخر خیابان مشروطه در تبریز) و گفت که میخوام داوطلب برم خدمت
اوناهم با کمال میل اعزامش کردن

Captive

لایک‌ها
16,665
خیلی باحال میشه اگه اینطوری بشه.. یعنی من بزگه سبزم اومد ماه بعد میرم میگم میخوام داوطلبانه اعزام شم ببینم با کمال میل من رو قبول میکنند یا .. :D

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
سلام بجه ها

من ديسك كمر دارم

مي تونم معاف بشم؟

saeed-hedauat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...
من هنوز موندم چيكار كنم!
نيرو انتظامي افتادم..جاش رو گفتن روزي كه مي ياييد ميگيم...نميدونم ميترسم از همونجا ببرن و يه احتمال هست يكي از آشناهام كه از جايگزين اينها اطلاع داشت گفت به احتمال زياد 186 واسه سيستان بلوچستان هست...!من نميخوام بيافتم اونجا.
چون هم از جاش ميترسم هم از نيرو انتظامي.!
ميخوام وايسم يه كد جديد بياد..االان يه سوال مهم.من نرم روز اعزام خودم را معرفي نكنم آيا فراري حساب ميشم.؟؟ و اينكه وايسم كد جديد بياد آيا ميشود بجاي دو ماه ايستان بگم ماه ديگه من رو اعزام كنيد..؟يعني 1ماه ديگر..؟

cyberlink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خیلی باحال میشه اگه اینطوری بشه.. یعنی من بزگه سبزم اومد ماه بعد میرم میگم میخوام داوطلبانه اعزام شم ببینم با کمال میل من رو قبول میکنند یا .. :D

نمیدونم منم تعجب کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاحالا نشنیده بودم

borok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای لیسانس استوار 2 - 1 و ستوان 3 میدن
فوق لیسانس هم ستوان 3و2 میشه
راحتی خدمت نمیشه دقیقا اظهار نظر کرد بستگی به زرنگی خود فرد هم داره
الان من با لیسانس کلانتری هستم و یه فوق لیسانس ستوان 3 هم داریم که کار ما ها هیچ فرقی با صفرها نداره یعنی پاس پیاده و سرنشین و متهم و ... همش هست

آقا از راهنماییت ممنون پس اینطور که شما میگید قانون خاصی واسه درجه نداره ما رو باش که فکر میکردیم این همه داریم زور میزنیم و سختی میکشیم تهش حداقل ستوان یک میشم که قانون عوض شد .موندم کسانی که دیپلم دارند پس درجشون چیه؟؟ در ضمن از شانس بد من تک پسرم و بابام 55 ساله !!!! حالا به نظر شما این تک پسر بودن ( + در حال حاضر تک فرزند خانه) میتونه واسه ما دلیلی بشه که در تهران (شهر خودم) خدمت کنم ؟؟

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
البته همانطور که قبلا هم گفتم زمان اولین اعزام به مدرکت بستگی داره
در ضمن شما بعد امدن برگ سبزت یه سر به وظیفه عمومی شهرتون بزن یه وقت اگر شرایطشون فرق داشت مطلع بشی

بالا