سلام هر کی میدونه و میتونه جواب بده ( قرارگاه فرماندهی نزاجا – دایره عملیات – آج ) کجاست آدرس دقیقش كجاست می خوام برم ؟ و چه جور جایه واسه خدمت کردن ؟ تو امریه من خورده قرارگاه فرماندهی نزاجا – دایره عملیات – آج باید خودمو معرفی کنم اونجا . منظور از آج چيه ؟
04 بیرجند کسی هست یا نه ؟ ...............
من اومدم.......
به همه 6 روز میاندوره دادن...
یکی از آشناها رو دیدم اونم گفت باغروده!!گردان امام علی(ع)من اومدم.......
به همه 6 روز میاندوره دادن...
سلام بچه ها. من فردا اعزامم با مدرک دیپلم و کد 226 (مازاد) . همین فردا که ساعت 6 برم منو اعزام میکنن یا میگن برو خونه پس فردا بیا؟ همه وسائل لازم رو فردا با خودم ببرم و الان برم کچل کنم؟ مرسی اگه زود جواب بدین. در ضمن فکر کنم اعزام لیسانس ها با دیپلم تو این زمینه فرق داره. چون به اونا 2هر برج که میرن فک کنم بهشون میگن محل آموزشتون فلان جاست برین خودتونو فلان روز و ساعت معرفی کنین. میخواستم ببینم دیپلم و بی سوادها که با هم اعزام میشننم همین جوریه یا میندازن تو ماشین خودشون میبرن؟
مرسی
آدرس دقیق خدمات شما:
تهران - لویزان (مینی سیتی) بلوار ارتش - بلوار نیروی زمینی - ستاد نیروی زمینی - ساختمان 9 طبقه (قرارگاه فرماندهی) - دایره عملیات - آج (آجودانی)
جای خوبیه و شما تو قسمت آجودانی هستی و احتمالاً یک روز در میون خونه هستی، بهترین خدمته![]()
يه روز درميون خونه هستم يعني چي يهني روز برگ نيستم وبايد تو انجا بمونم ؟
چرا هر روز میای، منتها مثلاً روز شنبه تا ساعت 6 یا 8 شب میمونی، بعد میای خونه، یکشنبه رو تعطیل هستی، و به همین ترتیب![]()
امكان تقسيم شدن دوباره هست ؟ من از يكي شنيدم كه ميگفت گروهبانا رو امكان داره دوباره تقسيم كنن؟ ديگه چه اطلاعاتي از اونجا داري ؟ چه جور جايه؟ اجوداني كه گفتي چيه ؟