• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.
فکر نکنم لازم به توضیحات باشه که دو نو چوب هارد و سافت داریم.شما ببینین اگه میخواین واسه مسابقه تمرین کنین هارد بخرین و اگه می خواین تو پیست حالش رو ببرین سافت بخرین.به نظر من یه هارد باشه یه سافت بهتره.چون تو پیست روز معمولی تو پیست معمولی سخت اسنو کردن با چوب ریس.سرعتش بالاست خطرناکه اولین و مهمترین اشکال!دوما حیف هستش1.2پولش رئ بدی بعد بری روی یه تیکه یخ!نه سنگ زیرش یا تیغه هاش داغون بشه!چوب ریس مثل ناموس آدم هستش :دی خیلی حساس هستش.من ریس اتمیک ندیدم پارسال روسیگنال دیدم چندان با دوام به چشم نمیومد.ولی چوب ریس ارزون قیمت بخوای نایدیکر هستش که چند سالی میشه بچه های تیم دارن کار میکنن و ظاهرا جواب داده!عمر چوب هم مونده به نحوه اسکی شما و پیست ! اگه شما بیاین تو پیست شهر ما مطمئنا 1 فصل هم با بهترین چوب دوام نمیارین!ولی تو دیزین یه چوب خوب راحت5و6فصل کار میکنه.اون مدل رو هم که گفتین یه نگاهی بندازم بگم.

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نظر من این سری بهتر هستش چون بچه ها ازش استفاده کردن و راضی هستن قیمتش هم نسبت به اون که شما گفتین مناسبتره SPEEDSTER GTS ست کاملش 1.2یا1.3 و همین حوالی هستش.

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از توضیحات عالی!
فقط من هیچ جا این چوب و ستش و ندیدم!از کجا باید بگیرم؟
اگه 1.2 باشه چوب و بوت UPZ وفیکس با هم که خیلی خوبه من فکر کردم 1.6 یا 1.7 پیاده شدم.
ممنون میشم جای فروشش رو هم اگه میدونید بگین.
خیلی خیلی ممنونم از شما!!

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
من یه مشکلی پیدا کردم!!!!!!!!!!!!!!1
منظور شما کدوم چوب بود که 1.2 بود و بچه ها داشتن؟
منظورتون نیدکر؟؟؟؟
پس شما میگین نیدکر بهتر از اف2؟؟؟
خلاصه کدوم و از کجا با چه قیمتی بگیرم؟؟؟

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد مسابقه هم شما اول از همه یه چوب اسکی ریس race یا همون هارد hard خوب بخرین که فکر کنم میشه تقریبا1.2میلیون تومان.بعدش هم چند جلسه با یه مربی دروازه خوب کار کنین.اگه خواستین چند نفر میشناسم می تونه کمکتون کنه.ترجیحا چوب اسکی خوبی بخرین چون این چوبهای ریس نایدیکر که اومدن جنس خوبی ندارن و این نوع چوبها(ریس) استحلاک خیلی بالایی دارن اگه جنسش نامرغوب باشه یه فصل بیشتر کار نمیکنه واستون.ایشالا میبینمتون تو پیست سر مسابقات.

سلام.
من از حرف هاتون نفهمیدم خلاصه چوب ریس نایدیکر خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟اینجا نوشتین بده یه جا دیگه نوشتین دوستان دارن و راضین؟؟؟؟؟جواب نهایی چیه استاد؟؟
F2 Speedster rs wc چی اون چه جوری استحلاکش؟؟؟؟
منونم.
مرسی.

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.
من از حرف هاتون نفهمیدم خلاصه چوب ریس نایدیکر خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟اینجا نوشتین بده یه جا دیگه نوشتین دوستان دارن و راضین؟؟؟؟؟جواب نهایی چیه استاد؟؟
F2 Speedster rs wc چی اون چه جوری استحلاکش؟؟؟؟
منونم.
مرسی.
دوست عزیزم من نظر شخصیم اینه 1سال دیگه صبر کن و F2 بخر.نایدیکر هم بد نیست,ولی به پای f2 نمیرسه.اگه عجله داری نایدیکر بگیر.می تونی تو مغازه های تهران فکر کنم ونک اسپورت داره.من دقیق آدرس فروشگاه هارو ندارم ولی فکر کنم ونک اسپورت گیر میاد.یکی از دوستان تبریزیم 2سال پیش ست f2 همون مدل SPEEDSTER GTS رو گرفته بود 1.3 ست کامل با فیکس و بوت.نایدیکر حوالی 800 یا 900هستش فکر کنم.حالا ما داریم میگین فلان چوب خوب بهمان چوب بده...مشکل اساسی اینه که چون این چوبها مشتری ندارن فروشگاه ها نمیارن و اگه هم بیارن1ست سفارشی میارن.باید بگردی.یه سری هم به فدراسیون بزن اونجا شاید گیرت بیاد.

mimipanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول ميخواستم از khabgard و ronan بخاطر آموزش هاى مفيدتون تشكر بكنم، من ميخوام يه ست بورد بخرم ،(بورد+فيكس+بوت+لباس) حدود يك تومن ميخوام خرج كنم، ميشه راهنماييم كنيد جه ماركى بخرم. ضمنا” من اماتور م.

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
2-3 ماه بیشتر نمونده.
دوست عزیز به نظر من بهترین که نه ولی راحت ترین چیزی که میتونی بخری اگه برای ریس می خوای نایدیکر بخر اگه برای ریس نمی خوای salamon & burton برند های خوبی هستن.
دوستان کسی edge تیز کن برای فروش نمی شناسه؟
موفق باشین

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
با سلام

خیلی‌ دلم می‌خواست یه روز بیام اینجا و همه اشکالات رو بگیرم ولی‌ فرصت نشده بود تا به امروز (من هیچ ادعایی در هیچ زمینه ای ندارم و فقط تجربه‌های شخصی خودم رو اینجا میگم)

۱.این حرف که ما میگیم داریم میریم اسکی (چه اسنوبرد داشته باشیم چه آلیپاین) غلطه چون اسنوبردینگ ورزشی کاملا جدا از ورزش اسکی می‌باشد و وجه تشابه این دو این است که هردو ورزش زمستانی هستند ولی‌ هیچ ارتباطی‌ به هم ندارند

۲.اولین بار اسنوبرد در سال ۱۹۷۶ توسط جیک برتون اختراع شد که در حال حاضر بنیان گذار برند برتون هست

۳.می‌تونم بگم ندیکر ضعیف‌ترین اسنوبرد هارو میسازه پس هرگز اسنوبرد خود رو از این برند انتخاب نکنید

۴.اگر میخواید لذت واقعی‌ اسنوبرد رو به دست بیارید هرگز اسپید کار نکنید چون اسپید در اسنوبرد دقیقا حس و حال آلپاین رو میده و لذت واقعی‌ اسنوبرد در فری استایل می‌باشد

۵.برند هایی‌ که کیفیتشون رو تضمین می‌کنم ۱.برتون ۲.پالمر ۳.فلو (البته هیچ کدومش رو برا اسپید پیشنهاد نمیکنم )

۶.هرگز برا شروع برد ۱۰۰هزار تومنی نخرید و همچنین بورد ۱میلیون تومنی نخرید چون اولی‌ شما رو از اسنوبرد زده میکنه و دومی‌ هم باعث می‌شه وقتی‌ پیشرفت کردید اون لذت بورد خوب داشتن رو نداشته باشید

۷.هرکسی در زمینه اسنوبرد هرگونه سوال‌ای داره خوشحال میشم راهنماییش کنم

۸.این حرف که عده‌ای می‌گویند اسنوبرد بچه بازی هست و اسکی حرفه‌ای کاملا غلط چون این گونه افراد اسنوبردینگ حرفه‌ای رو تجربه نکردند و نمی‌دونن اسنوبردینگ حرفه‌ای از اسکی حرفه‌ای سخت تر نباشه راحت تر نیست

۹.از نظر کیفیت برتون بهترین کیفیت رو در اسنوبرد‌ها داره و هرسال هزینهای بالغ بر میلیون‌ها دلار خرج تحقیقاتش می‌کنه (فیکس‌های جدیدی که ۲سال هست برتون به فروش میرسونه رو هنوز هیچ برندی استفاده نمی‌کنه و هنوز از فیکس‌های که ۳۰سال هست مورد استفاده هست استفاده می‌کنن که این دلیل محکمی بر پیشرفت بودن برتون در این صنعت می‌باشد)

۱۰.اگر بخوام همه موارد رو توضیح بدم نزدیکه ۱۰۰ صفحه مطلب می‌شه بنابر این کسی‌ سوألی داره جواب میدم اونجوری خیلی‌ سخت هست برایه من

۱۱.این حرف اشتباه هست که اسنوبرد باید تا زیر چونه شما باشه و هرگز بر طبق این موضوع بورد خود رو انتخاب نکنید برای سایز بورد معادله های وجود دارد که وزن و قد شما رو اندازه گرفته و نسبت به ۴ حالت اسنوبرد شما بورد مورد نظر شما رو میگه (کسی‌ خواست پیام بده بهش توضیح بدم)

۱۲.در این تاپیک اشتباه‌های فراوانی‌ وجود داره (ضمن تشکر از همه کسانی‌ که اینجا پست دادن ) که این اشتباه‌ها حاصل قوانین غلطی هست که در اسکی ایران وارد شده

۱۳.در ایران فقط اسنوبردینگ اسپید افراد خیلی‌ حرفه‌ای داره و اسنوبردینگ فری استایل خیر

۱۴.شرکت بامپاد پیست دیزین رو سالینه ۵۰۰ میلیون تومن اجاره کرده که در قرارداد ذکر شده هزینه همهٔ کار‌ها و تعمیرات پیست به عهدهٔ خود بامپاد می‌باشد

۱۵.خیلی‌ موضوع هست که می‌خوام در بارش بپردازم حیف که اونقدر زیاده که نمی‌شه

16.بخاطر غلط های املا ای عذر میخوام از بهنویس استفاده کردم

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
خیلی ممنون.
خب 1 سوال؟
من که اسنوبرد اسپید و ریس می خوام بخرم چه برندی بخرم؟من تو جست و جوی خود فقط نایدیکر رو پیدا کردم!{البته تو ایران}
من از freestyle هم بدم نمیاد ولی عاشق سرعت هستم.ما در ایران تا اونجایی که من اطلاع دارم پیست freestyle نداریم!داریم؟
تیمش رو هم نداریم درسته؟
اگه من هر چیز غلطی گفتم کلا من رو ببخشید.لطفا شما راهنمایی کنید تا من هم به اطلاعاتم افزوده بشه.
در مورد اینکه چوب تا زیر چونه بیاد منم با شما 100 درصد موافقم.البته برای خرید!وقتی هر هفته بخواهید 1 چوب اجاره کنید خب از چه روش بهتر و سریع تری میشه استفاده کرد؟
خیلی از اینکه شما من رو راهنمایی کنید خوشحال میشم.
1 برند خوب چوب ریس با ادرس جایی که بشه خریدش رو به من لطف کنید بدید.
من از اقای صید پرسیدم ایشون گفت نایدیکر خوبه.
من با برتون کاملا موافقم ولی برای مسابقه فکر نمی کنم!چوب ریس داره؟
خیلی ممنون.
مرسی.
از اینکه شما هم در کمک کردن به من همکاری کنید ممنون میشم.
موفق باشید

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
خب.من نگاه کردم برتون چوب ریس مثل نایدیکر یا f2 نداره ولی برای همینجوری تو پیست خوبه.
من 1 مدل Custom X Snowboard
رو دیدم خوبه.
از کجا بخرمش؟
قیمتش چقدره؟
شتابش چطوره؟
مسابقه میشه شرکت کرد باهاش؟
مرسی

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
خب.من نگاه کردم برتون چوب ریس مثل نایدیکر یا f2 نداره ولی برای همینجوری تو پیست خوبه.
من 1 مدل Custom X Snowboard
رو دیدم خوبه.
از کجا بخرمش؟
قیمتش چقدره؟
شتابش چطوره؟
مسابقه میشه شرکت کرد باهاش؟
مرسی

ببین خوب اول از همه اینکه حتما لازم نیست پیست مخصوص داشته باشه یعنی‌ در واقع اصلا لازم نیست free styleخودش به چند بخش تقسیم می‌شه که حالا بماند ولی‌ تو همین دیزین هم یه سری جامپ خوب هست مثل اورست و اسانسوری و ... به نظر من اگه می‌خوای هم اسپید باشی‌ هم فری یکدوم از اینا رو بخر به ترتیب :

burton vapor 2011 : 1650.000
burton t7 : 1100.000
burton custon x : 1000.000

بورد‌های دیگه هم هست البته ولی‌ خوب اینا بهترینشونه

در مورد ندیکر هم خوب خودت ببین از کی‌ سوال کردی آقای صید (البته تو دیزین ۴۰% فامیلیشون صیده)

نمیدونم کی‌ بوده ولی‌ به نظر من گفته‌های ایشون رو اصلا مدّ نظرت قرار نده می‌خوای فقط اسپید هم کار کنی‌ خوب f2 بگیر چرا ندیکر ؟؟

ولی‌ اگه تا حالا اسنوبردینگ نکردی فکر نکن فری استایل‌ها سپیدشون کمه در واقع خیلی‌ خیلی‌ هم زیاده ولی‌ خوب باز هم نظر خودته

من اون بورد‌های بالایی‌ رو بهت توصیه می‌کنم با اینکه قیمتشون کمی‌ تا حدودی زیاده ولی‌ چیزی که اولا نمیشکنه nدوما اگه بشکنه فروشگاه پس میگیره بعدهم حداقل ۵ سال جوابتو میده حداقل

الان هم بورد ‌های ۲۰۱۱ هنوز ایران نیومده تقریبا آبان ماه میاد فروشگاهشون هم یکیشو تو پاسداران برج سفیده یکیش هم تو میرداماد اسکان یکیش هم که اصلی‌ هست تو شهرک غرب ایران زمین

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
در ضمن دوست عزیز مسابقه پرش هم تو دیزین میذارن که فرکام ساپورتشون می‌کنه و جایزه بورد برتون میده !!

و اینکه اگه می‌خوای بورد ریس بگیری برو اسکی آلپاین بگیر چون اسنوبرد کلا حس و حال خودش رو داره و این حس و حال با ریس نمیاد (من خودم ۴سال آلپاین هم کار کردم )

و اینکه شاون وایت رو برو یه سرچ بزن قهرمان جهانه و رایدر برتون هم هست

ALISUAPORT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن دوست عزیز مسابقه پرش هم تو دیزین میذارن که فرکام ساپورتشون می‌کنه و جایزه بورد برتون میده !!

و اینکه اگه می‌خوای بورد ریس بگیری برو اسکی آلپاین بگیر چون اسنوبرد کلا حس و حال خودش رو داره و این حس و حال با ریس نمیاد (من خودم ۴سال آلپاین هم کار کردم )

و اینکه شاون وایت رو برو یه سرچ بزن قهرمان جهانه و رایدر برتون هم هست

اقا منم اسکیم خیلی خوبه.امسال 14 سالم بود.نبردنم مسابقات گفتن سنم نمیرسهه.راسته؟

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
اقا منم اسکیم خیلی خوبه.امسال 14 سالم بود.نبردنم مسابقات گفتن سنم نمیرسهه.راسته؟

اینجا ایرانه دیگه!!!

از محدودیت سنی خبر ندارم ولی اگه اسکیت خوبه میتونی از الان بری تو تیم

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0

خب خیلی ممنون.
من با خود سایت برتون{برد فایندر}مشخصاتم رو دادم بهم گفت burton custon x با خواسته های شما 100 درصد میخوره ولی اون 2 تای دیگه 90 و 80 درصد میخورد.
از t7 خوشم میاد.خودش 1.100؟ادرس بهترین فروشگاهش رو میشه بدین؟{کدوم یکی از فروشگاها بهتره؟}
فقط اینا قیمتا هستند؟از شهرک غرب بگیرم مطمنه؟واقعا اگه بشکنه پس میگیره؟این قیمت خود برد؟یا ستشه؟
نه من از الپاین خوشم نمیاد.
جامپ های پیست رو هم دیدم ولی در مورد مسابقه چیزی نشنیده بودم.
بدم نمیاد همینجوری که دارم میرم بپرم.
مرسی از اطلاعاتتون.
چه عجب بالاخره سایت راه اوفتاد.

Last edited:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102

خب خیلی ممنون.
من با خود سایت برتون{برد فایندر}مشخصاتم رو دادم بهم گفت burton custon x با خواسته های شما 100 درصد میخوره ولی اون 2 تای دیگه 90 و 80 درصد میخورد.
فقط اینا قیمتا هستند؟از شهرک غرب بگیرم مطمنه؟واقعا اگه بشکنه پس میگیره؟این قیمت خود برد؟یا ستشه؟
نه من از الپاین خوشم نمیاد.
جامپ های پیست رو هم دیدم ولی در مورد مسابقه چیزی نشنیده بودم.
بدم نمیاد همینجوری که دارم میرم بپرم.
مرسی از اطلاعاتتون.
چه عجب بالاخره سایت راه اوفتاد.

اول که vaporبهترینه مطمئن باش من خودم یدونه دارم خواستی‌ بهت میفروشم

بعدش هم قیمت‌ها قیمت بورد تک هست بدون هیچی‌ فیکس هم حتما حتما est بگیر (یه سیستم جدیده که مثل خط می‌‌‌مونه دیگه ۶تا پیچ نمی‌خوره)

فروشگاه هم هر ۳تاشون هم قیمتشون یکی‌ هم خدماتشون ولی‌ خوب فروشگاه اصلیش همون شهرک غربی هست

اگه می‌خوای بخری باید سریع بگیری چون اینا کم وارد می‌کنن به ۱ماه نرسیده تموم می‌شه بورد هاشون

فیکس هم الان بهترین فیکس c60 هست ( رو vaporمنم از همین هست)

قیمتش بالاست ولی‌ خوب محشره امکان نداره بشکنه

در مورد پس گرفتن آره خیالت تخت

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
شما مال خودتون رو برد و فیکس و چند میفروشی؟
نو؟یا استفاده کردید؟چند وقت؟مال چه سالیه؟

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت فیکس خودتون رو چند میدین؟فیکس نوش اگه بخوام بخرم چنده؟
از vapor خوشم نمیاد .
t7 میخوام بگیرم.
حالا شما قیمت رو بگو.
اسم مغازه ایران زمین با شمارش رو هم اگه لطف کنی ممنونتون میشم.
مرسی.
موفق باشی

Last edited:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
قیمت فیکس خودتون رو چند میدین؟فیکس نوش اگه بخوام بخرم چنده؟
از vapor خوشم نمیاد .
t7 میخوام بگیرم.
حالا شما قیمت رو بگو.
اسم مغازه ایران زمین با شمارش رو هم اگه لطف کنی ممنونتون میشم.
مرسی.
موفق باشی

ویپر امسال قشنگ نیست ولی اونی که من دارم عالیه

اینه :

burton%20vapor.jpg

6342.jpg

فیکسش هم اینه :

c60.jpg

خیلی تمیزه جفتش رو میدم حدود 700 که مال امسالو بخوای 2200 باید پول بدی

بورد امسال 1650
و فیکس امسال 600

اسم مغازه که فرکام هست ولی شمارش رو ندارم تا 9 شب هم بازه طبقه اخر هم هست