Sayrex
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 2,145
- لایکها
- 148
سلام به همه. اولا از تاپيك خوبتون ممنون.
دوما اينجا جايي خيلي مبتدي ها هست يا نه؟منظورم از خيلي مبتدي يعني كسي كه اصلا اسكي نرفته . هيچ آشنايي هم نداره اما تصميم گرفته كه اين كار رو انجام بده
تقريبا اكثر صفحه ها رو خوندم اما واسه كسي كه هيچي نمي دونه يه كم پيچيدست:wacko:
حالا يه دوست خوب هست كه توي يه پست كلا راهنمايي كنه ار كجا شروع كنم؟
اينم بگم كه تا قبل از تعطيلات مي خوام برم واسه اولين بار به يكي از پيست هايي كه همون دوست خوب معرفي مي كنه :blush: پس يه جوري راهنمايي كنيد كه يه نفر كه تا حالا نرفته بدونه كي بره، چي ببره و چيكار كنه ... خوب چيكار كنم خيلي مبتديم ديگه... ولي خوب همه از يه جايي شروع كردن خوب![]()
سلام :
خوب منم مبتدی ام اما ...
اگر مبتدی و چوب نداری که چه بهتر . اول ببین با چی حال میکنی برو و برای بار اول کرایه کن ببین به دلت میشینه یا نه . فقط همین . به دلت میشینه یا نه . چون جلسه اول زمان آموزش و .... به قدری خسته میشی و زمین میخوری و .... که حتی ممکنه از اسکی بدت بیاد . اما تمامشو بریز دور . اسکی از زمانی لذت بخش میشه که یه چیزایی یاد گرفته باشی .
پس اولش ببین دوست داری آلپاین اسکی کنی یا اسنوبورد . برو کرایه کن مربی بگیر ساعتی هست حدودا هم ساعتی 10 هزار تومان . 2 ساعت کافیه برای هر جلسه .
بگیر تا شروع کنه به آموزش . بسته به میزان استعدادت هم جلساتش فرق میکنه .
بعد که خوب راه افتادی و ... برو وسایل اش رو بخر .
برای شروع هم اگر میخوای آسون تر باشه بذار برای فصل بعد . الان بیشتر پیشت ها به خاطر اختلاف دمای زیاد ( مثلا یه روز 10 درجه بالا صفر یه روز 10 درجه زیر صفر وقتی برف آب میشه و سرد میشه دیگه تبدیل به برف نمیشه برای همین یخ میزنه . آموزش تو پیستی هم که بیشتر یخ زده باشه خیلی سخته .
پس به نظرم بذار برای فصل بعد تا زدگی ه اولاش کمتر باشه .
من هم آلپاین اسکی کردم هم تازه اسنوبورد رو شروع کردم ( 1 جلسه ) جفت اش لذت داره . نمیشه گفت یکی از اون یکی لذت اش بیشتره هر کدوم یه ویژه گی و استایل خاصی رو طلب میکنند برای اسکی .