چرا كسي ديگه هيچي نميگه؟؟؟
برف نیست آدم دیگه چی بگه ؟ ولی جات خالی جمعه هفته پیش رفتم توچال منجمد شدم برگشتم و یه خط مشتی نیم متری هم به اسکیم افتاد
چرا كسي ديگه هيچي نميگه؟؟؟
برف نیست آدم دیگه چی بگه ؟ ولی جات خالی جمعه هفته پیش رفتم توچال منجمد شدم برگشتم و یه خط مشتی نیم متری هم به اسکیم افتاد
مگه توچالم اینقدر برفش کمه که اونجام رو اسکی خط میوفته؟؟؟؟؟چرا امسال اینجوریه
اون از وضع مملکت، اینم وضع هوا
![]()
مگه توچالم اینقدر برفش کمه که اونجام رو اسکی خط میوفته؟؟؟؟؟چرا امسال اینجوریه
اون از وضع مملکت، اینم وضع هوا
![]()
برف امسال رو كه از دست داديم . ظاهرا هم اميدي نيست . حالا اينا رو ول كن بي آبي و بي برقي:crying: تابستون را بچسب كه بيچاره كنند است . :crying::crying:
خود پیست خوبه حسابی کوبیدنش به این زودی آب نمی شه ولی تو قله سنگ های نوک تیز اومده بیرون.
متاسفاته امسال اصلا شرایط جوی مناسب نیست باید نماز برف بخونیم //ببین وقتی توچال سنگ داره بقیه جاها دیگه چه جورین!! منم 1 شنبه میرم دیزین، بهتون خبر میدم پیست چطوریاس
در 30 دی 1388 من با آستین کوتاه میرم دانشگاا، مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان(
دوستان سلام
به نظر شما اگر ما بخواهیم به عنوان مبتدی بریم اسکی کدوم پیست بهتره؟ دربندسر یا توچال؟ می گن دربندسر مبتدی تره ولی با توجه که برف نیومده اصلا نمی دونم می شه اونجا اسکی رفت یا نه؟ اگه اونجا زیاد بخوریم زمین داغون می شیم یا نه؟
دوست عزيز
شك نكن دربندسر بهتر چون 2 تا پيست آموزشي خوب داره . در ضمن پيست آموزشي سنگ نداره. شيب زيادي هم نداره كه بخواي محكم زمين بخوري و داغون بشي .
سلام
ميگن دوشنبه و سه شنبه حسابي ديزين برف اومدهكسي خبر داره چه خبر بوده؟ جاده بالا بازه يا نه؟
[/QUOTE
يكي از دوستان كوهنورد مي گفت برف اومده. البته اگر پيست رو براي تيم ملي قرق نكرده باشند!
سلام
ميگن دوشنبه و سه شنبه حسابي ديزين برف اومدهكسي خبر داره چه خبر بوده؟ جاده بالا بازه يا نه؟
[/QUOTE
يكي از دوستان كوهنورد مي گفت برف اومده. البته اگر پيست رو براي تيم ملي قرق نكرده باشند!
سلام
امروز که ما رفته بودیم دربندسر. می گفتن جاده بالای دیزین تا دیروز بسته بوده.
سلام خدمت دوستان
به نظر شما پیست توچال پنجشنبه ها خیلی شلوغه؟ توصیه می کنین بریم یا نمی ارزه؟