• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
برف نیست آدم دیگه چی بگه ؟ ولی جات خالی جمعه هفته پیش رفتم توچال منجمد شدم برگشتم و یه خط مشتی نیم متری هم به اسکیم افتاد

مگه توچالم اینقدر برفش کمه که اونجام رو اسکی خط میوفته؟؟؟؟؟:eek: چرا امسال اینجوریه:(:( اون از وضع مملکت، اینم وضع هوا :(:(

v20

Registered User
لایک‌ها
18
برف امسال رو كه از دست داديم . ظاهرا هم اميدي نيست . حالا اينا رو ول كن بي آبي و بي برقي:crying: تابستون را بچسب كه بيچاره كنند است . :crying::crying:

RookiBaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه توچالم اینقدر برفش کمه که اونجام رو اسکی خط میوفته؟؟؟؟؟:eek: چرا امسال اینجوریه:(:( اون از وضع مملکت، اینم وضع هوا :(:(

خود پیست خوبه حسابی کوبیدنش به این زودی آب نمی شه ولی تو قله سنگ های نوک تیز اومده بیرون.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
برف نیست آدم دیگه چی بگه ؟ ولی جات خالی جمعه هفته پیش رفتم توچال منجمد شدم برگشتم و یه خط مشتی نیم متری هم به اسکیم افتاد

برف امسال رو كه از دست داديم . ظاهرا هم اميدي نيست . حالا اينا رو ول كن بي آبي و بي برقي:crying: تابستون را بچسب كه بيچاره كنند است . :crying::crying:

خود پیست خوبه حسابی کوبیدنش به این زودی آب نمی شه ولی تو قله سنگ های نوک تیز اومده بیرون.

ببین وقتی توچال سنگ داره بقیه جاها دیگه چه جورین!! منم 1 شنبه میرم دیزین، بهتون خبر میدم پیست چطوریاس
متاسفاته امسال اصلا شرایط جوی مناسب نیست باید نماز برف بخونیم //
خدایا توبه :p:happy:
امیدواریم تو بهمن یه خبرایی بشه:worried:

در 30 دی 1388 من با آستین کوتاه میرم دانشگاا، مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان:((

حالا ببین به ما سربازا که با اورکت و پلیور هستیم چی میگذره:lol::rolleyes:

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان سلام

به نظر شما اگر ما بخواهیم به عنوان مبتدی بریم اسکی کدوم پیست بهتره؟ دربندسر یا توچال؟ می گن دربندسر مبتدی تره ولی با توجه که برف نیومده اصلا نمی دونم می شه اونجا اسکی رفت یا نه؟ اگه اونجا زیاد بخوریم زمین داغون می شیم یا نه؟

v20

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان سلام

به نظر شما اگر ما بخواهیم به عنوان مبتدی بریم اسکی کدوم پیست بهتره؟ دربندسر یا توچال؟ می گن دربندسر مبتدی تره ولی با توجه که برف نیومده اصلا نمی دونم می شه اونجا اسکی رفت یا نه؟ اگه اونجا زیاد بخوریم زمین داغون می شیم یا نه؟

دوست عزيز
شك نكن دربندسر بهتر چون 2 تا پيست آموزشي خوب داره . در ضمن پيست آموزشي سنگ نداره. شيب زيادي هم نداره كه بخواي محكم زمين بخوري و داغون بشي .

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزيز
شك نكن دربندسر بهتر چون 2 تا پيست آموزشي خوب داره . در ضمن پيست آموزشي سنگ نداره. شيب زيادي هم نداره كه بخواي محكم زمين بخوري و داغون بشي .

ممنون از راهنمایی تون. دیروز برای اولین بار رفتیم اسکی!! پیست دربندسر. خیلی عالی بود. تازه فهمیدم چرا اسکی اینقدر طرفدار داره! از شانس ما دیروز برف می آمد و پیست اصلا سر نبود. واسه همین زیاد زمین نخوردیم.

babak592001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ميگن دوشنبه و سه شنبه حسابي ديزين برف اومده:rolleyes: كسي خبر داره چه خبر بوده؟ جاده بالا بازه يا نه؟ :rolleyes:

دلیل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مدت این کاره بودم اما...:wacko:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
ميگن دوشنبه و سه شنبه حسابي ديزين برف اومده:rolleyes: كسي خبر داره چه خبر بوده؟ جاده بالا بازه يا نه؟ :rolleyes:[/QUOTE

يكي از دوستان كوهنورد مي گفت برف اومده. البته اگر پيست رو براي تيم ملي قرق نكرده باشند!

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
ميگن دوشنبه و سه شنبه حسابي ديزين برف اومده:rolleyes: كسي خبر داره چه خبر بوده؟ جاده بالا بازه يا نه؟ :rolleyes:[/QUOTE

يكي از دوستان كوهنورد مي گفت برف اومده. البته اگر پيست رو براي تيم ملي قرق نكرده باشند!

سلام

امروز که ما رفته بودیم دربندسر. می گفتن جاده بالای دیزین تا دیروز بسته بوده.

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
سلام خدمت دوستان

به نظر شما پیست توچال پنجشنبه ها خیلی شلوغه؟ توصیه می کنین بریم یا نمی ارزه؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
سلام خدمت دوستان

به نظر شما پیست توچال پنجشنبه ها خیلی شلوغه؟ توصیه می کنین بریم یا نمی ارزه؟

وسط هفته ها و پنج شنبه عاليه! البته من تو توچال اسكي نكرده ام ولي 5 شنبهها كه براي قله مي ريم عاليه و خلوت.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
با اجرای مراسم افتتاحیه در استادیوم BC شهر ونكوور و روشن شدن مشعل بازی ها ،21 امین دوره مسابقات المپيك زمستاني به ميزباني کشور كانادا رسما آغاز شد .

van_2010_logo.jpg

ابن رقابت ها از ۱۲ تا ۲۸ فوریه (۲۳ بهمن - ۹ اسفند) ودر 15 رشته برگزار میشه :

ALPINE SKING
BIATHLON
BOBSLEIGH
CROSS-COUNTRY
CURLING
FIGURE SKATING
FREESTYLE SKIING
ICE HOCKEY
LUGE
NORDIC COMBINED
SHORT TRACK
SKELETON
SKI JUMPING
SNOWBOARD
SPEED SKATING

//

تیم ملی اسکی ایران هم با 3 نماینده (یک خانم و دو آقا) در این رویداد بزرگ شرکت داره :
مرجان کلهر - حسین ساوه شمشکی - پوریا ساوه شمشکی نمایندگان
ایران در المپیک 21 ام هستند که هر سه اونها در دو رشته مارپیچ (Slalom) و مارپیچ بزرگ (Giant Slalom)
به رقابت خواهند پرداخت

سایت رسمی :
http://www.vancouver2010.com

Last edited:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سایت رسمی المپیک ونکوور در بخشی به حضور اولین بانوی ایرانی در این رقابت ها پرداخته :

مرجان کلهر اسکی باز 21 ساله ایرانی شاید زمانی که اولین مدال خود را در رقابت های نوجوانان ایران بدست آورد تصور نمی کرد
که نخستین زن ایرانی در المپیک باشد اما حالا رویای او محقق شده .

با شرکت در رقابت های زنان که سال گذشته درفرانسه برگزار شد او توانست با شایستگی سهمیه المپیک در ماده مارپیچ کوچک
را بدست آوردهمچنین با جمع آوری امتیاز لازم در مسابقات ترکیه سهمیه ماده مارپیج بزرگ نیز به او اختصاص یافت.

ورزش کاران ایرانی تا به حال 9 بار (از سال1956 ) در مسابقات المپیک زمستانی شرکت کرده اند که
بهترین نتیجه را حسن ساوه شمشکی در المپیک 98 ناگانو با قرار گیری در جایگاه 30 ام بدست آورد
کلهر با اینکه انتظار کسب مدال ندارد اما آماده است تا بهترین عملکرد خود را در این رقابت ها ارائه کند
او می گوید :
''من در واقع در دیزین بزرگ شدم جایی که از 4 سالگی اسکی می کنم تمام خانواده من در این ورزش هستن
و من افتخار می کنم که به عنوان اولین زن ایرانی در این رقابت های المپیک شرکت می کنم
و پرچمدار تیم کشورم هستم .
''

بالا