از khabgard & Ronan عزیز ممنون
بلاخره پیشکسوت ها بیشتر میدونن.منم فقط تجربه ونظر خودم رو گفتم:blush:
.جای همه دوستان که البته به همه اقشار از snowboard و Alpineگرفته تا کیسه زباله سواری احترام میذارن خالی

، امروز دیزین بودم و جالب بود که snow-forecast اشتباه هوا رو اعلام کرده بود و هوا واقعا عالی بود(البته من تا 3 بعد از ظهر دیروز دوشنبه چک کردم بعد رفتم اون سمت) ولی پیست بینهایت شلوغ بود.واقعا عجیب بود با توجه به اینکه وسط هفته بود .من حدود 8:30 ، 9 دیزین بودم 6 بار بیشتر نتونستم قله برم

و بیشتر تو صف گذروندم، ولی انقدر هوا عالی بود که جای کسایی که نبودن خالی
برید حال کنید که چند وقته نرسیدم برم اسکی و حالم گرفتست

... جدا برید و جای من رو خالی کنید
هر سری میاید پایین بگید رونان جات خالیه
جدا دلم وحشتناک برای اسکی تنگ شده
از بس دوست داشتم با دوستام ساعت 7:30 پیست بودیم و همیشه اولین ماشینای اونجا ما بودیم
پیست 8 باز میشد و تا 9 که شما تازه میرسی اونجا ما 4 دور اسکی کرده بودیم
و همیشه ساعت 12 میومدیم بیرون ... اگر برف پودر دیدید فقط لذت ببرید ... سرعت برید و لذت دنیا رو ببرید
یه بار تو پودر با سرعت وحشتناک داشتم میرفتم که از رو یه تپه داشتگ ردمیشدم
از اون ور یه نفر درومد صورت به صورت خوردیم به هم ... یه لحظه احساس کردم طرف ترکید
چون من سریع دستمو گرفتم جلوی صورتم آرنج من خورد تو دماغش . بنده خدا
یه بار هم با 5 تا از دوستامون بودیم ... یه نفر جدید اومده بود تو گروهمون و همه پشت سر هم اسکی میکردیم
من خیلی تند میرم خیلیییییی ... بعد هی داشتم پیچ میزدم و طبیعاتا بدن نیمچرخش داره و دستها این ور اون ور
میره ... یه جا بی هوا پیچ زدم آرنجم محکم خورد تو دماغ این پسر جدید که اومده بود تازه هم عمل کرده بود
نیم ساعت رو دماغش برف میزاشتیم تا خونش بند بیاد ... البته من که نه چون من 1 دقیقه پیشش بودم گفتم
باید برم اسکی کنم :lol: ولی دماغش ترکید بنده خدا