• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

reno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
با تشکر از دوستان عزیز و تاپیک قشنگتون.
من تازه کارم و فقط یک بار اسکی الپاین رو امتحان کردم.
علاقه زیادی به اسنوبورد دارم ومیخوام شروع به یادگیری کنم.
اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید.
راستی یکی از بچه ها 1 ست k2 دست 2 سایز 165 داره مدل 2009.
میخواستم بپرسم اصلا برای من مناسب هست یا نه و این که چند بخرم میارزه؟
قد من 175 و وزنم 75 کیلو!
ممنون از لطفتون.

Last edited:

Ski.Swiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر عاشقان ورزشهای زمستانی

اول اینکه مطلب جالبی را یکی از پشگامان و مروجان ورزش اسکی در دنیا گفته و آن آقای یوهانسن نروژی است : <<< اسکی فرحبخش ترین ورزش و بازی دنیاست که شما را در سرما به اوج گرما ( متابولیسم ) میبرد . و هرکسی که از شروع زندگی تا دوران پیری توانایی راه رفتن سالم را دارد میتواند به اسکی بپردازد >>>

دوم اینکه من از اینکه بعضی دوستان گرامی زحمت کشیدند و مطالبی را از کتابهای مختلف اسکی جمع آوری کرده و برای اطلاع کاربران قرار داده نهایت سپاس را دارم .

اما من مطالب خود را از کتابها نمیگویم چرا که 40 سال اسکی سنگین انجام دادن و در کنار بهترین اسکی بازهای خوب ( Worl Cup Champion) اسکی کردن هر لحظه اش برای من یک درس جامع برای اسکی و طبیعت بوده است .

دوستان ، اسکی ، ورزش اسکی ، Styles ، لوازم اسکی و شاخه های جدید اسکی و ورزشهای زمستانی به واقع تغییر کرده و در شرف تغییرات اساسی دیگر نیز میباشد . اما چیزی که یکسان است لذت سر خوردن برای بشر است که کسی که این تجربه را بکند دیگر عاشق آن میشود و این مهم بوسیله نوع برف ، نوع کف چوب اسکی ، حرارت برف و کف اسکی ، لوازم اسکی ، شیب و البته توانایی فردی در نوسان است .

برای شروع باید بدانید که این یک امتحان خوبی است تا دقت خود را بیش از پیش (و متاسفانه بی دقتی که عموما در فرهنگ ما سالهست سایه افکنده ) بکار برید .

از 1000 نفری که برای شروع به اسکی میایند شاید تعداد انگشت شماری از خان بی انتهای اسکی لذت ببرند و بیشتر آنان در پیچ و خمهای حاشیه اسکی میمانند و هرگز از این نعمت وصف ناپذیر لذت نهایی را نمیبرند . از سر خوردن تا هدایت 100% خیلی فاصله است که این مقوله فثط در قرار دادن خشتهای اول میسر میباشد .

v20

Registered User
لایک‌ها
18
درود بر عاشقان ورزشهای زمستانی

اول اینکه مطلب جالبی را یکی از پشگامان و مروجان ورزش اسکی در دنیا گفته و آن آقای یوهانسن نروژی است : <<< اسکی فرحبخش ترین ورزش و بازی دنیاست که شما را در سرما به اوج گرما ( متابولیسم ) میبرد . و هرکسی که از شروع زندگی تا دوران پیری توانایی راه رفتن سالم را دارد میتواند به اسکی بپردازد >>>

دوم اینکه من از اینکه بعضی دوستان گرامی زحمت کشیدند و مطالبی را از کتابهای مختلف اسکی جمع آوری کرده و برای اطلاع کاربران قرار داده نهایت سپاس را دارم .

اما من مطالب خود را از کتابها نمیگویم چرا که 40 سال اسکی سنگین انجام دادن و در کنار بهترین اسکی بازهای خوب ( Worl Cup Champion) اسکی کردن هر لحظه اش برای من یک درس جامع برای اسکی و طبیعت بوده است .

دوستان ، اسکی ، ورزش اسکی ، Styles ، لوازم اسکی و شاخه های جدید اسکی و ورزشهای زمستانی به واقع تغییر کرده و در شرف تغییرات اساسی دیگر نیز میباشد . اما چیزی که یکسان است لذت سر خوردن برای بشر است که کسی که این تجربه را بکند دیگر عاشق آن میشود و این مهم بوسیله نوع برف ، نوع کف چوب اسکی ، حرارت برف و کف اسکی ، لوازم اسکی ، شیب و البته توانایی فردی در نوسان است .

برای شروع باید بدانید که این یک امتحان خوبی است تا دقت خود را بیش از پیش (و متاسفانه بی دقتی که عموما در فرهنگ ما سالهست سایه افکنده ) بکار برید .

از 1000 نفری که برای شروع به اسکی میایند شاید تعداد انگشت شماری از خان بی انتهای اسکی لذت ببرند و بیشتر آنان در پیچ و خمهای حاشیه اسکی میمانند و هرگز از این نعمت وصف ناپذیر لذت نهایی را نمیبرند . از سر خوردن تا هدایت 100% خیلی فاصله است که این مقوله فثط در قرار دادن خشتهای اول میسر میباشد .

با سلام
دوست عزيز شما كه اينقدر تجربه داريد .
لطفا يه مقدار در مورد برندهاي اسكي آلپاين بنويسد. به طور مثال ردبندي برندها از نظر كيفت را بنويسيد.
ممنون

Ski.Swiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان .

سوالی در رابطه با برند های اسکی شد . که باید چند نکته را متذکر شوم .

اول اینکه ورزش اسکی در سالهای اخیر تغییرات فاحشی کرده و در ایران اجبارا وسایل اسکی جدید که برای اسکی کردن با STYLES جدید میباشد وارد شده و در فروشگاههای لوازم اسکی عرضه میگردد . اما متاسفانه اکثر اسکی بازان ایران با همان روشهای قدیمی اسکی میکنند . مثل این میماند که شما با Lap Top جدیدتان فقط استفاده ماشین حساب بفرمائید .

خوب قبل از اینکه به برند بپردازیم باید با روشهای اسکی ( َALPINE) جدید که فعلا من فقط کلاسه بندی آن را میگویم آشنا شوید :
چوبهای اسکی را با نوع اسکی کردن و مناطقی که اسکی میکنند دسته بندی میکنند.

1- ALLROUND

- ALLMOUNTAIN- 2

- MULTI CONDITION - 3

- SHORT TURN- 4

- LONG TURN - 5-

- RACE SL- 6

RACE RS- 7

TWIN TIP- 8

FREE RIDE- 9

TOUREN- 10 - متاسفانه با شرایط خوب اقلیمی در ایران طرقداری ندارد

TELEMARK- 11 - یک روش 500 ساله در نروژ و حتی آلپ بعضی وقتها با یک باتوم و فیکس تا شو . ( زانو خم میشود )

خوب حالا میرسیم به وضیت اسکی کردن شما . آیا میدانید در چه مرحله ای از ورزش اسکی قرار دارید : ؟

Beginner

Progressive

Excellent

Professional

اول خود را ارزیابی کنید تا من تمام برندها و مقایسه آنان را بعرضتان برسانم .
l

Last edited:

silvermoon_120

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از بابت اطلاعات خوبتون ممنونم خیلی بدردم خوردن.
من عاشق اسنو بردم اما تا حالا فرصت نشده بود این ورزش جالب رو آغاز و دنبال کنم اما الان میتونم
فقط 1 مشکل هست اونم کمر دردمه، 1 مهره کمرم سر ورزش جابجا شده و من نمی تونم کارای سنگین کنم
می خواستم بدونم که اسنوبرد به کمر زیاد فشار میاره؟ :)

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
من عاشق اسنو بردم اما تا حالا فرصت نشده بود این ورزش جالب رو آغاز و دنبال کنم اما الان میتونم
فقط 1 مشکل هست اونم کمر دردمه، 1 مهره کمرم سر ورزش جابجا شده و من نمی تونم کارای سنگین کنم

من که یه همه جام فشار میادو کمر واسه نیم ساعت اولشه :D

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
از مهندس های سایت یه سوال داشتم، روی قسمت انتهیی فیکس بورد، یه چیزه تنظیم کردنی داره که با R1,R2,R3,R4 علامت گذارب شده که زاویه پشت فیکس رو تنظیم میکنه، هر زاویه واسه چه کاریه؟؟؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

نه فشاری روی کمر نمیاره ... روی رون پا فشار زیاده

i-MAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من به خاطر این تاپیک عضو شدم و از همه ممنونم.

دوست عزیز حتما حتما بعد از عکسبرداری از ناحیه آسیب دیده با دکتر متخصص مشورت کنید و بپرسین میتونین اسکی کنین یا نه؟
البته اصلا نا امید نباشین ،دوست من دیسک کمر داره ولی دکترش اجازه اسکی بش داده(البته بعد از چند بار معاینه)ولی گفته همیشه باید کمرشو ببنده.
اگه دکترتون مخالفت کرد عکستونو پیش دکترای دیگی ای ببرین :rolleyes:
من snowboard میکنم و به نظرم تا نیافتی فشاری به کمر و ستون مهره ها نمیاد ، بیشتر فشار روی زانو و پاهاست ، اگرم بیفتی که خوب دیگه آدم سالمش آسیب میبینه بعضی موقها چه برسه ... :blink:
البته باید بگم اون اولا خیلی زمین خوردن داره:blush:

Last edited:

v20

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
تعجب مي كنم كه چطور اين دوستان عزيز ميگن اسنوبرد به كمر فشار نمياره ؟:blink:
اسنوبرد در دراز مدت ميتونه به كمرهاي سالم هم فشار بياره چه برسه به .....
البته ابن حرف خودم نيست از چند تا از مربي‌هاي با تجربه شنيدم.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان .
من مجازی نیستم و حدود 40 سال اسکی میکنم و تقریبا 5 بار Style خودم را زیر نظر مربیان درجه یک جهان و عمدتا قهرمانان سابق اروپا تغییر داده و به روز کردم . و امروز متاسفانه تقریبا یگانه ایرانی هستم که Slide Carve اسکی میکنم .که آخرین متد اسکی در دنیا است .
اما دوستان گرامی این مطالب را برای پز دادن عرض نکردم چرا که آنقدر عاشق اسکی و برف و طبیعت هستم که توان وارد شدن به حاشیه را ندارم . این مختصر برای دوستان و عاشقان اسکی بود تا اگر مطالبی یا پرسشی دارند خالصانه پاسخگو باشم . من از آنجایی که عاشق سرعت بوده ام وضعیت جسمانی خود را در حد یک اسکی باز مسابقه رو اروپایی نگاه داشته ام تا همیشه از نعمات طبیعت نهایت استفاده را ببرم .
آنقدر خاطرات و تجربیات از چهار گوشه جهان اسکی دارم که مجال آن به آینده میرود .
ایران عزیز دارای بزرگترین رشته کوههای برف خیز جهان میباشد که تقریبا فقط از 2% استعداد آن در ضمینه اسکی استفاده میشود . حال آنکه Snow Board نیز به خانواده اسکی اضافه شده و با Surf میشود برفهای عمیق دست نخورده را تجربه نمود و نهایت لذت را برد .
با سپاس از عاشقان ورزشهای زمستانی و دوستداران طبیعت .
Ski.Swiss عزیز خیلی خوشحالیم که در جمع ما هستی :cool:
از تجارب ارزندتون تاپیک رو بی بهره نگذارید:happy:

Last edited:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
v20 :
اسنوبرد در دراز مدت ميتونه به كمرهاي سالم هم فشار بياره چه برسه به .....
البته ابن حرف خودم نيست از چند تا از مربي‌هاي با تجربه شنيدم.

silvermoon_120 :

می خواستم بدونم که اسنوبرد به کمر زیاد فشار میاره؟
اسنو به کمر فشار میاره ولی یکی از کارایی که می تونه از کمردرد و عوارض جانبی جلوگیری کنه انجام حرکات کششی هست
تو این پست تا اونجایی که می دونستم بعضی از حرکات رو نوشتم//

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بستگی داره منظورت از فشار چیه ... ایستادن معمولی هم به کمر فشار میاره

اما کلا فشار اضافی رو نباید تحمل کنی چون زانوهات خمه فشار روی رون پا هست

i-MAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از khabgard & Ronan عزیز ممنون
بلاخره پیشکسوت ها بیشتر میدونن.منم فقط تجربه ونظر خودم رو گفتم:blush:
.جای همه دوستان که البته به همه اقشار از snowboard و Alpineگرفته تا کیسه زباله سواری احترام میذارن خالی :p، امروز دیزین بودم و جالب بود که snow-forecast اشتباه هوا رو اعلام کرده بود و هوا واقعا عالی بود(البته من تا 3 بعد از ظهر دیروز دوشنبه چک کردم بعد رفتم اون سمت) ولی پیست بینهایت شلوغ بود.واقعا عجیب بود با توجه به اینکه وسط هفته بود .من حدود 8:30 ، 9 دیزین بودم 6 بار بیشتر نتونستم قله برم:eek: و بیشتر تو صف گذروندم، ولی انقدر هوا عالی بود که جای کسایی که نبودن خالی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
از khabgard & Ronan عزیز ممنون
بلاخره پیشکسوت ها بیشتر میدونن.منم فقط تجربه ونظر خودم رو گفتم:blush:
.جای همه دوستان که البته به همه اقشار از snowboard و Alpineگرفته تا کیسه زباله سواری احترام میذارن خالی :p، امروز دیزین بودم و جالب بود که snow-forecast اشتباه هوا رو اعلام کرده بود و هوا واقعا عالی بود(البته من تا 3 بعد از ظهر دیروز دوشنبه چک کردم بعد رفتم اون سمت) ولی پیست بینهایت شلوغ بود.واقعا عجیب بود با توجه به اینکه وسط هفته بود .من حدود 8:30 ، 9 دیزین بودم 6 بار بیشتر نتونستم قله برم:eek: و بیشتر تو صف گذروندم، ولی انقدر هوا عالی بود که جای کسایی که نبودن خالی

برید حال کنید که چند وقته نرسیدم برم اسکی و حالم گرفتست :( ... جدا برید و جای من رو خالی کنید

هر سری میاید پایین بگید رونان جات خالیه

جدا دلم وحشتناک برای اسکی تنگ شده

از بس دوست داشتم با دوستام ساعت 7:30 پیست بودیم و همیشه اولین ماشینای اونجا ما بودیم

پیست 8 باز میشد و تا 9 که شما تازه میرسی اونجا ما 4 دور اسکی کرده بودیم

و همیشه ساعت 12 میومدیم بیرون ... اگر برف پودر دیدید فقط لذت ببرید ... سرعت برید و لذت دنیا رو ببرید

یه بار تو پودر با سرعت وحشتناک داشتم میرفتم که از رو یه تپه داشتگ ردمیشدم

از اون ور یه نفر درومد صورت به صورت خوردیم به هم ... یه لحظه احساس کردم طرف ترکید

چون من سریع دستمو گرفتم جلوی صورتم آرنج من خورد تو دماغش . بنده خدا :(

یه بار هم با 5 تا از دوستامون بودیم ... یه نفر جدید اومده بود تو گروهمون و همه پشت سر هم اسکی میکردیم

من خیلی تند میرم خیلیییییی ... بعد هی داشتم پیچ میزدم و طبیعاتا بدن نیمچرخش داره و دستها این ور اون ور

میره ... یه جا بی هوا پیچ زدم آرنجم محکم خورد تو دماغ این پسر جدید که اومده بود تازه هم عمل کرده بود

نیم ساعت رو دماغش برف میزاشتیم تا خونش بند بیاد ... البته من که نه چون من 1 دقیقه پیشش بودم گفتم

باید برم اسکی کنم :lol: ولی دماغش ترکید بنده خدا

v20

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام
دوستان امروز فهميدم پيست دربندسر هم از يكشنبه باز شده . از قيمت جديد هيچ خبر موثقي نيست ولي يكي ميگفت 20000 تومنه .
اميدوارم اينجوري يكم ترافيك پيست‌ها كم بشه

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
بستگی داره منظورت از فشار چیه ... ایستادن معمولی هم به کمر فشار میاره

اما کلا فشار اضافی رو نباید تحمل کنی چون زانوهات خمه فشار روی رون پا هست

درسته، بخش اصلی فشار به عضلات سه سر ران وارد میشه ..... البته زمانی که فرد هنوز مبتدی هست
و اجرای حرکات رو به درستی نیاموخته باعث میشه تا ناحیه کمر و سر زانو ها تحت فشار قرار بگیرن

Ski.Swiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من جا دارد که از جناب KHABGARD نهایت تشکر را بابت ادب و زحمتی که در ارتباط با این Topic کشیدند ابراز کنم.

دوستان برای اینکه اسکی در ایران جا بیفتد خون و دلها خورده شده و باید شما نسل جدید اگر واقعا دوستدار این فرح بخش ترین ورزش کره خاکی هستید کوشا تر و جدی تر باشید . عزیزان این تنها ورزش قدرتی و تماما کنترلی و بسیار تفریحی دنیا میباشد یعنی سه چیز قدرت بدنی تمرکز و نهایت لذت در آن نهفته میباشد .

خوب طبیعی است که انسان اول بدنبال لذت این ورزش میرود و اگر به تنهایی خواستار لذت بردن بدون ارتقاء سطح اسکی خود باشد این را باید باور داشت که فقط درصد کمی از همان لذتی که بدنبال اوست نسیبش میگردد.
اسکی یعنی کنترل و ثبات تمام بدن با قدرت بدنی کافی و لذت بردن از این وضعیت ( اسکی کردن با STYLE)

خوب در حال حاضر چندین نوع اسکی کردن داریم که حتی بعضی از آنها براحتی Snow Board میباشد .

راستی یادم باشد که اینقدر این دو ورزش پسر عمو که البته Snow Board یکصد سال بعد فامیل شد را در مقابل هم قرار ندهیم آنها هر دو ورزش زمستانی هستند و از خصوصیات جداگانه و البته مفرح خود بهره میبرند .

کافی است که دستگاه ترمو کامرا ذاشته باشید . متوجه خواهید شد که به چه عضلاتی در این دو ورزش فشار زیاد وارد میشود . ( البته به نوع اسکی کردن یا اسنوبرد کردن هم بستگی دارد ) .

الان که اسکی های Super Carve آمده اسکی کردن با Demandپایین هم امکان پذیر است و بسیار لذت بخش و آسان .
چرا که طول اسکی ها به طور نرمال برای بزرگ سالان حتی تا 155Cmهم پایین آمده .

البته به پهنای آن بسیار اضافه شده اما پیچیدن و کنترل آن خیلی آسان است .

راستی دوستان ما در ایران SKI CLUB به معنی واقعی نداریم . جایی که همه با هم دوست شوند و از تجربیات هم استفاده کنند و قرار مدار برای مکانهای جالب اسکی که متاسفانه بسیار آسان هم هستند ولی کسی نمیرود بگذارند .

SKi CLUB ها جالب ترین مکانهای اسکی بازها هستند و من حدود 3 سال مدیر دوره ای یک SKI CLUB در اروپا بودم . که بطور دوره ای بین اعضا میچرخد .

خوب است که جناب KHABGARD توجه دوستان را به این موضوع معطوف کند .

خوب در فرصتی دیگر به اسکی کردن با Super Carve ها میپردازم تا دوستانی که از سختی یاد گرفتن تکمیلی اسکی کردن مینالند به وجد بیایند و نهایت لذت را با اسکی ببرند .

با سپاس

Last edited:
بالا