• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همه بچه های اسکی باز مخصوصا اسنو برد بازها
مطالب جالبی در مورد اسنو برد گذاشته بودین
اگه بشه یکم بیشتر بحث و پیش ببرین بهتره
من اولین جایی است که می بینم به طور پیگیر مطلب میزارن
با تشکر

سلام ..... خوشحال می شیم در بحث ها شرکت کنی ;) :)

s_solaimany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به احتمال زیاد این جمعه میخوام برم پیست کوهرنگ. همسفری نیست ؟

سلام خسته نباشید
من چهارمحالی ام خونمون حدود 60 کیلومتر با پیست کوهرنگ فاصله داره .
می خواستم ببینم اومدین کوهرنگ؟راضی بودین؟
من اسکی رو تازه از امسال شروع کردم ورزش بسیار بسیار جالب و دوست داشتنی است.
بد بختانه امسال به علت کم بارش بودن پیست کوهرنگ فقط 1 ماه مورد بهره برداری قرار گرفت.
هفته پیش هم اومده بودیم پیست شمشک.

s_solaimany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان عزیز اگه کسی از پیستهای شمشک و دیزین خبر داره
از لحاظ برف مناسب و باز بودن پیستها لطفا ما رو خبر دار کنه این هفته 88.1.5
می خوام بیام شمشک و دیزین.
از راه دور هم میام حدود 850 کیلومتر اونور تر .

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
دیزین که قبل عید شلاب شده بود !
شانس بیاری توچال بازه

کسی میدونه توچال بازه یا نه :D??

v20

Registered User
لایک‌ها
18
باسلام
سال نو همگي مبارك(هر چند كه خيلي ديره)
آقا كسي خبر داره الان وضعيت پيست ديزين چطوره ؟ ارزش رفتن داره يا نه ؟

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی اولا ممنون از khabgard و البته ronan به خاطر مطالب ارزشمندشون خیلی حال کردم بالاخره یه جایی پیدا کردم که راجع به اسکی صحبت میکنن البته الان فصل اسکی رو چمنه فکر کنم :D ولی خوب بهتره از الان به فکر اسکی زمستون باشیم زیاد نمونده پارسال که از اواسط آذر پیستا یواش یواش واز شد . من کله نوشته ها رو خوندم چند تا مطلب تو ذهنم اومد که بگم

البته تجربه من خیلی کمه فقط 8 ساله که اسکی میکنم ولی همینم به بزرگی خودتون قبول کنین.

1 . تو رو خدا اونایی که میان اسکی از الان یه 2 تا باشگاه برن یا حد اقل یه کم برن تو پارک بدون و روی عضلات پاهاشون کار کنن (قابل توجه دوستای خودم که یکیشون اینجا 2 تا پست داده ) که 3 -4 جلسه اول فصل وقتی میرن خونه از درد به خودشون نپیچن:blink:

2. در مورد بحث زیبای alpine یا snowboard باید بگم که من 6 سال alpine رفتم 2 سال snow باید صحبت ronan رو تایید کنم که لذت واقعی اسکی فقط snowboard توصیه میکنم alpine بازها حتما 1 بار هم که شده تست کنن .

نکته : البته جوانان سوسولی که snowboard دارن مثل خود من که صف رو به هم میریزن و غیره اونقدر انسان هستن که مثل افراد سن بالا و gentleman وقدیمی :cool: یهو تو صف نزنن و به جای مربی برن جلو ووو 5 نفرم با خودشون ببرن ..:happy:

3.دیگه هیچی فقط امیدوارم امسال برف زیاد بیاد دیزینم مثل پارسال همش باز باشه .جادشم تمیز باشه از سمت شمشک :D:wacko:

http://up.iranblog.com/2/1255619918.jpg = map of dizin resort

Last edited:

gh.spolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي.........
راستي امسال ميخوام چوب و كفش بگيرم البته دسته دو.
كسي ميتونه راهنماييم كنه كجاها تو تهران بايد بگردم.............
.:[/SIZE][/SIZE][/SIZE]cool::rolleyes:

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي.........
راستي امسال ميخوام چوب و كفش بگيرم البته دسته دو.
كسي ميتونه راهنماييم كنه كجاها تو تهران بايد بگردم.............
.:[/SIZE][/SIZE][/SIZE]cool::rolleyes:

من یه 1 جا میشناسم 1 . بالای میدان تجریش -البته منیریه معدن این حرفاست ولی باید بگردی دست 2 فروشا رو پیدا کنی خیلی هم حواست جمع باشه که آدمای زرنگی هستن من ازشون چند بار خرید کردم . ( راستی alpine میخوای یا snowboard ?? :eek: بگو من تو رفیقامم میگردم کسی خواست بفروشه بهت میگم.:wacko:

1255670365.jpg

Last edited:

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چند تا عکس از اسنو بازای حرفه ای میزارم که یواش یواش حال و هوای اسکی برگرده به سرتون و عظمت اسنوبرد رو درک کنید :D

1255623718.jpg

Travis rice

1255588505.png

Lago

1255662464.jpg

1255651946.jpg

Pat moore

3 تا از خدایان اسنوبرد :skull:

Last edited:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
خوب با بارش های خوبی که تو این هفته داشتیم ، به احتمال زیاد دوشنبه آینده 18 آبان
پیست توچال افتتاح بشه //

گفته میشه اقداماتی هم به منظور فنس کشی و نصب علائم و تابلو های هشداردهنده انجام شده //
امیدواریم با این اوضاع اقتصادی حداقل قیمت بلیط تغییر زیادی نکنه
6y6y.gif

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا از دهنت بشنوه khabgard جان . قیمت بلیط که رو شاخه زیاد شدنش خدا کنه زیادی زیاد نشه .

جدید ترین آمار بارش برف و باران در کل پیستهای اسکی دنیا : http://www.snow-forecast.com

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
خدا از دهنت بشنوه khabgard جان . قیمت بلیط که رو شاخه زیاد شدنش خدا کنه زیادی زیاد نشه .

راست می گی ..... الان یواش یواش ورزش هم داره تبدیل میشه به یه کالای لوکس
با این اوضاع واحوال اگه بخوان حق یه تفریح ساده هم از مردم بگیرن که دیگه .....
امیدواریم درست بشه :guilty:

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

جمعه شب طبق معمول هر هفته جهت پیاده روی رفتم ولنجک (بام) بالا که رسیدم چند نفر و با لوازم اسکی دیدم سوال کردم گفتن امروز بهره برداریه و 2 شنبه افتتاحیه! :D

از همه جالب تر اینکه :blink::blink::blink::blink: قیمت بلیط 25000 تومان شده خیلی خوشگل قیمت رو رو گیشه زده بودن:blink:

یعنی رسما آقا اسکی نرو :wacko:

من که هنوز تو شوک هستم.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

جمعه شب طبق معمول هر هفته جهت پیاده روی رفتم ولنجک (بام) بالا که رسیدم چند نفر و با لوازم اسکی دیدم سوال کردم گفتن امروز بهره برداریه و 2 شنبه افتتاحیه! :D

از همه جالب تر اینکه :blink::blink::blink::blink: قیمت بلیط 25000 تومان شده خیلی خوشگل قیمت رو رو گیشه زده بودن:blink:

یعنی رسما آقا اسکی نرو :wacko:

من که هنوز تو شوک هستم.

:wacko: خوب انتظارش می رفت .... به هرحال توچال پیستی هست که بیشترین مدت زمان استفاده رو
تو فصل اسکی داره (حدود 6 ماه ) و از نظر دسترسی هم که خیلی عالیه //

منتهی من یادمه پارسال قیمت ها رو به این صورت تعیین کرده بودن که 15000 تومان بلیط ورودی بود .... بعد
یه بلیط هم بود که میشد باهاش بری رستوران نهار بخوری که اون 20 تومن بود (که به نظر من خیلی هم
نمی ارزید چون عملا پیست ساعت 1 تا 2 تعطیل میشد ).....

خداکنه فقط این بلا سر دیزین نیاد :( یا حداقل دو تا قیمت بزارن یکی برای وسط هفته ، یکی هم برای
پنج شنبه جمعه ( کاری که چند سال پیش هم انجام شده بود )

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در هر صورت من که وسط هفته سر کارم مگه اینکه هر ماه مرخصی 2/5 روزو بگیرم 2 روزم اضافی تا بتونم وسط هفته برم :( در غیر اینصورت پنجشنبه / جمعه که خیلی هم شلوغه پر بچه مدرسه ای هم هست . تازه باید ساعت 4/5 اینا بری که اولای صف وایسی وگرنه تا ساعت 10 تو صف کابین موندی:D;) ولی خدایی وسط هفته آخر حالو می بره آدم فعلا این هفته جمعه میرم ببینم پیست چجوریه :eek: شایدم یه حرکاتی زده باشن که 25000 بیارزه ؟؟؟!!!

ولی در کل من قر می زنم ولی اگه 40000 هم بود می رفتم :D فقط به خاطر لذت غیر قابل مقایسه ای که داره:rolleyes:

any 1 up for Thu ur Fri

Last edited:

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درجه binding اسنو برد به طور استاندارد 15 به سمت جلو برای پای لید و 5 به جلو برای پای عقب ولی..

1. اگر بخوایم پیچ زدن سریع تری داشته باشیم (پنجه پاشه رو به جلو ) و سرعت زیاد با قابلیت کنترل مناسب زاویه به جلو بیشتر میشه . مثل 30 برای لید و 18 تا 22 برای پای عقب اسنو بازای حرفه ای برای مسابقه مارپیچ ( به خصوص اون دسته که برد شون hard هست زاویه لید و پای عقبشون خیلی جلوتر از بقیست چون به راحتی و با سرعت می تونن پیچ بزنن..

2. زاویه لید 15 پای مقابل 15- این حالت عموما برای اسنو پارک استفاده میشه که پاها روی برد به شکل v قرار میگیره معایبش کنترل سختتر در سرعت و پیچ روی برف هست ولی مزایاش عوض کردن راحت پا از چپ به راست همچنین بسیار عالی جهت پرش و حرکت زدن تو پیسته معمولا این عده با هر دو پا می تونن راحت اسکی کنن و تعادل رو حفظ کنن

نکته1 : حتما اگر خودتون فیکسو می بندین اول جلو و عقب برد رو مشخص کنید یه عده فکر می کنن جلو عقب برد فرقی نداره .:blink: به حر حال با یک متر فاصله نزدیکترین جای پیچ رو نسبت به ابتدای برد یا انتها حساب کنید اونی که فاصله بیشتری داشت سر برده شماست و باید پای لید به این سمت باشه ...مثل عکس زیر.
1257980639.jpg

نکته2 : فیکسها رو جابه جا نبندین معمولا زیر فیکس left & right داره

نکته3 :خارج از این زوایا هم می تونید ببندید شاید فرم اسنو کردن شما طوری باشه که اونطوری راحتتر باشید مثلا 2 3 درجه با درجات بالا اختلاف داشته باشه مهم راحتی و عکس العمل مناسب شماست ولی دقت کنید 1 درجه هم تاثیر زیادی داره پس علکی فیکسو نبندین بعد از بستن فیکس اونو امتحان کنید . بوت پاتون کنید و فیکسا رو ببندین حتما حواستون باشه که فشار در حالت عادی روی زانو هاتون نباشه

نکته 4 : قبلا ronan هم گفته فاصله فیکس باید اندازه عرض شونه شما باشه که به راحتی می تونید اونو تنظیم کنید

در آخر حتما جوری فیکسا رو روی جفت 8 پیچ ببندید که همواره فاصله جلوی برد تا فیکس از عقب اون بیشتر باشه:happy:​

moje1011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان دیگه یارانه ها هدفمند شده و جیبا خالی نون بربری 500 تومان :eek: بیخیال 30A30SH نمیکنم
میخواستم اگه مقدوره منو برای خرید یه برد + فیکس و بوت با قیمت مناسب برای آموزش راهنمایی کنید
ترجیعا چینی یا تایلندی یا حتی ایرانی اگه باشه بیتره :D
ممنون میشم متشکرم

Last edited:

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان دیگه یارانه ها هدفمند شده و جیبا خالی نون بربری 500 تومان :eek: بیخیال 30A30SH نمیکنم
میخواستم اگه مقدوره منو برای خرید یه برد + فیکس و بوت با قیمت مناسب برای آموزش راهنمایی کنید
ترجیعا چینی یا تایلندی یا حتی ایرانی اگه باشه بیتره :D
ممنون میشم متشکرم

سلام اگه دفه اوله و می خوای تازه شروع کنی اولا : مطمئن شو که خوشت می آد از برد بعد هزینه کن یه بار کرایه کن اگه حال کردی بعد برو سراغش

ولی اگر امتحان کردی تصمیم هم گرفتی برای شروع دوره آموزشی میتونی از برند pale sport یا lamar استفاده کنی تغریبا جفتش تو یه سطحه اینم سایتاش : http://lamarsnow.com/ // http://www.palesport.com/website/navigation.html هر جفتش حدودا با فیکس و بوت زیر 410 اینا در می آد تو میدان منیریه - کوچه فردوس - دو تا پاساژ هست که تو هر دوتاش میفروشن اسم یه پاساژش پایتخته بیشترم برندnitro & dc & lamar دارن

اگه یه کوچولو بیشتر هزینه کنی میتونی بری سراغ nitro که ست کاملش از 620 اینا شروع میشه ولی quality
خیلی بالاتری داره

باز بالاتر از این میری سراغ burton salomon F2 k2 Ride

در نهایت اگه خیلی خواستی پول خرج کنی که البته ارزششو داره میتونی بری سراغ DC که به نظر من خداست .:rolleyes: اینم سایتش :http://snow.dcshoes.com/

دیگه تصمیم با خودته ولی مطمئن باش قیمت برد اگه بالاتر میره خیلی تو riding تاثیر داره :wacko:

به فکر لباسشم باش که از برد واجب تره.​

moje1011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام اگه دفه اوله و می خوای تازه شروع کنی اولا : مطمئن شو که خوشت می آد از برد بعد هزینه کن یه بار کرایه کن اگه حال کردی بعد برو سراغش

ولی اگر امتحان کردی تصمیم هم گرفتی برای شروع دوره آموزشی میتونی از برند pale sport یا lamar استفاده کنی تغریبا جفتش تو یه سطحه اینم سایتاش : http://lamarsnow.com/ // http://www.palesport.com/website/navigation.html هر جفتش حدودا با فیکس و بوت زیر 410 اینا در می آد تو میدان منیریه - کوچه فردوس - دو تا پاساژ هست که تو هر دوتاش میفروشن اسم یه پاساژش پایتخته بیشترم برندnitro & dc & lamar دارن

اگه یه کوچولو بیشتر هزینه کنی میتونی بری سراغ nitro که ست کاملش از 620 اینا شروع میشه ولی quality
خیلی بالاتری داره

باز بالاتر از این میری سراغ burton salomon F2 k2 Ride

در نهایت اگه خیلی خواستی پول خرج کنی که البته ارزششو داره میتونی بری سراغ DC که به نظر من خداست .:rolleyes: اینم سایتش :http://snow.dcshoes.com/

دیگه تصمیم با خودته ولی مطمئن باش قیمت برد اگه بالاتر میره خیلی تو riding تاثیر داره :wacko:

به فکر لباسشم باش که از برد واجب تره.​

ممنون عزیزم واقعا متشکرم
موفق باشی

djpifpaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من هم یه مدت کمی در حدود 9 سال که دارم الپاین میکنم و آماتورم
جدیداً به برد علاقه مند شدم(خائن:D)و یکی دوباری هم پارسال باهاش تست کردم که تجربه خوبی بود(تا قبلش برد رو تاره به دوران رسیده میدونستم:lol:)
نظرتون چیه برای خرید هارد؟:blink:
به نظرتون زود برام؟
در ضمن دوستان من 2 شب در هفته شله دارم و واسه امسال اگه کسی خواست هماهنگ کن بریم:cool:

بالا