snowboardrider
Registered User
ببخشید مال شما سفیده؟؟
قدش چنده؟
سایز فیکسش چنده؟
قدش چنده؟
سایز فیکسش چنده؟
ببخشید مال شما سفیده؟؟
قدش چنده؟
سایز فیکسش چنده؟
شما چرا می خوای برد به این خوبی رو بفروشی؟
خودتون برد بهتری پیدا کردین؟
ویپر امسال قشنگ نیست ولی اونی که من دارم عالیه
اینه :
![]()
![]()
فیکسش هم اینه :
![]()
خیلی تمیزه جفتش رو میدم حدود 700 که مال امسالو بخوای 2200 باید پول بدی
بورد امسال 1650
و فیکس امسال 600
اسم مغازه که فرکام هست ولی شمارش رو ندارم تا 9 شب هم بازه طبقه اخر هم هست
این یکی از همه بهتره از نظر جنس واستقامتاینه :
![]()
سلام.
قیمت T7 & c60 Binding چقدر میشه حدودا؟فرکام هیچ قیمتی نگفت.
بوتی که می خوام رو از همین الان باید سفارش بدم؟
سلام به همگی می بینم هنوز هیچی نشده شلوغ شده اینجا
من که کل ستمو DC گرفتم حتی جوراب lol خیلی هم باهاش حال می کنم خیلی هم شاخه :evil:
البته در ok بودن burton هیچ شکی نیست :happy: ولی خب هرکی با یه برند حال میکنه تازه یه کارایی دارام می کنم یه برد Lip tech برام بفرستن سفینه :wacko: ولی فک نکنم به امسال برسه آخه تو ایران Lib پیدا نکردم .![]()
7 سال آلپاین + 4 سال اسنو برد = پشیمانی که چرا اون 7 سالو نابود کردم برد نرفتم :grrr:
در ضمن dc برند خیلی خوبیه ولی متاسفانه تو اسنوبردینگ اصلا موفق نشد چون بورد هاش نه طراحی خوبی داشته نه کیفیت و تکنولوجی نه قیمت (jh رو پیدا نکردم)
دوست عزیز من هم اصلا قصد کل کل نداشتم به شما حقیقت رو گفتم
اول که شما میگی burton داره با techه دستکاری شده ۲۰۰۷ دی سی کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟ دی سی هنوز داره رو برد هاش فیکس پیچی میده burton فیکسش خطی شده
از نظر کیفیت هم من گفتم نسبت به قیمتش بله خیلی بی کیفیت به حساب میاد ندیکر نیست که ۲۰۰ خریده باشی اینو باید پول burtonرو بدیride ندیکر رو بکنی
من خودم عشق دی سی هستم ولی کار اصلیشون وقتی کفش و کلاه و کمربند باشه همین میشه دیگه نمیتونه تو اسنوبردینگ قوی باشه
در ضمن این دو مدلی که شما قرار دادی مثلا قشنگه ؟؟ شما یه سر بزن به www.burton.com www.analogclothing.com www.sierrasnowboard.com تا بفهمی design یعنی چی
به هر حال دی سی توی بوردهای جهان رتبه ۵ به بالا (۶.۷.۸) رو داره از همه نظر
1.burton
2.palmer
3.flow
4.nitro
f2
k2
...
dc
به حر حال بهتره جفتمون تمومش کنیم :happy: این فروم رو برای علاقمندا ردیف کنیم تجربیاتمونو بریزیم وسط .رقابت سالم : کلا یه جمله چند پست قبل زدی حرفه دلم بود : ))cc:۸.این حرف که عدهای میگویند اسنوبرد بچه بازی هست و اسکی حرفهای کاملا غلط چون این گونه افراد اسنوبردینگ حرفهای رو تجربه نکردند و نمیدونن اسنوبردینگ حرفهای از اسکی حرفهای سخت تر نباشه راحت تر نیست((
این حرفو کسی که خودش آلپاین رفته وقتی می زنه پس هیچ بحثی تو صحتش نیست .
از الان تو dreame برفم:wacko:
سلام.
من فقط نظر خودم رو میگم!
اقا اگه تا حالا اسنوبرد نبستی و 1 دور از نیم قله تا پایین نیومدی ست نخر!
اول شما 1 روز تشریف ببرین ست اجاره کنید.
ولی اگه پولداری و 700-800 براتون مهم نیست میتونید انتخاب های خیلی زیادی داشته باشید.
موفق باشید.