• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
شما چرا می خوای برد به این خوبی رو بفروشی؟
خودتون برد بهتری پیدا کردین؟

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
شما چرا می خوای برد به این خوبی رو بفروشی؟
خودتون برد بهتری پیدا کردین؟

ببین من عادت دارم برد سال رو میگیرم امسال هم احتمالا custon flying v بگیرم ولی این برد برات عاااااالیه فیکسش
هم حرف نداره فقط اینا رو بگیری حله > jacket pants boot

خودت میدونی ارزشش چقدره دیگه الان خیلی ساله که ویپر بهترین برد برتونه رایدرش هم >> nicolas muller هست

ولی دلیل اصلی که میخوام بردم رو عوض کنم اینه که این برد بیشتر اسپید هست تا فری استایل ولی من برد کاملا فری استایل میخوام برا همین گفتم این برات عاااااااالیه

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
قیمت T7 & c60 Binding چقدر میشه حدودا؟فرکام هیچ قیمتی نگفت.
بوتی که می خوام رو از همین الان باید سفارش بدم؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ویپر امسال قشنگ نیست ولی اونی که من دارم عالیه

اینه :

burton%20vapor.jpg

6342.jpg

فیکسش هم اینه :

c60.jpg

خیلی تمیزه جفتش رو میدم حدود 700 که مال امسالو بخوای 2200 باید پول بدی

بورد امسال 1650
و فیکس امسال 600

اسم مغازه که فرکام هست ولی شمارش رو ندارم تا 9 شب هم بازه طبقه اخر هم هست

این یکی از همه بهتره از نظر جنس واستقامت

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی می بینم هنوز هیچی نشده شلوغ شده اینجا :D

من که کل ستمو DC گرفتم حتی جوراب lol خیلی هم باهاش حال می کنم خیلی هم شاخه :evil:

البته در ok بودن burton هیچ شکی نیست :happy: ولی خب هرکی با یه برند حال میکنه تازه یه کارایی دارام می کنم یه برد Lip tech برام بفرستن سفینه :wacko: ولی فک نکنم به امسال برسه آخه تو ایران Lib پیدا نکردم .
10fb15436fa647acb3cc.jpg

7 سال آلپاین + 4 سال اسنو برد = پشیمانی که چرا اون 7 سالو نابود کردم برد نرفتم :grrr:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
سلام.
قیمت T7 & c60 Binding چقدر میشه حدودا؟فرکام هیچ قیمتی نگفت.
بوتی که می خوام رو از همین الان باید سفارش بدم؟

رو ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰ حساب کن

بوت هم یا slx بگیر یا ion

در ضمن من ۴سال alpine کردم و ۸ سال اسنوبرد تقریبا برعکس دوستمون

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
سلام به همگی می بینم هنوز هیچی نشده شلوغ شده اینجا :D

من که کل ستمو DC گرفتم حتی جوراب lol خیلی هم باهاش حال می کنم خیلی هم شاخه :evil:

البته در ok بودن burton هیچ شکی نیست :happy: ولی خب هرکی با یه برند حال میکنه تازه یه کارایی دارام می کنم یه برد Lip tech برام بفرستن سفینه :wacko: ولی فک نکنم به امسال برسه آخه تو ایران Lib پیدا نکردم .
10fb15436fa647acb3cc.jpg

7 سال آلپاین + 4 سال اسنو برد = پشیمانی که چرا اون 7 سالو نابود کردم برد نرفتم :grrr:

در ضمن dc برند خیلی‌ خوبیه ولی‌ متاسفانه تو اسنوبردینگ اصلا موفق نشد چون بورد هاش نه طراحی خوبی‌ داشته نه کیفیت و تکنولوجی نه قیمت (jh رو پیدا نکردم)

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن dc برند خیلی‌ خوبیه ولی‌ متاسفانه تو اسنوبردینگ اصلا موفق نشد چون بورد هاش نه طراحی خوبی‌ داشته نه کیفیت و تکنولوجی نه قیمت (jh رو پیدا نکردم)

حتما مضاح می فرمایید اینم یه نمونه طراحی افتضاح dc
2dfe4cb85bab42bb9464.jpg
cb21d7076ce047879af5.jpg

همگی می دونیم snowpark و rail به معنای واقعی چه بلایی سر بورد می آره که البته اینم نظر snowboard magazine:
KING OF THE PARK

http://www.snowboard-mag.com/content/dc-king-park-el-colorado-snowpark-39999

البته اینا همش برای تکنولوجی ضعیف dc هست .

anyway قضیه خدایی نکرده کل کل نیست . همگی می دونیم burton برند اول دنیاست . ولی تکنولوجی burton هنوز دستکاری روی تکنولوجی سال 2007 این شرکته .
http://en.wikipedia.org/wiki/Burton_Snowboards

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
دوست عزیز من هم اصلا قصد کل کل نداشتم به شما حقیقت رو گفتم

اول که شما میگی‌ burton داره با techه دستکاری شده ۲۰۰۷ دی سی‌ کار می‌کنه ؟؟؟؟؟؟؟ دی سی‌ هنوز داره رو برد هاش فیکس پیچی‌ میده burton فیکسش خطی‌ شده

از نظر کیفیت هم من گفتم نسبت به قیمتش بله خیلی‌ بی‌ کیفیت به حساب میاد ندیکر نیست که ۲۰۰ خریده باشی‌ اینو باید پول burtonرو بدیride ندیکر رو بکنی‌

من خودم عشق دی سی‌ هستم ولی‌ کار اصلیشون وقتی‌ کفش و کلاه و کمربند باشه همین می‌شه دیگه نمیتونه تو اسنوبردینگ قوی باشه

در ضمن این دو مدلی‌ که شما قرار دادی مثلا قشنگه ؟؟ شما یه سر بزن به www.burton.com www.analogclothing.com www.sierrasnowboard.com تا بفهمی design یعنی‌ چی‌

به هر حال دی سی‌ توی بورد‌های جهان رتبه ۵ به بالا (۶.۷.۸) رو داره از همه نظر

1.burton
2.palmer
3.flow
4.nitro
f2
k2
...
dc

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من هم اصلا قصد کل کل نداشتم به شما حقیقت رو گفتم

اول که شما میگی‌ burton داره با techه دستکاری شده ۲۰۰۷ دی سی‌ کار می‌کنه ؟؟؟؟؟؟؟ دی سی‌ هنوز داره رو برد هاش فیکس پیچی‌ میده burton فیکسش خطی‌ شده

از نظر کیفیت هم من گفتم نسبت به قیمتش بله خیلی‌ بی‌ کیفیت به حساب میاد ندیکر نیست که ۲۰۰ خریده باشی‌ اینو باید پول burtonرو بدیride ندیکر رو بکنی‌

من خودم عشق دی سی‌ هستم ولی‌ کار اصلیشون وقتی‌ کفش و کلاه و کمربند باشه همین می‌شه دیگه نمیتونه تو اسنوبردینگ قوی باشه

در ضمن این دو مدلی‌ که شما قرار دادی مثلا قشنگه ؟؟ شما یه سر بزن به www.burton.com www.analogclothing.com www.sierrasnowboard.com تا بفهمی design یعنی‌ چی‌

به هر حال دی سی‌ توی بورد‌های جهان رتبه ۵ به بالا (۶.۷.۸) رو داره از همه نظر

1.burton
2.palmer
3.flow
4.nitro
f2
k2
...
dc

شما درست میگین شاید من اطلاعاتم کافی نیست . این رده بندی رو میشه لینکش یا منبعش رو بدین. اینجوری خیالم راحتتره چون تا جایی که می دونم اسمه lib tech حد اقل از nitro آشغال باید بالاتر باشه حالا dc هیچ من nitro داشتم میدونم هم رده pale رایدش . یه منبع کوچک منو راضی می کنه .analogam زیر مجموعه burtone اصلا هم بورد طراحی نمی کنه . کارش چیزه دیگس.منم نگفتم داره روی tech dc کار میکنه براتون لینک کردم داره tech 2007 خودشو دستکاری میکنه

Last edited:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
دوست عزیز من آنالوگ رو زدم که ببینی‌ فقط.

نگفتم بورد تولید می‌کنه زیر مجموع برتون هم بود ولی‌ تا سال دیگه مستقل می‌شه

کارش هم چیز دیگی‌ نیست کاپشن شلوار تیشرت و از این چیزا تولید می‌کنه تقریبا همون کاری که دی سی‌ می‌کنه

ببینید شما آخه board هارو نمیتونی‌ با هم مقایسه کنی‌ من اصلا اشتباه کردم f2 رو نوشتم چون اصلا سبکش فرق داره با buton

لیب هم که شما میگی‌ دقیقا موضوعش همینه شاید توی پارک فقط بهترین باشه یا پاودر و .... ولی‌ این ۳تا اولی‌ کلا اولا (بقیش رو همینجوری حدسی نوشتم )

v.shemirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به حر حال بهتره جفتمون تمومش کنیم :happy: این فروم رو برای علاقمندا ردیف کنیم تجربیاتمونو بریزیم وسط . :D رقابت سالم : کلا یه جمله چند پست قبل زدی حرفه دلم بود : ))cc:۸.این حرف که عده‌ای می‌گویند اسنوبرد بچه بازی هست و اسکی حرفه‌ای کاملا غلط چون این گونه افراد اسنوبردینگ حرفه‌ای رو تجربه نکردند و نمی‌دونن اسنوبردینگ حرفه‌ای از اسکی حرفه‌ای سخت تر نباشه راحت تر نیست((

این حرفو کسی که خودش آلپاین رفته وقتی می زنه پس هیچ بحثی تو صحتش نیست .

از الان تو dreame برفم:wacko:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
به حر حال بهتره جفتمون تمومش کنیم :happy: این فروم رو برای علاقمندا ردیف کنیم تجربیاتمونو بریزیم وسط . :D رقابت سالم : کلا یه جمله چند پست قبل زدی حرفه دلم بود : ))cc:۸.این حرف که عده‌ای می‌گویند اسنوبرد بچه بازی هست و اسکی حرفه‌ای کاملا غلط چون این گونه افراد اسنوبردینگ حرفه‌ای رو تجربه نکردند و نمی‌دونن اسنوبردینگ حرفه‌ای از اسکی حرفه‌ای سخت تر نباشه راحت تر نیست((

این حرفو کسی که خودش آلپاین رفته وقتی می زنه پس هیچ بحثی تو صحتش نیست .

از الان تو dreame برفم:wacko:

باشه ما از اول هم بحثی‌ نمی‌کردیم تبادل نظر میکردیم به هرحال بیخیالش:D

آره امسال خیلی‌ بدتر از سال‌های قبل رفتم تو فاز سنوبردینگ اگه شانس بیارم بردم برسه که عالی‌ می‌شه

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به داداشای گلم . خسته نباشید
من می خوام امسال بیام که یه حرکتی کرده باشم :cool:
هیچ تجربه ای ندارم . میخوام در حدود 600-700 هزینه کنم و یه ست جمع کنم
اصلا نمیدونم دقیقا چنتا تیکه هست فقط میدونم که میخوام یه اسنو بگیرمو حالشو ببرم :p
قدم 160 هست . شما چه برندی رو پیشنهاد می کنید . با این قیمت میتونم یه ست جمع کنم ؟
الان وقت مناسبی برای خرید هست ؟ شما میگید از کجا بخرم ؟

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من فقط نظر خودم رو میگم!
اقا اگه تا حالا اسنوبرد نبستی و 1 دور از نیم قله تا پایین نیومدی ست نخر!
اول شما 1 روز تشریف ببرین ست اجاره کنید.
ولی اگه پولداری و 700-800 براتون مهم نیست میتونید انتخاب های خیلی زیادی داشته باشید.
موفق باشید.

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من فقط نظر خودم رو میگم!
اقا اگه تا حالا اسنوبرد نبستی و 1 دور از نیم قله تا پایین نیومدی ست نخر!
اول شما 1 روز تشریف ببرین ست اجاره کنید.
ولی اگه پولداری و 700-800 براتون مهم نیست میتونید انتخاب های خیلی زیادی داشته باشید.
موفق باشید.

ممنون داداش
اگه درست متوجه شده باشم شما میخوای این نکترو بگی که شاید Alpine بخوام
ولی از این لحاظ خیالم راحت و میدونم چی دوست دارم . من حتما اسنوبرد میخوام
و دوم اینکه بچه مایه هم نیستم تو تعادل به سر میبریم :D
خودم نزدیک 600-700 جمع کردم می خوام تا فصل شروع نشده
و وسایل قیمتش بالا نرفته زود بخرم .

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
خب قربان شما هم مثل خودمی پس!مایه ای عرض می کنم!
اگر مارک خاصی یا مدل خاصی می خوای همین اخر ابان وسایل از گمرک رد میشه و میرسه به مغازه ها!
ولی اگه مارک یا مدل خاصی مد نظر نیست شما مجبور نیستی همین الان بخری اکثر مغازه ها اسفند 20-30 درصد تخفیف پایان فصل میزنن!{فصل در دیزین تا اخرای عید و در توچال تا اردیبهشت ادامه داره}
من خودم چون می خوام ست حرفه ای بخرم و مشتری کم داره پس مغازه کلا 3-4 تا بیشتر نمیاره در نتیجه اگه از 25 ابان تا 30 اذر نخرم دیگه رفته تا سال بعد!
ولی چیزی که زیاده ست برای مبتدیه!
پس اگه می خوای ارزون تر شه تا اخر فصل صبر کن اگه نه نمی خوای اصلا اجاره کنی میتونی از اوایل اذر بری ست رو بخری!

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
یه توضیحی درباره چیز های مورد نیاز:
1-ست اسنوبرد:
1-خود اسنوبرد{قیمت دقیق مبتدی ندارم ولی حد اقل حدود 200-250 هست}
2-فیکس اسنوبرد Soft {اونم فکر کنم حدود 150}
3-سافت بوت{از 150-250(برای مبتدی)}

2-عینک که به نظر من از همون اول هزینه کنی عینک اسکی بخری بهتره{من خودم 1 سال اولم عینک اسکی ... اومد نخریدم!
در نتیجه با عینک افتابی رفتم.فکر کنم در کل 4 عینک افتابی 20 تومنی تو اون مدت شکستم!}

3-دستکش اسنوبرد که گارد داره به خصوص برای مبتدی باید گارد داشته باشه چون با دست زیاد میای پایین اون نمیذلره مچ یا دست بشکنه.

4-به نظر من از اول هم هلمت بخر.تو همه جای دنیا به غیر از ایران اجباریه{خودم از موقعی که هلمت گذاشتم به طور عجیبی اعتماد به نفسم بالا رفت}

5-اصل کارم لباس!{در موردش توصیه هایی می تونم بکنم}

دوست عزیز اگه تصمیم گرفتی ست رو بخری بگو در مورد اون راهنماییت کنم{به غیر از ست اسنوبرد بقیه رو همین اول فصل باید بخری}

موفق باشین!

بالا